Paavon #kansanviisivalttia, ehkä paras viisi kansan valttia?

Netissä kiertää suomeksi monenlaista ”kansan viittä valttia” koronaepidemian tiimoilta. #kansanviisivalttia kuulostaa jo itsessään niin typerältä häsäriltä, että tein omat viisi ohjetta ja valttia. Kukin sitten valitsee kuka keksii parhaat tai typerimmät viisi valttia ja mitä valtteja uskoo.

1. Hillitse itsesi. Jos mielesi tekee tuutata eetteriin joku ajatusten tonava tyyliin ”Bill Gates on koronan takana ja aikoo tappaa viisi miljuunaa ihmistä” tai ”korona on kehitetty siksi, että ihmiset pakkorokotetaan ja piikin yhteydessä ihon alle sujautetaan mikrosiru”, niin pysäytä ajatusten tonavassa virtaava vene ja nouse rannalle.

Mieti sitä, että istut vanhan äitimuorisi luona kaffella ja alat kertomaan äireelle, että korona on kehitetty siksi, että ihmiset pakkorokotetaan ja ihon alle mikrosiru. Mitäpä huonokuuloinen äitimuori?

– Mitteekä se höpäjää? Mikroaaltouunissa lihoja? Ei siellä mitään lihoja ole. Ne on pakasteessa, sanoo äiree narisevalla äänellä.
– Eikä kun k o r o n a on salaliitto ja ihmiset pakkosirutetaan, yrität kertoa hitaasti ja selvästi.
– Joo olihan se Orvokki-vainaa avioliitossa pitkään.

Lopulta luovutat, etkä kerro äireelle lisää mikrosirutuksista.

Tai ajattele kun nuori 10-vuotias varhaisteinisi on menossa nukkumaan ja menet peittelemään hänet. Kerrot lapselle iltasadun Bill Gatesista, joka pirulainen on juoninut maailmaan koronan. Korona taas juonittiin siksi, että saadaan kehitettyä pakkorokotus. Pakkorokotus taas siksi, että MILJUUNA IHMISTÄ TAPETAAN ROKOTTEILLA!!. Mutta nyt hyvää yötä kultaseni, iskä rakastaa sinua ja nuku hyvin.

2. Eroa kaikista pöljistä sosiaalisen median ”keskustelu”ryhmistä. Varsinkin niistä, joissa tarjotaan valoa, energiaa, kuusäteilyä ja rakkautta. Varo myös kaikkia 5G-paniikkiryhmiä. Jos olet liittynyt tällaisiin ryhmiin, niin selvästikin todellisuudentajusi huutaa haikeaa hoosiannaa. Liity mieluummin sellaisiin maanläheisiin ryhmiin, joissa keskustellaan kotiruuasta tai öljypolttimien korjaamisesta. Valo ja rakkaus ei selvästi sovi sinulle, mutta puukäsityöt ja arkun rakentaminen voisi olla vaihtoehto. Tai öljyvärimaalaus. Tai koristeveisto. Tai autojen tuunaus.

3. Älä provosoidu. Opettele kohdan 1 mukaan hillitsemään itsesi. Jos kuulet tai luet jotakin hyvin provosoivaa, niin älä kiihdy. Ne ovat vain sanoja peräkkäin. Älä tuuttaa eetteriin kilometrin pitusta tappouhkausta tai solvausta vain siksi, että kiehahdit ja sitä myötä provosoiduit.

4. Lopeta kuvittelu, että olet oikeassa. Et ole. Maailmassa ei ole mitään oikeaa mielipidettä, idealismia tai mitään muutakaan.

Maailma on kuin kaljakellunta. Hitaasti lipuvassa virrassa on miljoona ihmistä kumiveneissään, kaikki ajelehtivat virran mukana. Useimmat yrittävät tökkiä venettään eteenpäin ja huutaa tärkeänä ”minä minä minä”. Mutta ei tapahdu mitään. Kaikki muutkin tökkivät omaa venettään eteenpäin ja huutavat ”minä minä minä”. Joskus jonkun veneen positio voi muuttua aavistuksen, joku voi kosahtaa kiville tai vene uppoaa ja silloin kiivetään kaverin veneeseen.

Mutta muuten tilanne on maailman tappiin asti sama. Hitaasti lipuvat veneet valuvat virran mukana eteenpäin. Ihmiset veneissään huutavat maailman tappiin asti minä, minä, minä. Ja sama alkaa uudelleen alusta.

5. Viimeinen ja tärkein. Lopeta kuvittelu, että olisit jotakin. Et oikeasti ole yhtään mitään. Olet vähäpätöinen ja turha ihminen, sinulla ei ole mitään merkitystä maailmankaikkeudessa. Voisit olla yhtä hyvin syntymätön olento ja siltikin maailma ei olisi mitenkään erilainen (sanon tämän itselleni joka aamu, jotta en ylpistyisi ja alkaisi kuvittelemaan itsestäni liikoja).

 

   †  ∇  ϖ  ℵ  Θ  ♦

Kampanja on todella tarpeellinen, koska selvä järki on hävinnyt maailmasta.

Hallituksen suositukset eivät ole oikeudellisesti sitovia, mutta niitä kannattaa noudattaa, sillä kuten sanottu, et ole yksin tässä maailmassa, jossa sinun harhasi olisi ainoa oikea harha.

Huomioi myös että altistuminen tai edes positiivinen testitulos ei välttämättä tarkoita tartuntaa, eikä tartunta automaattisesti tarkoita sairastumista. Mutta muista myös se, että monet ihmiset ovat sairastuneet vakavasti ja monet kuolleet viruksen seurauksesta.

On tärkeä muistaa, että aikuisen ihmisen lapsellinen lässytys vituttaa enemmän kuin viittä vaille valomerkkiä loppuneet tupakat.

Tämä on kampanja, johon saat osallistua tai olla osallistumatta. Ketä muka kiinnostaa kenenkään osallistumiset yhtään mihinkään?

Julkaise tämä kampanja omilla sivuillasi, tai ole julkaisematta, mutta älä sössötä.

#kansan5valttia #kansanviisivalttia

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
24.11.2020 15:02

En usko enää mitään mitä kirjoitat koska luotan vihreisiin ja mitä ne uudessa suomessa kertovat totuuksia:

Mika Lamminpää #3283560 12.11.2020 6:50
Vastaus kommenttiin: #3283523

Kerro mikä tuossa ei muka pitänyt paikkaansa. Kerro jos kykenet. Minä en pilkkaa. Mutta jos et kykene osoittamaan mikä tuossa muka oli valetta, lakkaa lätisemästä valeuutisista. Valuutisia levittävät sellaiset marginaaliset julkaisut kuin Suomen Uutiset, PT-media, Kansalainen, MV-lehti jne.

Frank
Frank
24.11.2020 15:41
Vastaa...  Admin Pt-media

Kandee lukea noita muutama minuutti siitä saa varmistuksen sille, että noiden tiedot kaikesta on tosiaan vain lehdistöltä, parasta antia on ton tyypin faktat ja totuudet esim. Ohisalon twiitti ja nuo luultavasti on tosissaan vaikka onhan noista osa psykopaatteja jotka vetää vaan rooliaan ja vedättää. Kertovat ihan totuunena noita paskaksi todistettuja juttuja eivätkä tajua edes yksinkertaisinta ironiaa saati juttuja joita arvostelevat.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikahyvrinen1/halla-ahon-ankea-helsinki/

Jostain hyvärisen jutsta poimin tuon ylempänä olleen kommentin.

jepulis
jepulis
24.11.2020 15:52
Vastaa...  Admin Pt-media

Kiitos että jotkut vielä jaksaa kannustaa ihmisiä ajattelemaan. Tunteella menee vähän liian monella. Voi myös aina katsoa sinne peiliin. Syytä voi kaivaa aina jostain asiasta mutta,kun siinä montussa ei ole paljon valoa kun tarpeeksi syvälle menee. Muistakaa äänestää vaaleissa elkääkä herätkö sitten itkemään kun kaikki on kallista ja päin vittua. Kun piti se maailma pelastaa…

Frank
Frank
25.11.2020 00:33
Vastaa...  jepulis

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jounisnellman/onko-iltalehti-persujen-puoluelehti-aarioikeiston-holonpolo-painettiin-lehteen-sellaisenaan/

Tämä on loistava esimerkki kun erehtyy lehdistö kirjoittamaan asian niin kuin se on kuinka sdp:een edustaja reagoi, on hysteerinen ihan siksi, että ei oltu sensuroitu ja pätkitty uutista noi kommentit kertoo kaiken tarvittavan sdpeen maailmasta jouni snellman on yllättävän terävä kynä kyseistä puoluetta vastaan. Vähän vanha juttu mutta tuosta saa kyllä naurut jos jaksaa lukea nuo vaatimukset.. ”Totta kai media on pääosin persuja vastaan. Koulutetaanhan toimittajat erottamaan valeuutiset oikeasta tiedosta.”

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
24.11.2020 15:39

Bra, sano´ ruotsalainen !!!

Eräs
Eräs
24.11.2020 16:34

Näistä jutuista päätellen Paavo ei aikanaan olisi nähnyt syytä olla ostamatta radonia sisältävää hammastahnaa (jos nyt ylipäätään hammastahnaa käyttää).

Kriittisyys on hyvä asia, mutta jos se perustuu lähinnä tietämättömyyteen, niin silloin se on ahdasmielisyyttä.

seant
seant
24.11.2020 16:51

Trump on googlen kääntäjän mukaan valtti.
Ehkä tämä uusi rokote on antanut mielikuvituksen lentää, sillä
Iltalehden mukaan tämä on aivan uusi rokotetyyppi.
” Rokotteissa on käytetty aiemmin inaktivoituja tai heikennettyjä kokonaisia viruksia.
RNA-rokotteissa käytetään vain virusten osia, ei kokonaisia viruksia.
RNA-rokotteessa ei ole mukana tautia aiheuttavaa virusta sellaisenaan, vaan vain viruksen geneettistä koodia.
Kun elimistön puolustusjärjestelmä havaitsee tällaisia viruksen osia, se luokittelee ne elimistöön kuulumattomiksi ja alkaa muodostaa niille immuunivastetta.
RNA-teknologiaan perustuva rokote on siksikin mainio, että jos tautia aiheuttava virus muuttuu eli mutatoi, rokote voidaan helposti muuttaa sellaiseksi, että se toimii uutta kantaa vastaan.”

Tämä geneettinen koodi muokkaus pistää silmään. Voidaanko sitä käyttää muuhunkin tarkoitukseen???
Käsittääkseni samalla menetelmällä tapahtuu kasvien geenimuuntelu eli gm-kasvit.

Antti Tifa
Antti Tifa
24.11.2020 19:26

#äänestävihreitä
#suvaitse
#autakehitysmaita
#vittuunsuomalaisuus
#miehelläkuukautiset

Haarakonttorin rokotukset
Haarakonttorin rokotukset
24.11.2020 22:41

Tänään TV4llä oli pieni infopätkä jossa kerrottiin aikaisemmista pandemioista ja rokotuskampanjoista, poliosta alkaen. Hieman säpsähdin kun kerrottiin että Saksassa Merkkelille ja Saksan armeijalle annettiin parempaa rokotetta kuin kansalle, sellaista missä oli paljon pienemmät sivuvaikutukset.

Asiasta toiseen: ajatella että nyt on Etiopiassa kansanmurha menossa, Ruotsissa istuu tuhansia etiopialaisia ja muutama vuosi sitten aikoi Ruotsin työkkäri eli AF perustaa sinne haarakonttorin jotta etiopialaiset voisivat helpommin hakea töitä Ruotsista. Siitä nousi kuitenkin niin iso haloo että asia haudattiin. Kanske lika bra det?

Kilttimies
Kilttimies
24.11.2020 22:56

Äläkä varsinkaan takerru sellaisiin pikkuseikkoihin, kuin että helposti tarttuva covid19 lähti kiinan wuhanista ja kiinassa ainoastaan 4000 tautitapausta/ 1500 000 000 kiinalaista. Uskosi virallisiin totuuksiin voi pettää ja se on menoa sitten.

Ps. Käytä kaikentyypisissä lähikontakteissa asianmukaista suojautumista..

Ex Krementors
Ex Krementors
25.11.2020 00:33
Vastaa...  Admin Pt-media

Niin. Ja loppupeleissä hittooks silläkään on mitään väliä. Minun palkkapussini ei kasva eikä kutistu onko siellä kuollut tuhat vai miljardi kiinalaista, eikä minua voisi paskaakaan kiinnostaa. Nukun yöni hyvin vaikka planeetalta kuolisi pois kertaheitolla 99% kaikesta elävästä.

Ex Krementors
Ex Krementors
25.11.2020 00:27

Kohdat 4 ja 5 kiteyttävät kaiken oleellisen. Sinä synnyt, syöt, kuset ja paskot. Sitten sinä kuolet. Tärkeytesi ja merkityksesi maailmankaikkeudessa on tasan ei yhtään mitään. Sinä, kuten minä, olet turhaa paskaa.

Ei somelle
Ei somelle
25.11.2020 03:31

Itse en kuulu mihinkään someen, juuri tuosta syystä. Minkälaista porukkaa täynnä ne ovat pääsääntöisesti. Minusta ne ovat myös ajanhukkaa. Itseä eivät ne kiinnosta. Myös varmasti aika täynnä pöljiä keskusteluryhmiä, kaikkine puskaradioineen jne…En käsitä mikä noissa niin kiinnostaa. Tai laittaa sinne kaikista tekemistään kuvia hölmöine teksteineen.

5-laukausta-päähän-riittää
5-laukausta-päähän-riittää
25.11.2020 03:50

Toisaalta jos haluaa totuudenmukaista oikeaa lääketieteellistä tietoa tästä Korona-nuhasta ja kuulla siitä vieläpä ihan oikeilta lääkäreiltä jotka ovat kuitenkin sensuroitu valtamediasta, niin kannattaa katsoa tuolta suomeksi tekstitetty video:

ROHKEAT LÄÄKÄRIT ÄÄNESSÄ (37 min)
https://peertube.su/videos/watch/2e3d6a04-ecbb-4544-a935-75b66b4bb274

Happi Kortilla Koronassa
Happi Kortilla Koronassa
25.11.2020 11:19
Vastaa...  Admin Pt-media

Monelle nuorelle covid on iskenyt keuhkoihin lyhyellä varoitusajalla, jopa siinä määrin että nuoria ihmisiä on kuollut kotisohvalle kun happi yhtäkkiä loppuu eikä voimat riitä edes ambulanssille soittamiseen.

Tehon henkilökunta on kertonut miten moni räplää kännykkäänsä viimeminuuteille asti vaikka hoitaja sanoo vieressä että nyt känny pois, pitää intuboida (=laittaa tuubi kurkkuun ja kytkeä koneeseen) koska saturaatio = elimistön hapensaanti on liian alhaalla.

Kohti tuhoa
Kohti tuhoa
25.11.2020 09:55

MINÄ tein itselleni ja perheelleni arkut jo hyvän aikaa sitten. Katsokaa paljonko arkut maksaa. Ei muuta kuin sinertynyttä lautaa, lohenpyrstöliitoket ja kalaliimaa niin pysyy kulmat kiinni vikka joutuisi hetken kosteassa olemaankin. Ei nurkat aukea kesken rahdin matkalla krematorioon.

Mitä tulee salaliittoihin niin ei niitä tarvitse kuvitella/keksiä. Riittää että katselee ympärilleen ja vertaa maailmaa vaikka -70 ja -80 lukuihin. -70 luvulla kaikki kuksi toisiaan kun ei ollut juuri muuta. Tupakkaa poltettiin kun korsteenit ja jokaviikonloppuiset kännäjäiet olivat pikemminkin tapa kuin oikkeus. Ja juhannuksena kaikki meni Yyteriin ja sielä sitten vasta nahkittiinkin. Mutta kansa oli onnellsita ja yhteiskunta turvallinen. Porukalla laitettiin nippuun riidanhaastajat.

-80 luku oli sitä aikaa kun kansa vaurastui suurin harppauksin. Yritysten kone- ja laitekanta oli maailmallakin ihmetelyn aihe. Yritykset omistivat koneensa ja tuotantotilansa jolloin jos ei ollu tilauksia niin ei tullut konkurssia vaikka toiminta oli vuodenkin topissa. Ja aniharvoin varasteltiin mitään. Koska kaikilla oli jo se mitä tarvittiin. Työkalut ja töitä. Ja vielä -80 luvulla jos kadulla oli tappelu, porukka meni väliin.

Lääkäritkin olivat vielä tuolloin kansan puolella ja torppasivat armotta kaikki epäilyttväät vaihtoehdot tai sellaiset joista ei ollut laajoja tutkimuksia. Ja silti muiden maiden kokemuksia odotettiin ensin. Mutta se kaikki muuttui kun nuoret lääketieteen opiskelijat kävivät maailmalla ja toivat Amerikasta yksiyisklinikoiden taksavaatimukset Suomeen. Kuka muistaa lääkärilakon -80 luvulla?? Sen jälkeen lääkärit ovat saaneet jokavuotisen kiinteän proenttuaalisen korotuksen palkkaansa. Eikä ne ole enää lakkoilleet. Mutta samalla kertaa niistä tuli lääketehtaiden marionetteja.

Kun katsoo viimeistä 10 vuotta ja kaikkia niitä rokotuksia mitä suomalaisille on annettu ja mitä sivuvaikutuksia niistä niitä ottaneet kertovat, niin ei tarvitse paljon salaliittoilla. Miksi flunssarokotus tekee sairaaksi 2-3kk:ksi kun flunssa kestää vain muutaman päivän?

Ennenvanhaan myös kansalaisten vaikuttamminen Suomen asioihin oli realistisempaa. Sitten vaikuttamista on viety yhä kauemmaksi kansalaisista. Ja EU:n muodostuttua, se on kansalaisen kohdalla mahdotonta. Olemme littovaltiossa jossa EKP pitää huolen mm. rahoistamme. Suomessa olevat pankit ja konttorit ovat vain sen etäpisteitä.

Eikä näitä salaliittoteorioita tarvitse sen kummemmin muodostaa. Riittää ihan kun katsoo mihin kaikkiin ”palveluihin” pitää kirjautua pankitunnuksilla. Sillä se joka omistaa pankkitunnukset, se omistaa ko. ”palvelun”. Vai mitä olette mielä siitä kun tilaan jotain laskulla Ranskasta, niin sieltä avautuu Suomalaisen paikalliskonttorin autenikointi-ikkuna?

sturm und
sturm und
25.11.2020 13:18
Vastaa...  Admin Pt-media

Olen myös saanut tuon jäykkäkouristuksen, en muista montako kertaa,, mutta jätän tämän tähän,,

https://fi.wikipedia.org/wiki/Zen

oli sen verran hyvä 5 viisautta.

Prozac
Prozac
25.11.2020 10:24

Kun universumi antaa minulle pataan, niin mietin:” miksi universumin pitäisi olla kiva juuri minua kohtaan?”. Joskus tuo ajatus auttaa.

Raksaäijä
Raksaäijä
25.11.2020 19:06

Loistava kirjoitus! Nämä viisi vinkkiä kun aina muistaisi…