Ruotsissa taas uusi naistappo

Ruotsin naistapot saivat taas uuden merkinnän sinikantiseen ritsivihkoon. Helsingborgissa 39-vuotias mies otettiin kiinni epäiltynä 50-vuotiaan naisen taposta/ murhasta.

Varhain lauantaiaamuna ambulanssi sai hälytyksen huoneistoon, josta sairaalaan vietiin nainen. Hän menehtyi väkivallan teosta saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Sairaalasta ilmoitettiin poliisiin ja asunnon läheisyydestä otettiin kiinni mies epäiltynä osallisuudesta tekoon. Poliisi tutkii asiaa murhana, vaihtoehtoisesti taposta.

 

Asiasta ei tiedetä alamaailmassa toistaiseksi paljoakaan. Se mitä tiedetään varmasti on se, että ambulanssia ei hälytetty alueelle, jossa suosittuja harrastuksia ovat mäkihyppy ja 50 km hiihto.

23 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Arab Power !
Arab Power !
10.5.2021 12:39

Ja nyt myös Nummelassa. HYVÄ SUOMI ! Meitä ei hurrit voita !!!!

Pah
Pah
10.5.2021 10:51

”Poliisi tutkii asiaa murhana, vaihtoehtoisesti taposta”

Ai ai. Mielestäni nyt kun elämme monikulttuurisessa unelmassa niin ei pitäisi enää käyttää noin ikävältä kuulostavia termejä. Poliisin tiedotteissaan käyttämät vanhahtavat ja ahdasmieliset termistöt kaipaa monikulttuurista unelmaa korostavia ja lähinnä valkoisten natsien omista perinteistä kertovia valkoista ylivaltaa kuvaavia sanoja.

Nykyaikaisempi monikulttuurinen termistö mm. murhista ja tapoista tai niiden yrityksistä voisi olla ihan vaan rikastus. Jos astalona on ollut esim. puukko niin sillon voitaisiin mainita unelma.

NoName
NoName
9.5.2021 18:27

Tanskasta löytyy sellainen raikkaan vapaa sivusto kuin Snaphanen. Siellä on osittain materaalia myös ruotsiksi, kuten esimerkiksi tässä:

https://snaphanen.dk/2021/05/09/ar-svenskar-i-allmanhet-dumma-i-huvudet/

Toivon, että tutustumisen jälkeen laadukas sivusto päätyy listallesi…)

Suomi Finland
Suomi Finland
9.5.2021 14:39

En vaan jaksa ymmärtää, että jos henkilö nyt vastustaa humanitaarista maahanmuuttoa sen vuoksi, että sen seurauksena tapahtuu erittäin kielteistä yhteiskunnallista kehitystä, on tällaisen henkilön poliittinen ajatusmaailma ’suvaitsevien’ tahojen mielestä ’äärioikeistolainen’.

Ja tässä on oleellista huomata, että kukaan ’äärioikeistolaiseksi’ leimattu tuskin tosissaan pitää kaikkia humanitaarisen maahanmuuton myötä saapuneita ihmisiä rikollisina tai edes taloudellisena rasitteena.

Mukavien ja ahkerien ihmisten kyljessä saapuu vaan se rikollinen aines, josta ei päästä millään eroon.

Last edited 1 month ago by Suomi Finland
Sami
Sami
9.5.2021 18:53
Vastaa...  Suomi Finland

Olet oikeassa, ei pidä yleistää. Kehiksistä se 99% idioottikäyttäytyviä pilaa 1% kunnollisten maineen.

Simo
Simo
9.5.2021 14:26

Yksittäinen päähänpisto

Sami
Sami
9.5.2021 18:54
Vastaa...  Simo

Sattui ”tekninen vika”. Hehe

Daavidin poika
Daavidin poika
9.5.2021 09:15

Voisiko olla mahdollista, että 50-vuotias nainen on ottanut 39-vuotiaan mirrin silittäjän asuntoonsa asumaan.? Sitten siinä kävi niin kuin pääotsikossa lukee.

Kyllä Ruotsi on painunut kuravelliin naismurhien suhteen. Näin siinä sitten käy kun kaikki haluaa olla mukana päättämässä, mutta kukaa ei ota vastuuta. Järkyttävää tässä on myös se, että vastuuhenkilöt istuvat kokouksissa saaden kokouspalkkion, eli rahaa tulee ikkunoista, ja ovista pankkitilille kokouksen osanottajille. Oikeastaan pistää miettimään, että onko kokousten osanottajat kiinnostuneita ”rahasta” vai näistä naismurhista.?

Faktaa
Faktaa
9.5.2021 00:28

Kai sä tiedät, että naisia ei ole olemassakaa Geenitutkija Kerkko Ruunanen naureskelee moisille jutuille ”eihan yksi hieman eri muotoinen kromosomi voi aiheuttaa rintojen kasvua jos yksi ylimääräinenkään kromosomi ei niin suuria muutoksia ihmisiin tee, se on jopa tieteellisesti mahdotonta biomi suomessa ei mahdollista sellaista kehitystä”. Iowan arvosteusta Biokalkulationin yliopistosta GCI(GeneticConstitutionalInstallation)proffessori Chopa Mantti tyrmää suorastaan tuollaiset jutut. Lukisit muutakin kuin valtamediaa niin tietäisit tämänkin.

jedemdas
jedemdas
8.5.2021 22:26

Melko VARMASTI äääääärioikeisto ja/tai rasistit on taas asialla! Kyllä varmasti raketti-insinöörit&koneinsinöörit&aivokirurgit&arkkitehdit&huippuosaajat&voimavarat&pelastajat&jne.jne.jne ihmettelee mihin takapajuiseen kehitysmaahan muuttivatkaan, kun ämmää lahdataan harva se päivä.

Juha Sipilä
Juha Sipilä
8.5.2021 22:18

Olen shokissa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.5.2021 22:14

”. Se mitä tiedetään varmasti on se, että ambulanssia ei hälytetty alueelle, jossa suosittuja harrastuksia ovat mäkihyppy ja 50 km hiihto.”

Veikkaan, että niitä suosittuja ovat vesipiipun poltto, ostarilla notkuminen ja pommien rakentelu.

Tavallinen mies
Tavallinen mies
8.5.2021 20:25

Radio on auki ja kuinka ollakkaan. Ylen uutiset: poliisi Suomessa on rasistinen. Kaksi poliisia erotettu rasististen kirjoittelujen toimesta. Viittaan paavon videoon, ruotsin poliisin toimista. Pamppua käytettiin siihen, mihin kuuluu. Uskomatonta , miten valtamedia aivopesee suomalaiset uskomaan siihen, miten hienoja kunniakansalaisia nämä perseilijät ovat. Ja virkavalta on syyllinen. Kärjistäen. Muistaakseni jossain olikin haastattelu, missä poliisi kertoi suut suppuun kulttuurista. Tai tulee potkut.

Äärinen oikeisto
Äärinen oikeisto
8.5.2021 19:28

Kohta Suomen roskamedia ottaa jostain ”asiantuntijan”, kommentoimaan jotain liirumlaarumia ”äärioikeistosta”. Se on nykyään joka asiassa mukana jollain tavalla.

Tavallinen mies
Tavallinen mies
8.5.2021 20:02

Kyllä. Itse olen ollut huomaavinani, että kun näitä peiteltäviä tapauksia tulee, kirjoitetaan ns muunneltua totuutta. Ja heti perään isoilla otsikolla jotain esim vanhoja juttuja siitä, että miten joku missi selvisi mustasukkaisesta miehestä. Joka oli kantis. Tai että suomalainen kantis vainosi minua. Ja poltti mökkini. Jne. En väheksy väkivaltaa ja tuomitsen sen. Mutta tämä valtamedian agenda alkaa jo ns syömään niiden uskottavuutta. Tai no. Onhan se se tapahtunut. Kun esim kirjoittavat miesjoukko, helsinkiläinen mies tms, on lukutaito rivien välistä jo kehittynyt.

Osuvasti
Osuvasti
8.5.2021 23:10
Vastaa...  Admin Pt-media

Muistaakseni tämä Pasi Viheraho sanoi jossain videossa osuvasti Hesarista, että pahinta paskaa ikinä. No ei voi muitakaan kehua sen enempää.

Urkki
Urkki
9.5.2021 18:13
Vastaa...  Tavallinen mies

Ei enää syö uskottavuutta, on jo mennyttä.

Huru-ukko
Huru-ukko
8.5.2021 18:47

Kamalia nuo äärioikeistolaiset, tappavat naisia. Harrastaisivat mieluummin 500 km hiihtoa tai pitkänmatkan hyppyjä. Esim. laskuvarjohyppy ilman laskuvarjoa voisi olla hyvä.

Kukavaan
Kukavaan
10.5.2021 20:09
Vastaa...  Huru-ukko

”Esim. laskuvarjohyppy ilman laskuvarjoa voisi olla hyvä.”

Tuo kyllä onnistuu ja on tehtykin. Hyppykorkeus oli peräti 7620 metriä. Päätepisteenä oli alastuloa pehmentävä verkko.

https://www.nationalgeographic.com/adventure/article/skydiver-luke-aikins-freefalls-without-parachute