Koronakuolleita nyt yli 7 800

Koronalukemat ovat taas pätkähtäneet tappiin. Kuolleita on nyt yli 7 800 ja tartuntoja on rekisteröity vajaa 350 000 ihmisellä.

Ruotsi on tehnyt joitakin kiristyksiä, mutta ne tuskin vaikuttavat enää kovinkaan paljoa, sillä viruksen leviäminen on räjähtänyt täysin käsistä.

Ihmisten puheenaiheet liikkuvat yksistään koronan ympärillä. Monet odottavat hartaasti rokotetta, jotta elämä voisi palautua normaaliksi.

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rullattu

Rokote jota ei ole edes testattu pitkällä aikavälillä mitä vaikutuksia siitä tulee, ja on päinvastoin löytynyt nyt jo monia haittavaikutuksia joista pahin on tietenkin välitön kuolema, näinollen monessa maassa on kerrottu että älkää välittäkö kuolleista ja rokoteen antamiset on aloitettu mistä muulta kun vanhusten palvelupaikoista joissa ei voi edes kieltäytyä rokotteesta ja rokotenohje on vielä että rokotettavassa paikassa pitää olla elvytysvälineet ja lähellä.
Kuulostaa näinollen erittäin ”hyvältä” rokotteelta.

Rullattu

Mitä minulle on historin aikana rokotteita annettu, ei yhdessäkään paikassa ole ollut elvytysvälineitä, tämä koronarokote vaatii nimenomaan tuon olemaan lähettyvillä, kertoo kyllä aika selvästi mitä paskaa rokotevelli on.

Råkåte

Kyllä jokaisessa rokotuspaikassa on ”elvytysvälineet” eikä se tarkoita sen kummempaa kuin allergisen shokin hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä, esim. adrenaliinia ja kortisonia. Nykyajan ihmisistä on yhä useammalla jokin allergia ja on yhä tavallisempaa että ihmiset saavat allergisia reaktioita ruoka-aineille, lääkkeille jne.

Rullattu

Tutkippa hieman.
Koronarokotteen ottopaikassa pitää olla
Defibrillaatio kone saatavilla, silläkö sinun mukaan hoidetaan allergista kohtausta?

Rigor Mortis

Onhan niitä sydämenkäynnistäjiä nykyään marketeissa ja konserttipaikoissakin, jopa taksikuskeillakin, ainakin Ruotsissa, joten ei niin ihmeellistä.

Fatwantarkistaja

Pitäähän kaupassa mäkistartti olla. Nuorena söin lintujen pähkinöitä suolan kera, kylläpä pumppu otti kierroksia. Kaupassa on molempia, joten onnettomuusriski on huikea.

Tero Rajala

Se on sydämenpysätin

Sämpylä

Kyllä, jos kyseessä voimakas ns. anafylaktinen reaktio: verenpaineen romahdus, tajuttomuus, mahdolliset rytmihäiriöt. Silloin hyvä olla defibrillaattori: näkee rytmin ja tarv. myös defibrilloi

Sämpylä

Rokotteissa aina on allergisen reaktion riski, kaikissa rokotteissa. Vaikka hengenvaarallisen reaktion mahis yksilölle pieni, niin tästä syystä rokotteet annetaan terveydenhuollon pisteessä, joissa rutiinisti adrenaliinit ja nykyisin käytännössä kaikkialla myös elvytysvälineet läsnä tai apu muuten nopeasti saatavilla. Sinäkin varmaan kuitenkin terveydenhuollossa rokotteesi saanut? Sitä en tiedä onko tässä koronarokotteesta tavallista suurempi allergisen reaktion riski, voi varmaan uudessa rokotteessa olla.

Kyllä tuo korona sairastettunakin riskaabelilta vaikuttaa, kun vaikuttaa laajalti koko elimistöön, keuhkojen lisäks sydämeen ja hermostoon.. Nuoria ja perusterveitäkin sairaalahoitoon, vanhoista ja sairaista puhumattakaan. Syynä rokotteen otolle myös toisten suojaaminen ja epidemian sammuttaminen. Joka tapauksessa, kyllä ne tarkkaan on tutkittu, tuskinpa nuo miljardeja tuottavat lääkefirmatkaan haluavat mainettaan tuhota. Ainut sitten mitä voi tulla jälkijuttuja, minkä suhteen epäluulo ymmärrettävää, mutta nekin kyllä korkeintaan tyyliin 1/10000, joka tapauksessa paljon pienemmät riskit kuin sairastamisessa.

Se vielä, että ilman rokotteita meistäkin aika moni, jos olis vielä hengissä tai koskaan syntynytkään, olis vaurioitunut tai vammautunut tai sisaruksensa tai lapsensa menettänyt. Ei mitään niistä rokotteista tunnettu 110% ennen kuin niitä alettiin antamaan, parhaatkin paljon huonommin kuin tämä koronarokote. Joku niitä on ottanut ensiksi ja hiljalleen sitten muut siitä hyötyneet – että on siinä sellaisessa kiihkokieltäytymisessä usein itsekäskin elementti: ”muut ottakoot (ensin), minä en”. Rokotteissa on marginaalisia riskejä yksilölle, mutta riskit on aina suhteutettu sairauteen, eli ei kukaan tarjoa rokotetta, joka on riskeiltään sairastettua sairautta suurempi. Suosittelen kyllä ainakin harkitsemaan rokotteen ottamista ja tarkastelemaan asiaa eri puolilta. Etukäteen ja terveenä on helppo olla ylimielinen, mutta kun sairaalat ja tehot tukkeutuu ja omaiset ja itse alkaa sairastamaan, niin siinä vaiheessa rokote tai sen vastustaminen ei enää auta.

K J

Naulan kantaan. Kommenttisi oli tyhjentävä.

•••

Rullatulle” vielä sellainen, että on hyvä että käytät maskia esim. kaupassa käydessäsi. Se on hyvä olla jos sattuu köhäisemään, niin ei mene muut ihmiset paniikkiin. Toisia pitää ajatella näinä aikoina.

Rullattu

Nyt vedät kaiken mahdollisen sonnan eteen.
Ensinnäkään, en ole rokotevastainen.
En vain ota kehooni jotain mistä on jo todisteita eikä koronarokote ole mikään salaliittoteoria sen osalta mitä tuo litku on.

Rullattu

https://www.lifesitenews.com/news/accomplished-pharma-prof-thrown-in-psych-hospital-after-questioning-official-covid-narrative

En ole rokotevastainen vaan en ota suoniini paskaa joka ei suojaa yhtään miltään.

Raija

Onhan tuo Bill tehnyt tuhojaan Intiassa ja Afrikassa,mikä hemmetin salaliittoteoria.
Kyllä, bill on tappanut satoja tuhansia ihmisiä, mutta useat ei osaa edes kirjoittaa hakusanaa aiheesta ruudulle.
ota rokote ja sätki rauhassa, ostan karamellipussin ja nautin Darwinismin jyrätessä

Melissa

Mitä 5G tähän liittyy?

Melissa

Aivan. Vastuuvapauslauseke on rokotteiden valmistajilla. Jos ei itse viitsi ottaa selvää, niin turha puhua ”harhaisuudesta”. WHO:n sivuilta löytyy tietoa mm. Gatesin polio-rokotteen ”mukavista” sivuvaikutuksista Afrikassa. Mutta joka ottaa rokotteen, niin siinähän ottaa. Niin kauan kuin ihmisellä on itsemääräämisoikeus, eikä kommarit ole ehtineet sitä viedä, niin jokainen päättää itse.

T

Sikainfluenssarokotteen seurauksena x määrä ihmisiä sai narkolepsian. Eli todistetusti haittavaikutukset voivat olla merkittäviä.

T

Tämän takia olen skeptinen mitä tulee rokotusten pakollisuuteen

T

Ei ole puhuttu. Lähinnä yleisellä tasolla mietin asiaa.

Puosuvaari

Ruotsin kuningaskunnassa suurin osa odottaa vielä sitä ensimmäistäkin äyriä..

K J

En aio todellakaan olla ensimmäisten joukossa ottamassa rokotetta, mutta kaikille ketkä jaksaa väittää, että SARS2 on huijaus, niin odottakaapa sen sattuvan omalle kohdallenne tai lähipiirillenne.

Kun näin kuvan parhaasta enostani hengityskoneessa, vakuutti tilanne itseni siinä määrin, etten enää aliarvosta virusta lainkaan. Pidän maskia siksi, etten halua missään tapauksessa tartuttaa muita – varsinkaan riskiryhmäläisiä – mihin kuulun itsekin.

Kaupassa tai varsinkin kauppakeskuksissa ananakset groomailevat nuoria punastelevia pikkutyttöjä ja ananasten suomalaiset miespuoliset palvojat halailevat niitä ja ties mihin muuhun alistuvat – aiheuttaa suunnattoman raivon.

Olivat kuulemma yrittäneet sylkeä erästä tuttua poikaa, niin tämä oli siitä vihastunut sekä kutsunut porukan koolle ja antanut palaa. Nyt katuu ja käynyt drive-in testauksessa. Toivotaan ettei ole saanut mitään irakilaistunutta leirikuppaa itselleen ja kavereilleen.

PS. En ole nähnyt ainoatakaan yksintullutta lapsukaista (yli 25-vuotiasta) ilman heille pakollista sylkynaamaria. Orjat ei osaa käyttäytyä!

Rullattu

Kyllä minäkin maskia pidän kun liikun marketissa tai ihmisten ilmoilla, ainostaan en ota rolotteita jotka on jo uutisoitu mädiksi
On yksikin erittäin hieno osoitus tuosta kun Ranskassa atvostettu eläköitynyt lääkäri haettiin poliisirynnäköllä väkisin asunnostaan,kun oli kertonut koronarokotteen vaarallisuudesta ja osoittanut myös sen todisteiden kera, heittivät vanhuksen mielisairaalaan missä takuulla lääkkeillä tappavat.
Näin se paskarokoteagenda elää ja voi hyvin.

K J

Jep. En ole ottanut ikinä edes flunssarokotetta ja rokotteita mitä olen saanut oli kai koulussa jotkut rokkorokotteet ja polio-sokeripala. Erittäin harvoin olen sairastunut mihinkään, paisi diabetekseen jokunen kuukausi sitten. Paska tauti, mutta pilleri päivässä pitää sokeriarvon normaalissa.

H5N1-rokoto aiheutti narkolepsiaa. Tämä jo yksin laittaa miettimään, mitä rokote sisältää. Kuten sanottu; lääketeollisuus on ase-, öljy- ja huumeteollisuuden kanssa kovimmat markkinat koko maailmassa. Ihmiskaupan sekä elinkaupan voi lukea tähän samaan markkinaan.

Tetanus pitääkin uusia joskus, kun se vanhenee muistaakseni kymmenessä vuodessa ja tapanani on paimentaa vesikauhuisia rakkikoiria ja kävellä paljain jaloin ruosteisten naulojen päällä.

Fatwantarkistaja

Diabetes 2 mullakin. Laihdutus, liikunta ja ruokavalio auttoi, en montaakaan pilleriä ole syönyt.

Ei maan alla kasvaneita kasveja, ei viljatuotteita, ei hedelmiä/marjoja, ei maitoa. Ei paljoa jäljelle jää. Lihaa, rasvaa, kalaa, juustoa ja salaattia saa popsia ainakin.

K J

Niin se kun todettiin vajaa puoli vuotta sitten ja kun tuli ne ravintosuositukset oli niissä sulateltavaa tosi paljon.
Täydellinen ruokailun muutos ja koko elämäntapamuutos.

Huomasin kyllä että se terveellisempi ruokavalio maksaa enemmän ja sitä hoitaja vielä tähdensi että säännöllisyys on A ja O koko hoidossa. Kun maalausfirma meni nurin niin jouduin työttömäksi, niin se säännöllisyys ei tulekaan niin iisisti.

Paljon tsemppiä kaikille diabeetikoille + tieto että siitä voi parantua.

Last edited 3 vuotta sitten by K J
Punavihernatsimafia

Ihana koronapallero. Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Skeptikko

Kova on tuo korona tappamaan ihmisiä ruotsissa.Flunssa kuolemat hipoo nollaa ja saman verran nytt tilalla vaarallista koronaa.hui!
Kunpa tulisi uusi messias,koronapikki,jotta maailma olisi taas turvallinen.
Ei voi kuin ihmetellä ihmisten hyväuskoisuutta.

Woah

Jos korona tappaisi nuorempia ihmisiä, olisi vastaisuus paljon pienempi. Kyllä tuo paha tauti on wanhemmalle väestölle. ”Täällä päin” kun korona alkoi hiipumaan, vanhempi väestö alkoi viis veisata kokoontumista. Ei tarvittu kuin että muutama papparainen kävi raveissa ja jokunen sai tartunnan ja levittivät sitä. Eräs ”ravimies” istuskeli päivät pitkät huoltoasemalla ja tartutti omistajan, hänen perheensä ja ties montako muuta. Tulos, se päälevittäjä kuoli koronaan (yli 80 vuotias) ja yksi joka myös tartutti muita, joutui tehohoitoon, lieneekö jo kuollut kun tämän piirin alueella on kuolleita ainakin 5 kpl.

KKK = Kunkun KrononaKritiikki

Jopa Kunkkukin kritisoi voimakkain sanoin Ruotsin koronastrategiaa. Tämä on Kunkulta rohkea teko; hänhän ei lain mukaan saa periaatteessa ottaa poliittista kantaa ollenkaan:

”Olemme epäonnistuneet, suuri määrä ihmisiä on kuollut, se on järkyttävää. Ruotsin kansa on kärsinyt valtavasti vaikeissa olosuhteissa”. (SVT, ”Året med kungafamiljen, lähetetään 21.12 SVTssä)

”Kungen uttalar sig kritiskt över Sveriges coronastrategi:
– Jag anser att vi misslyckats, det är ett stort antal som har avlidit helt enkelt, och det är ju fruktansvärt. Det är svenska folket har lidit kolossalt under svåra förhållanden, säger kung Carl XVI Gustaf till SVT:s program ”Året med kungafamiljen”.”

Jon

Palautuu normaaliksi? Hah, ei todellakaan palaa. Silkkaa toiveunelmointia. Toimenpiteet jatkuvat rokotteen tulon jälkeen, ja vielä seuraavankin rokotteenkin jälkeen. Hyvinkin mahdollisesti vielä vuosia, kunnes yhteiskunta on ihan mottiin ajettu. Mutta siitä vain, ei muuta kuin lääketehtaiden ilmaisiksi koekaniineiksi, onhan heillä laillinen immuniteetti ja kaikki.

WHO:n pomo Tedros on itsekin sanonut Twitterissään marraskuun 16 päivä, että tämä härdelli ei rokotteeseen lopu.

Covid-19, 20, 21, 22...

Ei tämä tähän lopu kun on kerran hyväksi huomattu.

Johan jo nyt sanotaan että he jotka nyt ovat lapsia tulevat elämänsä aikana kokemaan myös covid-20, covid-21, covid-22 jne. Joten kannattaa pitää pientä kriisipakettia valmiina kotona.

Jon

Niin mitä kriisipakettia?

Tämä on Covid-1984, eikä mitään muuta. Sensuurikoneisto on täydessä toiminnassa että mitään narratiivin ulkopuolista ei pääsisi esille. Sitten muutaman vuoden päästä ihmetellään kun valtionvelka on (yhä) katossa ja suurin osa keski ja pienikokoisista firmoista on konkassa. Sit ollaankin siinä maailman talousfoorumin agendan kohdalla että valtio voikin alkaa miettiä omistusoikeudesta luopumista, vastineeksi velkojen anteeksiannosta(velasta joka on tietenkin luotu tyhjästä).

Jones

Taitaa olla vain niin, että suuri osa koronaflunssa kuolemista on vain vakuutuspetoksia. Otetaan vanhukselle henkivakuutus ja väitetään että hän kuoli muka koronaflunssaan. Näin rahansaanti on taattu. Ei siis minkäänlainen ihme, että eteläisissä maissa on koronaflunssaan kuolleita niinpaljon. Näin meitä taas huijataan. Taitaa EU avittaa vieläpä eteläisiä vakuutusyhtiöitä, etteivät vain menisi koronaflunssan takia konkurssiin. Joten pohjoiset maat maksavat tämänkin huvin.
https://www.yrittajat.fi/uutiset/625367-korvaako-henkivakuutus-jos-yrittaja-kuolee-koronaan-vakuutusyhtiot-vastaavat#3f77704d
-Yrittäjäjärjestö on saanut kysymyksiä myös henkivakuutuksen kattavuudesta. Jos yrittäjä kuolee koronaviruksen seurauksena, korvaako henkivakuutus?
– Kyllä korvaa. 

M. Yähähä

Onkohan autogrilleillä ja koronakuolemilla yhteyttä?

T

Kerrankin siis Ruotsissa ykköspuheenaihe on muu kuin rasismi.

juha II

Hyvin suuri osa levittäjistä on matuja pelkällä ”korvakuulolla”. Ruottalaiset ovat myös ”talkoissa” mukana, koska ovat diskuteeraavaa väkeä ja muutenkin fiksuja toisilleen. Enemmän kuin karkeat suomalaiset, jotka kavahtavat jutustella toiselle suomalaiselle tuosta vain. Kuolleissa täytyy suurimpana ryhmänä olla vanhukset ja muut pitkäsaikaissairaat. Kaikki riippuu laskentatavasta kuinka todellisuudessa koronaan kuollet lasketaan. Ovatko kaikki henkensä heittäneet koronan alaisia

juha II

vaiko niin kuin alussa, että ihan kaikki kuolleet ”menivät” yhteen ja samaan piikkiin. Joka tapauksessa tähän astisten tietojen perusteella tilastollisesti on osoitettu nimenomaan Ruotsin kohdalla se, että Espanjalaistautiin kuoli kahdeksan kertaa enemmän ihmisiä 100-vuotta sitten ruotsalaisia. Espanjalaistauti oli koko maailman osalta paljon tarttuvampi ja vaarallisempi kuin korona nyt. Se ei ole salaliittoteoria vaan tosiasia, joka on osoitettavissa taudin kulun osalta verraten näitä kahta tautia keskenään. Riskiryhmille korona on aivan yhtä vaarallinen kuin ”tavallinenkin” influenssa, mutta parhaassa iässä olevalle perusterveelle ihmiselle korona on korkeintaan yhtä kiusallinen kuin mikä tahansa influenssa.

Jotain kertoo Ranskasta tullut mieletön ja vaarallinen uutinen siitä, että tunnettu ja arvostettu emertiusprofessori ja epidelogi, joka on tutkinut Sarssia ja toiminut asiantuntijana tässä taudissa kun se riehui Afrikassa. Hän on ollut kuten useat lääkärit ja terveydenhoidon ammattilaiset sitä mieltä, että maailmalla ja varsinkin Euroopassa ovat olleet ylimitoitettuja taudin vakavuuteen ja tosiasialliseen tappavuuteen mitattuna. Hän on kritikoinut EU:n täydellisiä yhteiskunnan sulkemisia, koska tästä koituvat vahingot ihmisten yleiselle terveydelle ja psyykelle ovat huomattavasti suuremmat kuin se etu, joka sulkutiloilla saavutetaan. Talous ja sen ylläpito on taas oma lukunsa koronasta huolimatta.

Ranskan presidentti hallituksineen käyttäen poliisia pidätti tämän asiantuntija professorin kotoaan ja sulki hänet MIELISAIRAALAAN!!!
Lisäksi hänen pankkitilinsä jäädytettiin ja pankkikortit mitätöitiin. Lisäksi hänen eläkkeensä maksaminen LOPETETTIIN!!!

Ennen Neuvostoliitossa, joka oli kommunistinen totaliytarismi ja rikkoi kansainvälisiä ihmisoimkeuslakeja karkeasti sulki nk. toisinajattelijoita mielisairaaloihin!!!

Ja tämä on aivan totta, vaikka se uskomattomalta kuullostaakin! Saksassa entisen DDR:n kommunisti Liittokansler Angela Merkel on hyväksyttänyt parlamentissa lain, joka antaa hallitukselle tehdä diktatoorisia päätöksiä pe4lkkään koronaan vedoten, jotka rikkovat karkeallwa tavalla ihmisyten vapauksia ja perusoikeuksia vaxstaan yhteiskunnassa tehden Saksasta käytännössä totalitaristisen hirmuhallinnon, jolla on kaikki keinot käytettävissä kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien murskaamiseksi rauta-anturan alle!!!

Nyt on PIRU MERRASSA KANSALAISET!!!

rellinen

Käytetäänpä koronaa keppihevosena ja tekosyynä vähän muuhunkin, tuumasivat eurooppaa johtavat kgb-kommarit, perillisineen.
Länsieuroopassa mustansurman aikana, keskiajalla epidemiaa käytettiin tekosyynä juutalaisten ryöstämiselle.
Siinä missä kanttikset eivät juuri siisteydestä tai käsien pesusta piitanneet vaan elivät paskan ja jätteiden keskellä niin juutalaiset huolehtivat asuntojensa ja omasta hygieniastaan tarkemmin. Tästä seurasi se, että kuolleisuusluvut ei-juutalaisten keskuudessa olivat paljon suuremmat kuin juutalaisilla.
Siitäpä sitten muu väestö herrojensa tukemana sai päähänsä, että kyseisen ruton takana ovat juutalaiset. Näin masinoitiin sitten keskiajan juutalaisvainot ryöstelyineen. Eli, on sitä ennenkin osattu.