Onko Ruotsi miehitetty?

Olen siinä mielessä hyvässä asemassa, että työpaikkani henkilökunta johtoa myöten on hyvin kriittinen Ruotsiin kohdistuneesta invaasiosta. Minun ei tarvitse itse edes sanoa mitään vaan he puhuvat asioista oma-aloitteisesti aivan vapaasti.

Tällainen ei ole läheskään itsestäänselvyys ruotsalaisilla työpaikoilla. Hyvin monilla työpaikoilla sellainen puhe, jota meikäläisen työpaikalla kahvipöydässä puhutaan, ei olisi missään nimessä hyväksyttyä. Kriittisestä puheesta voi huonolla tuurilla saada potkut tai kriittinen työnantaja voi joutua suuriin vaikeuksiin jos kriittisyys tulee ilmi väärissä tilanteissa.

Kuuntelutin päivällä työkavereilleni seuraavan lyhyen videopätkän, jossa soittaja soittaa Swebb-tv:n lähetykseen:

Mies kertoo:

”Olen sitä mieltä, että kyseessä on todellakin maahantunkeutuminen, kun ulkomaalaisten ihmisten avulla tunkeudutaan toisen maalle tai alueelle. Sen jälkeen miehitetään strategiset paikat ja tuhotaan struktuuria. Alkaa pommitukset, tuhopoltot, ihmisiä ammutaan ja naisia raiskataan. Tämähän on ihan systemaattista erilaisissa sotatoimissa.

Tämän jälkeen ryöstetään maa varoista, pankkiautomaatit tyhjennetään ja soluttaudutaan järjestöihin ja valtarakenteisiin.

Edelleen olen sitä mieltä, että se, joka tätä haluaa estää, niin yleensä mobilisoidaan jonkinlainen puolustus. Jokainen, joka estää tätä puolustusta tai estää asevoimia invaasiota vastaan, he ovat kuin Ranskan toisen maailmansodan aikainen Vichy-hallitus. Ja niitä olisi kohdeltava sen mukaisesti.

Maahantunkeutumisessa on kyse siitä, että ulkomaalaiset tulevat rajan yli ja miehittävät Malmön Rosengårdin, Tukholman Husbyn, Göteborgin Bergsjön jne. Sen jälkeen alkaa tuhotyöt; pommiräjähdykset, autoja poltetaan, ihmisiä ammutaan, naisia erityisesti nuoria naisia raiskataan ja maa kirjaimellisesti ryöstetään varoista sosiaaliavustuksilla ja sosiaalivirkailijat auttavat tässä.

Edelleen maahan soluttaudutaan esimerkiksi islamilaisen veljeskunnan avulla, joka viekoittelee mm. sosiaalidemokraatteja. Eikö tällöin ole kyseessä työsuunnitelma sodasta?”


 

Kulturbilder-niminen bloggari kirjoittaa (vapaasti suomennettuna):

–Ulkomaalaisilla toimijoilla on täysi vapaus hakeutua Ruotsiin ja käyttää hyväkseen erilaisia etuuksia, joita heille annetaan. He saavat helpommin vuokra-asuntoja ja heille kustannetaan työmarkkinoilla erilaisia verovaroin rahoitettuja työpaikkoja. Yhä useampaa maassa olevaa enklaavia hallitsevat ulkomaalaiset, jotka asustavat betonighetoissa. Nämä lähiöt on alun perin tehty miljoona-ohjelmalla helpottamaan ruotsalaisten asuntopulaa, mutta nyt näissä lähiöissä ovat hallitsevassa asemassa ulkomaalaiset. Ja yhä useampi lähiö on tulevaisuudessa ulkomaalaisten hallitsema.

– Johtavat poliitikot antavat maatamme pois ulkomaalaisille. Yhä useampi Ruotsin viranomaisinstituutio toimii ruotsalaisia vastaan tukemalla politiikkaa, jossa diskriminoidaan ruotsalaisia meidän omalla maallamme. Ulkomaalaisten edut laitetaan monissa asioissa ruotsalaisten edelle meidän omalla maallamme. Ulkomaalaiset yritykset ja henkilöt voivat ostaa maata ja kiinteistöjä eikä kukaan nykyään enää tiedä kuinka iso osa maamme varoista on ulkomaalaisten käsissä.

 

– Se järkyttävä rikollisuus, joka lisääntyy maahanmuuton myötä, jatkuu maailman tappiin asti. Poliitikot jatkavat sitä samaa massamaahanmuutto-jargonia eivätkä he edes halua karkottaa törkeitä rikoksia tehneitä ulkomaalaisia. Ulkomaalaiset rikolliset kirjaimellisesti riehuvat etelästä pohjoiseen.

– Muutama esimerkki viime aikojen hyvin törkeistä rikoksista: Ikean kaksoismurha Västeråsissa, Kjäll Gustafssonin murha, Wilma Anderssonin murha, Tommie Lindhin murha, Solnan hautausmaakidutus ja satoja satoja sellaisia rikoksia, jollaisia ei ole ollut aikaisemmin Ruotsin historiassa, mutta jotka ovat tulleet trendiksi viime vuosien aikana. Poliitikot haluavat todellakin lyödä hajalle tämän maan sisältä käsin.

 

– Todistusaineisto siitä, että Ruotsi on miehitetty, tulee tässä. Kun Ruotsi avasi rajansa valtavalle turvapaikkamaahanmuutolle Afrikasta ja Lähi-idästä vuonna 2015, niin kaikki viranomaistahot työskentelivät täydellä kapasiteetilla sen eteen, että maahan tosiaankin saapuisi niin paljon tulijoita kuin ikinä mahdollista. Viranomaisten ainoa tarkoitus oli saada maahan niin monta tulijaa kuin mahdollista, saada heidät jäämään maahan ja elämään Ruotsissa lopun elämäänsä.

– ”Meidän Eurooppa ei rakenna muureja”, sanoi pääministeri Stefan Löfven. Vuosi tämän jälkeen voimaan astui asuntolaki, jolla velvoitettiin jokainen Ruotsin kunta ottamaan vastaan tulijoita. Kaikki muut eduskuntapuolueet, paitsi Sverigedemokraatit, äänestivät lain puolesta.

– Laki oli, kuten Ruotsissa sanotaan, ”kermaviiliä”, gräddfil. (Joku saa kermaviiliä eli etuoikeuksia). Lain voimaantulolla kolmansista maista tulleet tulijat käytännössä lyötiin aatelisiksi. He pääsevät jonon ohi asuntojonoissa; saavat sellaisia etuuksia, joita ruotsalainen ei voi saada ja saavat mukavia verovaroin rahoitettuja sisäsiistejä työpaikkoja, joissa voi olla kalustetuissa huoneissa tohvelit jalassa, hyvällä palkalla.

– Tätä ennen Fredrik Reinfeldtin hallituspuolue (2006-2014) Moderaatit olivat tehneet kaikkensa saadakseen tulijoille erilaisia etuuksia ja helpottaakseen tulijoiden elämää. Ylipäätään Reinfeldtin hallituskautena kahdeksan vuoden aikana maahan tuli liki miljoona kolmansista maista tullutta maahantulijaa. Tämä on vahingoittanut maatamme aivan suunnattomasti.

 

– Nykypäivänä joka aamu alkaa sillä, että pensaikosta kerätään haavoittuneet ja kuoliaaksi ammutut. Ruotsin globalisaation myötä maamme muistuttaa yksiä vaarallisimpia paikkoja maailmassa. Ruotsalaisilta ryöstetään joka päivä lompakkoja, kenkiä, takkeja, puhelimia, kelloja eikä kukaan tunnu ottavan vakavasti näitä rikoksia. Omakotitaloalueilla ihmisiltä viedään autoja ja muuta omaisuutta. On olemassa liigoja, jotka ovat erikoistuneet automerkkeihin kuten BMW, Audi tai Mercedes. Toiset liigat vievät veneiden perämoottoreita eikä kukaan puutu asiaan.

– Niin ikään on olemassa liigoja, jotka ryöstävät vanhuksia ja tekevät asuntomurtoja.

– Kaikki poliitikot teeskentelevät, että nyt laitetaan tositoimet pystyyn. He teeskentelevät, että ovat kauhistuneita pommeista ja autopaloista, ampumisista ja suurin piirtein kaikista asioista murhista tappouhkauksiin.

– Mutta massamaahanmuutto jatkuu. Ulkomaalaiset rikolliset saavat jäädä maahan ja kuka tahansa mistä tahansa voi saada turvapaikkapäätöksen mistä syystä tahansa.

”Kuka tahansa mistä tahansa voi saada turvapaikkapäätöksen mistä syystä tahansa”

 

– Kaikki vain sen takia, että niin paljon tulijoita kuin mahdollista saisi tulla maahamme ja tuhota maamme niin täydellisesti kuin vain mahdollista. Vahinkoja voidaan tuskin korjata edes seuraavan sadan vuoden aikana.

Kulturbilder jatkaa edelleen:

– On aivan selvää, että Ruotsi on miehitetty. Sosiaalidemokraatit ovat osa tätä miehitystoimintaa. He pitävät valtaa kaikissa viranomaistahoissa ja heillä on ilmiselvä agenda toimia globalistien, YK:n ja EU:n asialla ilman minkäänlaista häpyä miten maallemme käy, tai miten käy ruotsin kansalle.

– Tämä miehitys mahdollistetaan edelleen siten, että yleisradioyhtiöt SVT ja Sverigesradio auraavat tietä globalisteille ja lisääntyvälle globalisaatiolle. Tarkoituksena on ilmiselvästi tuhota maa. Samaan aikaan kaikki yhteiskuntainformaatio, sekä erilaiset suurten kauppaketjujen mainokset ovat entistä monikulttuurisempia. He mainostavat Ruotsia globaalina maana.

 

– Tämä tragedia tapahtuu aivan silmiemme edessä. Voisi olla sitä mieltä, että puolustusvoimien pitäisi puuttua invaasiota muistuttavaan massamaahanmuuttoon, mutta se vähäinenkin mitä on jäljellä, on keskittynyt maan tuhoamiseen. Tämä tuli esille aivan selvästi invaasiovuonna 2015, kun puolustus otti kaikki avosylin vastaan, jotka vain koputtivat oveen, riippumatta mitä syitä heillä oli tulla ja jäädä maahamme. Ja riippumatta siitä, että kuinka paljon se tuhosi maatamme. Se vähäinenkin ”puolustusvoimat” mikä on jäljellä, sitä käytetään ruotsalaisia vastaan meidän omalla maallamme. Poliitikot vielä auttavat sitä antamalla vieraista kulttuureista tulevien ihmisten tulla maahamme kuin tsunami.

Kulturbilder lopettaa:

– Kyllä, Ruotsi on miehitetty lähes näkymättömän sisäisen vihollisen avulla, joka operoi jossain taustalla hiljaisuudessa eikä suuri yleisö edes tajua mitä tapahtuu. He, jotka tuhoavat maatamme, tekevät sen täysin tietoisesti.

 

Niin, mitäpä ne työkaverit sanoivat asiasta?

Yllätyin hieman kun moni kertoi, että tämä kaikki tapahtuu tosiasiassa lapsille. Antaapa Andersin (nimi muutettu kahteen kertaan) kertoa:

– Minua oikeasti vituttaa kun tiedän, että omat poikani 13- ja 17-vuotiaat ovat täysin avuttomia asioiden edessä. Kukaan ei uskalla ryöstää meikäläistä satakiloiselle äijälle, mutta pojat ovat hyväuskoisia ja kouluissa heidän on pakko olla niiden kanssa tekemisissä.

Anita (nimi muutettu kahteen kertaan) kertoo:

– Minua kauhistuttaa jo etukäteen mitä 10-vuotias tyttäreni joutuu kokemaan. Hän on hyvännäköinen ruotsalainen blondi. Kun meikäläinen, vanha räähkä saa lähes päivittäin uusruotsalaisten vittuilua metrossa ja junassa, niin mitä tapahtuu tyttärelleni? Itse osaan vittuilla niille takaisin ja sanon aina, että te muistutatte marakatteja. Sen jälkeen ne aloittavat rasismi-uikutuksen. Mutta mitä tyttäreni osaa tehdä?


 

Siinäpä sitä, pitkä teksti, toivottavasti joku jaksaa lukea loppuun. Kuten alussa sanoin, niin olen etuoikeutettu, kun saan olla työpaikassa, jossa henkilökunta on keskenään melko yksimielistä. Monilla ruotsalaisilla ei siihen ole mahdollisuutta.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
72 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pirtsakka
Pirtsakka
3.12.2020 20:28

Hyvin jaksoi lukea loppuun, vaikkakin niskavillat pystyssä…Niin rauhaa rakastava kansalainen kuin olenkin ja suren sotatuhoja ja järjetöntä hävitystä, mieleeni hiipi lukiessa aivan outo ajatus konfliktista, joka ratkaisisi lopullisesti tämän suoraan sanoen helvetillisen suunnan. Andersin ja Anitan, joiden nimet on kahteen kertaan muutettu, kommentit kuvaavat hyvin sitä epätoivoa ja ennenkaikkea avuttomuutta, jota useimmat vanhemmat tuntevat. Vielä kun joku selittäisi järkeenkäyvästi, miksi ennen niin rauhallinen ja kaunis maanosa elikkä Eurooppa halutaan tuhota tieten tahtoen? Olen ennenkin kirjoittanut, että kaikilla niillä kansainvälisillä sopimuksilla, joihin hallitukset aina ja ikuisesti vetoavat tiukan paikan tullen, voi sytyttää takkaan tulet tai vaihtoehtoisesti pyyhkiä niillä sanonko minkä… Sellaiset sopimukset, joiden orjallinen soveltaminen altistaa ihmiset omissa kotimaissaan tavalla tai toisella muukalaisten väkivallalle, tulee sanoa irti.

Pah
Pah
4.12.2020 10:09
Vastaa...  Pirtsakka

Veikkaan ettemme me aivopestyt idiootit kykene ymmärtämään mistä on kysymys vaikka veitsi tuotaisiin jo kaulalle. Tuskin siinäkään vaiheessa kun päämme on jo nyrhätty irti ja se saa paremmin happea.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
3.12.2020 20:34

Onneksi mitään salaliittoja ei ole olemassa , jotka tuhoavat kristittyjen maita. Eihän…?

mummeli
mummeli
3.12.2020 22:06
Vastaa...  Admin Pt-media

Kun puhutaan kristittyjen maista niin näkisin että tarkoitetaan sellaisia valtioita joiden arvomaailma rakentuu kristuksen sanomaan, Siis lait ja oikeuskäytännöt sekä ihmisten moraalikäsitys. Vanha testamentti on syystäkin nimetty vanhaksi. Usko koki reformaation eikä enää esimerkiksi tuomiot ole silmä silmästä periaatteellisia vaan tähtäävät siihen että jokaisella haurahtuneellakin olisi vielä antaa panoksensa yhteisön eduksi.

Ei puhuta siis kristityistä uskovista vaan kristillisyyden arvoista. Mitä ateistin raamattu opettaa arvoista ja yhteiskunnista? Ai niin, sellaista ei ole. On vain individualismi, minä -katsomus. Tämä valitettavasti on yhtä tyhjän kanssa koska ihminen ilman yhteistä toimivaa arvokäsitystä on sama kuin maa ilman armeijaa. Yhteisöllisen ajattelun korvaa tällöin helposti mm. feminismi, marxismi, monikulttuuri, kommunismi ja muut joiden tähtäimenä on nakertaa sellaisen toimivan järjestelmän rakenteita sisältäpäin joka pyrkii todelliseen yhteiseen hyvään.

Miksi kristilliset arvot.. Mitkä muut arvot asettaisit maasi toimivallaksi ollessasi lapsi? Esinahkaa mm. ei taitaisi mukanasi kulkea, ja ehkä sinullakin olisi mm. kokemusta tee-poikana olosta.

Ateismi on arvotyhjiö. Toki kristityissäkin on fundamentalisteja mutta.. niinpä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
3.12.2020 23:09
Vastaa...  Admin Pt-media

Tässä olen Paavon kanssa samaa mieltä. Ruotsalaisten miekan avulla tuotu kristinusko tuhosi suomalaisten yhteiskuntajärjestelmät ja uskonnot. Myös historia hävitettiin ja uudelleen kirjoitettiin. ”Totuus seuraa voittajan miekkaa”. Mannerheim.

E Heikkinen
E Heikkinen
4.12.2020 14:37
Vastaa...  Admin Pt-media

Moraalikäsite sisältää käsittääkseni sekä ihmisen luonnollisen käsityksen hyvästä ja pahasta , siis aivan konkreettisen sisäänrakennetun ymmärryksen esim että toisen vahingoittaminen on pahaa jne. Ihmisellä on tämä luonnollinen moraalitaju kaikilla . Senlisäksi on uskontoja ja ideologioita joilla on omat sovelletut käsitykset moraalista ja ne poikkeaa rajustikin toisistaan.
Kristinuskon moraali lähtee siitä, että Jumala ihmisen Luojana on alun perin pannut meihin tämän moraaliymmärryksen , ja siitä johtuu, että myös kristinuskon moraali on sopusoinnussa luonnollisen järjellisen moraaliymmärryksen kanssa.
Näin ei ole esim islamissa ja monissa muissakin ihmislähöisissä uskomuksissa ja ideologioissa josissa luonnollinen moraalikäsitys ei saa sille kuuluvaa asemaa vaan käyttäytymismalleja opettavat uskonnolliset tai ideologiset auktoriteetit jotka usein hyvinkin räikeässä ristiriidassa luonnollisen moraalikäsityksen kanssa!
Esimerkiksi islamin oppi ”vääräuskoisten ” sortamisesta ja tappamisesta . Tai natsi-ideologian mukainen rotuoppiin perustuva syrjintä ja kansanosien tuhoaminen tai kommunismi-ideologia jolla oikeutetaan myös vastaavia moraalittomia julmuuksia.

Kristinuskon nimissä on myös harjoitettu paljon erilaista luonnollisen moraalin – kuin myös saalla kristinuskonkin vastaista moraalitonta julmuutta .Sille ei minullakaan ole mitään tarvetta esittää minkäänlaisia puolusteluja. Kat kirkon Inkvisiolaitos kukoisti aikoinaan euroopassa , miekkalähetykset , veriset ristiretket yms .
Lisäksi myös tänä päivänä on paljon sellaista moraalittomuutta , jota julkisesti tai salassa tehdään kristinuskon nimissä.

Kuitenkin se kristinusko minkä raamattu meille opettaa tuomitsee jokaisen Jumalan asettamien moraalisten lakien mukaan , sekä jokaisen luonnollisen ihmisen ymmärryksen hyvästä ja pahasta , sekä raamattuun kirjoitetun Jumalan lain mukaan!
Ja se kristinusko joka ei perustu raamatun opetukseen, lisää siihen jotain tai ottaa siitä jotain pois on harhaoppia.
Sekä sellainen kristinusko, jossa on pelkkä kirjaimellinen oppirakennelma mutta jossa ei ole Henkeä eikä elämää ,tuo usein ihmisen luonnollisen moraalin ja kys ”kristinuskon” välisen ristiriidan . Ja sen vuoksi on monet pettuneenä lähteneet pois.

Aidossa kristinuskossa ei ole kysymys yksin ihmisen yrityksistä saavuttaa korkea moraalinen taso , eikä siinä ole kysymys sen avulla vallantavoittelusta.
Aito kristinusko on sitä, että Jumala on avannut meille pelastuksen tien Jeesuksen Kristuksen sovituskuoleman ,meidänsyntiemme sovittamiseksi ,kautta , jokaiselle langenneelle ja pois-poikenneelle syntiselle .
Jotka emme koskaan kykene täyttämään ,emme omaantuntoomme kirjoitetun lain(moraalin) emmekä Jumalan raamatussa ilmoitetun lain vaatimuksia .
Pelastus on yksin Jumalan armosta, ei meidän ansiosta.
Kristittyjä ei tehdä ihmisiä pakottamalla eikä opettamalla elämään kristillisesti vaan ihmisen täytyy syntyä uudesti ylhäältä so. ihmisen tulee tulla Jumalan edessä sille paikalle, että hän omasta vapaasta tahdostaan hyväksyy ja ottaa vastaan uskossa Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisesti omaksi Herrakseen ja Vapahtajakseen!
Siitä vasta alkaa kristittynä eläminen, eikä siinäkään opetella mitään ansaitsemaan vaan se on elämää ihan uudessa Jumalan lapsen asemassa.
Siinäkään emme kuitenkaan ole vapaat elämään miten haluamme , vaan terveen hengellisyyden tuntomerkki on raamatun sanan auktoriteettiasema elämässä ja valinnoissa Jumalan antaman Pyhän Hengen avulla .
Seurakuntaelämässä taasen ,johon Pyhän Hengen avulla oppia sovelletaan niin että emme sorru lainomaiseen lähmmäistemme murjomiseen emmekä taas ylihengelliseen puoskarointiinkaan , on aina ollut haaste jokaiselle hengellisen herätyksen myötä syntyneelle kristilliselle seurakunnalle.
Ne asiat ei aina ole helppoja, ja moni on pettynyt seurakuntiin ja moniin kristillisiin yhteisöihin ja kirkkoihin.
Itse olen omat kamppailuni näissä käynyt, ja todella puutteellista meidän elämämme kristittyinäkin on. Armon varassa me joudumme aina elämään.

Sen olen oppinut ,kun jotain ristiriitaa näkee seurakunta elämässä joka sotii omaa moraalikäsitystä vastaan , niin on hyvä aina palata alkujuurille ja selvittää mistä kaikessa Kristinuskossa alun alkaen kysymys.?

Ja se on helppoa! Meillä on raamattu,ja siellä erityisesti Uusi testamentti sisältäen neljän todistajan omista näkökulmistaan kirjoittamat evankeliumit ja niiden lisäksi opetuskirjeet joissa Kristinusko on täydellisesti sen alkuperäisessä muodossa ja se ei muutu!
Siksi kristinuskoa ei pidä hyljätä jonkun kristinuskon nimellä esiintyvien tekojen tai oppien takia!

Prozac
Prozac
4.12.2020 13:34
Vastaa...  mummeli

Olen useinkin nähnyt ateistin morkkaavan kristinuskoa, mutta harvoin islamia. Mistähän johtuu. Pelottaako islam, mutta jo kontallaan olevaa kristinuskoa on rohkeutta potkia. Richard Dawkins, veikö kissa kielen?

Östlands Bakskog
Östlands Bakskog
4.12.2020 14:26
Vastaa...  Prozac

Islamin vaikutusvallan sallimisella taitaa olla katastrofaaliset seuraukset:

”2010-luvun alussa Nigerin hallitus yritti käynnistää sukupuolivalistusta kouluissa, mutta joutui perääntymään, kun vaikutusvaltaiset islamilaiset järjestöt protestoivat voimakkaasti. Konservatiiviset imaamit ja saarnaajat julistavat, että syntyvyyden säännöstely on syntiä”

Prozac
Prozac
4.12.2020 18:59
Vastaa...  Admin Pt-media

Olen kyllä lukenut ”jumalharha” nimisen kirjan dawkinsilta. Siinä kyytiä sai erityisesti kristityt. Enkä yht äkkiä muista kuulleeni rikun kritisoivan voimakkaalla raivollaan islaminuskoa. Ja nämä meidän valtaojat, enqvistit ja airaksiset. Palavasilmäisiä ateisteja, mutta islamia voimakkaasti kritisoivat kirjoitukset eivät ole sattuneet silmään. Ja Jari Tervo. Halla-aho on rohkea ateisti. Lähinnä ihmettelee luterilaisten yms pappien dhimmimäisyyttä, eli lähestyy asiaa eri näkökulmasta kuin nämä ”tervot”.

Prozac
Prozac
5.12.2020 09:25
Vastaa...  Admin Pt-media

”Samaa paskaa kuin kristinusko”. Heh. Mitäs vikaa Paavon mielestä on jeesuksen opetuksissa? Minä taas epäilen että kun tilanne ählämien kanssa menee tarpeeksi vituralleen, niin osa ateisteista ja dhimmipapeista siirtyy mohammedin leiriin. Siellä voi toteuttaa sisintä itseään. Odottelen kovasti enqvistin ja valtaojan heräämistä islamin suhteen, voi olla ettei kannata pidätellä hengitystä. Islamia kritisoimalla ei pääse valtamedian puudeliksi.

Senor Peligro
Senor Peligro
4.12.2020 18:59
Vastaa...  mummeli

Ei ateismi ole arvotyhjiö. Itse agnostikkona tiedän, että minulla on elämänarvot kohdillaan. Pystyn ihan vaivattomasti olemaan moraalinen ja oikeudenmukainen sekä muuten mukava ihminen muita kohtaan, enkä tarvitse siihen satuolentoa. Mutta en käännä toista poskea, jos tullaan läpsimään, ja opettaisin lapsilleni (jos niitä olisi) saman periaatteen.

Fubba
Fubba
3.12.2020 20:35

On miehitetty. MUTTA kaikki nuo sossumuslimit eivät kyllä siellä miehittämistarkoituksella ole, haluavat vaan kaiken ilmaiseksi ja fiilistellä muslimikavereidensa kanssa. Siitä tietenkin muodostuu yhteisöjä ja reviirejä, ihan kuten missä vaan muuallakin. Taitavat muslimit itsekin olla yllättyneitä siitä miten helvetin paljon heitä on päästetty ruotsiin fiilistelemään ja loisimaan, mahtaa olla voittajafiilis. Ja sitähän heidän nuorilla miehillä nyt on, hei me ollaan number one hei! Ja siitä sitten lumipalloefektiä efektin perään, niin joo kyllä se yhtäkkiä altavastaajan asemassa alkaa tuntua SUHT orvolta että mitäsvittua..meidänhän piti AUTTAA näitä poloisia ja mites ne nyt tällai tekee!!??? Kun ja JOS muslimit ihan oikeasti haluavat/päättävät vallata ja määrätä niin siihen ei montaa päivää mene kun kaikilla ruotsalaisilla on paskat housuissa ja tekee mieli paeta SUOMEEN. Minkäs teet, oma vika. Mokasivat sitten tämänkin homman ihan maailman parhaiten, nuo mainiot höynäytettävät ruotsalaiset. Tätä ei nyt voi enää muuttaa, syöpä on tappavassa vaiheessa.

timo
timo
3.12.2020 22:43
Vastaa...  Fubba

Mitä ne nyt toiseen samanlaiseen eli Suomeen tulisi. Lähin apu ongelmaan taitaa löytyä Venäjältä.

timo
timo
4.12.2020 00:29
Vastaa...  Admin Pt-media

Ja miten tämä auttoi ruotsalaisia? Ehkä meidän täytyy valita ollaanko islamin vai venäjän alla? Kumman valitsisit?

Last edited 2 months ago by timo
Prozac
Prozac
4.12.2020 13:42
Vastaa...  timo

Jos noista olis ihan pakko valita, nii vastaukseni on: venäjä.

Pah
Pah
4.12.2020 17:49
Vastaa...  Admin Pt-media

Pahaa pelkään että siinä vaiheessa kun näiden pyjamapukuisten Islamistien käyrä miekka on omalla kaulalla niin veikkaanpahan vaan että semmoinen punavihreiltä kommunisteilta kopioitu ”Enemy of my enemy is my friend”-idelogia jopa veli venäläisten kanssa saattaa ruveta tuntumaan ihan houkuttelevalta vastavuoroiselta vaihtoehdolta, etenkin jos se auttaa saamaan sen islamistin käyrän miekan pois.

Näin mahdottoman hyviä ja oikeamielisen suvaitsevaisia kun ollaan niin sopinee miettiä miten älyllistä ja rehellistä moinen venäläisten mollaaminen ylipäätään on? Ovathan venäläiset sentään historiassa osoittaneet että ovat viimekädessä sentään ihan rehellisiä roistoja jotka haluavat pelkästään ryöstää maamme ja tavaramme ja siinä sivussa ehkä tappaa ja tai orjuuttaa meidät.

Vääräuskoisten kaulojemme katkominen ei käsittääkseni ainakaan vielä ole kuulunut heidän tarjoamiin paremman väkivallan tarjoiluihin, toisin kuin näiden punavihreiden suvakkipuolueiden Antifaa ja BLM-väkeä yhdistäviin islamilaista kaulanhoitolääkettä tarjoaviin tahoihin joita nämä aivottomat suvakit ovat tänne ylimmiksi ystävikseen haalineet.

Prozac
Prozac
5.12.2020 14:17
Vastaa...  Pah

En osaa pitää tavallista venäläistä ihmistä minään pahana mörkönä. Uskontonsa ja ateisminsa samankaltaisia kuin meillä. Poliittiset järjestelmät ovat asia erikseen. Nyt siellä ei ainakaan kirkot ole kommunistien kerhotaloina, kuten stalinin hallitessa.

Putte idästä
Putte idästä
6.12.2020 18:59
Vastaa...  Prozac

Huijauksemme uppoaa kuin kuuma veitsi voihin.

Prozac
Prozac
5.12.2020 14:10
Vastaa...  Admin Pt-media

Joo toivottavasti ei ole vaihtoehto, mutta kun kysymyksessä asetettiin kaksi vaihtoehtoa. Jos kysymyksessä olisi stalinin neuvostoliitto tai joku pakistanin järjestelmä, niin valinta olisi hirveää. Täytyisi lähteä köysiostoksille, ja samalla katsella kiikkerää jakkaraa.

Putte idästä
Putte idästä
6.12.2020 18:54
Vastaa...  Prozac

Siihenhän me pyritään. Siksipä me lännen kautta sontaa ripuloimmekin suomeen. Neukkukommareiden perillisiä riittää. Kgb-mafia jyrää. Tervetuloa siperiaan.

JuhoL
JuhoL
3.12.2020 21:06

Toivottavasti Ruotsin humanitaarisessa suurvallassa riittää tila, sillä vuonna 2050 maailmassa on ennustettu olevan 10 miljardia ihmistä, ja paheneva kuivuus ajaa väestöä entistä enemmän liikkeelle.

Uskomaton menneisyys
Uskomaton menneisyys
3.12.2020 21:26
Vastaa...  JuhoL

Sehän tässä on ironisinta: palaavat sinne mistä ovat kauan sitten lähteneetkin ”tekemään omaa juttua”. Kyseessä on muinainen Odenmaa. Helsingin (muinainen Hel) alue joka tuhottiin sekin ajan päästä katolisen armeijan toimesta mutta suomalaisuus palasi takaisin edelleen ajan päästä, Suomena. Ehtona oli se ettei muinaismenneisyydestä hiiskuta sanallakaan (Birger Jarl oli tämän ehdon takana).

T
T
4.12.2020 09:30
Vastaa...  JuhoL

Ruotsissa on tilaa loputtomasti 🙂

Euroopan itsemurha
Euroopan itsemurha
3.12.2020 21:35

No täyttä asiaa koko juttu. Minusta ei ole mitenkään utopistinen ajatus tai uhkakuva, että sisällis sotia Euroopassa pukkaa tulevaisuudessa.

The Immoral Mr. Teas
The Immoral Mr. Teas
3.12.2020 22:35

Seuraavan kerran kun Eurooppa on tulessa, sota ei tapahdu valtioiden välillä, vaan valtioiden sisällä. Jossain alkaa sisällissota, joka leviää lumipalloefektinä yli koko Euroopan. Edessä on luultavasti verisin sota mitä tällä mantereella on nähty!

Pah
Pah
4.12.2020 17:55

Jep! Jotakuinkin noin asiat on nähtävä. Toisaalta. Pahaa pelkään että kaikki tuo verinen sotiminen ja sotkeminen kerkeää jäämään kokonaan pois, sillä käsittääkseni meidät yksinkertaisesti tuhotaan sitä ennen joko suoraan biologisilla pöpöillä tai epäsuoraan lääkkeeksi naamioiduilla rokotteilla. Lopputulos lienee jokatapauksessa sama.

Valtsu
Valtsu
3.12.2020 23:52

Siitä on 20 vuotta, kun Euroopassa tehtiin etnisiä puhdistuksia. Silloin oli kyseessä monikulttuurisen Jugoslaviaan purkaantumisesta.

timo
timo
3.12.2020 22:02

ON. Tarvitseeko tuota edes kysyä.
Hölmölä vasta puoliksi miehitetty mutta ei hätää. Tämä hallitus korjaa asiaa yötä päivää.

Minna
Minna
3.12.2020 22:15

Paavola jää juutalaisten joka ainoa kerta mainitsematta oletko tosiaan noin tyhmä kilju Paavo?

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
3.12.2020 23:16
Vastaa...  Admin Pt-media

Kyllä Finlandia olut uutteestakin tulee hyvät pöhinät. Kunhan malttaa antaa olla pullotettuna väh. 2 kk.

Juha 06
Juha 06
3.12.2020 23:29

Lyhyesti: tämä kaikki tähtää siihen että maailma halutaan valmistella tulevan antikristuksen vallan alle JA että ihmiset tuhoaisivat toisiaan ja itsensä tämän kaiken keskellä ilman Jumalan ainoaa Poikaa Jeesusta ja Hänen armoaan. Vihollinen on itse joutumassa kadotukseen ja haluaa vetää mukanaan mahdollisimman paljon ihmisiä sinne. Tästä on kyse.

T
T
4.12.2020 09:31
Vastaa...  Juha 06

Kenties asia ei liity millään tavalla uskontoihin.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.12.2020 13:58
Vastaa...  T

Saattaa siinä islamilla sellainen aavistuksenomainen osallisuudenvivahde olla.

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
3.12.2020 23:31

Mitä siitäkin pitäisi ajatella, että maa on täynnänsä Hitlerin näköisiä ihmisiä?

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
3.12.2020 23:41
Vastaa...  Admin Pt-media

Totuus tarua ihmeellisempää, jota edes Spede ei olisi keksinyt tahi uskaltanut:

Adolf Hitler Uunona

85 % äänisaalis oli kyllä komea.

Jorma Melkonen
Jorma Melkonen
4.12.2020 01:38
Vastaa...  Pelle Hemppainen

Eikös PLoirin pitäisi vielä puristaa yksi Turhapuro-leffa, nyt kun nimikin on löytynyt: Adolf Hitler Uunona!

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
4.12.2020 07:52
Vastaa...  Jorma Melkonen

Nyt on nähty, musta Mannerheim, Hitler ja vielä tarvittas musta Josif Stalin

Musta Putin, BPM
Musta Putin, BPM
4.12.2020 08:48

Ja Lenin ja Thatcher- black as hell- myöhemmin Putin, pikimustana.
Musta Boris Johnson voisi olla aika veikeä.

Trumpistakin tehdään vielä musta viimeistään 50 v kuluttua.

T
T
4.12.2020 02:37

”Reinfeldtin hallituskautena kahdeksan vuoden aikana maahan tuli liki miljoona kolmansista maista tullutta maahantulijaa.”

Mikä v***** on Reinfeldin ongelma? Miksi hän vihaa maataan niin paljon.

Minä
Minä
4.12.2020 03:06

Tuosta gräddfil sanasta: grädd tuossa ei viittaa varsin kermaan, vaan yhteiskunnan kermaan, ja fil ei viittaa viiliin, vaan ajokaistaan. Gräddfil olisi käännettynä suunnilleen: ”yhteiskunnan kerman ohituskaista”, tai toisin sanoin: ”etuoikeutettujen oikotie”.

Minä
Minä
4.12.2020 03:11
Vastaa...  Minä

Pienenä tarkennuksena: yhteiskunnan kerma on tarkemmin sanoen ”samhällets grädda”.

Muuten tuo sana tarkoittaa paistamista, kuten grädda pannkakor tai grädda bröd i ugnen.

Kerma on grädde.

Last edited 2 months ago by Minä
Minä
Minä
4.12.2020 12:55
Vastaa...  Admin Pt-media

Noinkin voi kääntää, ei siinä mitään. Voi Paavokin saada etuoikeutetun aseman jossain asiassa, joissain piireissä, vaikka ei olisikaan ns. eliittiä. Kirjoittelinkin vain sanan alkuperäisestä merkityksestä, koska se sekoittuu helposti kermaviiliin.

Käytetty usein esim. siitä, että jonoista pääsee jotkut ohi vaikkapa asunnon saamiseen, siis saavat gräddfil, ”ohituskaistan”, ”paremman väen kaistan”. Ennenhän gräddfilejä ei köyhille jaettu. Nyt on suvakkien kello äänessä ja kutsuvierailla on niitä oikeuksia yllin kyllin, vieläpä ilman ansioita.

Paavolle suvakit eivät suo etusijaa varmaan missään asiassa 😉

Hyvästä työstä pitäisi toki palkita, mutta suvakit uskovat olevansa se hyvä, kutsuvieraineen.

Toivottavasti et pahastunut siitä, että kiinnitin tuohon huomiota.

Last edited 2 months ago by Minä
Kermakaista, katkarapuvoileipä, hopealusikka
Kermakaista, katkarapuvoileipä, hopealusikka
4.12.2020 14:25
Vastaa...  Admin Pt-media

Ruotsissahan ovat (ainakin) nämä kaksi varianttia: kermakaista ja kstkarapuvoileipä.

Kermakaistalla ajetaan ja katkarapuvoileivällä liu-utaan (”åker gräddfil, glider på en räkmacka”).

Tätä tekevät usein, joskaan ei aina, ne samat jotka ovat syntyneet hopealusikka suussa (”silversked i munnen”).

Pöyristyin
Pöyristyin
4.12.2020 04:47

Totta varmaan joka sana. Oikein hämmästyin ”uutisesta” ja tämä tuli ullatus ullatus YLE:tä, että matut saavat runsaampi (kaksinkertainen määrä) sosiaalietuuksia suomessa kuin alkuperäiset valkonaamat. Tämähän on tiedetty mutta siitä ei ole puhuttu ääneen. Mitähän se on ruotsissa, varmaan monikertainen. Eli sanonta ettei nykyinen kela ole valkonaamoja varten, pätee. Antaa motivaatiota lähteä töihin. Itse kun jouduin työttömäksi 53 vuotiaana, silloin kun persut, kokoomus ja kepu päästivät helvetinmoisen revohkan notkujia maahan ja nämä velliperseet valittivat heti ruoasta, rahojen puutteesta ym, päätin että nyt tämä saatana saa olla tässä ja eipä kukaan enää tällaista ikäloppua töihin edes ottaisi, sitäkin kokeilin vuoden pari. Hieman tiukkaa on ollut mutta siihen tottuu ja eläke on kohtuullinen kun on kuitenkin ikänsä töissä ollut. Vielä vähän toista vuotta ja sitten työkyvyttömyys eläkkeelle.

Pah
Pah
4.12.2020 10:14
Vastaa...  Pöyristyin

”Vielä vähän toista vuotta ja sitten työkyvyttömyys eläkkeelle.”

Veikkaan että saamme pian itse haluamamme rokotteen joka ratkaisee ongelman.

Rokotteet – aikakautemme kaasukammio?
https://www.youtube.com/watch?v=RN_yvDBe3XY

Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?)
https://www.youtube.com/watch?v=zqXxujvst6o&feature=youtu.be

pöh
pöh
4.12.2020 05:58

Ruotsi on pahin tapaus, mutta sama tapahtuu koko euroopassa, pienellä viiveellä.

Kukavaan
Kukavaan
4.12.2020 12:05
Vastaa...  pöh

Ilmeisesti sama tapahtuu eurooppalaisperäisissä maissa. USA ja Kanada ovat menossa pohjamutiin. Kanadassa ovat täysin sekaisin päästään. Ylittävät jopa Ruotsissa esiintyvän mielettömyydet.

https://www.eurocanadian.ca/

T
T
4.12.2020 09:29

Ei muuta kuin alat rekrytoimaan tätä väkeä AfS:ään. Itse tosin olen hyvin varovainen suustani työajalla. Mutta, on hienoa kun rohkeita ihmisiä löytyy.

Pah
Pah
4.12.2020 10:05

Uusi maailma

Rokotteet – aikakautemme kaasukammio?
https://www.youtube.com/watch?v=RN_yvDBe3XY

Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?)
https://www.youtube.com/watch?v=zqXxujvst6o&feature=youtu.be

Prozac
Prozac
4.12.2020 11:11

Ruotsissa todellakin vallassa ”viides kolonna”. Vaikea uskoa, että tahallaan tekisivät noin, ennemminkin tyhmyttään ja pelkuruuttaan. Oma asema ainoastaan mielessä, koska näkevät kyllä mitä tapahtuu. No naispoliitikot tosin voivat olla ihan oikeasti sekaisin. Naisia ei saisi päästää tärkeisiin virkoihin, kun maan turvallisuudesta on kyse. Muuttavat miespoliitikotkin akkamaisiksi.

Bobonen
Bobonen
4.12.2020 12:33
Vastaa...  Prozac

Hoivavietillä ei voi kansakuntia johtaa, silloin on lopputulos tämä. Naiset ja akkamaiset miehet ovat tämän kaaoksen aiheuttaneet. Tämäkin jää MIESTEN hoidettavaksi tämä sekasorto, ja se hoidetaan sodalla ja verenvuodatuksella. Katsotaan kuka voittaa. Eri maissa tietenkin eri lopputulos, ruotsi häviää muslimeille. Suomi ei TODELLAKAAN, täällä saa Allah pataan ja se käy kovinkovin helposti: sossuhanat kiinni, niin 100% muslimeista on helvetin kusessa. Mitenkäs arvelette urheiden sossusotureitten käyvän sissisodassa talvisessa suomessa, ilman iphoneja ja instagram-tilejä? Tulee olemaan oikeastaan aika hauskaakin katsoa noitten räpellystä ilman rahaa, tukiverkostoa, ystäviä ja ymmärrystä. Rasistikorttikaan ei kelpaa enää mihinkään..voi sitä epätoivon määrää!!!!! Onneksi pääsee kotiin/ruotsiin aika helposti.

Antti Tifa
Antti Tifa
4.12.2020 12:47

Oikeusvaltio, se sana on näinä päivinä suuri. Puola ja Unkari eivät ole monikulttuurin ongelmissa eikä kansalaisten turvallisuus ole uhattuna kuten kaikkialla muualla minne kehitysmaalaisten invaasio on päästetty. Kun poliitikot puhuvat oikeusvaltiosta ja vaativat sen nojalla sopimuksien noudattamista, he eivät voisi vähempää tarkoittaa mitä sanovat. Oikeusvaltio on uussana jota hoetaan mutta sen sisältöä harvemmin avataan. Ruotsalaisen kantaväestön ”oikeusvaltio” on aikapäiviä sitten menetetty vähämielisten tylsimysten toimesta. Miksi Ruotsia, Ranskaa, Saksaa, Belgiaa jne. ei vaadita olemaan oikeusvaltio kansalaisilleen ?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.12.2020 14:05
Vastaa...  Antti Tifa

Kuka vaatisi?

Pirtsakka
Pirtsakka
4.12.2020 16:57
Vastaa...  Qroquius Kad

Kansa.

Yapsa
Yapsa
4.12.2020 19:25
Vastaa...  Antti Tifa

Oikeusvaltio on tätä Orwllellin newspeakia.

Jones
Jones
4.12.2020 13:12

Suomessa sama meininki ja kaikki taisi alkaa jo silloin, kun Kalevi Keihänen vei suomalaisnaisia etelään. Tuli sekarotuisia lapsia, jotka kasvatettiin vihaamaan suomalaisia. Näistä sekarotuisista tehtiin virkamiehiä. Tämän junailivat he, joilla on Suomessa rahat ja media ”aika paljon” hallussaan. Näin siirtolaisuus saatiin hyväksyttyä.

Jarkko
Jarkko
4.12.2020 15:05

Siis onhan se nyt sanomattakin selvää että eivät nämä islamilaiset ole tulleet ikuisesti elämään länsimaisten lakien ja arvojen mukaan tottakai he haluavat omat lakinsa ja omanlaisensa yhteiskunnan. Kysymys on vain siitä kuinka ksusn siihen menee että se on mahdollista on typerää edes kuvitella että näin takapajuinen uskonto kuin islam muuttuu hetkessä sormia napauttamalla, ei se muutu koskaan.

Tiit
Tiit
4.12.2020 19:55

Hiiliv okupatsioon… Vähäsen kännisää en osaa ilmaisee itseään suomeksi.

Kukavaan
Kukavaan
5.12.2020 09:54

”..olen etuoikeutettu, kun saan olla työpaikassa, jossa henkilökunta on keskenään melko yksimielistä”

Todella hyvä tuuri. Ovatko tällaisen hengen omaavat työpaikat yleistymässä vai vähentymässä. Jos yleistyvät, niin sittenhän enemmin tai myöhemmin kaatuu ruotsinhulluus. Vai oliko tämä harvinainen poikeus. Viimeinen toivon liekki, joka sekin sammuu.

Mog
Mog
5.12.2020 14:33

Sitä tasan saavat mitä ovat tilanneetkin äänestysluukuillansa.