Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sakari Rajamäki

Ei muuten onnistuisi koronarajoituskriitikoilta tälläinen miekkari. Onhan se nähty poliisilla on paljon jämerämmät otteet heitä kohtaan.

En kuitenkaan syyttäisi rivipoliisia tästä farssista, sillä ne saa ohjeet ylempää poliisijohdosta. Maria Ohisalolla saattaa olla iso rooli tässä elokapinallisten touhujen läpi sormien katselussa, sillä hän on aikasemminkin hyysännyt niitä
https://www.youtube.com/watch?v=JEYJaQvCNOg

Sakari Rajamäki

Elokapinallisten hyysäämisessä on samja piirteitä kuin BLM-liikkeen hyysäämisessä. Jopa Suomessa pääministeri antoi tukensa liikkeelle ja ei varmaan sattumaa, että nuorisojoukko hyökkäsi seuraavana päivänä hietsussa poliisin kimppuun.

Sakari Rajamäki

https://www.youtube.com/watch?v=6T7WHgu4EUk&t=3177s

Sebu meni aamulla herrättämään elokapinalliset kertomalla heille totuuksia mikrofonin kautta. Poliisi kuitenkin ajoi Sebun kauemmaksi etteivät elokapinalliset provosoituisi. Eli Sebu pitää täysin laillisesti puhettaa työpaikkansa vieressa ja hänen toimintansa poliisi pyrkii estämään, mutta poliisi ei tee elettäkään purkaakseen laittoman leirin Suomen vilkkaimmalla kadulla. Päinvastoin poliisi kertoi myös turvaansa elokanalliset ettei heille koituisi vaaraa yöllisestä liikenteestä

Rullattu

Nimenomaan syyllinen on ohisalo, viimeksi se nähtiin kun ko edustaja lähes räjähti poliiseille, joten nyt virkavalta ei sitten uskaltanut tehdä mitään.

Sakari Rajamäki

Kansanedustajista ainakin Iiris Suomela ja Veronica Honkasalo nostivat ison vinkunan siitä kun elokapinalliset saivat vähän kaasua. Heiltä tuskin tulee komenttejä kun elokapinalliset tukkivat Suomen pääkaupungin pääkadun moneksi päiväksi.

Evp Lasse

Harmittomat nuppivikaiset saavat touhuta mitä haluavat voi helvetti.
Suomen voi valloittaa kohta ampumatta laukaustakaan.

timo

Suomi on jo valloitettu. Tämän toteamiseen tarvitsee vain tietää luvut ja loppu selviää perusloulun matematiikalla.

Evp Lasse

Isänmaalliset näyttävät vain olevan vähenmistö nyky SUOMESSA

Saastamaski

Mielelläni näkisin nyt kuinka pampunkäyttö on opittu voimankäyttökoulutuksessa.

HyvaJatkaa

70/80 -luvulla Etelä-Afrikassa väki riehui kaduilla. Mellakkapoliisi ajoi paikalle vesi&kaasutykkiautojen kanssa. Ryhmitti autot ja ukot muodostelmaan. Poliisi komentaja huusi kovaäänisellä “siivotkaa se!”. Sitten alkoi katu puhdistumaan. Ei pohdittu tuliko liikaa kaasua, pamppua, kumiluoteja ja muuta vastaavaa. Eikä kestänyt pitkään, kun paikka oli siivottu.

Miksi helvetissä täällä ei saada katuja auki, jotta ihmiset pääsee kulkemaan töihin ja kaupungille?

Moni on ympäristökunnista lopettanut työssäkäynnin Helsingissä, kun matkat on liian vaikea kulkea. Kulkureitit muuttuu viher-bolshevistien itu- ja hamppufarmeiksi ja kaupunkibulevardeiksi. Loput vähät kadut suljetaan mielenosoituksilla. Ei terve järkinen ihminen tuhlaa aikaa liian vaikeisiin työmatkoihin, joten saavat ihmetellä miksi eivät saa palkattua työntekijöitä Helsingin työpaikkoihin.

Qroquius Kad

Katuja ei saada auki, koska tämä on vihreän sisäministerin ja hänen tyttökavereidensa tahto.
Ja he määräävät valtion turvallisuuselinten, kuten poliisin toiminnasta.

Pah

Veikkaan että yllätyt kun selvität “Ministeri” termin historian. Samalla luultavasti valkenee mistä ne isännän ohjeet kaikelle tälle mädätykselle tulee.

HyvaJatkaa

Mitä VIT**A tässä maassa tapahtuu??? Maan pääkaupungin pääkadun paskasakki sulkee useammaksi päiväksi ja PolPo eikä mikään muukaan järjestyksen pidosta vastaava organisaatio tee asialle yhtään mitään!?

Kun ihmiset vastustavat tyrannniaa, ulkonaliikkumiskieltoa ja muuta korona-kouhotusta. PolPo on jo ennen tapahtuman alkua paikalla parin sadan mellakkapoliisin, panssariautojen, konepistoolien, sota/poliisikoirien ja mellakkahevospoliisin voimin. Heti välittömästi käydään ihmisten kimppuun, viedään vankeuteen ja annetaan sakkoa monta sataa euroa.

Mielipidettä ei saa ilmaista aukiolla ketään häiritsemättä, mutta kylläpä valtaeliitin viher-bolshevistiseen agendaa sopiva agitaattorilauma saa sulkea pääkaupungin pääväylät kenenkään puuttumatta asiaan. Päin vastoin tukirahoilla maksettu komukkalehdistö vaan ylistää tilannetta ja kai siellä on kohta horohallituskin taputtamassa tahtia kapinallisille.

Täältä on kohta pakko lähteä pois, menee meno jo alle kehitysmaatason täällä.

Minä

Kun sisäministeri kannattaa aatetta ja valtakunnansyyttäjäkin ihastelee mielenosoitusta, voi turvallisin mielin tehdä mitä vaan, koska poliisi ei uskalla pahemmin estellä. Mediakin tukee hullutuksia, kunhan ne ovat oikeanlaisia hullutuksia.

Qroquius Kad

Katsos kun se poliisi toimii sisäministeriön alaisuudessa, ja joutuu tekemään niinkuin sieltä käsketään eikä oman mielensä mukaan.

Minä

Juuri siksi totesinkin, että poliisi ei uskalla estellä.

Olen lueskellut poliiseista, jotka eivät ole tyytyväisiä siihen, että pitää toimia, kuten toimivat, mutta eivät voi sille mitään.

Ruotsissa on enemmän esillä poliiseja, joiden mielestä poliisi ei saa tehdä poliisin työtä ja sen seurauksena monet ovat turhautuneet ja sanoutuneet irti poliisin toimestaan.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Tupunainen

Kyseinen nainen ja mieskin (kaikella ystävyydellä) voisivat opiskella suullista itseilmaisua ja sujuvuutta selkeämmäksi. Ei oikein jaksanut “niiku niiku” -puhetta kuunnella pitkään. Joten sisältö jäi hämäräksi.
Katujen tukkimiset aiheuttavat vain ärtymystä. Varsinaisille ilmastonpilaajille on ihan se ja sama, jos joku Suomessa istuu keskellä katua tukkimassa liikennettä.
Näkyvyyttä asialle voi tehdä älykkäämmillä keinoilla. Ei pidä aliarvioida ihmisiä.
Ainoa, kehen ehkä vaikutetaan kadulla istumisnäkyvyydellä, ovat 12-20 -vuotiaat nuoret, joille tuollainen protestoiminen liittyy oman persoonallisuuden itsenäistymisprosessiin. Aikuinen ihminen vain hymähtää, että äläkäähän nyt liatko ittejänne ja onneksi ei ole kylymä ilma, ettei tule vilustumista.

Ilmari

Samaa mieltä ja laajennan tuon suullisen ilmaisun oppimistarpeen myös haastattelijoihin.

Jonne

Tämän leirin takia saasteita tuli enemmän. Kun liikenne joutuu kiertämään erikautta, pidemmän lenkin, enemmän liikennettä eli ruuhkaa jonnekin pienemmille kaduille, enemmän odotusta ja tyhjäkäyntiä. Jokainen puunhalaajien maailman parannus kikka ja protesti on nostanut saasteiden määrää.

Minä

Tuo naisen näköinen videolla sanoi, että jatkuva talouskasvu ei ole mahdollista. Noin voi ajatella, jos ei ymmärrä mitä talouskasvu on. Se on tuotetun arvon kasvua, ei sitä, että käytetäään enemmän luonnonvaroja. Jos otetaan pari kiloa rautaa ja tehdään paistinpannu, on sillä jokin arvo. Jos samasta määrästä rautaa jalostetaan terästä ja tehdään sata kelloa, on tuotannon arvo paljon suurempi. Se on on talouskasvua.

Voimme kasvattaa tuotantomme laatua loputtomasti ja sillä tavalla talouskasvukin on loputonta.

Luonnon varojen käytön lisääntyminen on eri asia. Sitä rajoittaa saatavuus ja hintojen nousu ihan automaattisesti. Kalastuskin käy kannattamattomaksi kauan ennen kuin meret tyhjenevät. Ne kyllä elpyvät, mutta olisi aika kurjaa, jos ei olisi enää kalaa tarjolla.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Ihmisellä on tapana ratkoa ongelmia kunhan tullaan tietoisiksi ongelmista. Nämä kaikenlaiset elokapinalaiset eivät ole koskaan ratkoneet yhtään ongelmaa. He osaavat vain kieltämisen. Ongelmia ratkovat erilaiset kekseliäät ihmiset, jotka osaavat ensin määritellä ongelman. Elokapinalliset eivät osaa edes määritellä ongelmaa, vaan ovat poliittisten tuulten höyrähdyttämiä hippejä.

Minä

Kun tuollaiset saavat rauhassa mielenosoitella kuinka huvittaa, mutta ideologisesti vääriä mielipiteitä edustavat ajetaan poliisin toimest apois, vaikka eivät olisi mitenkään häiriöksi, ei voi olla näkemättä miten Suomen hallitus ohjaa maata ideologisin perustein, eikä heitä laitkaan häiritse, koska ideologia pyhittää kaiken.

Vaarallista Puppua

Tämä Annikan puppu on paras: https://m.youtube.com/watch?v=_ZXc6z-LTV4

Precis samaa puppua jota Lööf&Lööfen&MP ovat yrittäneet Ruotsissa syöttää ihmisille vuosikausia. Ja mikä on lopputulos? Maa on muuttunut kriminellien paratiisiksi!

Matujen työllistymisprosentti on edelleenkin heikko ja monen vuoden sossuttamisen ja jankuttamisen takana.

pahkura

Liikenne poikki vaan ja autoilijat vankilaan.

Ihanaa olla hyvyyden puolella natseja ja kaikkea muuta pahuutta vastaan.. 🥰

https://mobile.twitter.com/digiripa?lang=fi

Minä

Muiden mielenosoitusten kohdalla poliisi on kertonut, että heillä on oikeus määrätä mielenosoituksen paikka, jos aiottu paikka on häiriöksi.

Anna-Maria Korhonen

Kiristäminen on kiristämistä, käytettiinpä siinä aseita tai ei. Hyvän agendan luulisi myyvän itsensä ilman kiristystäkin. Elokapina voisi aloittaa ympäristön suojelun keräämällä roskia puistoista.

Ilmaston ja luonnonsuojelu on tietysti hyvä asia, mutta ilmastohätätila turhaa pelon lietsontaa. Lämpötilan vaihtelut kuuluvat luonnon omiin sykleihin ja niitä on aina ollut. Olisin huolissani vasta, jos huomenna olisi 40 astetta pakkasta, ylihuomenna sataisi tulikiveä ja ensi viikolla koittaisi vedenpaisumus ja sitten jääkausi.

Qroquius Kad

Koskas ajattelit ryhtyä niihin neutralointipuuhiin?

Valtsu

Mieeelen kiiintoista.
Yksi mies istuu eduskuntatalon portailla osoittamassa mieltään jotakin EU:hun liittyvää juttua vastaan. Siihen kerääntyy joku toistakymmentä tyyppiä katsomaan ja osoittamaan kannatustaan. On koronarajoitus, että max 10 henkilöä saa kokoontua. Polpo hajottaa “väkijoukon”, hyökkää miehen kimppuun taserilla, vie joukolla raahaten tyypin putkaan.
Nyt taas saa vapaasti majoittua Mannerheimintielle…
Kunhan on sisäministerittären suosima aate kyseessä.
Emme elä demokratiassa, emme elä tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.