Entiselle huumepoliisille Jari Aarniolle elinkautinen murhasta, onnea Jartsa

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi entisen Helsingin huumepoliisin päällikön Jari Aarnion elinkautiseen vankeuteen osallisuudesta Arlandan ryöstön jälkipelissä murhatun Volkan Ünsalin murhaan.

OIkeuden mukaan Aarnio tiesi, että Ünsal tullaan tappamaan. Aarnio oli hyvin perillä, että Ünsalin lapsuuden kaveri, Ruotsissa mainetta saanut serbialaisen mafiapäällikön Dragan Joksovicin vuonna 1998 tappanut Janne Raninen oli palkattu Ünsalin murhaamiseen.

Aarnio sai tietoon omien veivauksiensa yhteydessä Ünsalin murhasta, mutta ei poliisina puuttunut asiankulkuun mitenkään. Aarnio sai Tukholman poliisilta tietoa, että Ünsal tullaan päättämään päiviltä Suomessa, toisaalta Aarnio oli murhan jälkeen antanut Tukholman poliisille sellaista tietoa, että sitä ei olisi voinut tulla mistään muusta suunnasta kuin Aarniolta.

Ranista ei aluksi osattu epäillä murhaan osallisuudesta, eikä sitä voitu edes tietää, sillä tieto tuli vasta murhan jälkeen. Aarnio kuitenkin ties heti murhan jälkeen, että Raninen oli siinä mukana. Tätä tietoa ei ollut edes alamaailmassa, mutta Aarnio tiesi kuitenkin siitä.

Teen tästä asiasta tarkemman koosteen, kunhan ehdin lukemaan oikeuden päätöksen kokonaan.

Aarniolle terveisiä.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rullattu
Rullattu
22.12.2020 15:18

”Aariolle terveisiä” juu mädätkööt sika hengiltä vankilassa kitumalla.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
22.12.2020 15:30

Kostomentaliteettia. Takapirut haluavat pitää Aarnion lukkojen takana ikuisesti. Ootapa vain, kunhan 5 – 10 vuotta on kulunut, niin taas veivataan uusia syytöksiä ja ”tuomioita”. Löytyy taas uusia ”todistajia”.
Mietipä hetki: Kuin kukaan voi toimia menestyksellisesti huumepoliisina, ellei ole todella kova kundi. ! Aarnion jälkeen Hesan huumeongelma räjähti syliin. Jätskin ostaminenkin on siellä vaikeampaa kuin kovien aineiden.

Aaro
Aaro
22.12.2020 15:45

Näin se vaan menee että hyvätkin toimittajat tarttuu täkyyn jos ei omaa oikeudentajua ja kirjoittaa uutisensa vauhdin hurmassa. Ei taida Paavo alkuunkaan ymmärtää mistä Aarnion jutussa on kyse ja ketkä oikeasti sitä huumekauppaa tekee. Voisit katsoa juutubesta Saaran näkemys Aarniosta ja myös sen että joku toinen on tuomittu aiemmin samasta rikoksesta ja istunutkin sen kuin Jari Aarnio nyt. Voidaan leikkiä että huumekauppaa johtaa suomessa KRP ja Jari Aarnio nappasi heidän kamaa takavarikkoon. Mitä luulet että Krp voisi tehdä? Olisiko Jari siivottu pois tieltä?

Pelle mikö pelle
Pelle mikö pelle
22.12.2020 22:33
Vastaa...  Admin Pt-media

Aaro puhuu asiaa ja PT taas tapansa mukana pihalla kuin puusilmä.

Aarnio, syytön mies, lavastettiin ja tuomittiin. Poliisijohto jatkaa huumekauppojaan.

Ilmari
Ilmari
23.12.2020 11:10
Vastaa...  Admin Pt-media

Luin sen tuomion. Varmaan se tapahtumakuvaus on oikea, mutta hovissa käsitellään uudestaan, olisiko Aarnio edes voinut estää murhaa.

Ilmari
Ilmari
22.12.2020 16:37

Linkitä tänne kun löydät

Rullattu
Rullattu
22.12.2020 16:51

Täältä sitä löytyy sitten väkeä joka puolustaa rikollisia poliiseja, olipa hyvä tuokin huomata.

timo
timo
22.12.2020 19:00

Taitaa olla ensimmäinen kerta historiassa kun sinut tuomitaan murhasta perusteella että olet kuullut huhuja että joku tapetaan etkä levittänyt huhuja eteenpäin? Jotain omituista tässä keisissä taitaa olla.

niiin niin
niiin niin
22.12.2020 22:46
Vastaa...  Admin Pt-media

Aarnio astui väärille varpaille, tajusi liian myöhään kenen. Miksi HS on Aarnio vastainen?

kanander
22.12.2020 19:27

Vilhunen oli toinen murhasta syytetty, syyte hylättiin. Aarnio sai samasta murhasta sivullisena elinkautisen. Virka-asema toi melkoiset bonukset.

Kuinka tarkka tieto Aarniolla oli murhasta? Oliko aika ja paikka tiedossa? Miten Aarnion osalta täyttyvät murhan juridiset tuntomerkit?

kanander
22.12.2020 23:13
Vastaa...  Admin Pt-media

Tämän jutun otsikossa kuitenkin todetaan että Aarniolle ”elinkautinen murhasta”.

Woah
Woah
23.12.2020 03:48

Aarnio sai ”aarnio” lisää. Tämä entinen huumepoliisi pomo halutaan vuosikausiksi telkien taakse ja tällä varsin erkoisella jutulla haluttiin varmistaa ettei mies vapaudu ihan hetkeen aikaan. Kuten sanoin, Aarnio tallasi liian isoja varpaita.Sinänsä teki yhteikunnalle palveluksen jos tiesi mamurikollisen tappohommista ja yksi rikollinen vähemmän.

Epäilen
Epäilen
24.12.2020 04:33
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei kaikki epäilyt ole salaliittoja ja kaikki salaliitot eivät ole epäilyjä ja noihin juutalais juttuhin alkaa jo kyllästyä.

rocky
rocky
23.12.2020 08:10

Ensimmäisessä kuvassa paljon samaa kuin Peppupekassa.