Yrittäjä – mainosta Pt-mediassa

Nyt kannattaa mainostaa omaa toimintaa Pt-mediassa. Autokorjaamot, parturit, huoltamot, ravintolat jne. Pikkurahalla saa paljon näkyvyyttä ja vastinetta rahalle.

Pt-mediaa lukee päivittäin vähintään 10 000 lukijaa. Jos tätä vertaa muihin medioihin, niin lukijamäärä on parempi kuin monilla maakuntamedioilla. Lisäksi tällaisessa pienmediassa mainostamisessa on sellainen etu, että monet asiakkaat haluavat käyttää sellaisia firmoja, jotka mainostavat ja tukevat tällaista toimintaa, joista Pt-mediassa kirjoitetaan.

Alla lyhyt tilastokatsaus. Esimerkiksi eilen perjantaina tärähti plakkariin yli 35 000 näyttökertaa.

Kannattaa huomat myös se, että Pt-mediaa luetaan sekä Suomesta että Ruotsista, joten yritys voi saada yllättäviäkin yhteydenottoja.

Tarjoamme pari eri mainosvaihtoehtoa. Tekstiartikkeli, jossa kerrotaan kuvien kera yrityksen toiminnasta. Tällaiset esittelyartikkelit ovat saaneet lisää asiakkaita kaikissa medioissa, missä niitä on ollut. Esimerkiksi eräs Virolainen autokorjaamo, joka mainosti Pt-mediassa tekstiartikkelin muodossa toimintaansa, ja mainokseen liitettiin asiakkaalle alennuskoodi ”XXX”, jonka asiakas kertoi tilatessaan aikaa korjaamolle, niin asiakkaita saatiin lisää reilusti. Se näkyi selvänä piikkinä kuukauden kirjanpidossa. Artikkeliin voidaan liittää ns. do-follow-linkkejä, eli suomeksi siis linkkejä haluamiin nettiosoitteisiin.

Tekstiartikkelin voi kirjoittaa asiakas itse, tai sitten me teemme koko artikkelin. Voimme käydä kuvaamassa tai videoimassa yritystänne Tukholman ympäristössä tai Pohjanmaan kirjeenvaihtajan toimesta Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Pohjanmaalla käytössä on ammattilaiskuvaaja ja kamerat, sekä drone. Dronella voidaan tehdä todella hienoja kuvauksia yrityksen toiminnasta.

Toinen vaihtoehto on ns. banneri. Bannerin saa etusivulle koossa noin 800 x 200 tjn ja sivubanneriin koossa 350 x 350 tjn. Sivubanneri näkyy kaikilla sivuilla, etusivubanneri etusivulla.

Tässäkin tapauksessa asiakas voi käyttää omaa banneria, tai vaihtoehtoisesti me voimme tehdä sen.

Asiakas saa asianmukaisen laskun, Suomeen alv 0 %, Ruotsiin laskuun lisätään alv 25 %. Ota yhteyttä meilillä: ptmedia@pt-media.org. Tai soita suoraan: +46 700 561 844. Puhelimeen vastaa joko Paavo tai Sara.

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Daavidin poika
Daavidin poika
4.12.2021 20:00

”Tekstiartikkeliin voi kirjoittaa itse” Eli voinko minä kirjoittaa Pt-median toimitukseen asioista joista olen huolestunut.? Jos voi kirjoittaa niin meneekö asiani jotenkin sähköpostin kautta teille toimitukseen, ja asia julkaistaan se kautta lukijoille.? Jos nyt haluan julkaista asian minkä haluan tulevan esille julkisuuteen, niin paljonko julkaisuuteni tulee maksamaan.