Hauskin/ pöljin koronasalaliitto?

Ruotsissa on nyt koronaan kuolleissa saavutettu uusi rajapyykki kun kuolleita on nyt yli 7 000. Tartuntoja on yli 270 000 ihmisellä. Tehohoidossa on tällä hetkellä noin 250 henkeä.

Ensi maanantaista astuu voimaan joitakin uusia rajoituksia. Esimerkiksi kaikki toisen asteen koulut siirretään etäopetukseen. Tässä tarkoituksena on vähentää suurkaupunkien joukkoliikenteen väkimäärää.

 

Hauskin koronasalaliitto?

1. Gatesin Billi on koronan takana, koska tarkoituksena on tappaa miljuuna ihmistä. Niitä joita ei tapeta, niin heidät pakkorokotetaan ja samalla pistolla ihon alle lipaistaan M.I.K.R.O.S.I.R.U.

2. 5G-verkko on kehitetty siksi, että kun kehitetään samoihin aikoihin korona, niin 5G-verkolla heikennetään ihmisten vastustuskykyä ja korona leviää siten herkemmin. Ilman koronaa ei olisi 5geetä ja ilma 5geetä ei olisi koronaa.

3. Korona on kehitetty siksi, että ihmisille saadaan maskipakko. Maskipakko taas laitetaan voimaan siksi, että ihmisten kasvonilmeitä ei voi nähdä ja näin heikennetään ihmisten luonnollista yhteydenpitoa kun vallanpitäjän valtaa lisätään.

4. Korona nyt vaan on muuten vaan huijausta. Tarkalleen ei tiedetä miksi, mutta jonkinlainen kepponen ja ihmisiä vedätetään mennen tullen.

Onhan näitä. Henkilökohtaisesti tykkään eniten tuosta Bill Gatesin mikrosiruoperaatiosta. Siinä on potkua. Jos en olisi näin tyhmä niin siihen voisi jopa uskoa.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Peku
Peku
3.12.2020 16:16

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/miljardoori-elon-musk-julkisti-aivoihin-istutettavan-alylaitteen-kolikkoa-muistuttava-laite-korvaa-palan-kallosta-se-on-kuin-alypuhelin-aivoissasi/7911436

  1. En gaterista tiedä mutta muskilla on jokin suunnitelma. Vaiko ihan vaan ajankuluksiko possua kiduttaa? Varmasti ihmiskunta tarvitsee tätäkin juutalaista. Saat toki nauraa mutta ota selvää mille naurat.
Jaaha
Jaaha
3.12.2020 16:19

Paras puuttuu: Korona (SARS-CoV-2) on pieleen mennyt rokotteeksi kehitetty virus, joka ei ikuna katoa ihmiskunnasta, eikä siitä voi parantua. Rokotteet paljastuvat yksi toisensa jälkeen toimimattomiksi pitkällä tähtäimellä ja näin on pakko alkaa muokata ihmisiä CRISPR- valmisteisilla geenimanipulaatio-rokotteilla. Tällä tavoin voidaan markkinoida ihmiskunnalta pois vastustus massoittain toteutettavalle geenimanipulaatiolle, jonka keinoin ihmiskunta saadaan täydellisesti eliitin hallintaan, kun luonteenpiirteet ja työvoiman geneettiset ominaisuudet tulevat vapaasti muokattaviksi ja yksilöiden geeneistä tulee yritysten omistamia patentoituja tuotteita.

Last edited 2 months ago by Jaaha
BLM4LIFEYO
BLM4LIFEYO
3.12.2020 16:24

Kaikki tietää että korona on valkoisten rasistien kehittämä mustientappo-virus! Se ikävä kyllä meni reisille koska se tarttuu myös valkoisiin eivätkä valkoiset tyhminä tajunneet että mustilla on super-ase melaniini ! Tämän superviruksen takana on tietenkin häärimässä Trump sekä lukemattomat salaiset uusnatsijärjestöt.

Jupiter
Jupiter
3.12.2020 16:36

Vuorenvarma tieto: Korona (ruotsiksi koRoona) on Pohjois-Korean ja Iranin yhteistyöprojekti, jonka pitäisi muuttaa maailma kuuliaiseksi Kim-un-allahille ja sharia-laille.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
3.12.2020 16:36

Katsokaa ja naurakaa sen jälkeen. Jos naurattaa….https://youtu.be/zqXxujvst6o

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
3.12.2020 16:49

Naurattaako Paavoa vai kuulutko niihin ,joita Bill ei halua vähentää?

Pah
Pah
3.12.2020 20:04

Kiitos nimimerkille ”Tehdäänkehitysmaayhdessä” erinomaisen hyvästä videovinkistä.

Ei Paavoa, tuota kiljua suoraan kanisterista hörppivää idionööriä pidä mollata. Kukapa näiden sairaiden hullujen ajamia juttuja voisikaan uskoa?

Ei vaikka naapurosto palaa ja haalisivat koko ajan lisää näitä vaarallisia kauloja katkovia islamistiterroristeja.

Terve mieli suorastaan hylkii tämän tyyppistä murhanhimoista sairasta politiikkaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Pah
Pah
4.12.2020 10:25
Vastaa...  Admin Pt-media

Joo. Kaikella kunnioituksella fanitan kybällä miellyttävää vulgaaria persoonaasi. Itse-asiassa aika paha sanoa oletko miellyttävämpi videoilla vaiko ihan vaan tekstiä ja ajatuksia tekstinä suoltavana henkilönä. Molemmat on tosi hyviä. Mistä niitä videoitasi mahtaa löytyä lisää?

PS.Vielä kun karistaisit tuon nohevasti pönöttävän hyväuskoisuutesi niin ei tarvitsisi siitäkään kitistä. Toisaalta. Vitustako minä sitä tiedän mitä ja minkälaista digitaalista moskaa joudut tämänkin palvelun ylläpitäjän päivittäin lapioimaan.

Last edited 2 months ago by Pah
Ilmari
Ilmari
5.12.2020 11:02
Vastaa...  Admin Pt-media

Tässä komppaan vahvasti Paavoa. Suhtaudun itsekin kriittisesti humanitaariseen maahanmuuttoon, mutta siitä ei seuraa, että uskoisin hörhöteorioihin.

Jaaha
Jaaha
7.12.2020 07:31
Vastaa...  Ilmari

Kaikkein suurin hörhöteoria tietenkin on, että Adolf Hitlerin hallinto olisi toteuttanut salaliiton eliminoidakseen 6 MILJUUNAA juutalaista, ihan vaan vittuillakseen, koska eivät tykkää juutalaisista. Niin hienon salaliiton, että kaikki todisteet tapahtumasta on pitänyt väärentää, eikä yhtään tieteellisesti pätevää todistetta ole olemassa.

Last edited 2 months ago by Jaaha
Patriootti
Patriootti
3.12.2020 16:37

Eikö PT tiedä että esim. Ruotsissa sattuu näitä sirutettuja ihmisiä kekkuloimaan? Kaikella tämän päivän valtiotahoilta tulevilla päätöksillä ajetaan vain ja ainoastaan yhtä päämäärää kohti. Teknologia on jo valmis eli miksi johtajat eivät haluaisi ihmisiä orjiksi, kun ke saadaan ajettua nurkkaan monilla yhteiskunnan ongelmilla keinotekoisesti? Ja KAS! Hallintovalta jälleen kerran antaa helpotuksen coronaan rokotteella ja tämän jälkeiseen talouden&rahan romahdukseen digirahan, jolla voidaan ohjailla kansalaisten käyttäytymistä kuten jo tänä päivänä KIINASSA nähdään, mutta ankarammin. Veikkaan että tämänkin median rahoitus loppuu kokonaan, kun ihmiset pelkää että niiden rahahanat laitetaan kiinni kun PT-mediaa tai muita vaihtoehtoisia tukevat. Hymy ja irvailu loppuu viimeistään siinä vaiheessa monelta kun totuus rätkäistään silmille kuin märkärätti!

Aappa
Aappa
3.12.2020 16:38

Paavo taas vaihteeksi suosikkipakkomielteensä parissa.

Korjaan kuitenkin kohtaa 2 sen verran, että ei 5G:llä ole koronan kanssa mitään tekemistä – sen edistämä kehon happivaje vaan aiheuttaa oireita, jotka voidaan tulkita ns. koronaksi tai saavat ns. koronatestin näyttämään helpommin positiiviselta.

Pera Pervo
Pera Pervo
4.12.2020 01:27
Vastaa...  Aappa

Väärää opetusta! Tehdään nyt kerralla faktat selviksi:

Vastoin yleistä uskomusta 5G ei aiheuta happivajetta. Tämän vajeen aiheuttaja on usein ilkeä naapurisi, joka säteilyttää asuntoasi jollain koneella. Varman päälle pelaava vuoraa asuntonsa naapurin puoleisen seinän kokonaan foliolla, mutta pelkkä hattukin on tyhjää parempi suoja.

5G taasen aiheuttaa finnejä, peräpukamia sekä rasismia. Viimeisimpien tutkimusten
mukaan koronarokotuksen mukana asennettava mikrosiru jopa jossain määrin suojaa kantajaansa 5G oireilta.

5G:hen liittyy toinenkin merkittävä seikka.Se nimittäin torjuu maanalaista pedofiilirinkiä.
Sen mastoista valuva säteily imeytyy maahan ja kertyy pedofiiliringin luolastojen pohjalle. Maa suodattaa säteilystä liuotinaineet ja siksi luoliin päätyvä 5G on lopulta tiivistyneenä erittäin myrkylliseksi pölyksi. Seuratkaapa vain, ketkä julkimot eivät hehkuta 5G:tä…

A51 5G
A51 5G
3.12.2020 16:47

Minä ostin Samsung 5G puhelimen vaikka paikkakunnallani ei edes ole 5G verkkoa vielä. Ja NYT minulla on nuha! Viime vuonna ei ollut! Eikä sitä edellisenä! SATTUMAAKO!!!???????? Taisin tehdä elämäni virheen.

Köli
Köli
3.12.2020 16:51

PT, eikö toimittajan kuuluisi olla avarakatseinen ja tutkia aiheita, eikä vain leimata ”salaliittoteoriaksi” tai ”venäjän vaikuttamiseksi”? Valemedioiden toimittelijat toimivat juuri noin ja siksi ne ovat kokeneet inflaation uskottavuudessaan. Tosin he eivät sitä ymmärrä tai välitä, tai sitten vain käskyt ja ohjeet tulevat muualta ja yksittäinen toimittelija saa uskollisena käskyläisenä pitää työpaikkansa.

Stade
Stade
3.12.2020 18:50
Vastaa...  Admin Pt-media

Politikko ainesta sanoisin…

Kukavaan
Kukavaan
3.12.2020 17:37

Aika pöljä salaliittoteoria oli myös se, että Saksa ja Neuvostoliitto olivat sopineet etupiirijaosta. Eihän sitä kuka järjissään ollut voinut vuonna 1939 uskoa. Ei ollut salaliittoa eikä salaista pöytäkirjaa. Eikä nykyaikanakaan ole mitään vastaavaa.

tietäjä ikiaikainen
tietäjä ikiaikainen
3.12.2020 18:52

Oikeasti korona on israelilaisten kehittämä virus iranilaisten tappamiseksi. (Iranilaiset on oikeita arjalaisia) Sen oli tarkoitus olla arjalaisperimän omaaville tappava ja muille aiheuttaa pikku nuhan, noh, saksalaisille vähän pahemman. Hämäyksen takia se laskettiin liikkeelle Kiinassa, josta tiedettiin porukkaa ramppaavan Iranissa maiden yhteistyön puitteissa. Virus kuitenkin mutatoitui heti ja siitä tulikin vähän liian vaarallinen muillekin, kuin arjalaisille. Jopa juutalaisille itselleen. Tämä on vaiettu Totuus.

Daavidin poika
Daavidin poika
3.12.2020 20:37

Minun salateoria on se, että. Barack Obama, George Bush jr, Bill Clinton ovat lupautuneet ottamaan koronavirus rokotteen suorassa tv-lähetyksessä. Täten he haluava todistaa, että heillä ei ole mitään tekemistä koronaviruksen kanssa !

Minun salaliittoteoriaan kuuluu myös se, että Timo Soini:n kiitospäivä lounas matkat loppui Amerikan yhdysvaltoihin, Malmin lentokentän huonosta hapesta. En nyt voi tarkentaa tilannetta koska istun, ja medioin kylmällä betonialustalla.

Juha
Juha
3.12.2020 21:21

Sen lauluja laulat kenen leipää syöt.

https://mvlehti.net/2020/12/03/ruotsi-myontaa-miljoonien-kruunujen-tukipaketin-valtamediaa-haastaville-vaihtoehtomedioille/

Uskosi sosialistihallitukseen on ihailtavaa.. luotamme siihen sokeasti.

T
T
4.12.2020 02:44

Korona on tietysti vihreiden kehittämä virus, joka päästettiin vapaaksi Kiinassa. Tavoite oli vähentää lentomatkaamista murto-osaan, missä kyllä onnistuttiinkin.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.12.2020 14:09
Vastaa...  T

Milloinkas hippivihreillä on ollut jotain lentomatkustamista vastaan?

Sehän on heidän pääasiallisin matkustusmuotonsa;
heidän kun on päästävä vähintään kahdesti vuodessa lentämään Goalle etsimään itseään gurun ja Poltettavan Yrtin avulla.

Odotellaan, odotellaan
Odotellaan, odotellaan
4.12.2020 04:50

Odottakaahan kun rokotukset alkavat, siitä vuosi niin alkaa tapahtua varsin kummia.

Kukavaan
Kukavaan
4.12.2020 11:53

”…kun rokotukset alkavat, siitä vuosi niin alkaa tapahtua varsin kummia.”

Ihan hyvä että toit tämän esille. Voisitko tarkentaa, mitä voisi alkaa tapahtumaan. Pahin skenaario, joka tulee mieleen on, että rokotetut kuolevat.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.12.2020 14:10
Vastaa...  Admin Pt-media

Tämä on paras skenaario.
Olisiko jotain siltä väliltä?

Ilmari
Ilmari
5.12.2020 11:00

Kyllä näin on. Kun rokotukset alkavat, taudin leviäminen hidastuu.

Antti Tifa
Antti Tifa
4.12.2020 12:58

Koronan sairastaneilla on esiintynyt outoja jälki-ilmiöitä. Joidenkin rektuumissa on mönkinyt tällainen otus ja tuskat ovat olleet sietämättömiä. Pahansisuinen persmönkiäinen on vaikea poistettava ja laittaa hanttiin raivoisasti jollei sitä ensin tapeta.

aom9p.jpg
Rullattu
Rullattu
4.12.2020 18:54
Vastaa...  Nimetön

Tuo ei ole edes salaliittoa vaan tutkittua.

Gates ja mikrosirut
Gates ja mikrosirut
5.12.2020 11:29

PT-media kun vetää aina välillä takapakkia näistä uutisoineista niin mitenkäs tätä ilmiötä voisi selittää:

Alkuviikosta euroopan valtamedia (en seuraa ruotsin mediaa kun en osaa kieltä) julisti suuria koronalukemia. Ihmettelin suuria lukuarvoja ja ne paljastuivat 14 vrk:n yhteenlasketuiksi tartuntojen määräksi.

No, eilen sitten euroopan valtamediat julistivat ”korona kuolleiden” määrää. Muutos tartuntojen tai tehohoitojen juttuihin oli merkittävä. Ja tänään, kuin taikaiskusta jälleen, euroopan valtamedia puhuu ”uusista tartunnoista”.

Eikö ole ihmeellistä miten euroopan valtamedia uutisoi kuin samasta lähteestä?

No, niin tai näin. Sen tiedän että suuri osa sairaaloiden ja terveyskeskusten henkilökunnasta ei aio ottaa rokotetta. Se takaa sen että halukkaille riittää rokotteita yllätttävän nopsaan. moni sairaanhoitajista onkin sanonut että siirtyvät sitten hoitajan työstä toiseen työhön, koska rokotteen ottamatta jättäminen ei ole irtisanomisen peruste.

Niin että, eiköhän eletä niinkuin ennenkin. Ei alistuta lääketehtaiden, ja varsinkin politikkojen, mielivallan alle.

Johtajat voidaan vaihtaa. Kansaa ei voi vaihtaa.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
6.12.2020 12:46

Johtajat vain vaihtavat paikkojaan, mutta kansanvaihto on koko ajan menossa. Ei tarvitse odottaa edes 50 vuotta. – Kansaa ei voi vaihtaa. Eikö?

Trampas
Trampas
6.12.2020 11:48

Koronaohjeistuksien kertausta.
https://www.youtube.com/watch?v=ZHa562qgOZY