Rinkebyn joukkoraiskauksesta uusi tuomio

Kolonistugor uppbrutna och länsade
Ensimmäinen raiskaus tapahtui jossain näistä siirtolapuutarhamökeistä.
Jos puhutaan todellisista kulttuurinrikastajista, niin muuan Järfällassa asustava vuonna 1998 syntynyt Mohammad Mehdi Alsuhil voidaan laskea sellaiseksi.

Vuosi sitten poliisi selvitti vanhuksiin kohdistuneita petoksia ja otti kiinni Alsuhilin epäiltynä rikoksista. Veijarilta otettiin DNA-testi ja yllätys yllätys, DNA-hitti osui yhteen Ruotsin kauhistuttavimmista joukkoraiskauksista.

Asiasta on kerrottu Pt-mediassa useaan otteeseen, mutta lyhyt kertaus.

Vuoden 2014 kesäkuun 19. päivänä Rinkebyn uusruotsalaisilla meni lujaa. Hoosiannaa huudettiin korkealta ja kovaa. Useita miehiä, vielä tänäkään päivänä ei tiedetä tarkkaan kuinka monta, mutta noin kymmenkunta, kaappasi Rinkebyn ja Kistan välisellä Järvan siirtolapuutarha-alueella ruotsalaisen alaikäisen tytön seksiorjakseen.

Ensin tyttö vietiin väkisin muutaman kymmenen metrin päässä sijaitsevaan lautamökkiin. Tällä usea mies raiskasi tytön. Tarkkoja miesmääriä ei tiedetä, mutta tytön arvion mukaan 5-8 miestä.

Kun tyttö yritti huutaa, niin hänen suuhunsa työnnettiin pistooli, käskettiin olla hiljaa ja kehotettiin vain nauttimaan. Tai muuten hänet tapettaisiin.

Kun raiskaus oli suoritettu, niin joku uusruotsalaisista työnsi pistoolin piipun tytön alapäähän. Uhri itse kertoo, että hän tunsi kun ”jotain meni rikki” ja hän alkoi vuotaa voimakkaasti verta. Tyttö luuli kuolevansa.

Homma ei ollut vielä ohi vaan se jatkui entistä kauhistuttavampana. Kun mökkisessio oli saatu päätökseen, niin tyttö raahattiin hiuksista repien autolle ja hänet suljettiin auton peräkonttiin. Nyt ajettiin muutaman sadan metrin päähän Rinkebyhyn autotalliin, jossa raiskaaminen jatkui.

Sama meno, pistooli ohimolle ja nyt yksi mies raiskasi tytön vaginaalisesti siitä huolimatta, että tyttö vuosi verta. Toinen työnsi elintään tytön suuhun.

Kun tilanne hetkeksi hiljeni, niin tyttö soitti isälleen ja kertoi, että ollaan jossain Rinkebyssä ja hän tarvitsee apua. Isä lähti autollaan ajelemaan ja löysikin tytön kadulta. Hän oli päässyt lähtemään paikalta ja oli ympäri päältä veressä.

Raiskaus jatkui siis useita tunteja illasta seuraavan päivän aamutuimaan.

 

Tapahtuma on ollut poliisille vaikea selvittää. Aluksi näytti, että koko homma jää avoimeksi. Loppukesästä 2014 poliisi otti kuitenkin kiinni viisi uusruotsalaista, kaikki tunnettuja raiskareita ja multirikollisia. Kotoisin Afrikasta ja Lähi-idästä.

Loppuvuodesta 2014 oikeus tuomitsi kolme henkilöä:

  • Hajar Nasmi, törkeä raiskaus, 5 vuotta vankeutta.
  • Hedi Abdulmahdi, törkeä raiskaus, 2 v 6 kk vankeutta.
  • Ninos Awdish, törkeä raiskaus, suljettua nuorisohoitoa 1 v 4 kk.

 

Mukana hommassa oli myös seuraavat nilviäiset, joiden nimi on syytä mainita. Saa sitä mainintaa sinne CV:hen. Näiden jorkkien kohdalla näyttö ei riittänyt. Kiisto oli kova.

  • Faisal Abdikarim Mohamud (tuomittu useista muista raiskauksista).
  • Farhan Abdullahi Abdikarim Mohamud (tuomittu useista muista raiskauksista ja rikoksista).
  • Abid Bektic (multikriminaali).
  • Abdulmahdi Beker Hedi.
  • Hamza Muhyaddin Abdi.
  • Hajir Nasimi.
  • Apollo Skorupski (tunnettu seksuaalirikollinen, tuomittu useista seksuaalirikoksista).

Ja nyt siis listalle saatiin lisää Mohammad Mehdi Alsuhil. Oikeudenkulku oli seuraavanlainen. Solnan käräjäoikeus lätkäisi aluksi vuoden vankeutta. Hovi ei ottanut juttua vastaan vaan palautti sen käräjäoikeudelle uudelleen istuttavaksi. Nyt Käräjäoikeus päätti antaa lähinnä nuhteita, 200 tuntia yhdyskuntapalvelua. Perusteluina oli se, että Alsuhil oli tekohetkellä 15-vuotias ja teosta on kulunut jo kuusi vuotta.

Raiskausta jatkettiin rinkebyläisessä autotallissa.

 

Tämän jutun ympärillä on muitakin aivan päättömiä naurettavuuksia. Jutussa osallisena olleet kolme somalia olivat perustaneet ennen raiskausta Rinkebyhyn oman kotikutoisen ”hyvän mielen yhdistyksen” Tro-hopp-kärlek (usko, toivo, rakkaus). Jorkit kulkivat keltaliivit päällänsä RInkebyn torilla ”auttamassa ihmisiä” ja opastamassa muita nuorukaisia kaidalle polulle.

Yhdistys sai Tukholman kaupungilta mainetta ja kunniaa, kun nuorukaiset patsastelivat medioiden maskotteina. Katsokaa kuinka mukavia kehitysmaalaisia meillä on, mediat kirjoittelivat. Muutama kaupunginvaltuutettu joutui noloon asemaan, kun selvisi, että usko-toivo-rakkaus paljastui ensin huumekauppiaiden viritelmäksi ja sen jälkeen tekijät profiloituivat raiskareiksi.


 

Juttu siis lienee lähihistorian pahin seksuaalirikos. Sitä on puitu vuosikausia ja näyttää, että se ei lopu ikinä. Tyttö ei ole tullut missään vaiheessa julkisuuteen, mutta 2014 käräjäoikeuden lausunnossa psykiatri kertoo, että tytöllä on teosta pahoja traumoja ja hän on osittain kyvytön liikkumaan ihmisten ilmoilla. Hän on sulkeutunut eikä puhu itse teosta, eikä muistakaan asioista edes lähipiirissä eläville ihmisille.

 

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jjjj

Tämä on sellaista tarinaa että en voi uskoa todeksi, tapahtuneeksi naapurimaassa. Järkyttävää. Eikö tämä herätä keskustelua ruotsissa vai ollaanko näistä vaan hiljaa.

" Tämä ei johdu maahanmuutosta"?

JA STEFAN LÖFEN ON VARMASTI SITÄ MIELTÄ ETTÄ ”TÄMÄ EI MISSÄÄN TAPOAUKSESSA JOHDU MAAHANMUUTOSTA”. VIIS SIITÄ MITÄ MAHTAA MIELTÄ OLLA TYTTÖ JA HÄNEN OMAISENSA!?

JÄRKYTTÄVÄÄ miten sairas maa Ruotsi on. Ja Suomesta on tarkoitus tehdä samaa ja on jo tehtykin!

Kyllä Ruotsilla ei ole varaa kehua itseään ja yhteiskuntaansa millään tavalla. Yhteiskunta on pienoiskoossa tuon tytön särjetyssä elämässä,!
Ja siitä syylliset ovat kaikki ne Ruotsalaiset jotka hyväksyy tälläisten asioiden väistämättömyyden kun tälläisia rikollisia päästetään kontrolloimatta maahan ja hyysätä’än loputtomasti vielä rikostenkin jälkeen yms. Ja syyllisiä ovat myös ne ruotsalaiset jotka ei välitä eikä tee asialle mitään!!
Ja meillä Suomessa sama juttu!

" Tämä ei johdu maahanmuutosta"?

Ajatelkaa itse tykönänne , miltä tuntuisi jos sinun lapsellesi tehtäisiin tälläista, ja kaiken huipuksi rikolliset pääsevät aivan mitättömillä tuomioilla kuin koira veräjästä!!??

Minulla on lapsia ja lapsenlapsikin, kaikki mikä niihin sattuu sattuu myös minuun.

Tuntematon Sotilas

Tiedän kyllä mitä minä tekisin.

Qroquius Kad

Kaikkihan me nyt tiedämme, mitä kaikea tekisimme ja miten.
Mutta kun se iskee omalle kohdalle, emme enää tiedäkään.

U. Kamutapsa

Nii-in. Tavallisella veronmaksajalla on ihan liikaa hävittävää, eikä heimoa/klaania/jengiä/jne. turvanaan. Jos kostoretkelle lähtee, se pitää suunnitella hyvin tarkasti.

fsb-kgb

Kosto länkkäreille on suloinen.

Kukavaan

Mamujen käytöksen motiiveista on UMV-lehti julkaissut suomenkielisen kirjoituksen ”Samnytt: Vetlandan terrori on vasta alkua”. Kirjoitus perustuu Samnyttissä julkaistuun Egor Putilovin tekstiin.
Lyhyesti. Mamut tulevat epärealistisin odotuksin Ruotsiin. Luulevat saavansa oman talon, auton ja vaalean naisen sekä luksuselämän. Kun edelltyksiä ei ole noiden tavoitteiden saamiseen, syy on tietysti Ruotsin ja ruotsalaisten. Siksi viimemainittuja vihataan. Heille kostetaan. Ruotsalaisille on vaikea tajuta vihan syytä.

https://mvlehti.net/2021/03/11/samnytt-vetlandan-terrori-on-vasta-alkua/

avaruus-kirurgian huippuosaaja

Ja tätä samaa rikastusta pitää saada Suomeen, ja siitä kirjoittaminen, sekä puhuminen kieltää. Ajatteleminen myös.

Suomi Finland

Olihan siellä Apollo mukana. Kyllä siinä on avaruustutkimuksen makua.

måniåsaaja

Pää ja vartalo sentään säilyivät kiinni toisissaan. Laiha lohtu, mutta kuitenkin. Ja joku pölkkypäinen koulupudokas julkeaa julistaa, että hänen puolueensa on tehnyt maasta paremman. Menköön kertomaan tytölle.

Pirtsakka

Aivan surkean pienet tuomiot. Noh, voi kuitenkin toivoa, että ruotsalaisissa vankiloissa opetetaan maan tavoille.

Moonman

Kaikki muutkin vangit ovat nykyään jo rikastajia joten vankilan imaami korkeintaan siunaa teon ja kaikki laulavat jallajallaawallaa. Tuo p*ska ei ikinä lopu ruotsissa elleivät ruotsalaiset miehet nouse rikastajia ja kaikkia muita vastaan jotka edesauttavat tuota kehitystä. Kannattaa muistaa että väkivalta toimii, myös ruotsalaisten käyttämä. En toki missään nimessä ikinä kehottaisi ketään laittomuuksiin.

rellinen

Korpilaille olisi käyttöä.

Qroquius Kad

Pitäisi ensin löytää sen käyttäjiä. Eipä löydy Ruotsista eikä näköjään Suomestakaan.

K J

Suomalaiset saavat suurempia tuomioita – tiedäthän. Jos esim. lyö kultamuna-diileriä pataan kun se on ahdistellut pikkutyttöjä porukkansa kanssa, niin joutuu oikeuteen eikä kukaan asianajaja pärjää syyttäjille. Kokemuksesta tämä. Jouduin korvaamaan 1200 euroa sekopäälle kun löin sitä korvaan avokämmenellä ja se kai kusetti että sen tärykalvo hajosi. Vuosi oli 2016.

K J

Tapahtui Lahdessa silloin kun siellä oli vokki. Tässä on kuva muuten siitä ”KKK”-tyypistä, mikä levisi ympäri maailmaa.

kuva_2021-03-11_091521.png
Sami

90% ruotsalaisista haluaa saada saman ”hoidon” joka päivä lopun elämänsä ajan. Mistä tiedän tämän varmaksi, no ruotsalaisten äänioikeutettujen puoluekannatusmittauksista.

pöh

Vuosia on ”suvaitsevaiset” puolustellut matuja sanomalla raiskaustilastoista, että niistä ilmoitetaan helpommin, ja enemmän kantikset raiskaa mutta niistä ei ilmoiteta.
Olen melko varma että tämmöisiä tapauksia on moninkertainen määrä, niistä vain ei tosiaan kehdata tai uskalleta ilmoittaa mihinkään.
Ja tämmöiset ”tuomiot” ja vapauttavat tuomiot ei ainakaan sitä asiaa auta, kuten ei sekään että mediassa sairaimmatkin kehitysmaa rikolliset yritetään aina saada näyttämään uhreilta.

Anna-Maria Korhonen

”… usko-toivo-rakkaus paljastui ensin huumekauppiaiden viritelmäksi ja sen jälkeen tekijät profiloituivat raiskareiksi.”

Yhdistyksen tarkoitus taisi olla tuottaa hyvää mieltä lähinnä kolmelle somali lle itselleen.

MattiS

Siinä onnistuivatkin kunnes jäivät kiinni. Tosin tuomiot olivat sellaisia ettei mennyt kauaakaan kun olivat taas hyvää mieltä hakemassa.

Mr X

HELVETTI,MITÄ ELUKOITA !!!
Elinikäinen KARKOITUS !!!

Anna-Maria Korhonen

Kristityillä on Usko, Toivo ja rakkaus, muslimeilla Muhammed, Ahmed ja raiskaus.

Monikulttuurikuvitelma

Miksi Ruotsi on sellainen kuin on?

Se selviää tästä monikulttuuridebatista, näkyy koko maailmassa:

https://www.svtplay.se/video/30086990/sverige-mots/sverige-mots-sasong-2-9-mars-20-00?start=auto

Vessakeskustelu kaiken muuttaa voi

Neljän lapsen matupappa valittaa kun ruotsalaiset lapset vaihtavat koulua heti jos tulee ongelmia, ”Miksi he eivät jää keskustelemaan ja selvittämään asioita?”.

Siis näin:

Matulapsi: ”Sinä vääräuskoinen huoranpenikka, aion irroittaa pääsi koulun vessassa ja ripustaa sen lipputangon nokkaan jos et anna kännykkääsi ja kaikkea muuta mitä sinulla on. Kalsarit voit pitää jos ne eivät ole Armanin.”

Kantislapsi: ”Kylläpä olet hauskalla tuulella tänään! Mennään vaan vessaan keskustelemaan, voit kertoa minulle luottamuksellisesti mikä sinua kiukuttaa.”

Kukavaan

////
Neljän lapsen matupappa valittaa kun ruotsalaiset lapset vaihtavat koulua heti jos tulee ongelmia, ”Miksi he eivät jää keskustelemaan ja selvittämään asioita?”
////

Ilmeisesti ruotsalaiseen kulttuuriin kuuluu konfliktien välttely ja ratkaisun etsiminen puhumalla. Matut eivät välttämättä pysty keskustelemaan eivätkä he välttämättä edes tiedosta neuvottelun mahdollisuutta. Niinpä ruotsalaiselle jää vaihtoehdoksi poistua tilanteesta tai alistua.

Matu tulkitsee tilanteen siten, että on voittanut väittelyn ja ruotsalainen on loukannut häntä. Ruotsalainen estää häntä saavuttamasta tavoitteitaan. Ruotsalainen on paha. Se pitää kostaa.

Matujen ongelmien syitä on kaksi. Heidän aivojensa fyysinen rakenne ja heidän kulttuurinsa. Luonnonvalinnan myötä heistä on tullut matalan älykkyyden ja impulssikontrollin geeniklusteri. Heidän kulttuurinsa on heidän aivojensa aikaansaannosta.

Kukavaan

Jopa valtamediassa on rohjettu kirjoittaa aivoista ja perimästä.
”Aivojen kehitys on pääosin biologisesti ja geneettisesti määräytynyttä, mutta myös ympäristöllä on suuri merkitys.”

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/03/23/aivojen-kehitys-kyky-oppia-uutta-sailyy-koko-elaman-ajan

Maahanpäästämispolitiikassa tulisi ottaa huomioon geneettisten klusterien ominaisuudet. Elämme massamaahanmuuton aikaa. Maahanpyrkijöitä tulisi kohdella sekä yksilöinä että ryhmänsä jäsenenä. Jos siis maahan pyrkii älykäs ja mukava yksilö, mutta kuuluu matalaälyiseen ja aggressiiviseen geneettiseen ryhmään, pääsy maahan tulisi evätä. Perustelu. Tulija kantaa genejään, jotka ovat todennäköisesti vahingollisia seuraavissa sukupolvissa.

AliKelmi

Jemeniläinen oli tosi skarppi ja fiksu jäbä kun taas unkarilainen(!) naikkonen oli todella rasittava moku-räpättäjä.

Miljööpuolueen akka veti sinnikästä henkilökohtaista pälinäkampanjaa ja pääsi kuin pääsikin 1467 äänellä eduskuntaan (”Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten”).

juhaII

Niinpä! Ja eikä tälläkään ollut mitään tekemistä maahanmuuton kanssa! Eihän?

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!
Äläkä viitsi paavo olla rasisti. Eihän pojat millään pahalla…

Daavidin poika

Onko Pate näitten raiskaajien nimet tuotu esille julkisuuteen jossain muussa mediassa Ruotsissa.? Esimerkiksi valtamedia tai vaihtoehtomedia.

On kyllä niin järkyttävä rikostapaus, että varmasti ihmiset haluaa näitten lapsi raiskaajien kuvat julkisuuteen. Täytyy myöntää, että veti hiljaiseksi kun luin tämän artikkelin.

K J

Silloin joskus kun oli Facebook-tili, niin mä postasin tämän uutisen täältä PT-mediastakin sinne.

Sain tietenkin bannia ja jonkun merkinnän että tämä tyyppi yrittää vaikuttaa kulttuurien rikastajiin väärällä tavalla.

Tämä tapaus oli todella paha. Sille tytölle tuli kuulemma itsemurha-ajatuksia.

Kiitos Pate asian uudelleen nostamisesta mediaan. Harmi ettei valtamedia näistä kerro.

99,92

Laittakaa näihin uutisiin aina lähteet mukaan, muuten ne mitätöidään silakoiden ja muun unelmaväen toimesta.

tiina

Minusta pahin keissi ole se kun kolme raiskaajaa väänsi uhrin niskan niin nurin, ettei uhri voinut kivuiltaan liikkua ja halvaantumisen vaara oli läsnä.

Ali Kessu

Uskomatonta, miten ovelia ja kaksinaamaisia nuokin voivat olla, liekö ottaneet mallia poliitikoista.
Meille tule postin postinen lehti, kun kuvaa en tähän saa, niin kerron, että kannessa oli n–ri, jolla oli korvarengas. En mitenkään ymmärtänyt, mitä tekemistä kuvalla oli yleisen postinjaon kanssa, mutta viesti lienee ollut se, että näitä teidän täytyy kohta sietää lisää eli afrikasta niitä on tulossa ja että homotkin mahtuvat mukaan ja ne on hyväksyttävä. Samalla mainostettiin postimerkkejä.( postimerkki perseeseen ja takaisin, tuli minun mieleeni.)