Afgaanibluffi ja miten se toteutetaan

afgh-MMAP-md.png
Ruotsiin ja Suomeen yksintulleista lapsiturvapaikanhakijoista afgaanit ovat olleet ylivoimaisesti suurin yksittäinen etninen ryhmä. Lähes poikkeuksesta he myös kuuluvat ns. hazaroihin, joka on yksi monista Afganistanin etnisistä ryhmistä. Afgaanit ovat jostain kumman syystä saaneet suurta sympatiaa ja heidän tuekseen on olemassa kymmeniä erilaisia järjestöjä, jotka vaativat afgaanien palautusten lopettamista.

Afgaanibluffissa on kaksi asiaa, joita joko ei ymmärretä, tai ei haluta ymmärtää. Ensimmäinen on tietenkin se, josta olen puhunut vuosia, että suurin osa Eurooppaan tulleista afgaaneista ei tule Afganistanista vaan Iranista. He ovat syntyneet ja varttuneet Iranissa eivätkä useimmat ole ikinä edes oleskelleet Afganistanissa. Ruotsin eri tilastojen mukaan ainakin 95 % afgaaneista tulee Iranista.

Iran taas on turvallinen maa. Ainoa huomionarvoinen asia Iranista tulleissa afgaaneissa on se, että he tulevat ilman passeja ja viisumeita. Jonka sinänsä jo ei pitäisi olla mahdollista.

Kummallisinta kuitenkin on se, että Iranista Eurooppaan tulevat afgaanit hakevat turvapaikkaa Afganistanin tilanteen takia.

On erittäin tärkeää huomata, että Ruotsiin tulevien afgaanien virta alkoi vuonna 2013, kun ainakin Ruotsi ja Saksa alkoivat myöntämään afgaaneille turvapaikkoja. Tuolloin talibaneilla oli Afganistanissa täysi rytinä päällä ja Ruotsin Maahanmuuttovirasto päätti, että Afganistanista tuleville afgaaneille on annettava turvapaikkastatus.

Mutta tapahtui jotain kummallista. Afganistanista ei alkanutkaan tulla tulijoita. Joitakin yksittäisiä, mutta ei mitään merkittäviä määriä. Sen sijaan Iranista alkoi virtaamaan afgaaneja kuin viinakaupan pyöröovista perjantaina juoppoja.

 

Afganistanin vaaralliset paikat

Bluffin toinen osa on se, että onko Afganistan oikeastaan niin vaarallinen maa kuin annetaan ymmärtää? Turvapaikka-aktivistit ja afgaanit lobbaavat suurella kädellä Afganistanin vaarallisuuden takia. Ihan kuin koko maa olisi yhtä suurta rauniota. Tästä käsityksestä on tullut virallinen totuus.

 

Jotta ei joutuisi vaikeuksiin, niin on pidättäydyttävä poissa tietyistä paikoista ja tilanteista. Tämä koskee niin Afganistania kuin Eurooppaa. Afganistanissa vaarallisia paikkoja ja terrorikohteita ovat mm. hallituksen rakennukset ja tilat, ulkomaalaisten suosimat kohteet ja shiiamuslimien kokoontumispaikat.

Kun välttää näitä paikkoja, niin on suurempi riski jäädä henkiin kun autopommi losahtaa. Sama koskee Rinkebytä. On suurempi riski päästä lompakostaan eroon ympärikännissä Rinkebyssä kuin Danderydissä.

 

Afganistan ja maan kansa

Kuten alussa sanoin, niin hazarat ovat se etninen ryhmä, joka Eurooppaan hakeutuu. Afganistan koostuu 34:stä provinssista, jotka on jaettu seitsemään isompaan alueeseen. Väestöä on 35 miljoonaa. Näistä provinsseista vain kaksi katsotaan vaaralliseksi. Nangarhar ja Helmund, mutta näillä alueilla ei asu juuri ollenkaan hazaroja (Katso kartta alempaa).

Yleisesti Afganistanissa on useita eri kansanryhmiä, joista suurimmat ovat pastut 42 %, tadzikit 27 % sekä uzbekit ja hazarat kumpikin 9 %. Muita ryhmiä ovat ainakit, turkmeenit, balochit, pashait, nuristaanit, arabit, brahuit, pamirit, guijarit jne, jokta ovat yhteensä 13- 15 % ryhmä.

Iranissa asuu reilu 2 miljoonaa hazaraa ja Pakistanissa 600 000. Afganistanissa asuu noin 3,5 miljoonaa hazaraa ja ryhmän koko on ollut vakio 20 vuotta.

 

Missä hazarat asuvat

Useimmat hazarat asuvat Hazarajatin maakunnassa, joka on pikemminkin alue kuin virallinen maakunta. Se sijaitsee väljästi Afganistanin keskiosissa koostuen Daikundin, Bamyanin ja maan keskiosien provinsseista. Hazarat ovat siellä 85 % väestöstä. Muillakin alueilla hazaroja asuu, mutta pieniä määriä. Hazarajatin maakunta on viljelysrikasta maata.

Hazarajatin alue on siis Afganistanin turvallisinta aluetta ja YK:n turvallisuusraportin mukaan siellä kuoli  vuonna 2015 väkivaltaisuuksissa 22 henkilö. Ruotsin Maahanmuuttoviraston kartta alla kertoo kuinka suuri osa Afganistanista on turvallista:

karta.png

Punainen ei-turvallinen, vaalean vihreä turvallinen ja tumman vihreä ”todella turvallinen”.

Alue, jonne Hazarajat sijoittuu, on YK:n mukaan CENTRAL HIGHLAND ja siten myös Afganistanin turvallisinta aluetta.

Alla olevassa taulukossa on väkivaltaisuuksissa kuolleet 2009, 2014, 2015, 2016 ja 2017. YK:n raportti lähteenä. Eli se alue, jossa hazarat asuvat, on Afganistanin turvallisinta aluetta.

Kuvakaappaus 2018-02-28 15-58-59.png

 

Vain 2/34 Afganistanista katsotaan olevan ei-turvallista aluetta

 

Ei-turvallisiksi alueiksi katsotaan siis vain keski-etelä-alue ja pieni alue pohjoisempana. Talibanit pitävät valtaa etelässä Helmandin alueella ooppium-viljelyineen. Tällä alueella kuoli vuonna 2017 tilaston mukaan 1 417 henkeä. Alueelle ei palautetakkaan mistään maasta turvapaikanhakijoita. Hazaroja eteläisellä punaisella asuu vain pohjoisosissa pieniä määriä. Koko maakunnassa on 3,3 miljoonaa asukasta ja hazaroja vain reilu 10 000 henkeä.

Toinen ei-turvallinen alue Nahganhar pohjoisessa Pakistanin rajalla eikä siellä asu ollenkaan hazaroja. Kuolleita oli viime vuonna reilu 700, asukkaita 1,5 miljoonaa.

Toisin sanoen Afganistan on suurimmalta osin ihan yhtä turvallinen kuin Malmö tai mikä muu tahansa eurooppalainen suurkaupunki, jossa on paljon maahanmuuttajia.

Lisäksi väitteet siitä, että Afganistan olisi täysi rikki pommitettu ja pommit veisivät ihmishenkiä päntöimenään, ovat hyvin vahvasti liioiteltuja. Jos henkilö asuu kartan punaisilla merkityillä alueilla, ja katsoo olevansa vaarassa, hän voi muuttaa turvallisimmille alueille.

Nyt jokainen ymmärtää millaisesta bluffista on kyse. Hazarat tulevat Eurooppaan Iranista, hakien turvapaikkaa sen perusteella, että Afganistanissa on kaksi pientä ei-turvallista aluetta, mutta jonne kummallekaan alueelle ei edes palauteta ketään Euroopasta. Kun Iranista tullut afgaani palautetaan Afganistaniin, hänet palautetaan maan turvallisiin osiin, kuten esimerkiksi pääkaupunkiin Kabuliin, joka kuuluu turvallisiin aluisiin.


 

[rps-paypal]

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mikan faijan afgaani

Paavo pilaa faktoillaan unelmassa onanoivan suvakin sunnuntai päivän.

Kukavaan

Olisikohan tuo niin, että Afganistanin turvallisilla alueilla on turvallisempaa kuin Ruotsissa. Iran on luultavasti vielä turvallisempi.

Ilmari

Kabulissa varmaan on turvallisempaa kuin Tukholmassa

Göran Bakbulle af Mellanben

Jos Afghanistan on kuolemanloukku niin kuinka tämä on mahdollista ?
More than 5.2 million Afghan refugees have repatriated with UNHCR assistance since 2002 despite a fragile security
situation in many parts of the country and a range of socio-economic and political challenges. So far in 2019, 7,985
refugees returned to Afghanistan (6,048 from Pakistan, 1,863 from Iran and 74 from other countries). The rate of
returns is lower than in previous years (15,699 in 2018 and 58,817 in 2017) due to the deteriorating and unpredictable
security situation, and dire economic conditions. https://reporting.unhcr.org/sites/default/files/UNHCR%20Afghanistan%20fact%20sheet%20-%20November%202019.pdf

Lopun ajat

Tämäkin todistaa ettei ole kyse turvapaikanhakijoista, vaan parempaa taloudellista elämää hakevista, jotka käyttävät hyväkseen Euroopassa vallitsevasta hypetyksestä ”hätää kärsivistä”, jonka Saksa aloitti. Merkel vihaa kansallisvaltioita ja kansallismielisiä ja tämä on keino saada se sammumaan. Olen miettinyt miten hyvin omilla kansalasilla menisi jos noita loislaumoja ei olisi huollettavana, koska heihin menee valtavia summia veronmaksajien rahaa. Jossain vaiheessa tulee yleensä käännös kun ihmisten sietokyky ylittyy Ja yleensä se johtaa väkivaltaan Ruotsi taitaa olla se koelaboratorio ja jälki on ollut tuhoisaa ja tuhoisammaksi käy.

Osta rampa, vähänkäytetty mummo!

Kun ruotsalaiset viranomaiset on saatu läpikotaisin kusetettua alkaa omaisten veivaaminen maahan. Erityisessä suosiossa ovat vammaiset omaiset (tai vaan muut tutut) koska heidän avullaan voidaan valtiolta lypsää kymmeniä miljoonia. (Expressen, Anna Dahlberg)

Krämppäiset vammaiset ovatkin nykyään KAUPPATAVARAA siinä missä mikä tahansa roina mitä ihmiset ostavat. Vammaista hyväksikäyttämällä saadaan rahavirta valumaan valtiolta jopa vuosikymmeniä. Tämä on osa organisoitua rikollisuutta, osa klaanikulttuuria ja osa Ruotsin ajamisesta vararikkoon ja täydelliseen apatiaan.

Ainoa mikä auttaa on...

Kannattaa katsoa tämä debatti:

järkevimmät ovat Arin Karapet (M) ja bosnialainen ICA- kauppias. Karapet on itse Rinkebyssä kasvanut matu ja sanoo precis niinkuin asia on:

”Migraatio on pilannut Ruotsin ja nyt on jo liian myöhäistä tehdä mitään. Kaikki olisi pitänyt tehdä jo 30 vuotta sitten!”

https://www.svtplay.se/video/27395577/sverige-mots-direkt/sverige-mots-direkt-sasong-1-17-sep-21-00?info=visa

Valtsu

Jos sattuu ajattelemaan, että maailmassa apua tarvitsisivat vaikka sodan keskellä nälkään kuolevat lapset, ymmärtää kyllä, että hädänalaiset ihmiset eivät kykene tuhansien kilometrien matkoihin.

Se että Suvaitsevaisto pakottaa kohdistamaan avun Iranin afgaaneihin ja muihin kuukausien Euroopan-matkoihin kykeneviin heppuihin, on aivan uskomattoman moraalitonta. Muistakaa kertoa se Suvaitsevaistolle.

Samalla tämä kusettamalla saatu elintasopaikka selittää kehitysmaaukkeleiden totaalisen kiittämättömyyden turvapaikastaan – ei se pakolaisleirilläkään lapsen käsistä elintarvikepaketin vievä äijä ruoanjakelilla ole kiitollinen.

pöh

Sen sijaan afgaanit tekee euroopasta turvattoman.
Monenlaista matua täällä nähty, mutta afgaanit on ehkä kaikista pahimpia.
Täysin ilman syytä joukolla pahoinpitelevät ihmisiä huumepäissään.
Ja naisia/tyttöjä pitävät yleisenä käyttötavarana.

PastoriNikulainen

Sisäsiittoisille afkaaneille pitää osata Eurooppaa kunnioittavan ja itseään kunnioittavan yksilön sanoa painu sinne, missä parhaiten vuohia kuksit – paholaisen palvoja.

Puosuvaari

Kommentti osa 1:
Kunpa vain näkisi edes yhden tämäntapaisen tausta-artikkelin vaikka Hesarissa.
Samoin olisi mukava lukea niiden ammuttujen BLM-sytykkeinä toimineiden ”mustien hyvien isien ja viattomien kultupoikien” rikostaustoista, ammattirikollisia, narkkareita, pedofiilejä..” Kukaan amerikkalainen poliisi ei varmuudella pue aamulla uniformuaan päälle ajatellen, että ”lähdenpä tästä ampumaan mustia…”
Jos mustat vähentäisivät rötöstelyjään, niin varmasti myös tilastot kaunistuisivat. Ja tässäkin kuten afgaani-keississä on kyse jättibluffista koska virallisten tilastojen mukaan mustat ampuvat mustia satoja prosentteja enemmän kuin poliisit.
Eli molemmissa voidaan kai näytetysti puhua vallitsevasta, tietoisesta harjoitetusta propagandasta, narratiivista mistä pidetään – syystä tai toisesta – viimeisen asti kiinni.

viides kolonna

Alueella palvellut rauhanturvaajaveteraani totesi joskus v.2016: ”kyllä sotaa pakenevia pitää auttaa, mutta ei siitä porukasta ole rakentamaan tätä maata (Suomea)”.
Eipä siis ihme, että ministerien moku-lobbaukset kuulostavat härskiltä valehtelulta.

Puosuvaari

Osa 2:
Niin Ruotsin kuin Suomenkin valtava rakkaus afghaanipalleroihin on tosiaan koodi ilman järkevää selitystä. Vai onko? Jumalan hylkäämä maailmankolkka on takapajuisuudestaan ja syrjäisyydestään huolimatta ollut suurvaltojen intohimojen kohteena vuosikymmeniä. Mistä tämä innostus?
Uskoisin, että Afghanistan-boomi on yksinkertaisesti selitettävissä maan valtavilla cannabis-viljelmillä. Ei ole mitään järkeä antaa pikkuklaanien tai liivijengiläisten hoitaa tätä tosi tuottoisaa bisnestä, vaan voitot on saatava ”parempiin” käsiin.
Jakeluverkosto toimii taas paljon paremmin kuin logistiikka on täynnä veronmaksajien valmiiksi elättämiä ”asianomaisia”.
Enkä usko tämän teorian olevan edes salaliittosellaista, ihan äskettäinhän tuossa Ohisalo kannusti jo tämän toiminnan laillistamistakin.

Sergei

Paljon puhujia, mutta vähän tekijöitä. Miksi kansalaiset eivät nouse vastustamaan kyseistä valtioiden politiikkaa? Turha on vihata näitä tulijoita ja hakijoita kotisohvalta käsin. Lakiin on tehtävä muutoksia, jotta järjestelmä asettuu heitä vastaan ja mahdollisuudet väärinkäytöksiin eliminoidaan. Sitä varten täytyy perustaa kansanliike ja pitää säännöllisiä mielenosoituksia eri puolilla maata. Ei mitään natsi- tai anarkistimeininkiä, vaan tavallisten kansalaisten reilun tahdon eteenpäin viemistä. Otetaan oppia Kroatiasta, Unkarista, Virosta ja muista, jotka vastustavat elintasopakolaisuutta.

juha II

Kun Euroopan väestörakenteen (kauniisti sanottuna) muutaminen on agenda on koko nk. ”pakolaisjärjestelmä” kuin ”viikunan lehti”, jolla perustellaan umpityhmille eurooppalaisille kansakunniille matu-aaltoa valheellisesti humanitäärillä syillä: Osa nielee kaiken tämän tämän paskan pureksimatta ”hyvänä asiana”, toiset taas ovat kukkahattu-suvakkeja, joiden hoivavaistot ovat lähteneet villille laukalle, jossa ei kyseenalaistetsa mitään, vaikka se olisi märkä tiskirätti millä räimäistään olantakaa naamaan. Nämä tietenkin ovat ikäisiäni naisia eli näitä bataattinoitia. Toinen naisryhmä on lapsettomat naiset, jotka eivät ole niitä hankkineet tai sitten eivät niitä saa. Tämä ”vaje” saatetaan korvata pienellä räksyttävällä koirallab tai kissalla, jota emäntä nuolee kuonosta takapäähän ast5 ja lepertelee tälle luontokappaleelle kuin vauvalle. Kyseinen miehen korvike, joka (mies) on perin saastainen sekä vaivalloinen otus, vailla vähintäinkin ”nuolemista” sekin, mutta sehän haisee ja pierii kuin pirkule.
Edm. hauvelilla ja kissillä on kaikki muotikamppeet, neurooseja ja ravintona hanhenmaksapalleroita ja tietenkin se osaa aivan kaiken toisin niitä alemmalla tasolla oleva ”miehen kappale”.
Eli, jos mainitut naisenpuiolet eivät omista nelijalkaista elämän sulostuttajaa, silloin afganistanilisella afgaani ”lapsosella” on Suomen valtion budjetin alijäämäinen paikka löytää itsensä kyseiseen ryhmään kuuluvan naisen sytämmestä. edellistä vielä auttaa merkittävästi se, että jos tälle ”maailmanparantajalle” on kertynyt huomattava määrä ylipainoa, joka on varsinainen ”betasalpaaja”, sille että kokonainen populaatio mainitunlaisia ”hentoja tyttöjä” muittamutkitta vetävär Euroopsan ja tietysti Suomenkin vessasta alas köntsän konsanaan. Jätettähän molemmat (eurooppa ja suomi) ovat.

Vain ja ainostaan itä-euroopalla on järkeä syystä, että se on kuitenkin vielä äskettäin vapautunut hakkaavasta ”puolisosta”, joka oli tunnekylmä kuin Siperia, eikä tuonut ruokaa pöytään ja väkivaltainen ilman votkaa tai sen kanssa!

Länsi-Eurooppa on taas saanut mädäntyä kaikessa rauhassa hyvässä elämänlaadussa ja ”toteuttaa itseään” vapaasti. Tämä on johtanut kiihtyvään rappioon ja loputtomaan turhamaisuuteen, kristinuskon hylkäämiseen, joka on saattanut sen saman kaltaiseen tilaan kuin Rooman Valtakunnankin, jossa vallitsi kaikki ne samat elementit kuin nykysessä Länsi-Euroopassakin!

Rooma lopulta romahti kun sen täyteen mittaansa turvonnut mätäpaise puhkesi luhistsaen tuon impeurin valtarakenteet ja entisen pelätyn sekän pakokauhua barbasareissa herättänyt valloittaja-armeijan voiman,
”Viimeisenä naulana arkkuun” olivat ”Suuret kansainvaellukset”, jotka tallasivat alleen kaiken elollisen ja elottoman aivan kuin ammoisina aikoina Afrikassa mega-suuret sorkkaeläinten vaelluslaumat tallasivat kuoliaiksi jopa Leijonatkin niiden voimatta asialle mitään tai vielä vähemmän kykynemättä pakenemaan minnekkään.

auri leppä

ei mitään järkeä voi unohtaa järkihommat koska meillä on vihervassarit vallassa jotka luulee parantavansa koko maailman

Klarsyn

Espoossa Sunniva Drake on toiminut näiden passittomien afganistanilaisten hyväksi perustamalla kirjastoon väliaikaisen suurlähetystön, missä laittomasti maassa oleville jaetaan passeja. Ei näillä maailmanparantajilla ole tarvetta toimia totuuden mukaan, kuvitellusta hyväntekeväisyydestä saa niin paljon ylemmyyden tunnetta. Hän katsoo Seura-lehden haastattelun mukaan Suomen asenneilmapiirin olevan pakolaisten (hänelle nämä vääryydellä maahan tulleet ihmiset ovat pakolaisia, eivät laittomia Iranista tulleita tms.) kannalta ylibyrokraattista. Pakkopalautukset maksavat. Hän on auttanut satoja pakolaisia.

Valitettavasti valtio on niin lepsu, että se antaa auliisti maailmanparantajien tuhota toimivaa yhteiskuntaa, eikä puutu hyvin kyseenalaiseen laittomia tukevaan toimintaan. Ei välitä, mistä tulevat, ja olisiko lähemmältä löytynyt turvaa kuin tuhansien kilometrien päästä. Viha omaa maata kohtaan ja uususkonnollinen hurahtaminen monikulttuurisuuteen johtaa maanpetturuuteen rinnastettavaan hyväntekeväisyyteen.

Ogeli

Espoon kirjasto Twiittaili viikko-pari sitten, että Sunniva Drake on kaikessa hiljaisuudessa eläköitynyt. Menoa ollaan ilmeisesti palauttamassa pakolaisten olohuoneesta, jossa saa tehdä aivan mitä tahansa haluaa kenenkään estämättä takaisin kirjastoksi.

pzkw

Toivottavasti.

Fikus Bögelsson

mmmm…ihanan homoa, tätä tarvitaan lisää!!! https://petterssonsblogg.se/2020/09/21/gruppvaldtakt-av-man-i-stockholm/

P. Eräreikä

Tukholmassa, Gröndalissa p-raiskattiin mies mies useamman mulukun toimesta.