Ilmastoasioissa näperrellään jonninjoutavuuksien kanssa

Kaikki Pohjoismaissa tehdyt ilmastotoimet ovat aivan hyödytöntä näpertelyä. Kyse on vähän samasta asiasta kuin, että jos saadaan urakka isosta nurmikentän leikkauksesta. Duunarit kuitenkin jäävät näpräämään kynsisaksilla yhtä kiven ympärystä. Lopulta koko nurmikon urakka kusee, kun ollaan näprätty, eikä oikeasti leikattu sitä nurmikkoa.

Ei kinastella nyt siitä, että onko ilmastonmuutos totta vai ei. Se voi olla totta, tai olla olematta. Keskitytään muihin asioihin.

Maailman 10 väkirikkainta valtiota ovat seuraavat:

Tilastoja voi tutkia täältä: https://worldpopulationreview.com/

Suurin osa näistä valtioista on kehitysmaita, tai maita, jossa ilmastoasiat eivät ole ihmisten ykkössijalla. Kun edelleen katsoo 20 väkirikkaimman maan listaa, niin joukossa suurin osa on edelleen kehitysmaita, tai maita, joissa ilmastoasioista ei tiedetä yhtään mitään.

Top 30 listalle on jo päätynyt muutama länsimaakin, mutta silti listalla edelleen loistaa kehitysmaita, joissa ilmastoasioista ei tiedetä olevan edes olemassa.

Top 10 väkirikkaimman maan väkimäärä on yhteensä noin 4,5 miljardia (4 500 000 000) joka on vajaa 60 % maailman väestöstä. Maailman väestö on noin 7,8 miljardia.

 

On selvää, että tahallaan ei pidä raiskata luontoa eikä saastuttaa ilmaa, vettä tai maata. Jos ilmastoasioihin halutaan vaikuttaa, niin eikä sillöin koko hela hoidon pääpaino pitäisi olla jollain tapaa näissä top 10 väkirikkaimmissa maissa, koska maapallon enemmistö asuu näissä maissa?

Suomikin on väkimäärältään vasta maapallon 117. sijalla, Ruotsi 91. sijalla.

Konkreettisesti tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa käynnissä olevat erilaiset hiilineutraaliin tilaan pääsevät tavoitteet aiheuttavat seuraavaa: ne vaikeuttavat tavallisten perusihmisten elämää suhteettomasti. Erilaiset ympäristömaksut, muovipussiverot ja polttoaineverot aiheuttavat vain se, että tavallisen ihmisen hermoja kiristetään. Näillä toimilla ei ole mitään vaikutusta maapallon ilmastoon ei huonompaan, mutta ei myöskään parempaan suuntaan.

 

Suomen ja Ruotsin vihreät liikkeet ovat saaneet kannatukseensa nähden aivan suhteettomasti valtaa. EU:lla on asiassa omat metkunsa, mutta ei yksin EU. Esimerkiksi Tukholmassa, jossa vihreillä on pienen pientä kannatusta, niin kerran viikossa keksitään joku kikka kakkonen, jolla kuritetaan autoilijoita, veneilijöitä ja ylipäätään ihmisten arkea vaikeutetaan suhteettomasti erilaisilla ”ympäristölaeilla”.

 

Lisäsin loppuun filminpätkän Kuwaitista, jossa hoidetaan Lähi-Idän rengasasioita. Jos vertaa jotain saunanlämmityshiukkasia Kuwaitin renkaanpolttoon, niin…

Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha

voitas lähettää Suomen kaikki punavirheet Kuwaitiin..

Qroquius Kad

Ei voida koska eivät ole Kuwaitin kansalaisia.

seant

Varsinkin oli juuri juttu 5 % ns. supersaastuttavat sähköä tuottavat voimalaitokset voivat leikata maailman päästöjään 25 prosentilla.” Joista kaksi voimaloista sijaitsee Euroopassa, kaksi Intiassa ja kuusi Itä-Aasiassa. Muutenkin pelataan promillen osilla, jos se pitää paikkansa jos ihmisten aiheuttama CO2 päästöjen osuus on vain 4% luonnon CO2 päästöistä.

Ydinvoima on POP

Tämähän oli Pariisin ilmastosopimuksen päätavoite:luopua ydinvoimasta. Ja sen seurauksena rakennetaan 2440 uutta kivihiilivoimalaa. Ja nyt niitä on jo rakennettu.

Toisaalta, EU määritti kuukausi sitten että vihreitä energioita ovat aurinkovoima, tuulivoima ja YDINVOIMA!!! Eli, nyt sitten pikaisesti rakentamaan lisää voimaloita.

Jotta Suomen henkilöatoliikenne voitaisiin tankata sähköllä, tarvitaan noin 30 uutta Olkuluotua tuottamaan sähköä tasaisesti ympäri Suomea. Koska siirtoverkosto ei kestä kaiken sähkön läpikulkua.

Kata Stroof

Nää o näitä Tsernåpyl NEVÖ FOGET juttuja. Logiikan kanssa mitään tekemistä. Kunhan viherpiiparit, taiteilijat ja runoilijat saavat elämiinsä vähän substanssia ja tunte olonsa tärkeäksi.

Hmm.

Tuo Golf-virran pysähtyminen on kinkkinen juttu, jonka tärkeyden jo vuosia sitten käsitin. Viljely loppuu pohjolassa luonnossa, mutta jatkuu kansalisten tulella kasvi huoneissa.

No joo

Äääh… Maapalolla on niin paljon takaisinkytkentöjä että ei se vaan pysähdy. Ja jos se pysähtyy tuossa kohtaa niin se alkaa virrata jossain toisaalla. Lämpimän ja kylmän ero aiheuttaa aina virtauksia.

Puolueeton

Lämpimän ja kylmän virtaukset ovat lasten leikkiä verrattuna astronomisiin voimiin. Kuun ja maan vetovoima sekä maan pyöriminen aiheuttaa vuorovedet, jotka ovat selvästi näkyviä valtavia virtauksia. Vuorovesiaalto maapallon ympäri kahdesti päivässä on noin 25000 kuutiokilometriä, vastaa suurempaa vesimäärä kuin mitä on Itämeressä lahtineen. Kun vesi ei voi kiertää ympäri maata, se ajautuu kohti napoja ja Golf virran mukana pohjoisnavalle. Virtaus ei lopu ellei kuu katoa tai Atlantiin synny mannerlaattojen liikkeestä este.

Kata Stroof

Juu odotappas vaan kun ensi kuussa iltalehti sensaatiomaisesti ilmoittaa asiantuntijansa päätyneen siihen tulokseen että ellemme kaikki nyt heti osta sähköautoja ja ryhdymme vegaaneiksi sekä vaihdamme sukupuoltamme niin ensi vuonna ei ole säätä ollenkaan.

Hapanimelää

Ilmastovouhottajien tavanomainen kommentti on se, että suomalaisten on tehtävä enemmän päästöjen leikkaamiseksi, koska suomalaisten hiilijalanjälki on isompi. Perustelu on idioottimainen. Esimerkiksi Kiinassa on kymmeniä miljoonia, ehkä satoja miljoonia ihmisiä, joiden hiilijalanjälki (elintaso, kulutus, asunnot, autot, matkailu) on suurempi kuin suomalaisten.

Kukavaan

Päästöjä on mahdollista leikata. Jos Suomesta poistetaan kaikki keharit , niin he eivät aiheuta päästöjä ainakaan Suomessa. Samoin Suomeen pääsy voidaan estää turviksilta vetoamalla heidän aiheuttamiinsa päästöihin. Liikenteestä voidaan poimia ananaksia, autot romuttamoon ja kuski kotimatkalle. Taas tuli säästöjä.

Ehkä tätä ajatusta voisi kehitellä.

Antti Tifa

Samaan aikaan Helsingissä sulaa Lahden kaupungin kärräämät jääkuutiot varoittamassa kansalaisia ilmastonmuutoksesta ja napajäiden sulamisesta. Hintalappu pelkopornosta 200 000€. Jäät on mahdollisesti tuotu jostain pohjoisesta, kenties Norjasta. Vittu mitä paskaa. Ministeri Harakkalla oli kunnia olla avaamassa tämä mielettömyys. Kansa kiittää vuolaasti. https://twitter.com/TimoHarakka/status/1423559561798115334

Melkoista kuraa

Joo tuo oli sellaista kuraa että voihan prkl. Olisivat laittaneet tuon rahan vaikka hurstille. Jne.

K. Lehto

Muovin kierrättämisestä sen verran, että kun pistätte muoviroskia ”Muovi” roskikseen, se menee ”kierrätykseen”, eli halvimmin ”kierrättävälle” toimijalle, jonka toiminta todennäköisimmin muistutta vähän tuota Kuwaitin maisemaa.
Kun taas laitatte sekajätteeseen, se menee llänsimaiseen jätteenpolttolaitokseen.
Siitä päättelemään kummassa astiassa muovi tulee ympäristöystävällisemmin käsitellyksi.

Vihreä Voima

Meidän talossa on todella hienot astiat eri roskalle, ja kiltisti me kaikki asukkaat pelastamme maailman ja joka viikko lajittelemme jätteet tunnollisesti. Sitten joka torstai tulee Pöntisen iso roska-auto joka vuorotellen nostaa nuo kaikki astiat ja kaatavat niitten kaikkien sisällöt samaan paikkaan roskalavallaan. Minä olen satavarma että siinä autossa on super-separaattorit, kahvisumppumagneetit ja muovikapasitaattorit sekä amuliinmuminumi-imurit ja piilossa olevat osastot jotta roskat päätyvät juuri sinne minne me toivommekin vaikkakin se näyttää vähän epäilyttävältä se tyhjennysoperaatio.

Matti

Hieman hiilivoimaloista:

Tutkimus: Viisi prosenttia maailman voimaloista röyhtäilee ilmoille kolme neljäsosaa voimalaitosten hiilidioksidipäästöistä

https://yle.fi/uutiset/3-12048790

Ylpeä Feministihomo

Siis mitä VITTUA sä selität!!!? Väitätkö sinä, aikuinen mies, tosissasi että kun minä ostan HELVETIN KALLIIN sähköauton jota maksan 15 vuotta ja sen elinkaari on 2 vuotta että sitten MUKA Grönlannin jäät kuitenkin sulavat????!!! ON SIINÄ NAURETTAVA NATSIFASISTIPELLE!!!!!!! PERSU!!!!! ISLAMOFOBIKKO TRANSUVIHAAJA!!!!!!!!!

terhomatti.hämeenkor

Tän päivän TS:ssä oli St1:n johtajan Mika Anttosen haastattelu, jossa hän totesi Suomen, Pohjoismaiden ja EU:n ilmastotoimien olevan ajanhukkaa, näpertelyä ja ihmisten kiusaamista, koska suurimmat paskantyöntäjät maailmassa eivät välitä paskaakaan ilmastosta. Kunhan paskantavat. Tämä näin vapaasti siteerattua Anttosta, joka on muuten viisas mies !

Puolueeton

Lainaus:
”Suurin osa näistä valtioista on kehitysmaita, tai maita, jossa ilmastoasiat eivät ole ihmisten ykkössijalla. Kun edelleen katsoo 20 väkirikkaimman maan listaa, niin joukossa suurin osa on edelleen kehitysmaita, tai maita, joissa ilmastoasioista ei tiedetä yhtään mitään.”

Kysynpä vain, mitä hyötyä olisi, jos nämä maat tietäisivät länsimaitten ilmastoas-eikun politiikasta? Haittaahan siitä olisi, tavaroita voitaisiin täälläkin valmistaa je kehitysmailta jäisi työt tekemättä.

Nyt varsinkin Kiina väsää meille aurinkopaneeleita ja sähköautoakkuja – ja me maksamme. Ainakin aurinkopaneelin teko tuottaa enemmän hiilidioksida kuin paneeli täällä 50 vuoden aikana tulee päästöjä vähentämään. Länsimaissa ilmastoasiat valehdellaan ja uskotaan, jotta kansalsiten varat siirtyvät mahdollisimman suuressa määrin sijoittaja ja kauppiaseliitille.

Qroquius Kad

Kekkoslovakiassa taistolaiset vaativat äänekkäästi Suomen maanpuolustuksen alasajoa esimerkkinä muulle maailmalle:
kun Suomi olisi näyttänyt näin Maailmanrauhan Esikuvana,, koko maailma seuraisi välittömästi perässä.
Halleluja! Ei enä koskaan sotia!!

Nuo taistolaiset tiesivät täydellisesti, mitä Suomen maanpuolustuksen lakkauttamisesta seuraisi.
Aivan samalla tavoin seuraukset tietävät ne, jotka vaativat Suomen vienti-, maa- ja kaiken muun talouden sekä infrastruktuurin alasajoa.

Ja juri siksi he sitä vaativat.

Särmääjä

Ruotsissa maanpuolustus ajettiin alas, mutta Suomen pelastus oli lähihistoriassa käydyt sodat ja Neuvostoliiton läheisyys, joka teki niistä horinoista täysin naurettavia.

Vihreä siirtymä

Tämä asia pitäisi kertoa SDP:lle, koska heillä lukee sana ilmasto 108-kertaa hallitusohjelmassa, eli ovat Vihreät 2 puolue. Nythän siellä on jo golvirratkin pysähtymässä jonkun nollatutkimuksen mukaan ja onkin Suomen ilmasto kylmentymässä, ensinhän sen piti lämmetä.

Suomen osuus maailman päästöistä on edelleen 0,14%, eli ilmastotoimilla Suomessa ei ole merkitystä hevonpaskaa tähän ”ilmastonmuutokseen”.

Vihreä siirtymä tuhoaa myös vain Suomen talouden.

Pasi Vello

ihmiskunnan päästöistä on Suomen osuus 0,1%. Ihmiskunnan päästöt on maailman kokonaispäästöistä enintäin 4% , todennäkoisesti paljon alle sen.

Vihreä siirtymä

Todella naurettavaa, että vihreää siirtymää ajetaan kovalla vimmalla tämän 4% päästöosuuden perusteella. Tämä ei ole kuin suuri kusetus koko ”ilmastohätätila”, jolla vain rahastetaan lisää. Nythän käyttivät 200 000€ Helsingissä kun tutkivat miten jääpalat sulavat kesällä, SDP Harakkahan sitäkin hehkutti, kun ei mitään ymmärrä.

Tapukka

No tuota,Suomen päästöt eivät varmasti ole neljä prossaa.
Kyllä ne lasketaan promillen osissa!

Vihreä siirtymä

No tuota Tapukka, lue uudestaan nämä kommentit. Mainitsin näin että:

”Suomen osuus maailman päästöistä on edelleen 0,14%, eli ilmastotoimilla Suomessa ei ole merkitystä hevonpaskaa tähän ”ilmastonmuutokseen”.”

Tarkoitin 4% hiilidioksidipäästöjä, jotka ihminen aiheuttaa. En Suomen päästöosuutta, joka on 0,05 Gigatonnia. Kiina ja Amerikka, ovat yli 10 Gigatonnia.

Juurikin tuolla 4% hiilidioksidiosuudella ajetaan kaiken maailman ilmastohankkeita maailmalla.

Tavan töllääjä

Golf virran hidastuminen on mitattavissa oleva asia. Sen sijaan ilmaston muutos ennustukset pelkkiä kristallipallo ennustuksia.

Anna-Maria Korhonen

Yksi tapa torjua ilmastonmuutosta on siirtyä vegaanisiin tuotteisiin. Poimin tuossa työmatkalla luontoon heitetyn kartonkipakkauksen, jossa oli ollut vegaanista punaviiniä. Ilmastonmuutoksen torjuntaan. Lumma kyllä, vihreitä ei kiinnosta roskien kerääminen, se vaatii nöyryyttä, kun pitää kumartua.

Vihreä siirtymä

Ei niillä kasviksilla vaan nälkä lähde ja lihassa on B12-vitamiinia lisäksi. Sitä paitsi liha on hyvää. Kuulema myös vegaaninen hampurilainen maistui aika hirveälle, joten itse sanon ei kiitos vegaani tuotteille.

Tavan töllääjä

Kelle sopii niin ok. Ite kyllä tarviin munia ja lihaa. Juurekset ja marjat. Nii ja sienet. Nälkä ei vaan lähe ilman rasvaa ja proteiineja. Kokeilin puoli vuotta vegaaniutta. Ei vaan onnistu. Maksaa ja verta välillä. Pysyy veriarvot hyvinä. Vuosiin en oo käyttäny ku voita leivänkin päällä.

Kukavaan
Vihreä siirtymä

Rehuilla ei nälkä, mutta on ihan ok lisuke lihan kanssa. Jotain hemmetin kesäkeittoakin saat syödä puoli kattilaa, silti on nälkä tunnin päästä. Kunnon pihvejä muutama niin nälkä lähtee hyvin. Tai syöt vaikka joulukinkkua jouluna, kyllä lähtee nälkä. Rehulla ei.

No, jos haluaa olla masokisti niin ala vegaaniksi.

Anonyymi

Ruokavalio riippuu myös siitä, millaista työtä teet ja kuinka aktiivinen olet muuten. Suomalaisista aikuisista alkaa yli puolet olla ylipainoisia. Varsinkin nuoriso lihoo, melkoisia tankkeja tulee kaupan käytävillä vastaan tämän tästä; sipsejä, limsoja ja karkkeja on kärryt pullollaan. Omassa nuoruudessani lihava ihminen oli poikkeus.

Anonyymi

Kasvava lapsi tai raskaana oleva nainen ei saa, vaan B-vitamiinit täytyy ottaa purkista. Ihminen on sekasyöjä, mutta nyt on muotia olla vegaani.

Vihreä siirtymä

Rehulla ei nälkä lähde ja on omaa kokemusta. Sen takia syön lihaa. En alkaisi vegaaniksi missään nimessä, eikä olisi kiva kokea nälkää kun ajaa nurmikkoa.

Rullattu

Tiesitkö sitä että kasvissyöjissä on eniten syöpä esiintymiä, se johtuu siitä että kasvisruokiin mitä marketeista saa, on upotettu syöpää aiheuttavaa palmuöljyä oikein urakalla.
Ei sillä että sitä ei olisi muissakin tuotteissa, kyllä.
Lähes kaikissa makeissa leivostuotteissa kaupoissa ja leipomoissa.
jos alat seuraamaan tuoteiselosteita niin lennät kyllä persiillesi, niin tein minäkin kun aloin seuraamaan missä tuotteissa ko myrkkyä on käytetty, lähes kaikkialla.
On jo pari vuotta kun aloin seuraamaan mitä naamaani työnnän.Valmiruokia en ikinä ole käyttänyt, mutta kun tuota palmuöljyä on työnnetty jopa lihaliemivalmisteisiin.

Ko öljyä muuten maailmalla käytetään kuten polttoöljyä, koneissa.
Suomessa sitä syötetään ihmisille.

Suo-juntti

Onhan tuotteissa sisällysluettelot. Ei ole mikään pakko ostaa valmisruokia ja kääretorttuja.

Palmuöljyllä ei ole mitään tekemistä kasvissyönnin kanssa. Eikä ketään syötetä väkisin, edes Suomessa.

Särmääjä

Vegaaninen punaviini. Voiko enää typerämpää ituhippihifistelyä olla?

Anonyymi

Tai vastuullisesti tuotettu. Kuka takaa? Reilun kaupan kahvi ainakin on sellaista kuraa, ettei sitä juo muut kuin entisen työpaikkani viherpiipertäjät.

Särmääjä

Ilmastonmuutostorjuntahömppä on melkein sama asia kun kehitysmaihin rahan kaataminen paitsi että ilmastohömpässä vielä vähemmän voi vaikuttaa mihinkään. Joka kevät katupöly huonontaa ilmanlaatua ja siitepölypaskaa on niin ilma kun kaikki muutkin paikat täynnänsä. Siinä on ihan tarpeeksi ongelmaa. Ja aina bensa/diesel autoja voi yrittää alkaa korvaamaan, mutta sellanen ei tapahdu hetkessä ja pitäisi vielä löytää järkevä ja kunnolla toimiva käyttövoima eikä tavallista ihmistä voi alkaa rankasemaan jos ei ole varaa tai halua alkaa käyttämään mitään typeriä keskenkehitteisiä helvetin kalliita leluautoja. Ja niin kauan kun Helsingissä kaatavat talvisin katujen paskan lumen mukana suoraan Itämereen on turha myös sössöttää mistään meren suojelusta. Ja se että kehitysmaissa kipataan kaikki paska meriin ei ole Euroopassa myytävistä muovipilleistä kiinni vaan siitä ettei kehitysmaissa ole jätehuoltoa ja jotkut rikkaat maat silti vielä kuskaa omat romunsa ja roskansakin niille.

ohi-sale

On todella päätähuimaavaa katsoa videoita kehitysmaitten ”jätehuollosta”.

Anonyymi

Se jätehuolto on sitä, että p-ska jää siihen mihin putoaa. Intiassa voi kadulla astua sekä ihmisten että varsinkin lehmien jätöksiin ja pyhä virta Ganges on varsinainen likaviemäri, siellä uidaan ja peseydytään kaiken saastan keskellä ja muovijäte ja muu törky ei todellakaan tule Suomesta.

Ilman Muuta

Gretasta tehty ”kokoillan” elokuva. Näkyy vain Ruotsissa tosin:

https://www.svtplay.se/video/29352520/greta?id=8rJWzW6

Kaitsu

Näpertelyähän tää on, mutta helvetin hyvä tekosyy täällä Suomessakin nostaa veroja ja tehdä tavallisen ihmisen arjesta vielä vähän hankalampaa.
Tuntuu ihan siltä, että kun noille piiperöille on kettuiltu iät ja ajat, niin tää ilmastohumppa on piiperöiden kosto moisesta ilkeilystä.

ohi-sale

Uskon myös kostoteoriaan. Mitä muuta voi ajatella, kun pe on piikitellyt vihreitä. He tekevät juuri sellaisia ratkaisuja, joita ps ei voi ilman v-käyrän nostoa seurata.

ZzZ

Kehoittasi lukemaan Jyrki Itkosen sivuston ajatuksella läpi, myös paavo voisi uhrata hetken aikaansa tuon lukemiseen.

Vihreä siirtymä

Tämä pilaa nyt hyvän tarinan, näiltä ilmastoöhöttäjiltä. Kun ilmenee, ettei nämä helteet ja muut olekaan uusi juttu ja lauhoja talvia ollut aikaisemmin.

hyvä juttu

https://oikeamedia.com/o1-163200

Kannattaa lukea myös tämä, liittyy aiheeseen.

juhaII

Kyse on verotuksen nostamisesta tappiin, joka sitten käytetään maahanmuuttoon ja loput menevät yksinkertaisesti poliitikkojen omiin taskuihin!

Eihän tämä ole mitään rakettitiedettä. pitää vain tuntea ihmisen alhainen mieli ja ahneus.

Ö ö hö ö!

Gösta Walin: Onko Golfvirta todella uhattuna vaiko vain surkeaa journalismia?

https://mvlehti.net/2021/03/01/gosta-walin-onko-golfvirta-todella-uhattuna-vaiko-vain-surkeaa-journalismia/

Name*

H.a.a.r.p.

antigeeli

Sähköön mennään, koska kehitysmaat alkaa olla niin kehittyneitä, ettei niitä kyetä enää pommittamalla ryöstämään. Ongelma on suuri kun tuon kehitysmaalistan ihmiset ovat nähneet netin ja telkkarin välityksellä miten lännessä eletään ja haluavat samaa elintasoa.

Juha 06

CO2 osuus ilmakehästä 0,02 %. Tästä 96 % on luonnon tuottamaa. Loput 4 % on ihmisen tuottamaa ja edelleen siitä Suomen osuus on 0,1 %.

0,02 x 0,04 x 0,001 = Suomen osuus maapallon ilmakehän CO2:sta on 0,0000008 %.

Aiheuttaa ainakin epäilyksen ilmastotoimien tarpeellisuudesta Suomen kohdalla.

ohi-sale

IlmastoTOIMI= tuuleen puhaltamista, parempiakin toimia olisi ehdottomasti. Esimerkiksi mamut ulos-toimi.

Hannu

Paviaanit ulos ja ilmasto paranee. Myös ohisalo, marin ja kommarit ulos, niin ympäristö on huomattavasti miellyttävämpi.

Hannu

Kiitos siitä, että vihdoin sanotaan niin kuin asia on! Ainoa auttava ilmastoteko on se, että Intia, Afrikka, Ryssä ym. valetaan sementin alle. Suomen viherkommareiden älyvapaa vouhotus ei vaikuta mitään! Viherkommareista myös pitäisi päästä kokonaan eroon.

Paragraph Counter

Ich mag es wirklich, einen Beitrag zu lesen, der Männer und Frauen zum Nachdenken anregt. Danke auch, dass Sie mir erlauben, zu kommentieren!

Character Counter

For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents.