Ihmisiä on loppujen lopuksi melko helppo ajaa provoansaan

Meikäläisen on pakko myöntää, että jos joku keksii kunnon provon, ja se menee vielä läpi ihmisille, niin sille on nostettava hattua. Ja jos joku tekee samankaltaisen provon kaksi kertaa, niin silloin pitää jo antaa mitali.

Moni muistaa viikon takaisen jutun Nordiska avdelning-nimisen järjestön puuhapetterin Krar Al-hameden sodanjulistuksesta Ruotsin valtiota vastaan. Al-hamede siinä maalaili videolla miten hänellä on satojen miesten sotajoukkoja etelästä pohjoiseen ja lännestä itään. Sillä hetkellä kun sverigedemokraatit astuvat valtaan, niin varmistimet kilautetaan ala-asentoon ja alkaa sisällissota.

Olin alusta asti hieman epäileväinen koko asialle, olletikin, että kirjoitin siitä.

Epäily heräsi kun Krar Al-hamede kesällä ilmoitti ”netissä” perustaneensa Arabipuolueen. Tsekkasin asiaa, eikä mistään rekistereistä löytynyt mitään arabiaanojen puoluetta. Sellaista ei ollut vaaliviranomaisten rekistereissä, puolue- eikä yhdistysrekistereissä eikä Arabipuoluetta löytynyt Allabolaget-hakemistossa, jossa on kaikki Ruotsin järjestöt ja frmat.

Koko Arabipuolue oli siis loppujen lopuksi vain yhden miehen nettiviritelmä. Se oli provokaatio, joka hyödynsi oikeiston ”pelkoja”, ja oikeisto tarttui siihen. Krar Al-hamede provosoi Facebookissa pari kuukautta Arabipuolueen nimissä hyvin provosoivia viestejä, tyyliin ”Jos sinä ruotsalainen et tykkää nykymenosta, muuta muualle” yms. Viestiketjuissa huudettiin hoosiannaa, ja Krar Al-hamede sai varmasti aika makoisat naurut.

Koko Arabipuolue oli kuin Twitterin Anneli Järvipeippo, joka taannoin ällytti ihmisiä ”supo-vuotajana” älyvapailla viesteillään. Nykyään Arabipuolueen nettisivuilla on yksi lause: puolueen toiminta on loppunut.

Seuraavaksi Krar Al-hamede laittoi ison vaihteen päälle ja keksi Nordiska avdelningen. Sanapari antaa ymmärtää jotain sellaista, että Pohjolassa on joku sotilasjoukkio, joka odottaa vain sisällissodan aloittamisen käskyä, jonka sotakenraali Krar Al-hamede tulee julistamaan SD:n saatua tarpeeksi ääniä vaaleissa.

 

Provokaatio on ansa, johon pahaa-aavistamattomat ihmiset ajetaan. Kun ihmiset ovat ansassa, niin sieltä on vähän vaikea päästä pois, sillä kukapa sitä haluaa myöntää, että ansaan astuttiin. Toisaalta provokaattori saa makeat pitkät naurut. Tyhmille ihmisille voi oikeasti nauraa sydämensä kyllyydestä.

Se mikä on huomioitavaa, niin oikeisto on melko helppo provosoida tällaisiin juttuihin. Krar Al-hamede tavallaan paljasti heikon kohdan ja sitä kannattaisi nyt miettiä. Vasemmistolla on taas ne omat heikot vastaavankaltaiset, mutta erilaiset kohdat, joita hiomalla vasemmistoa on ihan yhtä helppo provosoida. Periaatteessa kaikki ihmiset voidaan ajaa provoansaan, kunhan vain ruokitaan ennakkoluuloja, pelkoja tai mitä tahansa asiaa, jolla on voimakas ote ja vaikutus ihmiseen.


 

Joka tapauksessa koko sodanjulistus ja arabipuolue olivat pelkkiä provoja. Niillä ei ole mitään katetta eikä totuuspohjaa. Kaiken lisäksi Krar Al-hamede luultavasti itse jakoi eri feikkiprofiileilla sosiaaliseen mediaan tietoja, että ”Krar Al-hamede on mielisairas hullu”. Näin syntyi käsitys, että Krar Al-hamede olisi kaiken lisäksi hullu ja sitä myötä vaarallinen. Sota voisi alkaa milloin tahansa.


 

Meikä itsekin vanhana provokaattorina antaa Krar Al-hamedelle 5/ 5 pistettä ja muhammedin pommihattu-merkin erittäin hyvistä provoansoista.

 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa
Vesa
22.11.2020 23:35

Tämä on sinänsä totta, että ei ollut mitään isompaa porukkaa takana eli ei siis voida sanoa, että juuri tämä tyyppi olisi aiheuttanut mittavaa uhkaa. Nähdäkseni tyyppi on kuitenkin islamisti, mielenterveysongelmainen ja väkivaltarikollinen.

Äijän jutut itsessään ovat pimeitä, ja uskoisin, että hän ei välttämättä tehnyt niitä ainoastaan jekuttaakseen tai provosoidakseen. Ajattelisin, että omassa hulluudessaan hän on voinut jopa uskoa niihin jollakin tasolla. Voi myös olla, että niille on laajempaa kannatusta, vaikka tuo kannatus ei olisi sellaista, että se ikinä realisoituu jonain verkostona, joka olisi tuon äijän takana.

No, provokaatiota oli tietenkin siinä mielessä, että mitään oikeaa olemassaolevaa verkostoa ei ole. Mutta ei ole pelkkää provokaatiota siinä mielessä, että äijä sanoitti samoja tuntemuksia, joita kuulee eri suista tietyistä porukoista, joissa ajatellaan, että Ruotsi on paska paikka paitsi näiden puhujien elämän rahoittajana.

Siinä olet, Paavo, oikeasssa, että ei pidä provosoitua liian helposti.

Ron Jeremiah
Ron Jeremiah
23.11.2020 00:15
Vastaa...  Admin Pt-media

Tuo hörhöhän on ihan perus imaami-materiaalia. Juuri tuollaiset ”opettavat” ja käskyttävät itseään tyhmempiä muslimeita jokaisessa moskeijassa. SE on suurin uhka, sillä jokaisen moskeijan nurkassa istuu joku ihan täyspölvästi jolla ei ole mitään suuntaa elämässään eikä riitä älyä omatoimiseen ajatteluun vaan kaikki on just niinku imaami käskee ja sitten rupeaa päitä irtoilee ja lentoneita lentelee pilvenpiirtäjiin. Tuo provomulkku tuossa saa kaiken huomion, kun oikeasti pitää tarkkailla niitä jotka tuota kuuntelee.

GLGL
GLGL
23.11.2020 06:12
Vastaa...  Admin Pt-media

Kyllä joissakin tapauksissa selkeään provoon pitää reagoida, siitäkin huolimatta, että se näyttäisi provokaattorin ansaan menemiseltä. Sen reaktion tavoite onkin antaa viesti yleisellä tasolla, ettei provossa esitettyä asiaa tulla katsomaan sormien läpi – eräänlainen ”make my day, punk”.

jari turpeinen
jari turpeinen
23.11.2020 01:21

järjestän muhiksen näköiskuvien piirustus kurssin 24.12. mekkalan nuorisotalon pommisuojassa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
23.11.2020 02:49

En halua myöntää. Vaatii älykkyyttä järjestää moinen kepponen. Vaatii älyttömyyttä uskoa siihen. Kasvata älyäsi ählyäsi vastaavaksi.

Ei yllätä
Ei yllätä
23.11.2020 03:21

No kaikki somethan on täynnä kaiken uskovia ja provosoituvia, ihan tavan ihmisiäkin. Siis että otetaan herneet ja mieli pahoitetaan. Pahastujia riittää paljonkin.

Riku Laine
Riku Laine
23.11.2020 09:37

Luulen kuitenkin että tuollaisella tyypillä ei äly riitä ihan tieten tahtoen provosointiin kunhan vain soitti turpaansa ja peruikin jo puheitaan hätäpäissään.
Mutta vaarallinen totta kai, nämä hullut ovat vaarallisia ja arvaamattomia koskaan ei tiedä milloin niillä iso pyörä heilahtaa päässä.

Kukavaan
Kukavaan
23.11.2020 09:46

Eihän tuo ollut mikään provo vaan normimeininkiä ydinfyysikoilta. Aina niillä on jotain mielessä.

Shock me beibi
Shock me beibi
23.11.2020 10:29

Niin joo. Kyllähän se Breivikin poikakin netissä uhosi. Ihan harmiton kaveri sekin, ei se mitään tee… Kuten ei varmanakaan tuo murhanhimoinen rasistimuslimi tee.. Niin joo. Ollanko kaikki valmiiksi shokissa, niin ei sitten myöhemmin yllätä?

sturm und
sturm und
23.11.2020 17:05
Vastaa...  Shock me beibi

Onko minua siis manipuloitu tietämättäni? jos olen provosoitunut? omasta tahdostani vai kenen tahdosta, en usko asian olevan näin, voisin laukoa keittiö-psykologin ajatuksiani, muuta entäpä jos ihmiset eivät ymmärtäisi ajatuksiani? tai eivät haluaisi ymmärtää niitä, vaikkapa oman poliittisen vakaumuksensa/uskomuksiensa vuoksi, menikö liian vaikeaksi? luultavasti.

avatar_187.jpg
Ese
Ese
23.11.2020 10:33

Todennäköisesti Admin-Pt-media on oikeassa. Silti tuon esiintymisen pitäisi johtaa viranomaistoimiin. Vastaava uhkailu, vaikkakin pelkkänä provokaationa, äärioikeiston taholta johtaisi varmasti kiinniottoon, kotietsintään ja tietokoneen takavarikkoon

Vihaetusormi sojottaa en gång för mycket
Vihaetusormi sojottaa en gång för mycket
23.11.2020 12:42

”Ei niin pientä pilaa ettei totta toinen puoli” sanoo vanha suomalainen sananlasku ja se pitää edelleenkin paikkansa.

Tyhmät ihmiset ovat vaarallisia. Järvan lapset eivät osaa ruotsia, se on erittäin huono enne:

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/dalig-svenska-bland-barn-i-jarva

Pah
Pah
23.11.2020 14:57

Ihan asiallinen postaus taas. Ei ollenkaan semmoista suvakkimedioille tyypillistä valkopesua.

Tärkeintähän tässä on huomata että kyseessä on mielenhäiriössä tehty uhkaus joka on yksittäistapaus jolla puolestaan ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, joka on, kuten kaikki tietää, rauhan uskonto.

Sitäpaitse keneltä se muka olisi pois jos nämä rauhaa rakastavat rauhanuskonnon edustajat kiertelisivätkin miekkoinensa Ruotsidemokraattien ovilla tekemässä sitä mitä kunnon uskovaisten kuuluukin vääräuskoisille tehdä.

Numento
Numento
23.11.2020 16:03

Menin provokaattorin ansaan. Pyydän anteeksi kaikilta ja nyt tapankin itseni häpeästä. Hyvästi nyt kaikki jääkää ja suvaitkaa tästedes hymyillen kaikki musujen perseily koska se onkin vain provosointia jolle pitää viitata kintaalla.

external-content.duckduckgo.jpg
Turhaantunut
Turhaantunut
23.11.2020 16:19
Vastaa...  Numento

Paven mukaan on sitten kaikki provoa mitä islamisti sanoo tai tekee, ei siellä ruottissakaan mitään ihmeellistä sitten läpsyjen tekemänä tapahdu, sekin sitten pelkkää provoa, pääasia on että pave voi aina haukkua oikeistoa, ei ole ensimmäinen kerta eikä takuulla viimeinen.

Klarsyn
Klarsyn
23.11.2020 16:57

En koe tuollaista provokaationa, liian tuttua puhetta tuolta suunnalta, uhkailu ja mahtailu ei eroa tavanomaisesta arabi-islamistisesta käytöksestä. Eikä tuolla ns. provokaatiolla siis saatu aikaan negatiivista reaktiota siinä mielessä, että reaktio olisi ollut uudenlainen. Ärtyminen oli vain sitä iänikuista islamonauseaa, mikä pitää ihmistä valmiustilassa asioista, jotka aidosti vaativat sitä. Provokaatio voisi olla, jos sama taho kertoisi liittoutuneensa ruotsidemokraattien kanssa ajaakseen Vaihtoehto Ruotsille -puolueen ahdinkoon. Tai mikä tahansa islamismille epätyypillinen julistus.

WXYZOÄÖ
WXYZOÄÖ
23.11.2020 18:16

Olen elämäni aikana lukenut paljon ihmiskohtaloista kertovia kirjoja natsi-saksan ajoilta . Useimmat niinstä koskevat Juutalaisia.
Natsipropaganda , jolla mm juutalaiset erityisesti demonisoitiin oli todella paksua , väitetiin niin uskomattomia asioita heidän pahuudestaan , kelvottomuudestaan , ja yhteiskunnallisesta vaarallisuudestaan , että se ei varmasti läpäissyt suurta osaa kuulijoista niin että sen olisi voinut ottaa todesta!
Mutta samoin oli samana ajankohtana natsien järjestelmällinen juutalaisten joukkotuhon avoin suunnitelma , johon ei myöskään yleisesti monetkaan uskoneet, vaikkakin sitä edeltävät toimet , mm kristalliyö , juutalaisten keltaiset tähdet näkyviin asuihin ja kiellot käyttää yleisiä kulkuneuvoja yms . Ja väkivaltaisuudet jotka ajanmittaan kävivät yhä raaemmiksi ja ihmisiä katosi enemmän ja enemmän.
Olen lukenut joistakin kuolemanleireiltä selvinneistä juutalaisista jotka pidätettiin ja alettiin kuljettaa heitä junissa joiden määränpää oli tuhoamisleirit (Auswits -Birkenau jne) mutta heillä ei ollut lainkaan käsitystä siitä minne he olivat matkalla.
He olivat tietoisia natsien propagandapuheista ja tietoisia konkreettisesti omasta heikosta asemastaan natsivallan alla. Mutta he odottivat kaiken menevän ohi , ja asioiden palautuvan jälleen normaaliksi, joskin he ymmärsivät että sortoa ja vankeutta he joutuvat kokemaan.
Mutta nuo em kertoivat kokemuksestaan että kun heitä vietiin niin he kuitenkaan eivät voineet kuvitella että natsitkaan niin hulluja olisi että itsekkään uskoisivat omia keksimiään valheita heistä ja heidän vaarallisuudestaan, olivathan he aivan tavallisia ihmisiä kaikkine iloineen ja suruineen kuin muutkin saksalaiset, erona vain heidän juutalaisuutensa. He jopa vitsailivat ja nauroivat katketakseen kun katselivat toisiaan . Mitä vaaraa Hitlerille heistä olisi . Suuri osa vanhuksia , lapsia , naisia köyhiä ja varakkaita (tosin ei enää siinä vaiheessa kun kaikki oli takavarikoitu) tyhmiä ja viisaita (joilta oli viety opettajien , professoreiden yms tittelit ja virat) terveitä ja sairaita.?
Ei he voineet kuvitella että se osa natsipropagandaa joka koski ”juutalaiskysymyksen lopullista ratkaisua” oli kirjaimellisesti täyttä totta ja joka valkeni heille junien saavuttaessa määränpäänsä.
Myös muitakin ihmisryhmiä joita tuhottiin järjestelmällisesti oli kuin juutalaiset , sitä ei koskaan pidä unohtaa. Heitä olivat Romanit , myöhemmin sotavankeina ”ali-ihmisiksi ” sanotut venäläiset sotavangit . Sekä vammaiset, mielisairaat , yms joiden katsottiin olevan taakaksi natsiyhteiskunnalle .

Mitäkö haluan sanoa tällä .?
Sitä, että vaikka kyseessä näyttää olevan provokaatio, niin kaikkea tuostakaan ei voi heittää huumorilla, varsinkaan jos tuollaista rupeaa olemaan ilmassa enemmänkin , ja varsinkaan jos tuohon suuntaan puheet alkaa olla niissä piireissä joilla on vähänkään poliitista valtaa.

Jaaha
Jaaha
9.12.2020 09:17
Vastaa...  WXYZOÄÖ

Tarinoihin kannattaa suhtautua kriittisesti ja tarkistaa väitteet varmistettavia tosiasioita vastaan. Sodanjälkeisessä ilmapiirissä oli helppo lyödä rahoiksi ja päästä julkisuuteen tarinoimalla sotapropagandaa myötäileviä kertomuksia. Yksi hyvä vinkki on sana ”tuhoamisleiri”. Jos tällainen sana jossain tarinassa ”natsisaksasta” esiintyy, voi olla varma, että se on satua. Yhdelläkään maalla ei ollut varaa tahallisesti heikentää työläistensä terveyttä, saatika tappaa heitä. Tappamisen tekivät liittolaisten sotarikolliset pommitukset joihin kukaan ei olisi voinit kuvitella toisten ihmisten voivan sortua. Mutta suurimmat julmuudet usein toteutetaankin valheellisten tarinoiden siivittämänä… kuten sinä nyt kuvittelet ”Natsien” tehneen…. mutta todistetusti liittolaiset juurikin niin tekivät ja surmasivat julmasti kuvitelmiensa vallassa yli miljoonan saksalaista vankia, jotka itse usein eivät voineet kuvitellakaan raakuutta joka heitä odotti.

Hullunkonstit
Hullunkonstit
24.11.2020 13:24

Kaikki tietävät nyt että raaris Kraari on sekopää. Nyt hän voi mennä ja posauttaa pommin jossakin ja koska kaikki jo tietävät että Kraari on seko niin hän saa vankilan sijasta hoitoa.

Pimpolassa hän käyttäytyy mallikelpoisesti ja pääsee vapauteen ennätysajassa.

Juha 06
Juha 06
24.11.2020 22:15

Mutta tälläiset yksittäisetkin kantaväen viholliset pitää heittää vähintään linnaan jos ei kotimaahan suuntautuva lentoposti kulje.