Illan biisi: Eugene Laze ”Liituraitarunoilija”

Pt-median päällikkö Eugene Lazen vanha ja hyvä biisi ”Liituraitarunoilija” kertoo Juice Leskisestä. Liituraitarunoilija lienee klassikkotavaraa mitä tulee Lazen musiikkituotantoon. Muutenkin kannattaa tsekata Lazen biisit. Kannattaa laittaa Eugenen kanava samalla tilaukseen. Sinne tulee biisejä viikoittain.

 

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
21.11.2020 10:47

Juicella oli enemmän sanomaa lauluissaan, kun jollain vitun Olavi Virralla.

Puujalka
Puujalka
21.11.2020 10:53

No ei heitä nyt voi mitenkään verrata keskenään. Ihan kuin vertaisi vesihiihtäjää ja murtomaahiihtäjää.

Eugene
Eugene
23.11.2020 19:13

Eihän se Ola mikään tekstinikkari ollutkaan. Enemmän aikansa kuva kuin Elvis isommalla areenalla. Juice oli runoilija niinkuin Vexikin. Tapasin molemmat Pasilassa ennenkuin lähdin suureen maailmaan musisoimaan.