Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ikä on vain numero!

Kyseinen ”tasa-arvoa puolustava” henkilö joka kuvasi ala-asteen tyttöjä suihkutilassa poistikin jo kaikki sometilinsä.
Mutta eihän se mitään tietenkään kerro. Syytön ennen kuin toisin todistetaan.

Jälleen Punatautia poteva, armas Isänmaamme...

Eikös sekin toimittaja, parisen vuotta sitten, ollut juuri Vasemmistoliiton omia käenpoikasia, joka tuomittiin useista eri raiskauksista, kahdessa eri oikeudenkäynnissä? Myös raiskaajien joukkomaahantuontia kannattavan punapuolueen ikioma valkonaamaraiskari siirrettiin vain oikeussalista toiseen, jossa uusi uhri nenäliinoineen? Saiko punaperse pari vuotta rangaistusta uhriensa mahd. koko loppuelämän turmelemisesta? Se on niin väärin, lahtarien lakipykälät ei koske vasureita! https://s.w.org/images/core/emoji/13.0.1/svg/1f620.svg