Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ner till botten

Pierre teki viimeisen matkansa Estonialla pohjaan kuten 851 muutakin pahaa aavistamatonta matkustajaa. Ja siellä hän makaa vieläkin koska Ruotsin sosdemhallitus ensin lupasi sekä nostaa paatin että hakea ruumiit. Ja sitten perui molemmat verukkeella että se ”olisi traumatisoivaa sukeltajille”.

Laivassa 2 kk uppoamisen jälkeen käyneet englantilaisen yrityksen sukeltajat kertovat että ruumiiden pelastaminen olisi ollut helppoa ja paljon vähemmän traumatisoivaa kuin se että heidät pakotettiin sosdemhallituksen määräyksestä jättämään ruumiit uiskentelemaan ikiajoiksi.

juhaII

Komia ääninen mies, joka kohtasi traagisen loppunsa Titanic omaisesti. LP/levyn kansi muistuttaa ajoista, jolloin ”Ruotsi oli vielä suuri”!!!