Siltapoikki-MIEKKARI Porissa eli vastamiekkari Elokapinalle 19.6.-21

Kannattaa tsekata mitä Porissa tapahtui. Aivan aiheellinen kysymys. Miksi joku saa katkaista mielenosoituksen verukkeella liikenteen, kun taas toinen ei.

Mietiskelin juuri tuossa päivällä, että pääkaupunkiseudun poliisi on kyllä ajautunut kummalliseen tilanteeseen. Se salli ensin mielenosoittajien katkaista Helsingin pääkadun eikä puuttunut mitenkään liikenteen pysäyttämiseen. Poliisi ei palauttanut liikenteen kulkua Mannerheimintielle vaan se palautui vasta sitten, kun mielenosoittajat suostuivat siirtymään toiseen paikkaan, johon poliisi heidät pyysi siirtymään.

Nyt mielenosoittajat ovat leiriytyneet toiselle kadulle. Mutta joka tapauksessa katu on poikki.

Nyt kannattaa tosiaankin tehdä vastaavia tempauksia kuin videolla Porissa. Jos joku ryhmä saa leiriytyä maantielle, niin silloin se sama oikeus on oltava millä muullakin tahansa ryhmällä. Jos ei ole, silloin poliisi toimii puolueellisesti.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Väärä

Kyllä nyt loppui tämä, koska väärä agenda. Eikä ilmastoöyhötys.

MattiS

Tai sitten on niin että joukossa on voimaa. Helppo kolme mielenosoittajaa on poistaa, vaikeampi kolmea sataa.

Last edited 2 vuotta sitten by MattiS
Miekkarinarsu

Porissa tulee herkästi nenä kipeäksi kun alkaa tukkia katua, tällä kertaa kävi ukolla tuuri

Minä

Sisäministeri ei pidä tuosta. Ei kun putkaan.

seant

Valtamedia ei puhu sanallakaan, miten elokapina Mannerheimintien tutkiminen loppui, vaikka poliisi vielä sen sanoi, johtui juuri vastamielensoituksesta.
https://laitonlehti.net/2021/06/18/elokapinaterroristit-luovuttivat-poistuvat-mannerheimintielta-vastaleirien-pelossa/

Sherlokki suvakko

Siis, täys kymppi miekkari aktivisteille!!!!

MattiS

Näitä pitää nyt järjestää joka puolella ympäri Suomea runsaasti. Helsingin poliisi avasi Pandoran lippaan. Olisi hauska kun esim. odinit tekisivät tuon. Voin vain kuvitella miten vihervasemmiston ohimoa kiristäisi ja voi sitä valituksen määrää kun vaatisivat poliisia lopettamaan miekkarin.

Dan Wesson

Loistavaa. Poliisin on pakko toimia puolueettomasti. Tuhosalolla onkin tuossa meriselityksen paikka, miksi eloapinat saavat perseillä, mutta muut ei. Huti itse sanoi, että Suomessa on vahva oikeus mielenilmaisuun vaikka keskellä tietä. Vai koskeeko se vain apinoita ja silakoita?

Pelle Hemppainen

Loistavaa?

Anarkistit haluavat anarkiaa. Se toteutuu, jos he saavat muut apinoimaan omia älyttömyyksiänsä. Sille tielle ei pidä lähteä (pun intended).

Kaivetaan mieluummin esiin se rotta, joka antoi luvan Mannerheimintien katkaisemiseen. Syyllisiä ovat kaikki ne, jotka vetoavat saamiinsa käskyihin, mutta jotka samalla kuitenkaan eivät nimeä heille käskyn antanutta henkilöä.

Fatwantarkistaja

Nimen omaan pitää. 200 tyyppiä ilmoittaa pikamiekkarin jokainen omaan risteykseensä. Huomenna säädetään laki, ettei tiellä miekkaria pidetä. Ellei huomenna, Helsinki pysyy suljettuna kaupunkina. Tietenkin raiteille ja satamanporteille kans ja lentokentälle.

MattiS

Porin poliisilla oikea asenne, mutta tässä ei ole toteudu yhdenvertaisuus lain edessä. Helsingin poliisille onkin tunnetusti perseestä, mutta olisi kiva saada selityksiä miksi toisaalla voi tukkia katuja ja toisaalle taas ei.

Entinen kommunisti

Suomi on kaksois standardien maa joissa terroristeilla on suuremmat oikeudet kuin kansalla koska virkavalta ja päättäjät suojelevat niitä.

Irina

Porin poliisi toimii, kuten kuuluukin.
Helsingin poliisi on häpeä koko virkakunnalle – Helsingin poliisi pitäisi uudelleen ohjeistaa, että tietäisivät mitä varten he ovat olemassa.

Tenho-Miranda

Siinä estettiin myös hälytysajoneuvon kulku auttamaan loukkaantunutta.
Entä jos autettava menehtyy tuollaisen seurauksena, tuomitaanko miekkarityypit taposta vai murhasta?

"Viha" Kaustinen

ei tuo porin ainoa silta ole.

Miekkarinarsu

Oletko miekkariukko ite?

Suomimies

No pääsikös ambulanssit poliisit ja paloautot nyt kulkemaan eivät olleet elokapinan porukkaa parempia.