Tue toimintaa, osta lukupaketti/ suojelupaketti!

Nyt jos koskaan kannattaa tukea pienmedian toimintaa. Jos kokee, että uutiset ja artikkelit ovat lukemisen arvoisia, niin Pt-median toimituksen tilille tai Paypaliin voi heittää vapaavalintaisen summan.

Hommaa toimitetaan puhtaasti harrastelijapohjalta, eikä mainosrahaa tai muita tuloja ole. Näin lukijat välttyvät vilkkuvilta ärsyttäviltä mainoksilta eikä Pt-median kautta joudu niin herkästi stalkatuksi suurten hakukoneoperaattoreiden toimesta. Toisaalta köyhä toimittelija joutuu mainosrahan puutteessa keräämään pulloja henkinsä pitimiksi.

Pt-median ainoat tulot ovat siis lukijoiden lukupaketit.

 

Maksussa voi käyttää:

PAY PAL

Voit myös käyttää pankkisiirtoa:

Nordea Sverige

IBAN: SE 62 3000 0000 0417 1016 3018
BIC: NDEASESS
Saajaksi: Lukupaketti.

Myös Swish käy hyvin: 073-571 0629.

Tai:

Revolut Bank

IBAN: GB 31 REVO 0099 7090 2394 91
BIC: REVOGB21
Saajaksi: Lukupaketti.

KIITOS KAIKILLE, JOTKA OVAT JO OSTANEET LUKUPAKETTEJA.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments