3 kaikkien aikojen parasta kirjaa urheiluvedonlyönnistä

Kuva: Unsplash
Urheiluvedonlyönnistä kirjoitetun materiaalin määrä on kasvanut räjähdysmäisesti parin viimeisen vuoden aikana e-kirjojen saavuttua markkinoille. Jotkut Barnes & Noble kirjakaupat ovat jopa omistaneet kokonaisen rivin urheiluvedonlyönnille. Jos huomioit vielä kaiken ilmaisen sisällön, jonka urheiluvedonlyöjät voivat löytää netistä, on selvää, että elämme jonkinlaista urheiluvedonlyönnin kulta-aikaa.

Joillakin tavoin olen todella onnekas kaveri. Olen työskennellyt kirjastoissa ja kirjakaupoissa vuosien ajan ja harrastanut vedonlyöntiä samalla vapaa-ajallani. Olen siksi onnistunut kokoamaan melkoisen kirjaston urheiluvedonlyönnistä ja olenkin kerännyt ja lukenut melkein jokaisen merkittävän urheiluvedonlyöntikirjan, joka on kirjoitettu viime vuosikymmenien aikana.

Ihmisenä, joka tietää yhden, jos toisenkin asian urheiluvedonlyönnistä, haluan siksi jakaa 3 kaikkien aikojen parasta kirjaa urheiluvedonlyönnistä tässä kirjoituksessa. Jos et halua lukea näitä kirjoja kannesta kanteen, voit oppia jo paljon aiheesta vain lukemalla tämän artikkelin.

 

1. Sharp Sports Betting, Stanford Wong

Sharp Sports Betting on klassikko, joka on pakollista luettavaa kaikille, jotka haluavat lyödä vetoa urheilusta tosissaan tai kannattavasti. Joillekin vedonlyöjille tämä kirja on kuin Raamattu. Se on pitkä, ja sinun on käytävä läpi muutama sivu perusteita, kuten (erilaisten vetojen määritelmiä, sanastoa jne. ennen kuin voit ymmärtää kirjan varsinaisen sisällön.

Sharp-vedonlyönti keskittyy melkein yksinomaan NFL-jalkapalloon, vaikka kirjan oppeja voidaankin soveltaa useisiin eri lajeihin. Luettuasi tämän kirjan ja napattuasi parhaimmat vedonlyöntibonukset voimme luvata, että pelaamisestasi tulee heti huomattavasti kannattavampaa.

 

2.The Man with the $100,000 Breasts: and Other Gambling Stories, Michael Konik

Vaikka suurin osa tämän luettelon kirjoista ovat opettavaisia, on osa niistä hieman kuivia. Michael Konikin kirja ei kuitenkaan ole tällainen. Tämän kirjan tarkoituksena on antaa sinulle katsaus rappeutuneiden pelaajien, high rollereiden ja urheiluvedonlyöjien elämiin. Tämän kirjan sivut ovat täynnä uskomattomia tositarinoita, vaikka kirja pitää sisällään myös paljon tietoa erilaisista vedonlyönnin taktiikoista, joita menestyneet pelaajat ovat käyttäneet voittaakseen paljon rahaa.

Jossain määrin tätä kirjaa voi pitää jonkinlaisena rakkaustarinana uhkapeleille. Se korostaa joitain tämän maailman lumoavia ja jännittäviä asioita. Mutta Konik antaa kirjassaan myös paljon hyödyllisiä ja rahanarvoisia neuvoja, joten kirja on ehdottomasti lukemisen arvoinen omistautuneemmille vedonlyönnin harrastajille.

 

3. Gambling Wizards: Conversations with the World’s Greatest Gamblers, Richard Munchkin

Richard Munchkin on mielenkiintoinen hahmo. Hän rahoitti yliopisto-opintonsa pelaamalla backgammonia rahasta. Hän on työskennellyt blackjack-jakajana sekä TV- ja elokuvantuottajana. Hänen suurin saavutuksensa on kuitenkin kirja nimeltä Gambling Wizards.

Tämän kirjan haastateltavina ovat:

  • kuuluisa backgammon pelaaja, joka asuu Playboy Mansionissa
  • kaksinkertainen WSOP-mestari
  • valtavan menestynyt vedonlyöjä

 

Mutta kirja ei käsittele vain kuuluisien pelaajien haastatteluita, koska keskustelut menevät kirjassa syvempiin yksityiskohtiin käsitellen kysymyksiä, kuten: ”Jos poikasi tulisi luoksesi ja sanoisi haluavansa olla ammattipelaaja, mitä sanoisit?” Gambling Wizards on lukemisen arvoinen kirjoinen niin pelaajille kuin myös tavallisille ihmisille. Tämän kirjan rehelliset ja aidot keskustelut ovat opettavia ja viihdyttäviä.

 

Yhteenveto

Onneksi urheiluvedonlyöjät ovat älykkäitä ja lukutaitoisia ihmisiä. Kun haluat oppia pelistrategioista, nauttia tauosta kiireisen työpäiväsi aikana tai lukea strategiavinkeistä, joiden avulla voit saada enemmän rahaa taskuihisi, mikä tahansa kirjasta tästä listasta on erinomainen valinta. Yllä oleva luettelo ei ole suinkaan täydellinen, mutta jos lukisit nämä kolme kirjaa ensi vuoden aikana, voimme luvata, että olisit paljon parempi vedonlyöjä.

Toivomme, että tästä kirjoituksesta on hyötyä kaikille vedonlyönnin harrastajille. Jos tiedät muita viihdyttäviä ja opettavaisia vedonlyönnin kirjoja, kerro asiasta toimituksellemme ja muille sivustomme lukijoille jättämällä kommentti alle!

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dickie

siis minkäänlainen vedonlyönti ei kannata. se on matemaattinen totuus

Qroquius Kad
T

Itse harjoitin joskus urheiluvedonlyöntiä. Jäin kuitenkin miinukselle niin sittemmin tämä harrastus jäänyt

Keskimmäinen ukko

Tässä syy siihen miksi naiset kannattavat maahanmuuttoa:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/danskt-barnprogram-med-vakna-vuxna-vacker-reaktioner

juha II

Suomessa monopolifirma itkupotku raivaroi, että rahansiirto pitäisi tehdä mahdottomaksi, niiltä, jotka eivät syystä kummasta ’halua olla soutajina Veikkaus-orjakaleerissa eli peliriippuvutta kärsiviä ooppiumin orjia kuten kiinalaiset aikoinaan olivat ”menneessä maailmassa”.
Nythän me olemme kiinalaisen koronan ”orjia”.

Veikkaus on valtio valtiossa ja suomalaiset valtapuolueet saavat siltä rahasiiloihinsa rahaa kuin sitä satoi Roope Ankalle konsanaan. Edm. oli hauskaa. Vm. EI!

Syystä tästä Oulun ”laululintu” Tytti Tuppurainenkin yltyi suorastaan runolliseksi suomalaisten köyhä-kaulojen innosta pelata Xeikkauksen pelejä ja hävitä kerta toisensa jälkeen ”hopea lusikka suussa syntyneiden” raharikkaiden kulttuuri hömpötyksiin ja nuorison perseen vatkaamiseen unohtamatta tietenkään ”muita” ”suihkutteluita”.

Veikkaus on yhtä mätä laitos kuin SPR:nkin.

Alussa on ollut kaunis tarkoitus, lopussa mätä hedelmä!

Mitä tulee hallitukseen, jonka ”talousnerona” mainittu Tuppurainenkin häärää: tulee varmistamaan sen, että Veikkauksella ”pelikenttää” riittää, sillä kantasuomalaiset tulevat köyhtymään kumulatiivisesti sellaista pyllymäkeä, että ”Laita raskti rutuun” -laittajia on kuin Ryysyrannassa ”sikiöitä”!