Mikä on Pt-media? Useisiin kysymyksiin muutama vastaus

Viime päivien aikana meiliin on tullut monenlaista kyselyä, että ollaanko Pt-mediassa pride-propagandan puolella. Vastaan nyt muutamaan kysymykseen.

Pt-media on yksityisen harrastelijakirjoittajan pyörittämä yksityinen harrastelijaviritelmä, jolla ei ole minkäänlaista ”virallisen” uutissivuston statusta. Pt-media ei myöskään esiinny minkäänlaisena ”virallisena uutismediana”, eikä edes hae mitään sellaista statusta.

Pt-media kirjoittaa mitä kirjoittaa. Ei puolesta, ei vastaan eikä mitään siltä väliltä. Kirjoitamme mitä mieleen sattuu tulemaan. Pt-media ei myöskään ole oikeistolainen, vasemmistolainen eikä mitään siltä väliltä oleva toimija. Emme tue mitään puoluetta, koska Pt-median motto on: ”Älä äänestä, sillä äänestämällä et voi vaikuttaa mihinkään muuhun kuin illuusioon, että voit muka vaikuttaa äänestämällä. Kun et äänestä, niin vaikutat siihen, että et halua tukea ”systeemiä”.

Jos kokee ahdistusta asiasta, niin kannattaa ottaa vaan seuraava media. Netti on täynnä mielenkiintoisempaakin asiaa.

 

Minkä maan lakia Pt-media noudattaa?

Toimipaikka on Tukholmassa, joten noudatamme kaikkia Ruotsin lakeja, mitä selvinpäin nyt pystyy noudattamaan. Kännissä lakia saatetaan rikkoa, vaikka ei se ole ongelma selvinkään päin.

 

Pt-median yhteystiedot:

E-mail: ptmedia@pt-media.org.

Puhelimitse saa yhteyttä kännykkään: +46 76 238 6707

 

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.