Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

No vähän asian vierestä, mutta suosittelen kääntämään bassoa luoteeseen. Miten ”Träänssiä” voidaan nykyään edes määritellä? (ps. jotain tasoittavaa piti laittaa)

https://www.youtube.com/watch?v=fq5LJG2uYrA

Lynx Issiodorensis

Yleisin syy haluun lisätä bassoa (bassopainotteista) elektronista musiikkia kuunnellessa on heikkolaatuiset äänentoistolaitteet. Jos pitää matalan päädyn äänenpaineesta – kuten allekirjoittanut – on ainoa toimiva ratkaisu hankkia riittävän tasokas äänentoisto, jolloin tyypillisesti huonekorjausta kummempaa ekvalisointia ei tarvita. Yksi hyvä 10″ – 15″ subwoofer oikein säädettynä antaa bassoa jo aivan riittämiin kotioloissa.

Last edited 3 vuotta sitten by Lynx Issiodorensis
Aappa

Viittasin tuossa edellä siihen, että tekijä on pistänyt aika pahat bassot – kuuntelija joutuu sitten säätämään omansa

Aappa

Tarkennuksena, että tarkoitin artisti Chris Jossin bassonkäyttöä, joka on usein aika paljon enemmän esillä kuin ”normi” taustabasso. Varsinkin uusimmassa pitkäsoitossa (Hyperacusis) aivan erityisen hallitsevana. Itse just diggaan lievästi överi bassosta.

Per Vers Muhammed

Erittäin mukava kuulla että en ole ainoa PT-lukija joka diggaa hyvästä musiikista. Soi aina, tälläkin hetkellä, aika tykkiä trancea

https://www.youtube.com/watch?v=l0zt1aLmD_Y

Mr.Reese

Bladen vampyyridiskomusaa. Toimii edelleen.

Lynx Issiodorensis

Tämäpä yllätys. Trancehan on monine alalajeineen (Goa, Psy, jne.) on ihmiselle se matka, joka on päämäärää tärkeämpi.

Hyvää musaa

Meikäkin diggaa vanhasta trancee ja teknoo. Siellä joukossa on aivan huippuu. Nykysin ei tuu tuutista ulos vastaavaa.

Woah

En paljoa noista perusta, mutta makunsa jokaisella. Tässä minun mieleeni, wanhaa uudelleen esitettynä. Hyvin vetävät ja wanhat parrat seuraavat…… liikuttuneina.
https://www.youtube.com/watch?v=2u-PjvRyr0I

Aappa

Pikku päivitys omalta osalta, kun olen pitkästä aikaa ollut aktiivinen feisbuukissa. Laitoin musiikkiyhteisö-keskusteluun tämän: https://www.youtube.com/watch?v=NyYnfvxppHA ja sitten tuli ulinaa ja poisto. En ehtinyt edes vinoilla.

Aappa

Vanha kunnon Hurriganes oli liikaa jollekin kunnes toisin todistetaan. Huh huh

Anna-Maria Korhonen

Olen itsekin löytänyt taas teknon. Ensimmäinen teknovaiheeni oli 90-luvulla. Tässä välissä on ollut pitkä sinfoniseen heviin painottuva putki. No-jaa toisaalta olen melko kaikkiruokainen. Tässä muisto 90-luvulta:

https://youtu.be/Yh5OlmRYz64

h44

Musiikkia joka toimii parhaiten 2,5 promillen ja pimeyden välillä.