Pikkutytöt halutaan karkoittaa – se tehdään kun se on mahdollista

Kuvakaappaus SVT:n filmiltä. Tytöt vähän itkaisevat kohtaloaan.
Ruotsi on täynnä erilaisia kovia kohtaloita, jotka johtuvat yksinkertaisesti siitä, että turvapaikka-aktivistit saavat häärätä mukana maahanmuuttoon liittyvissä asioissa.

SVT:n esimerkki 13- ja 16-vuotiaista siskoksista on vain yksi esimerkki. Nuorten äiti saapui Bangladeshistä Ruotsiin vajaa 10 vuotta sitten. Lapset olivat silloin aivan pikku lapsia. Äiti ei lapsineen kuitenkaan saanut turvapaikkaan perustuvaa oleskelulupaa ja edessä oli koneen tankkaus.

Tapahtui seuraavaa: äiti painui maan alle ja jatkoi elämää ns. paperittomana. Lapset eivät luonnollisestikaan voi siinä tilanteessa tehdä mitään muuta kuin sen mitä äiti sanoo.

Kului muutama vuosi ja äiti tuli hulluksi. Sosiaalitoimi päätti nyt, että lapset otetaan huostaan ja sijoitetaan perhekotiin.

Taas kului aikaa, viitisen vuotta. Nyt asia eteni jollakin tavalla Maahanmuuttovirastolle ja sisaruksille lätkittiin karkotus, äidin kanssa. Lapset eivät olleet nähneet äitiään kuin muutaman yksittäisen kerran viimeisen viiden vuoden aikana, mutta nyt heidän oli muutettava takaisin hullun äitinsä helmoihin ja matkata Bangladeshiin.

Mitä tytöille pitäisi tehdä? He ovat käytännössä varttuneet 3- ja 6-vuotiaasta asti 13- ja 16-vuotiaiksi Ruotsissa. Puhuvat ruotsia, ymmärtävät Ruotsin kulttuuria jne. Eiväthän he itse ole valinneet hullua äitiään ja lähteä Ruotsiin. Tytöillä ei myöskään ole mitään suhdetta Bangladeshissa asuviin sukulaisiinsa.

 

Miksi tytöt karkoitetaan? Koska se on mahdollista. Se on helppoa. Tytöt eivät osaa pitää puoliaan ja he tekevät mitä aikuiset käskevät. Vastaavassa tilanteessa 35-vuotias Mohammad nostaa sellaisen äläkän “jävla svennehora”, että svenne (eikä kyllä finnekään) uskalla tehdä mitään muuta kuin antaa maksusitoumuksen uuteen iPhoneen, pari kymppiä discorahaa ja sen jälkeen kirjoittaa rasisminvastusteluryhmään itkunsekaisen kirjoituksen miten heikossa asemassa Mohammad on.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Suvakit suojelevat miespuolisia ja eniten miespuolisia, jotka ovat varsin varttuneita “alaikäisiä”, ovat oikeauskoisia, ovat rötöstelleet ja ovat laittomasti maassa

Tällaisia farsseja syntyy, kun ei oteta heti säilöön odottemaan lähtöä, kun tulee kielteinen päätös.

Pasi Vello

Tämä kuuluu sarjaan , jossa kantiksille, fiksuille ja puolustuskyvyttömille vanhuksille kyllä saa järjestelmä tehdä IHAN MITÄ vaan, muttajos samassa asiassa kysymys olisi poliittisesti soveliaista piireistä niin …

Big l

Rupesipa vituttaan. oikeesti heikossa asemassa olevat ja heistä etenkään tytöt kelpaa turvalliseen maahan kun ei näistä ole batiikkinoitien sängynlämmittäjiksi. Ei v***u mitä pelleilyä koko pakolaisuus/turvapaikka touhu on. Maailman toiseltapuolen läpsyttelevät joutomiehet ilman huolenhäivää on sit niitä kelpo pakolaisia

kuli

Totuuden nimissä täytyy sanoa, että YK:n pakolaisleireiltä tulevat perheet ovat todellisia avun tarvitsijoita. Turvapaikka pelleily mihin valikoituu ihmiskunnan alhaisin onnenonkija porukka sen sijaan tulisi välittömästi lopettaa ja keskittyä ainoastaan todellisiin pakolaisiin. Samalla porukan olisi myös syytä avata silmänsä niille juuri syille miksi meillä ylipäätään on pakolaiskriisi, koska se on tämän koko touhun ydin.
Mikäli normit joku päivä heräisivät siihen todellisuuteen minkä vuoksi maailmassa on niin paljon järjettömiä sotia, maailma olisi mahdollista muuttaa yhdessä yössä. Valitettavasti suurin osa porukasta on hieman yksinkertaisia ja siten täysin aivopestävissä. Globaalisti tarvittaisiin ns. “day of the rope”

pöh

Kaikestahan sen on nähnyt jo vuosia ettei niitä rasmus rasisminvastustelijoita kiinnosta kenenkään hätä, ainoastaan oma seksuaalinen hätätila jonka suostuu paikkaamaan vain epätoivoiset karvakädet..

Anna-Maria Korhonen

Tuli vain sellainen tunne, että monikulttuurin ja demografisen pakkomuutoksen vastustamisesta on tehty mahdollisimman vaikeaa sekä eettisessä että käytännöllisessä mielessä. Tuo tyttölasten tarina on hyvä esimerkki siitä eettisestä puolesta. Käytännön ongelmana ovat kymmenet ja sadat tuhannet 20 – 30 – vuotiaat miehet. Miten poistaa heidät? Voimakeinoja edes lievemmissä muodoissa ei saa käyttää tai ihmisoikeusaktivistit älähtävät, jos migri antaa hylsyn, pistetään uusi hakemus sisään tai mennään maan alle. Yhden ongelman sinänsä muodostaa jo maahanmuuttajien suuri määrä. 80 vuotta sitten eräs korpraali keksi, miten deportaatio tehokkaimmin organisoitaisiin, mutta tuota keksintöä ei kaiketi haluta soveltaa. Joka tapauksessa puun ja kuoren välissä siis ollaan.

T

Itse veikkaan että kun matu-ongelma pahenee, talouden mennessä nurin joku korpraali äänestetään jälleen ratkaisemaan ongelma. Historia kulkee sykleissä.

Faktusmus

Ongelma räjähtää kirjaimellisesti käsiin 10 vuoden kuluttua kun nuo 20-35 vuotiaat discomuslimit eivät enää ikänsä puolesta edes jaksa räyhätä/raiskata/murhata/discoilla, sitten pitäisi olla elämä jo kuosissa..tao, auto, vaimo, perhe, RAHAA ja turvallista chillailua.. muttakun asia ei ole niin vaan 10 vuoden päästä mikään ei ole muuttunut niin sitten alkaa epätoivo ja armoton vitutus! Ja kuka sen saa tuntea nahoissaan? SVENSSON! Luulette että nykyään on asiat huonosti hahahahahahahaaaaaa, kansanmurhajaiset alkaa 2030.

T

Oma veikkaus on että Ruotsi on seuraava Jugoslavia. Vaikka nyt asiat näyttäisivätkin melko hyviltä(unohdetaan nyt pikku kepposet kuten autopommit ym), ei tarkoita etteikö tilanne eskaloituisi yhä kasvavan väestövaihdon seurauksena. 90- luvulla tuskin kovin moni osasi ennakoida miten asiat ovat Ruotsissa 30v päästä. Nykytilaan vielä 10-20v maahanmuuttoa ja velkaantumista niin ruutitynnyri on valmis.
Mikäli Ruotsi ajautuu sisällissotaan voidaan kysyä onko demokratia hyvä järjestelmä? Nykytilanne on nimittäin äänestämällä luotu. Viime vaaleissa ihmisillä oli kaikki mahdollisuudet äänestää AfS:ää, mutta ei niin ei

T

Niin. Talous on suhteellisen hyvä tällä hetkellä Ruotsissa. “Volvot ovat uusia, viina suhteellisen halpaa” Kiteyttää asian hyvin. Kun elintaso on hyvä, kukaan tuskin haluaa mitään hankaluuksia, sillä ihmisten geeneissä on aktivoitunut r-toimintamalli. Kun nälkä alkaa, ihmisten geeneissä aktivoituu K-toimintamalli.
https://en.wikipedia.org/wiki/R/K_selection_theory
Tiivistettynä
r: yltäkylläisessä maailmassa(jänikset) ei ole mitään moraalia tai selkärankaa, sen kuin herkuttelee loputtomasti mehukkaalla ruoholla. Eli hälläväliä maailma, jossa ainoa arvo on hedonismi.
K: rajallisten resurssien maailmassa(sudet) reviirit, sisäryhmälojaalius, talveen valmistautuminen, itsehillintä ym, alkavat olla hyvin tärkeitä arvoja

Tällä hetkellä sisällissota on hyvin epätodennäköinen, mutta miten käy sitten kun rahat on loppu? 1985 kukaan ei uskonut NL:n kaatumiseen.

tulitikkutyttö

Jugoslaviassa talous oli hyvällä mallilla, Saksassa olevien vierastyöläisten kotimaahansa lähettämät rahat olivat tärkeä panos kansantaloudelle.

Loppukesästä -89 nykyisellä Slovenian alueella paikalliset kertoivat että Milosevic on seuraava Hitler, vasta paljon myöhemmin sain tietää että samaan aikaan serbeillä oli Kosovo Poljen suunnalla suuri kansallismielen nostatuskokoontuminen. Loppukesästä -90 oli Romanian puolella Belgradiin johtavalla valtatiellä 2-3 kilometrin letka jonottamassa pääsyä Jugoslaviaan, jokaiselta tulijalta vaadittiin noin 200 DM vaihtamista dinaareiksi ja ei se jono juurikaan edennyt. Jugoslavian puolella paikat olivat hyvässä kunnossa, aivan kuin Länsi-Eurooppaan olisi tullut. Enää ei ole niin hyvässä kunnossa, moni entinen teollisuuskaupunki on näivettynyt, toki myös muualla entisessä Jugoslaviassa kuin vain Serbiassa.

Titon aikanakin kansanryhmien välillä oli jännitteitä, pahiksia ja intoilijoita oli joka kansanryhmässä. Milosevicin aikana valtaa ja raha-asioita keskitettiin järjestelmällisesti liittovaltion osista keskushallintoon. Yleinen harhakäsitys on että sotiminen loppui NATOn pommituksiin mutta todellisuudessa serbit saivat kaikkea tarvitsemaansa kauppasaarrosta ja pakotteista huolimatta, ja osa NATOn operaatioista onnistui aivan surkeasti kun tuhottiin esimerkiksi kymmeniä feikkki-panssarivaunuja. Kun kaikki valuutta oli käytetty ja Venäjällä ei ollut varaa rahoittaa niin oli pakko lopettaa.

Ruotsin tilanne ei siis ole alkuunkaan samanlainen kuin aikanaan Jugoslaviassa, ja sielläkin välikohtaukset voivat alkaa uudelleen jos ulkopuolinen rahoitus hiipuu. Pakolaiset olivat 2015 tervetulleita niin kauan kuin olivat läpikulkumatkalla, asenne muuttui heti kun Unkari ja Itävalta ryhtyivät sulkemaan rajojaan.

Sinänsä Ruotsin tulevaisuus ei vaikuta ollenkaan hyvältä.

imaami

Muutama tunti koneen laskeutumisen jälkeen tytöt spotataan kadulta ja ahneet saalistajat huomaavat hullun äidin mukana olevat tyttöset. Naisen asema ja Bangladesh jossa yli 90% on musuja. Kyllä niille käyttöä löytyy. Paras vaihtoehto on että “pääsee” naimisiin ensimmäisen raiskaajansa kanssa.

seant

Sama juttu se on Suomessa aasialaisia lapsia karkoitetaan, vaikka on perhesiteitä, mutta on väärän maan kansalaisuus ja oleskeluluvan saanista ei ole tietoakaan.

Arska

Ruotsille pakotteet ihmisoikeusrikkomuksista!

tulitikkutyttö

Eli lasten äiti keitti kasaan tämän tilanteen. Jos tytöt ovat oppineen ruotsia, koulut on käyty ja muutenkin ovat sopeutuneet yhteiskuntaan niin olisivat varmaan paljon hyödyllisempiä kuin kaksi partalasta joille nämä jutut olisivat vasta edessä.

Murhaajat saa jäädä, pikkulapset ei

Ja toistuva vanhusten ryöstäjä Romaniasta saa jäädä Ruotsiin vaikka on taparikollinen parasiitti ja kukaties tappaa ryöstöuhrinsa kun repii heitä katuun?

Faktusmus

Ikävä kyllä nämä ovat tyttöjä, eli eivät pysty työntämään tummaa kikkeliä suvakkitätien lerpparömpsiin joten asia ei todellakaan kiinnosta pätkääkään. Nuo ovat suvakkitätien silmissä KILPAILIJOITA. Helvettiin minun ruotsistani lilla hoooooooooora!!!!!!!!

Kamelikirurgi

Kammottavaa, mutta nähtävästi ikävää todellisuutta. Tytöt lähetetään pois suvakkojen jaloista, ja “lapsille” on punainen matto levitettynä. Suoraan kohti varamamin… Noh, tätä touhua puuhailevat noidat kyllä pääsevät lopulta q-ukon luo lämpimään paikaan.

juhaII

Niin, todellakin kun kysymyksessä ovat avuttomassa ja haavoittuvassa asemassa olevat lapset on silloin kaikkien “humanitäärisen suurvallan” perusperiaatteiden mukaista potkaista nämä kainiit (anteeksi) nuoret naisenalut “sinne missä pippuri kasvaa”!

Ensinnäkin kuten todettua nämä ovat tyttöjä eikä “poikia”, joilla on kyky täyttää “kaikki” toiveet suorasukaisella tavalla, joka katsotaan vasemmisto hallituksen näkövinkkelistä suositukSEKSI”!
Ensin ajattelin tytteleiden olevan kristittyjä, jotka ovat uhka Ruotsin turvallisuudelle, jollain umpikierolla tavalla!
Tytöt eivät kuulu ISIS:kseen eivätkä myöskään ole normi-matuja eli kunnon perusrikollisia, kuten esim. murhanneet väh. yhden kantaruotsalaisen.

Viimeksi Ruotsin hallinto voi trossata sillä, että karkottaa edes jonkun maasta, joka rasistiisuudestaan huolimatta tekee gutaa, sillä polviin jo satuu…

Jos ruotsista jaksaisi vielä löytyä hyvä valkoinen ruotsalainen perhe, joka voisi adoptoida nämä kunnollise tytöt itselleen, mutta pelkäämpä, että sosialisti ämmiä täynnä oleva ulkomaalaisvirasto on jo hypännyt pöydälle lyöden kättään polveensa: KARKOITTAKAA!!!

Vanhemmaksi

Voisin alkaa tytöille sijaisvanhemmaksi, mutta koska ovat eri valtiossa niin tuskin onnistuu.

Ei näin

Ruotsi kiipeää perse edellä puuhun nyt tässä asiassa. No Suomihan on kanssa samalla tiellä, kovasti menossa.

Kilttimies

Onneksi tytöillä on vielä toivoa saada jäädä svedustaniaan: Uusi ennakkotapaus voi poistaa sisarten karkotuksenhttps://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/14-arig-flicka-fick-uppehallstillstand-nar-barnkonventionen-trumfade-utlanningslagen

Tytöt ovat ruotsalaisia

Oli sitten kansallisuus taikka ei.

He ovat olleet käytännössä koko lapsuutensa Ruotsissa ja omaavat kansallisidentiteetin.

Samantien voisi potkia maassa syntyneitä valkoisia lapsia pitkin maailmaa raiskattaviksi.

Hullua touhua ja päävikaisia päättäjiä.

T

Tytöt eivät ole ruotsalaisia. He kuuluvat kotimaahansa. Jos Ruotsin veronmaksajat maksoivat heidän koulutuksensa, ei ole paljoa vaadittu että heidän kotimaansa kotiuttaisi heidät. Jos ovat unohtaneet bengalin kielen niin ei luulisi olevan suuri panostus 16 kertaa väkirikkaammalta maalta järjestää 2v kielikurssi.

Emma

Näin tytöt saadaan naitettua alaikäisinä: Jos jäävät Ruotsiin alkavat opiskella, saavat hyvän ammatin ja sen jälkeen voivat auttaa heimonsa naisia ja tyttöjä tälle vuosisadalle.

Fatwantarkistaja

Menitte sitten syntymään tytöiksi. Ihmisarvonne on tasan nolla. Elämällänne ei ole mitään merkitystä.

Ruotsi on se todellinen kehitysmaa.

Fatwantarkistaja

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/623b8c8b-1f44-45da-9d65-ca25a54b7350 Lapsen edun ensisijaisuus jne… Ruotsi ei muuten kuulu YK:hon, muutenhan se toimisi toisin.

Jones

Suurena uhkana on se, että he ottavat omasta maastaan puolison jonka kanssa lisääntyvät holtittomasti. Mielestäni lapsen saaminen suomalaisen kanssa, ei pitäisi oikeuttaa oleskelulupaan, vaan lapset pitäisi karkoittaa ulkomaalaisten vanhempiensa kanssa.