KRP: Uussuomalaisten katujengeillä sama kaava kuin Ruotsissa ja Tanskassa

Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Christer Ahlgren sanoo Helsingin uutisten haastattelussa, että Helsingissä ja lähialueilla on useita ”huolta aiheuttavia” nuorisojengejä, joissa on havaittu olevan paljon maahanmuuttajataustaisia nuoria.

Ahlgrenin mukaan nuorimmat ovat 13-vuotiaita ja suuntaus näyttää olevan sama kuin Ruotsissa ja Tanskassa, jossa rikollinen elämäntapa omaksutaan jo hyvin nuorena.

– Meillä näyttää olevan sama kaava kuin Tanskassa ja Ruotsissa.

Ahlgren kertoo, että nuorille saattaa syntyä epärealistinen kuva yhteiskunnasta ja mainitsee monikulttuurisen rikollisjengin Mantaqan, joka voi vääristää nuorison kuvaa maailmasta. Mantaqa on ollut viime aikoina poliisin erikoistutkinnassa ison huumetutkinnan takia.

Ahlgren kertoo, että Suomella olisi hyvä olla jonkinlainen strategia, jolloin Ruotsin tie katkaistaisiin, mutta on hyvin pessimistinen, että mitään tapahtuisi.

Pientähän nämä Helsingin maahanmuuttajajengit vielä ovat kun jos vertaa Tukholmaan ja lähiympäristöön, jossa häärää kymmeniä ihan puhtaita mafioita plus siihen päälle kymmenet klaanit, joille yhteiskunta ei voi enää mitään. On joitakin etappeja, jolloin poliisi saa vähän jalkaa oven väliin, kuten enchrochatin murtaminen. Sen jälkeen poliisi pääsi vähän kuin puolivahingossa kymmenien murhien ja satojen muiden vakavien rikosten jäljille.

Oikeastaan tämä enchrochatin murtaminen paljasti, että kuinka suuren aluevaltauksen väkivalta-, huume- ja asemonopolissa uusruotsalaiset ovat tehneet. Viimeisen vuoden aikana yksin Tukholmassa on ollut kymmenkunta suurta oikeudenkäyntiä, joissa tuomioita on jaeltu murhista ja suurin piirtein kaikista rikoslaissa mainituista rikoksista.

 

Suomessa kehitys tulijoiden määrän suhteen on pienempää kuin Ruotsissa, mutta jossain vaiheessa Helsingissäkin tullaan olemaan siinä pisteessä, että suurin osa väkivalta-, ase- ja huumerikollisuudesta on uussuomalaisten hallussa. Usein mainitaan, että tätä kehitystä voidaan ennaltaehkäistä hyvällä integraatiolla (mitä se sitten tarkoittaakin) ja koulujen ja sosiaalitoimen välisellä yhteistyöllä.

On todella naiivi kuvitelma, että yhteiskunta voi puuttua ja ehkäistä rikollisuuden syntyä jollain koulussa pidettävillä esitelmillä ja kursseilla tai jollain ”integraatiolla”.

Jos vertaa Rinkebyhyn, niin hyvin monen uusruotsalaisen nuoren haave on gangsterin elämä. Oikeat gangsterit ”adoptoivat” hyvinkin nuoria jorkkea omiin piireihinsä. Varhaisteinit imevät itseensä gangsteri-ihanteet ja gangsterikulttuuri on perustavanlaatuinen osa uusruotsalaista nuorisokulttuuria. Kun 13-vuotias jorkki pääsee joksikin pikku osaseksi isojen gangsterien jengiä, niin siihen väliin jotkut sosiaalitädin opastukset ja koulun infotunnit kaidasta tiestä kuulostavat uusruotsalaisten nuorukaisten korvissa aivan naurettavilta.

Onko Suomella sitten jotain mahdollisuuksia tehdä toisin kuin Ruotsissa tai Tanskassa ollaan tehty?

Olisi ollut, mutta ei ole enää.

 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

IS julisti tätä etusivullaan, joten pieni ’paska’- lehden palanen putosi pois. On hyvä, että lehdissä kerrotaan nyt tilanteesta.

Se kyllä huolestuttaa, että rikoskomissaario on pessimistinen sen suhteen, että mitään tehtäisiin. Eli poliitikot puhuvat korulauseita, mutteivät tee asioille mitään?

Tuollaiset poliitikot pitäisi poistaa politiikan parista kokonaan. Keinona tietenkin se, että ihmiset eivät äänestäisi näitä valehtelijoita päättäville paikoille.

Jos EU:ssa huudetaan taakanjakoa isoon ääneen, niin minun mielestäni asia on kyllä niin, että siitä pitää voida kieltäytyä, jos yhteiskunnallinen kehitys näyttää väistämättä johtavan rikollisuuden kasvuun, koska yhteiskunnalla ei ole keinoja ehkäistä maahanmuuttajien syrjäytymistä.

Miksi ulkomailta pitää muka olla ’lupa tunkeutua’? 007

Suomi Finland

Onkohan vihreiden kannabisaloite tarkoitettu gansterien asiakkaiden lisäämiseen tulevaisuudessa?

Olen sitä mieltä, että mitä isänmaallisempi tyyppi on kyseessä, sitä enemmän tulee pidättäytyä huumeiden käytöstä tai ainakin varmistua siitä, että myyjätaho on kotimainen rikollinen, jos jotain viihdehuumetta on aivan pakko käyttää.

Kukavaan

”Onkohan vihreiden kannabisaloite tarkoitettu gansterien asiakkaiden lisäämiseen tulevaisuudessa?”

Ehkä aloitteen eräänä tavoitteena on rikollisuuden vähentäminen. Laillinen kannabiskauppa vähentää laittoman kannabiksen myyntiä.

Mutta jos noin on aloitetta perusteltu, kyseessä on ajatusvirhe. Kannabiskaupan laillistaminen ei poista tietynlaisilta ihmisiltä tarvetta tehdä rikoksia. Jos laittoman kannabiksen markkinat loppuvat, tehdään muita rikoksia.

Qroquius Kad

Ei sellaista tunkeutumislupaa olekaan olemassa. Sen ovat vain ottaneet poliittiseksi ohjenuorakseen poliitikot, jotka suomalaiset äänestävät valtaan ja jättävät äänestämättä Perussuomalaisia.
Sitä saa mitä tilaa. Kannattaa muistaa se keväällä 2023, vaikka eiväthän suomalaiset sitä muista.

Ja niin sama touhu jatkuu.

Anna-Maria Korhonen

Entäpä, jos malli omaksutaan jo maahanmuuttajan kotona? Suurin osa maahanmuuttajista tulee ilmaisten sosiaalietuuksien houkuttelemana. Aikuiset itse ovat jo yleensä siinä iässä, etteivät he enää jengiydy, mutta ajatus helposta rahasta on onnistuttu siirtämään jälkipolville. Vastaavasti lepsu ja humaani länsimainen yhteiskuntamme ei pysty asettamaan maahanmuuttajille rajoja. Toisaalta, jos ollaan ihan rehellisiä, ei heille ole esim. työelämässä käyttöä muina kuin mainoskasvoina naamioimaan yhteiskuntamme monikulttuuriseksi.

HyvaJatkaa

Hjelvetti miten rasistinen kaveri ja HU julkaiseen noin täynnä rasismia olevan jutun!!!
Kultamunathan pelastaa meidän maan ja nämä moniosaajat ovat vastaus koko ajan pahenevaan työvoimapulaan. Tosin työttömiä on 500 000 tuhatta ja heistä valtaosa osaa jo lukea, kirjoittaa ja puhua sujuvasti suomenkieltä.

Avuliaana tarjoan strategiaa ongelmaan. Libyassa ja Somaliassa ei ole ilmatorjuntaa. Eli naapurista isoja Antonov kuljetuskoneita vuokralle ja henkilöstö Wagner:lta. Tummanahkaiset ja suoratukkaiset lentopudotuksena Libyaan ja tummanahkaiset kikkaratukkaiset lentopudotuksena Somaliaan. Vähän voi mennä sekaisin, mutta ei haittaa. Matkalaiset saa valita haluaako pudotuksen laskuvarjon kanssa tai ilman. Wagner valtuutetaan hoitamaan ”kotiutettavan” joukon keräily eri puolilla Suomea.

Sambon kumite

Olkaamme rehellisiä ja tunnustamme vain että onneksi saapuivat paikkaamaan työvoimapulaa, kuka meidän pyllyt vanhana pyyhkisi jos ei Nyrkkirauta-Sambot.

Cannibalerna FIN

Kyllä minusta suomalaisella rikollisjengillä pitäisi olla supisuomalainen nimi kuten

”Fucked in the Sauna”
”Kalakukkoz”
”Terva Boys”
”Carjalanpiiracats”

vesiuimari

tai ”Lapua Likes”

Nårdbörg

”Hookoo Blöödz”, ”Naurawat Nakitz” ja ”Kozzu Brothaz”.

Sakari Rajamäki

Kelaan, että ei haittamamuilla ole useinkaan edes älyllistä kapasiittia pärjätä kouluissa ja saada tätä kautta hyväksyntään. Lisäks heidän kulttuureissaan ei arvosteta koulutusta samoin kuin suomalaiset. Koska he eivät pärjään muuten vääräuskoisten yhteikunnissa arvostusta aletaan hakemaan muuta kautta, kuten rikollisuudesta. Minusta sama logiikka pätee suomalaisiinkiin, mutta meidän keskuudessa kelkasta pudonneita on huomattavasti vähemmän. Toiseksi koska he tulevat jo valmiiksi väkivaltaisesta kulttuurissa heillä on jo lähtökohdat hyvät ganstailussa pärjäämiseen.

Sohvabataatit

Kotona istuvat analfabeetit vanhemmat jotka tuskin edes tietävät mitä ansiotyössä käyminen tarkoittaa. Monihan lähti tänne kun kuuli: ”Meillä on kova pula ihmisistä, maksamme hyvin jos tulette!”

Kehiskakara ei ole koskaan nähnyt vanhempiensa lähtevän työhön. He paikkaavat hoito-jne vajetta omalta kotisohvaltaan, uskovat olevansa tärkeitä tässä maassa.

Nårdbörg

Meidän omat tyhmät ja lahjattomat sossuloiset tuppaavat tyytymään kotisohvillaan ryypiskelyyn ja lottovoitosta haaveiluun, ei ne kylillä kävele vaatimassa rispektiä koska tietävät tasan tarkkaan mitä aito ja ansaittu KUNNIOITUS tarkoittaa ja ovat myöskin täysin tietoisia siitä että ovat rupusakkia. Tämä elämänvaihe on kova koulu ja monet eivät siitä hengissä selviä, mutta moni onnistuu jossain vaiheessa ryhdistäytymään. Samaa ei voi sanoa tänne kuulumattomista yksilöistä.

pelastus

Onneksi tämä ei tule olemaan haja-asutusalueiden ongelma. Sielä kun ei ole katuja. On vain teitä ja kujia.

Suomi Finland

Kukaan ei pakota yrityksiä jäämään jonnekin Helsistaniaan, jos siellä meno villiintyy tarpeeksi. Kaikki vaan äänestämään jaloillaan. Kyllä suvakitkin lähtevät lipettiin, kun rikastuminen on edennyt tarpeeksi pitkälle. Viimeistään sitten, kun he tajuavat, että rasistien puheet itsetuhoisuudesta tarkoittivat aivan konkreettisesti sitä: oikeaa itsetuhoisuutta, joka johtaa täyteen turmioon.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
Vasemmisto

Mitä ihmettä????? Että SUOMALAISET sossumatut olisivat muka täysin samanlaisia kuin muualla??????????????????? RASISMIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! VIHAPUHETTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

jorma

13-vuotiaat ne vasta fanaatikkoja onkin. Koko maailma valloitettavana. Puhun kokemuksesta.

Minä

Hallitushan on vakuuttanut, että Suomessa ei tehdä samoja virheitä kuin Ruotsissa.

Mitä Ruotsin virheistä ei ole tehty?

Valintoja

No äänestäkää vain jatkossakin ne samat SDP, Vihreät, Keskusta, Vasemmistoliitto ja Kokoomus hallitukseen, niin se Ruotsin tie ei varmasti tule katkeamaan. Mutta kansa näköjään uskoo aina ne vappusataset ja sitten samat vihervasemmistot taas päättämässä. Meno on sitten sen mukaista, sitäkö ihmiset haluavat.

Ellie

Etniset vähän kaikkialla samaistuvat jostain syystä toisiin etnisiin ja noihin gangsteri/hip hop/mafia-elämän tyyliin. Mutta eivät valkoiseen länsimaalaiseen kulttuuriin, se ei vain kelpaa.

juhaII

700 km sinne ja tänne ei muuta asiaa mihinkään suuntaan, paitsi, että totta mooses pässi pökkii samallalailla täällä Suomessa kuin Ruotsissa ja Norjassakin.

Suomi sulki silmänsä, korvansa ja suunsa kuin entiset apinat (oikeat) ja tässä sitä nyt ollaan!!!

Surko tulee niitä suomalaisia ihmisparkoja, joiden on elettävä ”asvalttiviidakoissa”, joista on tullut afrikkalaisia viidakoita ja Saharan hiekka dyynejä!!!

*”Saatanan tunarit!!!”

*Presidentti Urho Kaleva Kekkonen (1900-1986)

Nih

Odotan vain sitä päivää kun sivulliset alkavat saada luoteja nahkaansa pääkupunkiseudulla, se päivä ei ole kaukana. Pekka rahtaa konsulikyydeillä kiihtyvällä vauhdilla lisää potentiaalista ainesta pääkaupunkiseudulle, koska sinnehän ne kaikki loppupeleissä kasaantuvat.

Suomi Finland

Maria Ohisalo on oikeassa sanoessaan, että maahanmuutto ei ole syynä mihinkään ongelmiin.

Syy ongelmiin on sen sijaan maahanmuuttajissa. Näyttää todella siltä, että maahanmuuttajien laatu on se ongelma. Kun maahanmuuttajat tulevat kehitysmaista, on todella naiivi oletus, että ko porukka menestyksellisesti onnistuisi toimimaan kuten kantaväestö.

Kun käytän sanaa laatu, en tarkoita akselia hyvä/huono, vaan erilainen suhteessa paikallisiin ihmisiin.

Vertaisin toteutuneen kehityksen vuoksi Ruotsia alkoholistiin, joka ratkaisee epäonnistumisensa juomalla lisää viinaa, kieltämällä ongelman ja juomalla taas lisää.

Kun ulkopuolinen ehdottaa katkolle menemistä, niin alkoholisti suuttuu ja puolustautuu kieltäen ongelman olemassaolon.

Suomi Finland

Mutta kuten tunnettua, alkoholismi johtaa siihen, että eräänä päivänä alkoholisti asuu hangessa talvisin.

Kaikkein pahinta, mitä alkoholisti voi tehdä, on näyttää esimerkkiä muille ja saada muutkin käyttämään alkoholia liikaa ja liian usein.

Näin muutkin sairastuvat ja joutuvat turmion tielle.