2 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
2.12.2020 00:31

Iltalehti julkaisi 2020-12-01 asiasta uutisen:
”Video: Oulun valtuuston Teams-kokous riistäytyi täysin käsistä – poliisi epäilee rikoksia
Äärioikeistovaltuutettu Junes Lokka ja vihreiden kaupunginvaltuutettu solvasivat toisiaan rajuin sanankääntein.”
Lokka ei solvannut ketään rajuin sanakääntein. Hän sanoi sanan ”suvakit”. Siihen nyt on tartuttu. Hän myös käytti kerran puhekielen vahvistussanaa ”vittu”, joka on normaalia arkipäivän kielenkäyttöä nykyään. Siis poliisi tutkii sanojen ”vittu” ja ”suvakit” takia.

Iltalehden uutista lukiessa välähti mielessä ajatus, että suvakkitoimittajat ovat sopineet tuhoavansa Lokan. Lehden uutinen antoi vaikutelman, että Lokka olisi häirinnyt kokousta. Niinhän ei tietenkään ollut. Iltalehti harjoittaa vaalivaikuttamista.

Iltalehti teki myös sen virheen, ettei ottanut uutiseensa Lokan kommenttia.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
1.12.2020 18:58

YLE ja muu paskasakki on näköjään taas aloittanut omat ”kunnallisvaalikampanjansa”. Kampanjan lopputulos saattaa kuitenkin mennä toisin kuin on tarkoitettu.

Juneksen kyllä kannattaisi tehdä näistä tutkintapyyntöjä vaikkei tulosta tulisikaan, silloin nämä saadaan virallisiin rekistereihin ja niihin voi myöhemmin tarpeen vaatiessa vedota, kuten vastapuoli tekee: ”Lokkaa vastaan on nostettu useita…”

Ja jos jutut menevät käräjille, VPFM saa siitä hienoa sisältöä lähetyksiinsä.

Muistakaa tukea vastamediaa! Jokaiselta TÄYTYY silloin tällöin löytyä edes 5€ näiden upeiden ihmisten toiminnan tiukemiseen – pääasia, että suvakkeja vituttaa!

(P.S. aivan fantastista jauhotusta Junekselta valtuustostriimissä!)