Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
3.2.2021 09:31

https://yle.fi/uutiset/3-11237308
”Saksan Angela Merkel otti johtajuuden ja halusi Euroopan maiden kantavan vastuunsa. Moni EU-maa toivotti turvapaikanhakijat tervetulleiksi.
– Jos Eurooppa epäonnistuu pakolaiskysymyksessä, jos tämä linkki maailmanlaajuisiin ihmisoikeuksiin rikotaan, tämä ei enää ole se Eurooppa, jota toivoimme, Merkel sanoi syksyllä 2015.”

Mitäs luulette? Tarkoittaako ’ottaa johtajuuden’ [nykyään] aina sitä, että joku sanoo että ’refugees welcome’, vai voisiko se tarkoittaa myös, että ’meidän on torjuttava liiallinen siirtolaisuus’. Eurooppa ei kestä loputtomiin kansainvaellusta, tapahtuipa se mistä syystä tahansa ja on täysin kohtuutonta, että lukuisat euroopplaiset joutuvat rikosten uhreiksi tämän ns ’johtajuuden’ myötä.

alkanu myös sputnikutituttamaan
alkanu myös sputnikutituttamaan
3.2.2021 13:09

Paavolan tarina oli unehtunut, mutta onneksi sanoitus antoi vinkkejä.

Vastalahjana toinen vinkkaava musiikillinen uutiskatsaus… Venäjältä, jossa mielettömän hyvä poppunk bändi Little Big: https://www.youtube.com/watch?v=7tThYxp5kmk

Ilmari
Ilmari
4.2.2021 11:39

Tampereen kaupunginjohtaja Pekka Paavola epäiltiin joistain virkarikoksista. Vähän ennen oikeus syyttää rikoksista vanheni, Paavola lähti Keski-Eurooppaan autolla ajelemaan eli pakeni.