Ruotsissa taas uusi naistappo

Ruotsin naistapot saivat taas uuden merkinnän sinikantiseen ritsivihkoon. Helsingborgissa 39-vuotias mies otettiin kiinni epäiltynä 50-vuotiaan naisen taposta/ murhasta.

Varhain lauantaiaamuna ambulanssi sai hälytyksen huoneistoon, josta sairaalaan vietiin nainen. Hän menehtyi väkivallan teosta saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Sairaalasta ilmoitettiin poliisiin ja asunnon läheisyydestä otettiin kiinni mies epäiltynä osallisuudesta tekoon. Poliisi tutkii asiaa murhana, vaihtoehtoisesti taposta.

 

Asiasta ei tiedetä alamaailmassa toistaiseksi paljoakaan. Se mitä tiedetään varmasti on se, että ambulanssia ei hälytetty alueelle, jossa suosittuja harrastuksia ovat mäkihyppy ja 50 km hiihto.

,
Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Kamalia nuo äärioikeistolaiset, tappavat naisia. Harrastaisivat mieluummin 500 km hiihtoa tai pitkänmatkan hyppyjä. Esim. laskuvarjohyppy ilman laskuvarjoa voisi olla hyvä.

Kukavaan

”Esim. laskuvarjohyppy ilman laskuvarjoa voisi olla hyvä.”

Tuo kyllä onnistuu ja on tehtykin. Hyppykorkeus oli peräti 7620 metriä. Päätepisteenä oli alastuloa pehmentävä verkko.

https://www.nationalgeographic.com/adventure/article/skydiver-luke-aikins-freefalls-without-parachute

Äärinen oikeisto

Kohta Suomen roskamedia ottaa jostain ”asiantuntijan”, kommentoimaan jotain liirumlaarumia ”äärioikeistosta”. Se on nykyään joka asiassa mukana jollain tavalla.

Tavallinen mies

Kyllä. Itse olen ollut huomaavinani, että kun näitä peiteltäviä tapauksia tulee, kirjoitetaan ns muunneltua totuutta. Ja heti perään isoilla otsikolla jotain esim vanhoja juttuja siitä, että miten joku missi selvisi mustasukkaisesta miehestä. Joka oli kantis. Tai että suomalainen kantis vainosi minua. Ja poltti mökkini. Jne. En väheksy väkivaltaa ja tuomitsen sen. Mutta tämä valtamedian agenda alkaa jo ns syömään niiden uskottavuutta. Tai no. Onhan se se tapahtunut. Kun esim kirjoittavat miesjoukko, helsinkiläinen mies tms, on lukutaito rivien välistä jo kehittynyt.

Osuvasti

Muistaakseni tämä Pasi Viheraho sanoi jossain videossa osuvasti Hesarista, että pahinta paskaa ikinä. No ei voi muitakaan kehua sen enempää.

Urkki

Ei enää syö uskottavuutta, on jo mennyttä.

Tavallinen mies

Radio on auki ja kuinka ollakkaan. Ylen uutiset: poliisi Suomessa on rasistinen. Kaksi poliisia erotettu rasististen kirjoittelujen toimesta. Viittaan paavon videoon, ruotsin poliisin toimista. Pamppua käytettiin siihen, mihin kuuluu. Uskomatonta , miten valtamedia aivopesee suomalaiset uskomaan siihen, miten hienoja kunniakansalaisia nämä perseilijät ovat. Ja virkavalta on syyllinen. Kärjistäen. Muistaakseni jossain olikin haastattelu, missä poliisi kertoi suut suppuun kulttuurista. Tai tulee potkut.

Anna-Maria Korhonen

”. Se mitä tiedetään varmasti on se, että ambulanssia ei hälytetty alueelle, jossa suosittuja harrastuksia ovat mäkihyppy ja 50 km hiihto.”

Veikkaan, että niitä suosittuja ovat vesipiipun poltto, ostarilla notkuminen ja pommien rakentelu.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

jedemdas

Melko VARMASTI äääääärioikeisto ja/tai rasistit on taas asialla! Kyllä varmasti raketti-insinöörit&koneinsinöörit&aivokirurgit&arkkitehdit&huippuosaajat&voimavarat&pelastajat&jne.jne.jne ihmettelee mihin takapajuiseen kehitysmaahan muuttivatkaan, kun ämmää lahdataan harva se päivä.

Faktaa

Kai sä tiedät, että naisia ei ole olemassakaa Geenitutkija Kerkko Ruunanen naureskelee moisille jutuille ”eihan yksi hieman eri muotoinen kromosomi voi aiheuttaa rintojen kasvua jos yksi ylimääräinenkään kromosomi ei niin suuria muutoksia ihmisiin tee, se on jopa tieteellisesti mahdotonta biomi suomessa ei mahdollista sellaista kehitystä”. Iowan arvosteusta Biokalkulationin yliopistosta GCI(GeneticConstitutionalInstallation)proffessori Chopa Mantti tyrmää suorastaan tuollaiset jutut. Lukisit muutakin kuin valtamediaa niin tietäisit tämänkin.

Daavidin poika

Voisiko olla mahdollista, että 50-vuotias nainen on ottanut 39-vuotiaan mirrin silittäjän asuntoonsa asumaan.? Sitten siinä kävi niin kuin pääotsikossa lukee.

Kyllä Ruotsi on painunut kuravelliin naismurhien suhteen. Näin siinä sitten käy kun kaikki haluaa olla mukana päättämässä, mutta kukaa ei ota vastuuta. Järkyttävää tässä on myös se, että vastuuhenkilöt istuvat kokouksissa saaden kokouspalkkion, eli rahaa tulee ikkunoista, ja ovista pankkitilille kokouksen osanottajille. Oikeastaan pistää miettimään, että onko kokousten osanottajat kiinnostuneita ”rahasta” vai näistä naismurhista.?

Simo

Yksittäinen päähänpisto

Sami

Sattui ”tekninen vika”. Hehe

Suomi Finland

En vaan jaksa ymmärtää, että jos henkilö nyt vastustaa humanitaarista maahanmuuttoa sen vuoksi, että sen seurauksena tapahtuu erittäin kielteistä yhteiskunnallista kehitystä, on tällaisen henkilön poliittinen ajatusmaailma ’suvaitsevien’ tahojen mielestä ’äärioikeistolainen’.

Ja tässä on oleellista huomata, että kukaan ’äärioikeistolaiseksi’ leimattu tuskin tosissaan pitää kaikkia humanitaarisen maahanmuuton myötä saapuneita ihmisiä rikollisina tai edes taloudellisena rasitteena.

Mukavien ja ahkerien ihmisten kyljessä saapuu vaan se rikollinen aines, josta ei päästä millään eroon.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
Sami

Olet oikeassa, ei pidä yleistää. Kehiksistä se 99% idioottikäyttäytyviä pilaa 1% kunnollisten maineen.

NoName

Tanskasta löytyy sellainen raikkaan vapaa sivusto kuin Snaphanen. Siellä on osittain materaalia myös ruotsiksi, kuten esimerkiksi tässä:

https://snaphanen.dk/2021/05/09/ar-svenskar-i-allmanhet-dumma-i-huvudet/

Toivon, että tutustumisen jälkeen laadukas sivusto päätyy listallesi…)

Pah

”Poliisi tutkii asiaa murhana, vaihtoehtoisesti taposta”

Ai ai. Mielestäni nyt kun elämme monikulttuurisessa unelmassa niin ei pitäisi enää käyttää noin ikävältä kuulostavia termejä. Poliisin tiedotteissaan käyttämät vanhahtavat ja ahdasmieliset termistöt kaipaa monikulttuurista unelmaa korostavia ja lähinnä valkoisten natsien omista perinteistä kertovia valkoista ylivaltaa kuvaavia sanoja.

Nykyaikaisempi monikulttuurinen termistö mm. murhista ja tapoista tai niiden yrityksistä voisi olla ihan vaan rikastus. Jos astalona on ollut esim. puukko niin sillon voitaisiin mainita unelma.

Arab Power !

Ja nyt myös Nummelassa. HYVÄ SUOMI ! Meitä ei hurrit voita !!!!