Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Wittgenstein

Ullevi 9.6.1985…liki ettei sortunut koko paska kun Pomo tanssasi pimeässä: https://www.youtube.com/watch?v=_C12AhdgoTc
Aito äänitys. Still getting goose spots.

Vastenmielinen liero

1980-luvulla Springsteen oli vasemmistoliberaalien pilkkaamaa junttien musiikkia. Nykyään hän on lunastanut paikkansa woke-väen parissa ylistämällä BLM-riehujia suunnattoman toivon (tremendous hope) edustajina, osallistumalla aktiivisesti Bidenin vaalikampanjaan jne. Trumpia vastaan Springsteen kävi viime syksynä kovan julkisuusmyllyn, jossa syytteli häntä kaikilla mahdollisilla punavihreiden valheilla.

Biden tukijoita

Eli samaa kategoriaa kuin joku Lady Gaga, joka kanssa tukee Joe Bideniä kanssa. Tämä Springsteenkin sitten. Tuo laulutaidoton Gaga taisi myös esiintyä jossain Bidenin tilaisuudessa muistaakseni, tosin niin hirveää musiikkia että sopi sinne hyvin.

Name*

Ladyboy Gaga tais hoilata feikki Bidenin feikki virkaanastujaisisssa.

pöh

Yksikään ”patriootti” ei kuuntele lahjottua vasemmistolasta Spingsteeniä.

pöh

Kai se suomennos menisi että isänmaallinen. Mut miten Paavo sen voisi tietää kun asustellu ulkomailla käsittääkseni suurimman osan elämästään..

Suunta vasen kaks

Springsteen on kunnon vassari. On aina ollut ja tulee aina olemaan. Måna Muslimkin ja kaikki Ruotsin muut sossut ihailevat häntä suunnattomasti.

Vastenmielinen... ja

1970- ja 1980-lukujen Springsteen oli työväentaustainen, omasta perimästään ammentava, amerikkalaisittain isänmaalllinen musiikintekijä, joka oli kaukana etelän rotuerottelua ylläpitäneistä demokraateista tai saman puolueen itärannikon yläluokkaisista Ivy League-porukoista, mutta myös konservatiivisia, perinteisiä arvoja ajaneista reaganilaisista republikaaneista.
Elettyään upporikkaan, itärannikkolaisen elämää omassa kuplassaan ja asemoiduttuaan siihen (tytär huippuratsastaja todella kalliissa urheilussa, Martha’s Vineyard-seurapiirit jne) hän tuntee kuin väinö linnamainen renki päästessään esimiesasemaan, ”kyllä me herrat vaan ollaan eri perkeleitä”.

Vasemmistofasaadi

Tyypillistä USA- vassarimiljardäärin käytöstä.

Jopa pienestä Ruotsista löytyy monta vasemmistomielistä miljardääriä (yritysjohtajia, linnanomistajia, kuuluisia muusikoita) jotka ovat ahneita rahan perään kuin Piru sielun perään eivätkä mitenkään seurustele tavallisten tallaajien kanssa. Kuten eivät hallituspoliitikotkaan tee.

Vasemmistomiljardär

Minua ei ole Springstiini koskaan mitenkään koskettanut. Vielä vähemmän sen jälkeen kun luin miten ahneesti äijä konserteistaan rahasti ja rahastaa Ruotsissa. Löytyy kun Kuuklettaa.

Juha

Nyt on tanssin ja soiton aika.. nimittäin Brucen tytär Jessica voitti tänään hopeaa Tokiossa!

Vihreä siirtymä

Ketä kiinnostaa koko olympialaiset siellähän on myös mies, naisten sarjassa painoja nostamassa. Kertoo aika paljonkin tästä tapahtumasta, mihin sekin on mennyt.

juhaII

Paljon on ehtineet ajat muuttua. Ja mihinkäpä muuhunkaan kuin huonompaan suuntaan ja pirusti.

Nyt amerikkalaisten solistien ja yhtyeiden on hännysteltä esivaltaa saadakseen suunnilleen oikeuden olla olemassa.

Kun tämä biisi soi. vastaava tilanne oli Neuvostoliitossa, jossa oli kommunistinen totalitaristinen sortohallinto.

Nyt se on Yhdysvallissa ja täällä Suomessakin aivan kuten kohta koko maailmassa!

Aivan kuten Ugandan raakalaismainen hullu johtaja Idi Amin sanoi 1970-luvulla, että ”Kyllä heillä on täysi sananvapaus, mutta hän ei takaa sit¨ä mitä sen jälkeen tapahtuu kun on käyttänyt ”sananvapauttaan”!!!