Paluu maan pinnalle

Koronan myötä kaikenlainen huumori on tosikkojen myötä häipynyt maailmasta. On sääli, että itseään täynnä olevat tietäjät hävittävät maailmasta kunnon puujalkavitsit. Maailma muuttuu tosikkojen ja politiikkaa larpaajien tomppelien mellastuskentäksi, koska huumori nyt vaan ei yksinkertaisesti sovi tollojen tosikkojen maailmankuvaan.

Tosikon tuntee siitä, että se ei osaa nauraa vitseille. Tosikoille on tärkeämpää tuoda esille oma erinomaisuus. Kummeli palauttaa maan pinnalle, jos palauttaa. Mutta tosikkojahan ei voi palauttaa maan pinnalle, sillä he ovat tosikkoja. Ja jos joku asia ei kosketa heitä itseään, niin ei kinosta.

Tosimies osaa nauraa vaikkapa tälle Kummelin puujalalle.

Subscribe
Notify of
guest
51 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
timo

Kaikista kovimmat paavot keittää kiljua kylpyammeessa.

Sami

Kuulin että menneinä vuosikymmeninä parhaat suurkuluttajat tekivät pikajuomaa pulsaattori pesukoneella. Itsepintaisen myytin mukaan käymisprosessi lyhentyi kahdesta viikosta muutamaan tuntiin jos vesi, hiiva ja sokeri pyöri pesukoneessa muutaman tunnin. Kauan sitten tuntemani yliopistossa opiskellut kemisti tyrmäsi puistokemistien kehittämän innovaation toimimattomana. Hehe

Mieleni pahoitin

Nykyään ihmisiltä puuttuu kovasti huumorintajua. Näkeehän sen jo noista eri mielensäpahoittamisista ja siitä jokapaikan “rasismista”, sekä “syjinnästä”. Tai sitten jostain vanhan sketsiohjelman, sketsin aiheesta pahastutaan ja aletaan pyytämään anteeksi jälkeenpäin asiaa.

Mieleni pahoitin

Partisaanissa on ainakin usein vähän lennokkaita nuo jutut. Monesti huomannut. Tosin vasemmiston uhriutumisista on mielestäni kaikkein eniten juttua. Samoin vihreät toisena. Milloin metoo ollut missäkin. Unohtamatta tätä hallituksen “naisviha”, korttia.

Minusta tämä, vasemmisto punavihreä hallitus on huonoin ja osaamattomin. Jatkuvasti muunneltua totuutta ja muiden syyttelyä virheistä. Kuten EU tukipaketti, sekä liikkumisrajoitukset näyttivät.

Monessa maassa hallitus olisi eronnut ajat sitten, mutta ei Suomessa.

timo

Ei nuo ole enää ääripäät. Tuolla kanavalla on hyvää settiä ääripäistä.
https://youtu.be/Hq6coxP9L28

Last edited 3 vuotta sitten by timo
Minä

Mielensä pahoittamisen mestareita ovat kylläkin vasemmalla, eivät oikealla.

Mitä uhriutumiseen tulee, kyllä siinäkin vasemmisto lyö oikeiston laudalta.

Jotkin oikealla näkyvät “uhriutumiset” ja “mielensä pahoittamiset” ovat vastausta vasemmiston jo pitkään jatkuneeseen uhriutumiseen ja mielensä pahoittamiseen. Niin kuin annettaisiin vasemistolle niiden omaa lääkettä.

Noiden rektioiden lähde on vasemmalla.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
rellinen

Näin on. Oikeiston “uhriutuminen” tarkoittaa totuuteen pohjautuvaa kritisointia nykyisin vallalla olevasta asiantilasta.
Vasemmiston toimintatapoihin on aina kuulunut fanaattinen kaikkialle tunkeutuva kontrollin tarve ja vimmattu pyrkimys ajaa konservatiiviset, kansallismieliset ja oikeistolaisemmat virtaukset marginaaliin.
Vasemmisto ei myöskään koskaan ole hävennyt käyttää kyseiset tarpeet ja pyrkimyksensä tyydyttääkseen kaikkia mahdollisia keinoja.
Näihin keinoihin kuuluu häpeämätön, sairaalloinen ja valheellinen uhriutuminen jokaisessa mahdollisessa asiassa omien rikollisten pyrkimystensä oikeuttamiseksi ja niitä edistääkseen. Projisoimalla omat sairaat ominaisuutensa ja toimintatapansa vastustajiensa ominaisuuksiksi vasemmisto siis syyllistää vastustajansa vasemmiston omista rikoksista ja ominaisuuksista.
Vasemmistolle tyypillisten ominaisuuksien toisesta ääripäästä sitten löytyykin äärimmäinen alttius murhanhimoiseen väkivaltaan vastustajien nujertamiseksi. Ellei se onnistu tai väestön mielenmaisema ei kaikesta paskapropagandasta huolimatta muutu vasemmistolle riittävän myötämieliseen suuntaan seurauksena voi olla massiivinen maanpetoksellinen toiminta, joka näkyy kostonhimoisena vimmana ripuloida oma maa, kotiseutu ja oman kansan elinolosuhteet kuralle. Tavalla tai toisella siis reikiä suomi-laivan pohjaan ja suomalaisesta lintukodosta paskastan. Näinhän on käynyt kaikkialla länsimaissa. Se on valtavirtaa.

Valtsu

Ilmeisesti Junes kuuluu niihin uhriutujiin, joita Paavo ei hyväksy. Juneshan käräjöi Johanna Vehkoon kanssa nimittelystä.
Ilmankos ei ole Monokulttuurissa näkynyt, kun on vakava linjariita. Myös koronan suhteen näkyy olevan linjariita.

MattiS

Juurikin noin. Tehdään nykyään niille mitä ovat tehneet aina meille. Siinä on hitonmoinen ero. Kyse ei ole uhriutumista, vaan saman lääkkeen syöttämisestä.

Ajatellaas

Nyt sanoisin Patelle että on aika ottaa mietintään poliittiset käsitteet. Nimittäin vasemmisto ja oikeisto. Oletko koskaan miettinyt miksi esim. suomalaiset politikot menevät EU:hun jotenkin outoihin ryhmiin?

Kun ajatellaan politiikkaa voidaan ottaa neliön muotoinen paperi ja piirtää sen keskelle XY-koordinaatisto. Oikeassa reunassa on tieysti oikeisto ja vasemmassa vasemmisto. Ylhäällä radikaalit ja alhaalla maltilliset. Ja nyt kun ruvetaan miettimään ketkä ovat oikestoa ja ketkä vasemmistoa, koko kuva täydentyy.

Oikeistoahan ovat ne tahot jotka haluavat pitää vallan itsellään ja instituutioilla. Eli, haluavat pitää vallan jakamattomana itsellään ja ajavat rahan valtaa, ilman muutoksia. Sieltä löytyvät “vanholliset”. Ja mikäs tässä Suomessa olisi vanhoollisempi kuin RKP. Se ajaa Suomen ja suomalaisten hallintaa Ruotsin kruunulle. Se koittaa kaikin keinoin pidättää itsellää ikiaikaisen jakamattoman paikan hallituksessa sekä kiintiöidensä kautta kaikissa päättävissä elimissä ja instansseissa. Sen vallanhimi/vallankäyttö ei perustu äänestystuloksiin vaan kiintiöihin. Todella hienosti sisäänrakennettu korruptio.

Siitä vähän vasemmalle on Luterinainen Seurakunta. Se toimii verotusoikeudella Suomessa ja on maltillinen koska tietää ettei sen valta ole uhattuna. Näin saimme pisteen oikeaan reunaan ja melko alas. Sillä Luterilainen seurakunta älähtää silloin kun sen valta on uhattuna. Senhän ei esim. tarvitse kilpailuttaa hankintojaan, kuten muiden tarvitsee.

No, siitä vähän vasemmalle on Keskusta-puolue. Se ajaa isäntien ja rahanvallan agendaa, ei esim. maanviljeijöiden. Toki niiltä osin kun se hyödyttää suurtilallisia kuetn Walhrooseja tai Laakkosia tai Herlinejä, mutta pääasiassa Keskustan agenda on rahanvallan agenda.

No, Suomen Kokoomushan on liberaalipuolue joka sijoittuu origoon. Se kumartaa kaikille jotka sille jotain hyvää tarjoavat. Ymmärtämättä että samalla pyllistää muille. Tästä johtuukin ikiaikainen ämpyily Kokoomuksen riveissä. Saman hoksasi jo Urkki aikoinaan kun sanoi ettei Kokoomusta saa päästää hallitukseen koska se tuhoaa maan. Ja kyllähän Katainen, Stub, Orpo ja kumppanit ovat tehneet parhaansa täyttääkseen Urkin väittteen.

No, vasemmassa laidassahan ovat telaketjukommunistit. He jotka haluavat repiä kaikki alas ja saada vallan kansalle, vaikka se ei tiedä mitä sillä tekisi. Ja siitä kun tullaan oikeammalle niin saadaan pistetytettyä persut ja muut “vihreät” ja vasemmisto. Virhreät ovat muuten vasemmalla kuin Vasemmisto mikä monilta jää huomaamatta. Ja ne eivät ole niitä maltillisia.

Kun tähän kuvaan sitten sijoitetaan kansallissosialistit niin havaitaan että hehän itse asiassa ovat origon vasemmalla puolella sosialistisen maailmankuvansa kanssa. Ja että he ovat puolessa välissä vasemmiston ja kokoomuksen agendoja, tosin radikaleja mutta eivät niin raadikaaleja kuin Vaasemmisto tai varsinkaan Vihreät.

Ja tätä politiikan agendaa kun vertaa EU:n poliittiseen peliin niin ymmärtää miksi suomalaiset MEP_it menevät niihin ryhmiin kuin menvät. Meillä Suomessa politiikka ja sen periaatteet opetetaan tahallaan väärin kouluissa, jotta emme koskaan pärjäisi euroopan markkinoilla vaan aia joutuisimme tukemaan Ruotsiin ja sen päätösvaltaan.

kanander

Kalsea nainen mutta jos kerta tykkäät, siitä vaan.

Sherlokki suvakko

Jos haluat vaikuttaa, äänestä! Kulunut ja paska fraasi, mutta samalla niin totta, siis ns demokratiassa.
Suora demokratia rules.

kiitos nauruista

Vasemmisto ja Vihreät heikompiosaisien puolella ?.

Ovat lisäämässä maahanmuuttoa sekä pelastamassa ilmastoa. Sekä kaikkea muuta puolustavat, kunhan eivät ole kantasuomalaisia. Sama juttu SDP kanssa. Eikö Ohisalon jutut kerro hyvin miten pihalla Vihreät ovat. Unohtamatta heidän Haavistoa jonka toiminta on hyvin kyseenalainen.

kiitos nauruista

Tämä Honkasalo on myös näköjään feministi, joten se siitä. Kertoo kanssa aika paljonkin. No ei nyt ainakaan elämä helpottuvan näytä, kun tuo surkea punamultahallitus on vallassa.

Tässä myös lisää tietoja:

“Hänet tunnetaan aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana, jonka ydinteemoja ovat ihmisoikeudet, rasisminvastaisuus ja feminismi.”

Tässä tulikin kaikki tärkeä tietoa, miksi tämäkin on huono vaihtoehto kuten Vasemmisto yleensä. Samaa teemaa kuin Vihreillä ja SDP.

Moron

Kuvasit hyvin lean valtion. Kannattaa katsoa hakusanalla juutubesta

Antti Tifa

Sun kannattaa järjestää lukijoilles kysely. Oletko äärioikeistoa, oikeistoa, äärivasemmistoa, vasemmistoa, äärikeskustaa, keskustaa vaiko kenties kristnaa tai ruåtsalaista puoluekantaa. Tietty semmonenkin vaihtoehto, ettei ole mitään kantaa ja tyytyväinen vähämielinen tylsimys eikä äänestä.

83jnc.jpg
Sherlokki suvakko

Niin, no mitens ne päätökset tehdään, ne tuppaa olemaan poliittisia ja ollu sitä iät ja ajat ja sillai. Kannatan suoraa demokratiaa.

Qroquius Kad

Missähän päin sellainen on joskus ollut?

T

No, jos haluat vähentää keharimaahanmuuttoa niin PS on puutteistaan huolimatta hyvä vaihtoehto. Helsingissähän on halla-aho

Qroquius Kad

Kaikki tukeni siihen ponnistukseesi,
veli P.T.Kangas!

kanander

Ja pojut on tuhkamunia (viime maanantain MOT).

V... UUNO

Kommunjist Finladjissa kaikki mikä estää verorahojen ryös.. saamisen on rikos!

Äänestä seniili siis oikein, vappusatanen pelastaa päiväsi 😉

Gebbulis

‘Tosikoille on tärkeämpää tuoda esille oma erinomaisuus.’= Narsisti.

Ei tosikoille:
Mikäs se on muuten Titi nallen syntymättömän veljen nimi?

Laka nalle.

reimari

Liekö kyläkaupan pihalla parkissa seisonut Toyota Hilux lava-auto? Aktiivisen katumisen vuoksi niitäkään ei enää näy kansallisen yleisradiomme uusintalähetyksissä.

En usko tosikkouden määrän todellisuudessa lisääntyneen, mutta nykyinen aikakausi on tehnyt asioista eteenpäin valittamisen helpoksi. Ennen piti kirjoittaa kirje eli olla paperia, kuori ja postimerkki. Siltikään asia ei saanut julkisuutta ja siksi se oli tosikoille vaan huonoa huumoria.
Nyt julkisuuteen pyrkii paljon elämänsä jaritervoja pikkunäppärine heittoineen, josko voima-lehti, yle, hesari tai joku muu niihin tarttuisi. Ja kun vielä laittaa mukanärkästyksensä jonkin näkyvän tosikon fb-, twitter- tms. tilille niin siitä se somemyrsky alkaa.

Tavallaan tosikkous on uusi poliittinen vaikutuskeino, jolla pyritään suitsimaan vastustajaa.

Sherlokki suvakko

Kummeli on rautaa, vaatii AIVOT tajuta mitä noihin sketseihin on ujutettu. Nykyhuumori on jo pariinkertaan pureskeltu ja paskannettukin, niin silti jotku kehtaa n….. Pave anteeks vaa, mutta olet mielestäni yks tosikko, eli samassa veneessä ollaan, nk huumori ymmärretään. Tilannekomiikka on lääke joka laukaisee monet kiperätkin tilanteet. Koin tuon henkilökohtaisesti Silvennoisen kohtaamisessa, ei ollut pureskeltua paskaa se.

Joppos123

Nykypäivän cansel-kulttuurille on ominaista, että PPP:n kaltaiset sysipaskahumoristit pyytelevät anteeksi vuosikymmeniä sitten tekemiään sketsejä.
Kiilusilmäiset fanaatikot loukkaantuvat muiden puolesta joko mielisairauttaan tai pelkkää vittumaisuuttaan.
Kaikki kulttuuriperimä patsaita ja huumoria myöten halutaan pyyhkiä pois neekereiden ja rättipäiden tieltä.
Kummeleistakin on pyyhitty pois “Azis combat fighter” ettei vaan ähly loukkaannu. Onneksi alkuperäiset pätkät löytyvät vielä vanhoista CD- versioista ja You-Tubesta.
Kummelit oli ja on rautaa.
Tässä jutussa esimerkkinä olevan sketsin kyläkaupan asiakas on ilmetty appi-ukkoni.

Qroquius Kad

Tämä on aikamme suunta eikä loppua ole nähtävissä:

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000007922610.html

Kyseiselle artistille ei selvästikään ole tullut mieleenkään, olisivatko hänen muut hahmonsa saattaneet mahdollisesti loukata jotakuta? Eivätpä tietenkään:
ne muut hahmothan ovat valkoisia, keski-ikäisiä miehiä.

Mistähän näitä Valkoisen Heteromiehen tässäkin linkissä anteeksipyydeltäviä Ihmeellisiä Etuoikeuksia oikein voisi hakea?
Itse kun en ole saanut sellaisista koskaan nauttia.

Timo

Naiset ne on niitä tosikkoja, naisilla on kieroutumnut huumorintaju, valitettavasti feministinen suhtautuminen asioihin yleistyy, pahimpia ovat miespuoliset feministit, eli feministeille hyödylliset idioootit.

Rullattu

Eipä se paljon naurata jos on yksitysyrittäjä eikä rahaa tule mistään kun hallituksen hanhilauman mukaan pienyritykset levittää koronaa, kyllä varmaan jos ei koko pitäjässä ol koko vuoden aikana ollut edes 4 tartuntaa.
Vääntäkää te vitsejä ja naurakaa, minä en jaksa, ainoa mikä alkaa olemaan mielessä on “köysikravatti”.

Sherlokki suvakko

Mitkä tulot?

Qroquius Kad

Olet kertonut olevasi sippijätkä?

Töitä kyllä piisaa

Kouluta Paavo itsesi hoitoalalle, ei ole liian myöhäistä. Töitä löytyy aina ja tarve on suuri. Ei tarvitse koskaan olla työttömänä ja sippinä.

Joppos123

Kyllä hallituksen perimmäinen tarkoitus on ajaa sinut ja monet muut konkkaan. Tukipummit ovat pomminvarmoja vasureiden äänestäjiä, kai sitä ruokkivaa kättä äänestää.
Siksi vihervasemmisto vihaa omillaan toimeentulevia. Heillä ei ole mitään tarvetta antaa ääntä sakille joka haluaa tuhota sinut.
Äääsdeepeen nykyisen äänestäjäkunnan ytimen muodostaa lähinnä eläkeläiset ja jakkupukuvirkahanhet, miksiköhän? Minne on duunari kadonnut ja ennekaikkea miksi?

juhaII

Tuostahan pahoittaa mielensä!

murre riepunen

Hiljattain TV.ssa esitettyä ” Itse valtiaat ” puraisee vielä tänäänkin. Seppo Kääriäisen roolissa hahmo kertoo kuinka ennen kaikki oli paremmin ” homotkin oli mustelmilla ” tämän päivän sanomisena tietäisi vierailua paikallisen käräjäsaliin.

Pah