Mikä on Pt-media? Useisiin kysymyksiin muutama vastaus

Viime päivien aikana meiliin on tullut monenlaista kyselyä, että ollaanko Pt-mediassa pride-propagandan puolella. Vastaan nyt muutamaan kysymykseen.

Pt-media on yksityisen harrastelijakirjoittajan pyörittämä yksityinen harrastelijaviritelmä, jolla ei ole minkäänlaista “virallisen” uutissivuston statusta. Pt-media ei myöskään esiinny minkäänlaisena “virallisena uutismediana”, eikä edes hae mitään sellaista statusta.

Pt-media kirjoittaa mitä kirjoittaa. Ei puolesta, ei vastaan eikä mitään siltä väliltä. Kirjoitamme mitä mieleen sattuu tulemaan. Pt-media ei myöskään ole oikeistolainen, vasemmistolainen eikä mitään siltä väliltä oleva toimija. Emme tue mitään puoluetta, koska Pt-median motto on: “Älä äänestä, sillä äänestämällä et voi vaikuttaa mihinkään muuhun kuin illuusioon, että voit muka vaikuttaa äänestämällä. Kun et äänestä, niin vaikutat siihen, että et halua tukea “systeemiä”.

Jos kokee ahdistusta asiasta, niin kannattaa ottaa vaan seuraava media. Netti on täynnä mielenkiintoisempaakin asiaa.

 

Minkä maan lakia Pt-media noudattaa?

Toimipaikka on Tukholmassa, joten noudatamme kaikkia Ruotsin lakeja, mitä selvinpäin nyt pystyy noudattamaan. Kännissä lakia saatetaan rikkoa, vaikka ei se ole ongelma selvinkään päin.

 

Pt-median yhteystiedot:

E-mail: ptmedia@pt-media.org.

Puhelimitse saa yhteyttä kännykkään: +46 76 238 6707

 

 

Subscribe
Notify of
guest
91 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Tästä ei nyt kuitenkaan selvinnyt, ollaanko PT-mediassa pride-propagandan puolella?

X

Sateenkaari Paavo?

Anjovis Bonus

Ei puolesta, ei vastaan eikä mitään siltä väliltä. Kirjoitamme mitä mieleen sattuu tulemaan.”
Miten se ei tuosta selviä?

Jarkko

Ei vastaan, paitsi aina kaikkea venäläistä vastaan. Kaikkea Putinin politiikkaa vastaan. Esimerkiksi sitä, että glyfosaatti on kielletty Venäjällä – aivan hirveää. Kuka tahansa joka vastustaa glyfosaattia tai muita Monsanton turhia myrkkyjä ruoassaan on siten samaa mieltä jostakin Putinin kanssa ja siten välittömästi “putinisti” ja “venäjämielinen” (nämä kaksi ovat erittäin hirveitä asioita, joita ei kuitenkaan orwellimaisesti koskaan vähänkään suostuta määrittelemään edes kysyttäessä).

Venäjä ei maksa maahanmuuttajavelttoilijoille ilmaista asuntoa, autoa ja elämisrahaa, vaan lähettää heidät takaisin Keski-Aasiaan pienimmästäkin lakirikkomuksesta. Tälläisen Putinin politiikan kannattaminen on myös hirveää putinismia? Järjen käyttö kielletty?

Jos hyvä maa niin

Mikset muuta Venäjälle?

YXZ

Jos PT-media on NATO:n kannalla niin kai se silloin kannattaa myös prideä kun NATOkin tekee niin? https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_182424.htm?selectedLocale=en

Jarkko

Et nyt ymmärtänyt. Naton kannattajat kannattavat Natoa, mutta eivät tietenkään pridetystä, kulttuurimarksismia, ydinaseita Suomen maaperällä, kidutuslentoja, elinkauppaa, hybridikeskuksia, ruttolaboratorioita, sotilaiden tekemiä raiskauksia ja laittomia värivallankumouksia. Näistä asioista Nato-kannattajat eivät ota minkäänlaista vastuuta, vaan kiemurtelevat vain silmät pyöreinä eivätkä sano yhtään mitään. Tai raivostuvat kysyjälle.

Toisin sanoen Nato-kannattajat rakastavat jotakin päänsä sisäistä sarjakuvafantasiaa sotaleikkeineen ja venäjä-vihoineen ja ohjuskilpineen eivätkä missään nimessä halua kuulla totuutta.

Suomi-Kustu

Ihmiset kiemurtelevat silmät pyöreinä koska olet juuri nolannut itsesi. He pitävät sinua hörhönä.

Sateenkaari vei hai vei

Pride tai ei, who cares jos/kun ydinpommia pukkaa. Eli siis on tärkeämpääkin ajateltavaa. Itselleni muitten seksuaalinen orientoituminen on aivan yhdentekevä asia niin kauan kun ei sotkeennuta lapsiin, eläimiin tai vanhuksiin. Niistä rikoksista pitäisi antaa elinkautinen.

Eläimistä puheenollen: Jönköpingin lähellä Mullsjössä liikkuu kissamurhaaja joka irroittaa kissoilta pään. Jönne on hyvin matutettu paikka.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/husdjursagare-oroliga-i-mullsjo-jag-haller-min-katt-inomhus

Qroquius Kad

Elä huoli.
Ydinpommia ei pukkaa.

VMP

Oli yhdentekevää mulle myös ennen, ei enää. Syy on valtion talous A.K.A orjuuden ankaruus t.s verotus. Seksuaali vähemmistöt aiheuttavat miljardi luokan loven valtiolle, jaa miten vai? No aina kun ollaan tekemässä jotain isoa koplausta siirretään lehdistöä myöten huomio aina homojen oikeuksiin ja aletaan huutamaan kovaan ääneen tasa-arvoa jne. vaikka nuo kaikki on jo perustuslaissa. Ja kas kummaa juuri silloin on myyty enemmistö osuus jostain valtion firmasta ja taas on joku nilkki uuten toimitusjohtajana vähintään ym. Ja tyhmien keskuudella noiden avulla vääristetään äänestyskäyttäytymistä kun tyhmät eivät tajua, että suomi on jo tasa-arvoinen ymp(ynnä muuta paskaa)

Suomi Finland

Vaikka kuinka koko yhteiskunta vastustaisi prideä ja työntäisi sateenkaaret ahteriin, se ei takaa sitä, etteikö yhteiskunnan rahat sujahtaisi parempiin taskuihin.

Jopa siinä määrin, että sotavoimien suorituskyky sakkaa pahemman kerran.

VMP

Niiden pride tyyppien pitäisi tajuta, että niitä käytetään hyväksi, eikä suinkaan olla parantamassa niiden asemaa ja miksi yleensä niiden asemaa pitäisi parantaa onhan meillä jo suomenruotsalaiset ja pari muuta etuoikeutettua ryhmää… Mutta ehkä he haluavatkin profiloitua alitajuisesti riistäjä nilkeiksi..

h44

Kyllä homo homon tuntee.

Antaa mennä vaan?

”Älä äänestä, sillä äänestämällä et voi vaikuttaa mihinkään muuhun kuin illuusioon, että voit muka vaikuttaa äänestämällä. Kun et äänestä, niin vaikutat siihen, että et halua tukea ”systeemiä”.

1./ Jos kaikki äänioikeutetut jättäisivät äänestämättä niin mitä tapahtuisi?

2./ Mikä on sinun Paavo mielestäsi oikea tapa muuttaa yhteiskuntaa? Vai pitääkö sen vain antaa olla niinkuin on ja seurata sivusta mitä kulloinkin tapahtuu?

Last edited 1 vuosi sitten by Antaa mennä vaan?
Sherlokki suvakko

Kansanäänestys, eli kysytään kansalta suoraan! Mutta siinäkin on ongelmansa, kuka lobbaa tykimmin, niin saa äänet, siis raha puhuu. Silloin äänestämättömyys on kaikkein paras vaihtoehto. Jos kukaa ei äänestä on poliitikko pakotettu menemään peilin ääreen.
Näin demokratiassa pitäis olla, mutta kun ei ole. Jäljelle jää vain diktatuuri, eikä kellään ole hyvä olla, siis tavan tallaajalla. Paras vaihtoehto taitais olla kommunismi, kaikki kyttäis kaikkia, niin ei pääsis tapahtuun mitään vilunkia, paitsi tietysti johtoporras joka nautiskelis piereskellen konjamiinia ja naurais partaansa, miten tyhmää kansa onkaan. Eli lopputulos kaikessa aikalailla sama, pieni ihminen jää yksin oman lelulaatikkonsa kera, vittu tätä ette vie!! No viekää sitten sekin, jos sitä niin halajatte saatana!

Qroquius Kad

Unkarissa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa demokratia toimii hyvin ja on tuottanut turvallisia kansallisvaltioita.
Koska niissä asuu kansakuntia, joiden älykkyys rittää äänestämään kansakunnan ja valtakunnan etua ajavia valtiomiehiä.

Kun suomalaisilta ei älyä löydy sen vertaa, jättäkää sitten äänestämättä ja antakaa vihreäpimppisten tyttöjen äänestää toisensa valtaan.
Nauttikaa ny tuloksista niin maan perkeleesti!

VMP

Joo puolan abortti lain säädäntö ym. ei paljoa eroa noista islam maista ja demokratiassakin on kaikkialla sama ongelma tyhmät ovat ylivoimainen enemmistö ja fiksusta porukasta taas enemmistö joka haluaa muihin vaikuttaa on sosiopsykopaatteja, tai yksinketaisesti vaan pahoja tms.

VMP

P.S vain psykopaatin manipuloima typerys alipeukuttaa tuota ja todistaa väittämän oikeaksi.

Riippuu ja Roikkuu

”Kansanäänestys, eli kysytään kansalta suoraan! ”

Joo mutta se riippuuu siitä millaisista yksilöistä kansa koostuu!
Jos kansa koostuu 50% matukekkuloista joilla IQ50 niin enpä haluaisi kansanäänestystä edes kokeilla.

Zorrono zenzuroi

Se on se media, joka ajaa lukijoitaan sotahyptnooziin.

Lainaus omasta ohjeestanne: “älä solvaa äläkä latele väkivaltauhkauksia”.

Juuri mitään muuta en helmikuun lopun jälkeen nähnytkään kuin silmitöntä venäläisiin kohdistettua väkivaltaisuuksia toimitettuna..

Jottei jäisi epäselväksi: en toivo asiatonta väkivaltaa venäläisen tai ukrainalaisen puoleen. Paskiaisia on kyllä ikävä kyllä molemmin puolin ja kaikkein pahimmat paskiaiset ovat todennäköisesti molempien maiden rajojen ulkopuolella.

Suomi-Kustu

Niin mistähän päin niitä Pahimpia Paskiaisia löytyy? Kai hekin nyt jonkun maan rajojen sisäpuolella ovat? Ihan vaan mielenkiinosta kyselen.

sellaista

“Zorrono zenzuroi”
tuosta voit aloittaa venäläisten puolustamisen kun heitä satapäin ukranalaiset lahtaavat kun venäläiset vain natseja haluaisivat etsiä ja tuhota.
https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/

Jarkko

Mutta Zelensky saa tappaa 14000 ihmistä rauhan aikana ja heti sotatoimien alkaessa kaapata omat siviilit ihmiskilvikseen, koska ei ole Suomen kainalossa? Jenkit saavat tappaa miljoonia siviileitä missä vain maailmalla? Hmm. Joko et oikeasti ole kiinnostunut totuudesta tai et vain osaa etsiä tietoa.

VMP

Voitko selittää sen, että minkä takia se totuus löytyy ainoastaan venäjän valtion medioista? Ja minkä takia ennen solvatut venäläiset “totuus”kanavat on yht’äkkiä teidän porukan mukaan maailman rehellisin media?
Ja vielä kerran: venäjän omatkin uutiskanavat ovat jo kertoneet, että venäjän tarkoitus on tuhota ukraina ja hävittää ukrainan kansa assimiloimalla heidät ja alistamalla neuvostoliitton oppien mukaan joten miksi enää noita valheita levität kun niissä on mennyt jo parasta ennen päivys?

Jarkko

Kertaakaan en ole Venäjän mediaa lukenut, vaan jenkkiläisiä ja eurooppalaisia sivustoja.

Ohmygod

Jarkko tumputtaa illat ja ikävissään vain provosoi. Ei kannata osallistua.

Runtiti-pou

No ei ole tappanut. Venäjän ylläpitämässä sodassa on kuollut ilmeisesti enemmänkin soldaatteja ja muutama siviilikin 8 vuoden aikana molemmilta puolilta

Suomi-Kustu

Siviilit ei ole mitään ihmiskilpiä. Ukraina on heidän kotinsa, johon ryssä hyökkäsi. Onko tuo nyt niin vaikea ymmärtää?

Jarkko

Kerro Azovstalissa vankina oleville siviileille?

Suomi-Kustu

Kaikki ymmärtävät mitä Azovstalissa tapahtuisi, jos ryssät vain lähtisivät kotiin.

Varma Voitto Ikuinen

sama tulos äänestämällä tai arpomalla , ikuisesti oppositiossa pysyn
kuitenkin. Pt- media on ihmisille, isot kiitokset kirjoituksista,Kiitokset.

timo

Eli käsilaukkujätkä ja armoton hinaaja.

Joppos123

Mutta ei kuitenkaan lastentappaja ja raiskaaja kuten putlerin palkitut paskat?
Niistäkin on jo puolet tapettu toisella rintamalla.
Jos on syntymäpaska niin Ukraina hoitaa.
Slava Ukraini.

Sherlokki suvakko

Se on hyvä vaihtoehto, joka toisella perse kipeenä ja joka toisell se toinen puoli, kukaan ei valittaisi, koska kaikki oisi yhtä tyytyväisiä, kumpaakin osapuolta vituttais yhtäpaljon.

VMP

Mä luulen kanssa, että paavo viettää kaksoiselämää; Aina kun menee noille mustien miesten alueelle “tarkkailemaan menoa” on naamiotunut niin hyvin, että ihmiset erehtyy sukupuolestakin.. Olosuhteiden pakko.

timo

Mistäs muuten tiedätte että kaikki ei ole päin persettä juuri sen takia että liian moni jättää äänestämättä? Nykyinen tyttöhallitus ainakin johtunee siitä.

Bilesanna lähetti veronmaksajien miljardit Italian huijareille yms.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e0120e0c-2a0c-4d26-977e-9e22ab5b5ed1

Jouni S.

Kyllä tuohon kysymykseen aihetta on.
Perusteena se, että viime vaaleissa Antti sai ne ratkaisevat äänet juuri lupaamalla vappusatasia! Eli rahalla houkuteltiin porukkaa äänestämään!
Tuon kylvön satoa me nyt saamme niittää; Antin puolueesta tuli pääministeripuolue ja sitten yllättäen erään toisen puolueen “pönkityksellä” saatiin hallituskin pystyyn!
Tai hallitukseksi sitä nimitetään, suomalaisen näkökulmasta se on kylläkin haittasellainen, valitettavasti. Jokainen muistakoon tämän hallituksen teot seuraavissa vaaleissa!

Hyvää vappua kaikilla, värisävyistä huolimatta & riippumatta!

Runtiti-pou

Ja Orpoko ei olisi antanut miljardeja Italiaan ym…

VMP

Niin eli jos äänestäisit äänestäisit sen puolesta, että maksimissaan keskinkertaisuus joka ei sano mitään omaa ja tiukastti tottelee ek:ootasaisi jatkaa riistoa, haluat siis, että mulla menee mahdolliset lahjoitusrahat veronkorotuksiin ja afrikkaan, aijai aijai, mutta kun et äänestä niin se ääni on ääni niille puolueille joiden kannattajat äänestävät aina..Ja nuo eivät välitä ääneatya prosenteista mitään muutenhan maakuntakuppaus olisi kuopattu.

Suomi Finland

Sanna on hoidellut joitakin asioita ihan kelvollisesti. Ei se ihan täystumpelo ole.

VMP

Niin jos pitää sitä kelvollisena, että tekee mitä sanotaan. Itseasiassa en ole löytänyt sen kertaakaan sanoneen mitään fiksua omalla suullaan.. Joku esimerkki ei haittaisi mutta sellainen keskustelu varmaan kuuluu muualle. Mulle riittä jo se, että se on maksimissaan kaikilla tasoilla keskinkertaisuus… No broilerina tietenkin menestynyt hyvin mutta se kertoo kaikesta muusta kuin lahjoista hyvin paljon.

Suomi Finland

“Ben Zyskowicz HAAPALA-TV:n vappuhaastattelussa: Sanna Marinin kovissa Venäjä-puheissa on ”nieleskelemistä” vanhemmille demareille”
Kovat Venäjäpuheet ovat fiksuja puheita.

pöh

Siitäkin huolimatta että meillä ei edes mitään hyvää vaihtoehtoa ole, niin jos sanot äänestäväsi Marinia, sut pitää saada hoitoon nopeasti. Olet selvästi itsetuhoinen.

Joppos123

Viholliseni vihollinen on minun ystävä. Jatka mitä teet. Ryssä on ali-ihminen.

Suomi Finland

Venäläinen kommunismi ja venäläinen kleptokratia. Siinä kaksi surkeinta yhteiskuntamallia, mitä koskaan on ollut. Jopa kiinalainen kommunismi peittoaa venäläisen kleptokratian mennen tullen.

Jos se Karl Marx olisi saanut näyn tulevaisuudesta, olisi teokset todennäköisesti jääneet kirjoituspöydälle.

Venäläisten on nyt ymmärrettävä, että heidän systeeminsä on läpimätä. He toimisivat fiksusti kun purkaisivat pikimmiten ydinohjuksensa, hajoittaisivat sotavoimansa ja poistaisivat nykyisen tiedustelu- ja sotilasväen poliittisista tehtävistä.

Ja sitten heidän pitäisi odottaa noin 50 vuotta, ennen kuin kehtaavat ottaa muuhun maailmaan jotain kontaktia. Ja lakit kädessä madellen he voisivat nöyrästi pyytää anteeksi tekojaan ja pyytää muuta maailmaa ottamaan Venäjä takaisin kaupankäyntiin.

Huru-ukko

Näin äkkiseltään vaikuttaa, että PT-media on savolainen, eli vastuu on kuulijalla/lukijalla. Ja se on ihan hyvä se. Jokainen saa olla ihan sitä mieltä asioista kuin sattuu sillä hetkellä tuntumaan.
Ihan hyviä juttuja Paavo kirjoittaa, vaan parhaat naurut olen monesti saanut näistä kommenttien tosikoista ja veitikoista.

mari

Oletkos Paavo muuttanut takaisin Ruotsiin? Muistelisin että jokin vuosi sitten muutitte Tallinnaan…? Itselläni äidin puolelta sukua Tukholmassa ja on tullut käytyä vaikka kuinka monta kertaa. Auringonlaskun jälkeen en enää viitsi liikkua kuin korkeintaan vanhassa kaupungissa jos enää sielläkään. Aikanaan sukulaiset asuivat Farstassa, Tukholman eteläpuolella. Oisko Paavolla tietoa millainen tuo aikanaan työväenluokan lähiö nykyisin on? Itse en viitsi mennä ottamaan selvää ettei tule vastaan ‘teknisiä häiriöitä’. Hyvää vappua PT-toimitukseen!

mari

Eli aika kaukana Tukholman keskustasta. Mun toinen sukulainen asuu aika siinä naapurissa, Segeltorpin omakotitaloalueella ja toinen sitten Normalmilla, eli keskustassa. Muistan kun vielä kymmenisen vuotta sitten rohkeni iltaisin mennä Sergelin torille illansuussa. Nykyisin en prkl mene. Mun lempikaupunginosa on Södermalm. Tykkään siitä kun siellä voi nähdä niitä vanhoja puutaloja joissa voi olla jopa 3-4 metriä korkeat savupiiput. Ainakin akselilla Folkungagatan – Götgatan on saanut olla rauhassa. Sinnehän tulee Viikkarin terminaalin lähelle uusi metroasema, Erstagatanin ja Folkungagatanin risteykseen. Pääsee sitten näppärästi reilun 5 minsan kävelyllä Tunnelbanaan laivalta. Hyvät vaput vielä! Elä huku simaan 😅🥂

terhomatti.hämeenkor

Koittakaa rauhoittua, jätkät, tai mitä nyt oottakaat ! Pate on yksi harvoista (NOH, MUITA EN TIEDÄKÄÄN!), jotka kirjoittavat puhtaan ymmärrettävästi asioist, niinkuin ne nähdään täällä ruohnjuuren tason alapuolella. Kiitos Pate, ja anna palaa, perkele !

Sherlokki suvakko

Muistakaa laitta rahaa Paavolle, että saadaan nauttia tästä ilosta jatkossakin!

mari

Samaa mieltä. On se vaan surkeaa kun periaatteessa samalla puolella ollaan enemmän tai vähemmän, mutta kun keskinäiseksi riitelyksi menee, niin alkaa koko homma näyttää ihan idioottien touhuilta. Kannattaa muistaa kuinka pitkään Paavo on jaksanut tätä blogia pyörittää. Jos se ei miellytä, niin pistää sitten pystyyn oman blogin. Ja vielä, jos ei blogi miellytä niin mitä hittoa tuhlaa epäilemättä kallista aikaansa tämän blogin lukemiseen.

Iso Tulipalo

Hässelbyn matuparatiisissa palaa iso kerrostalo. Koko talo on evakuoitu.

Jope

Tulipalo seitsenkerroksisessa talossa Hässelbyssä – asukkaat evakuoitu
Poliisi ja pelastuslaitos ovat paikalla tulipalon sytyttyä seitsenkerroksisessa rakennuksessa Hässelbyssä.
Tulipalo on alkanut lauantai-yöllä n. kello 2 kerrostalossa Hässelbyssä, Tukholman eteläosassa. Pelastuslaitoksen mukaan tulipalo alkoi todennäköisesti parvekkeelta ja levisi sitten ullakolle. Kuvissa näkyy, kuinka palo purkautuu ullakolta rakennuksen katolle.
Poliisi ja pelastuspalvelut ovat paikalla seitsemänkerroksisessa rakennuksessa. Pelastuslaitoksen mukaan vaarana on leviäminen muihin kiinteistöihin niin sanotun kipinäsateen vuoksi. Siksi pelastuspalvelut ovat myös sammuttamassa paloa talon ympäristössä.

1651285404.jpg
pöh

Omasta puolesta voin sanoa että jokainen voi olla ihan mitä on.
Homo lesbo transsu ihan mitä vain, kunhan antaa myös mun olla oma itseni.
Aikuiset ihmiset jos molemmat haluaa niin tehköön toisilleen ihan mitä haluaa, mitä se mulle kuuluu.

Hohhoijaa

Ei puolesta eikä vastaan. Mitä nyt vaan natokiimaisten sotahullujen puolella ja isänmaallisia suomalaisia vastaan.

Suomi-Kustu

Putinisteja ei tulisi sanoa isänmaallisiksi.

Jarkko

Mikä ihme on “putinisti”?

Suomi-Kustu

Peiliin katsomalla se sinulle selviää.

Hohhoijaa

Eikä varsinkaan natottajia. Isänmaallisia suomalaisia ovat ne jotka ajattelevat Suomen etua, ei kenenkään muun. Nato ei ole hyväksi Suomelle millään tavalla, se nyt vaan on fakta. Onneksi suurin osa suomalaisista sen ymmärtää, toivottavasti loput parantuisi natopsykoosistaan vielä joskus, kaikesta huolimatta he ovat myös suomalaisia vaikka ovat median vietävissä.

Suomi-Kustu

Nato tulee pitämään ryssän pois Suomesta. Kaikki tietävät tämän, mutta pienen vähemmistön mielestä se ei ole Suomelle hyväksi.

Minä

Pieni vähemmistö juuri on niitä natopsykoosin uhreja. Selviäisi sullekkin jos idiootit uskaltaisi järjestää asiasta kansanäänestyksen. Joku oli aikaisemmin kirjoittanut hyvin,”olen vannonut sotilavalan Suomelle, en natolle enkä varsinkaan eu:lle”. Ja näin se onkin ja tulee olemaan.

Suomi-Kustu

NATO-jäsenyyden laaja kannatus on ihan yleistä tietoa, turha siitä on sen enempää vängätä. Aivan yhtä selvää on, että sotilasvala ei millään tavalla ole liittoutumisen tai avun vastaanottamisen este.

Hävetkää

Natottajaneidit ovat pohja-sakkaa.

Suomi Finland

Olisi se hienoa katsoa Suomen taivaalla suomalaisten hävittäjien toimintaa amerikkalaisten Nato kumppanien kanssa.

Punatähtiset vanhat paskat louskut ymmärtäisivät pysyä omalla puolellaan.

pöh

Voin olla Paavon kanssa samaa tai sitten eri mieltä, pääasia että on ihmisillä mielipide asioihin, ja että uskaltaa sen myös sanoa.

Runtiti-pou

Paavo on kasaarizionisti

Qroquius Kad

Ja vapaamuurari, vankimuurari, reptiliaani, liaani, illuminatti, manaatti, homokaasuttaja, kemikaalivanojen vetäjä, Sen Hullun Rumpin kaveri ja saatananpalvoja.

Sherlokki suvakko

Luin ensiks, että “homokalsari”. Niissä vois olla sepalus edessä ja takaa.

VP: HBTQ PASAALUSTA!

Eikun Homokasarmi. Venäjällä!

Trangia

Paavon ainoa kasari on Trangia.

Last edited 1 vuosi sitten by Trangia
VMP

Paavo olet kingi. Älä näe turhaan vaivaa puolustellaksesi itseäsi noille ääliömäisyyksien jankuttajille, ne ei teeseistään luovu vaikka olisi kuinka järjettömiä se on sitä pulun kanssa shakin peluuta ja eihän ne ymmärrä edes yksinkerttaista sarkasmia.

Vasemistokin on voittanut vain siksi, että jotkut ovat ottaneet puhekieleensä näiden uuskieltä vahingossa vaikka sen käyttö ei ole sallittua kuin vinoiluun ja puhuvat vakavasti niiden termien käytöstä, en tiedä miten tämä liittyi mihinkään..

Eikiitos

”Lopettakaa muslimien jaakaaminen!”

Muslimipuolue Nyans haluaa Ruotsin eduskuntaan. Katso kuva:

https://www.expressen.se/nyheter/nyans-markerar-mot-islamofobi-utmanar-s/?referrer=read-more-slider-0

Särmääjä

Vaalit ei ole mikään sushi-baari Pieksämäen K-marketissa, joka lähtee pois jos niitä ei kukaan osta vaan päinvastoin tarjoat vanhalle systeemille vain varmemman voiton.

liisa vtuhorsmanperse

Niinpä äänestämällä vaikutat., idiootilta 😉 Pt- media käyttäjä on epäilemättä poliisin seurannassa jo pelkästään suht vapaan ilmaisun takia, toivotaan jotta myös media kontroloi ettei läpällä ja kännissä tule ilmaistuaan itseään käräjille 😉 Suomessa muuten Espalla kaahaili mtu.mallin mersulla törmäillen ilm. valtion huippuvirkamies ehkäpä aineissa tämä, luulisi väkijoukon seassa kaahailleen olevan mahdollisesti lamisteja mutta ei tämä oli huudellut kristinuskoon viitaten, olisko ollut kokomuksen kokkelipoikia ,Eu avustaja talousnerokin. Suoranainen ihme ettei kuolonuhreja syntynyt, tuomion vesitys alkoi jo kun hallitusmediat kertoi miehen kahdesta korkeakoulu tutkinnosta 😉 Ps. Politikot puhui vappupaskaansa puolueesta riippumatta. Hinnat nouseet 25-50% kaikki ruoka tuli ukrainasta 😉

Suomi-Kustu

Taisi kaahari olla Perussuomalainen.

liisa vtuhorsmanperse

Nimi on huomenna mediassa ,helppo tarkastaa jäänyt vajaaseen satataan ääneen vaalissa, veikkaan kyllä tuntomerkkien perusteella kokkelipuoluetta, voise olla demarikin ei noita erota enää perussuomi olisi ehken jo mainittu lehdessä. Aine voi olla piriäkin, pirin käyttäjät ajaa lujaa kyllä, vauhti viittaa kyllä terroriteon yritykseen ?

Suomi-Kustu

joo kyllähän tuo enempi kokoomuslaiselta euro- ja natolipputtajalta vaikuttaa. Ainakin twitterin perusteella. Videokuvan perusteella kaahasi aineissa.

liisa vtuhorsmanperse

Olit oikeassa, ainakin Seiskan mukaan perussuomalaisten listoilla, aine vielä veikkaa piriä ja viinaa, yllättävää sikäli Ps ei ole yleensä saanut virkapaikkoja valtionhallinossa, törmäily ei sinänsä ihmetytä 😉