Moskeijoiden tuhopolttobuumin synty ja loppu

Ruotsissa on tietyin väliajoin erilaisia buumeja, jotka pyörivät maahanmuuttoasioiden ympärillä. On ollut apaattista pakolaislasta, yksintulleita ja 10-luvun puolessa välissä oli buumi nimeltä ”moskeijoiden tuhopoltto”.

Moskeijoiden tuhopolttobuumi oli kuitenkin yhtä huuhaata kuin muutkin buumit. Sillä oli selvä alku, nousu ja sitten se hiipui. Mutta vouhka oli kovaa kiivaimmassa vaiheessa.

Homma lähti rullaamaan vuoden 2014 joulupäivänä, kun Eskilstunassa paloi pahanpäiväisesti moskeija. Moskeijan imaamit alkoivat pommittaa julkisuuteen varmana nähtyä ”palopommimiestä”. Koko valtakunta usko tämän totena faktana ja yhtäkkiä kaikki kynnelle kykenevät mediat etsivät tuota palopommimiestä.

Tarinan mukaan moskeijassa oli ollut joulupäivänä iltapäivällä normaali rukoustuokio. Paikalla oli paljon aikuisia ja lapsia. Sitten joku ulkopuolinen oli heittänyt palopommin moskeijan ovesta sisälle ja palo syttyi räjähdysmäisesti. Kerrostalon alakerran liikehuoneistossa ollut moskeija tuhoutui sisältä täysin. Palo oli valtava.

Heti palon jälkeen alkoikin sitten saatananmoinen hoosianna. Sitä veisattiin korkealta, kovaa ja ennen kaikkea hartaasti. Pääministeri Löfven piti valtakunnanpuheen, jossa paheksuttiin valtavasti rasismia ja tällaista polttopulloiskua. Uuden vuoden puheissa kaikki puoluejohtajat olivat kauhuissaan siitä, että mihin Ruotsi oli menossa; polttopulloja viskottiin päntöimenään ja raukkaparat muslimit saivat olla kuoleman pelossa moskeijoissaan, että milloin nalli napsahtaa.

Kun palo saatiin sammuttamaan, niin syntyi ilmiö ”rakkauspommitus”. Tuhannet ihmiset kävivät liimaamassa pahvista värkättyjä sydämiä moskeijan seinään osoittaakseen tukea muslimeille rasismia vastaan. Syntyi monenlaisia someilmiöitä; palomiehet rasismia vastaan, taksikuskit rasismia vastaan, seiväshyppääjät rasismia vastaan, torvensoittajat rasismia vastaan jne. Kaikki kynnelle kykenevät tahot toivat julki paheksuntansa rasismia vastaan.

 

Tammikuussa 2015 sattui ja tapahtui. Kymmenet moskeijat ympäri valtakuntaa kertoivat, että heidänkin moskeija oli yritetty polttaa. Monenlaista imaamia ilmestyi julkisuuteen kertomaan parta päristen, että miten hekin olivat kokeneet rasismia ja moskeija oli yritetty polttaa. Muutaman päivän välein joku pyjamaan ja sandaaleihin pukeutunut mies pääsi SVT:n pääuutisiin tarinoimaan, miten heidänkin moskeija oli yritetty polttaa.

– – –

Pikku hiljaa näihin alituisiin uutisiin moskeijoiden tuhopoltoista kyllästyttiin, sillä yksi toisensa perään ne osoittautuivat vähän… hmm… sepitetyiksi. Eskilstunan moskeijapaloonkaan ei saatu selitystä, mutta se jäi ihmisten mieliin tuhopolttona.

Vasta vuoden päästä poliisi ja palolaitos tulivat julkisuuteen tutkimustulostensa kanssa: ei ollut mitään tuhopolttoa ja vielä vähemmän polttopullomiestä. Palo oli syttynyt moskeijan toisessa huoneessa olleesta vaatemytystä, johon vierailijat olivat kasanneet takkejaan. Poliisin ja palolaitoksen päätelmä oli, että moskeijassa olleet lapset olivat leikkineet tikuilla ja sytyttäneet tulipalon vahingossa.

Moskeijan imaami oli kuitenkin varma, että oli nähnyt polttopullomiehen. Mutta niin oli varma poliisin teknisen tutkinnankin tulos.

Siihenpä se moskeijoiden polttopullobuumi sitten kupsahti eikä moskeijoita ole sen koommin yritetty polttaa.

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mike lake

Joihinkin ihmisiin tuollainen painokelvoton teksti tuntuu uppoavan ja jopa eduskunnasta löytyy näitä joiden puheet ja käytös ovat kuin katujätkillä.
Näinkö maahamme rakennetaan uskottavaa politiikkaa ?.

sdfsdf

Paavo on urpo

Voltaire 2021

Kunnioitan mielipidettäsi Paavosta, vaikka en jaa sitä, mutta teen kaikkeni, että sinulla olisi edelleen mielipiteenvapaus.

  • Mukaillen Voltairea
X

Paavo on herrasmies, joka arvostaa naisia. Vaikka kaikki eivät olisi sen arvoisia. Toisin kuin nämä erään karavaanirosvon huumorin tuotoksiin uskovat.

Qroquius Kad

Ehkäpä blogi-isäntämme P.T.Kangas tarkoitti matalamielistä rivouksien ja muiden alatyylisyyksien suoltamista.
Ei sellaista jaksa lukea, vaikka itse asiasta olisikin samaa mieltä.

X.

Valitettavasti pääasiassa naiset (ei tietenkään kaikki) ovat hinaamassa tänne näitä väärän uskon sotureita. Islam on erittäin vaarallinen uskonto jota ei kannata väheksyä, kyseessä ei ole samanlainen muuttoliike kuin esimerkiksi Suomesta Ruotsiin.

X

Jos olet näiden hallitsemattoman maahanmuuton kannattajien kanssa eri mieltä olet automaattisesti natsi tai vähintään paha ihminen.

Pera Pervo

Muistelisin jonkun tuhopolton takana olleen rasistisen rasvakeittimen. Uskovaiset olivat käyttäneet keitintä väärin ja koko moskeija kärähti. Syynä oli äärioikeisto. Tai ainakin sitä aatemaailmaa edustanut rasvakeitin. Muistaako kukaan?

Jussi

Ruotsin Eskilstunassa joulupäivänä syttyneeseen moskeijapaloon ei Eskilstuna-Kuriren-lehden tietojen mukaan vaikuta liittyvän rikosta, vaan palo on saattanut syttyä ylikuumentuneesta rasvakeittimestä.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002807271.html

X

Itsesyttynyt ääri Ahmed, seksuaalinen hätätila sai roihahtamaan. Ei ollut ketään tai mitään raiskattavaa lähistöllä.

rocky

Polttopilluiskun aiheuttama,Ahmedille tuli great balls of fire.

Nih

Ja oli myös jonkun keba paikan tuhopoltto jonka demari akka Lipponen tuomitsi heti siltä seisomalta kantasuomalaisten natsien tuhopoltoksi vaikka tapausta ei oltu edes tutkittu. No sehän paljastui matujen vakuutuspetoksesksi jossa olivat sivulliset vaarassa ja Lipponen sai vitun pitkän nenän eikä edes pyytänyt anteeksi vainoharhaisuuttaan niiltä tahoilta joita syytteli. Muuten kyllä selitteli omaa tyhmyyttään.

Janina

Pizzerian tuhopoltto tapahtui 22.11.2010 Tampereen keskustassa Hämeenkadulla.Se oli vakuutuspetosyritys, joka vaati kolmen nuoren opiskelijan hengen ja aiheutti kuuden miljoonan euron taloudelliset vahingot.Yrittäjäveljeksistä Araz Bibani tuomittiin kymmeneksi ja Aram Bibani 11 vuodeksi vankeuteen.Sytyttäjistä Abbas Karim Muhammad sai yhdeksän vuotta ja kahdeksan kuukautta ja Zakhariya Hassan kymmenen vuotta vankeutta.
 
He levittivät bensiiniä yli 40 litraa ravintolan tiloihin – poliisin mukaan määrä oli valtava. Palon paineisku rikkoi pizzeriaa ympäröiviä rakenteita mm. liiketilan viereiseen porrashuoneeseen johtaneen ulko-oven ja oviaukkoa ympäröineet lasit.Kolme nuorta asukasta pyrki poistumaan porrashuoneen kautta ulos,mutta he kaikki menehtyivät ja paistuivat porrashuoneessa

ernesti_loosonen

Lieneekö noitakaan järjen jättiläissankareita karkotettu Suomesta?

Qroquius Kad

Eipä ole, ei.

Marssille

Yhdestä näistä mulqvisteista tehtiin nyyhkyjuttu iltapaskaan. Että ei ollut tarkoitus yms. Parisen vuotta sitten. Lipposka varmaan pillitti juttua lukiessaan.

Vassari_kontentti

kun operaatio osoittatui matujen aikaansaannokseksi, vinkuminen ja taivastelu loppui heti

Ilmari

Silloin kun Notre Damen katedraali paloi, jo ennen palokunnan paikalle tuloa ”tiedettiin”, ettei sitä kukaan sytyttänyt.

Päivikki Wiesenthal

Natseja. Natseja kaikkialla. Ellet ole muslimi tai vasemmistonuori, olet natsi. natsinatsinatsinatsiiiiii!!!!!!!!!!
Natsi.
Naaaaaaaaaatsi!

Reijo Ruotsalainen

Moskeidojen poltot loppuu kun moskeidat on bosborin takana. Sitten ne moskeidat polttaa niitä moskeidoja itte.

Qroquius Kad

Mitä se bosbori on? Onko sillä kenties jotain tekemistä fosforin kanssa?

Dan Wesson

Ei fosforin, vaan Bosporinsalmi on Istanbulissa Turkissa sijaitseva kapea salmi, joka erottaa Euroopan ja Aasian maanosat. Salmi on niin kapea, että vieraslajit pääsevät vapaasti leviämään sivistysvaltioihin.

Nih

Suomessa ei poltettu moskeijoita, oli vain 2015 polttopilluiskuja vastaanottokeskuksiin. Niistä kertoi luotettava media IS.
https://www.riemurasia.net/video/IS-asiantuntija/177911

X

Polttopilluisku? Siitä voi sanoa suoraan että rikos ihmisyyttä vastaan! Karkein tuomiotaulukko esiin siitä, min 10v.

ernesti_loosonen

Moskeidat ei kuulu Suomeen.

MattiS

Eivät kuulu minnekään Eurooppassa.

Sossetant

..

Last edited 2 vuotta sitten by Paavo Tajukangas
terhomatti.hämeenkor

Sais kyllä yrittää!!!

Lammasten vaatteissa

Ruotsin naispuolinen eläkkeelle menossa oleva arkkipiispa kauhistelee Expressenissä miten paljon vihapuhetta netissä on. Eipä ihme jos on. Arkkipiispa itse on vuosikausia paasannut islamsuosivaa, islamihannoivaa, länsivihamielistä sanomaa ilman että kukaan on sitä julkisesti kyseenalaistanut, paitsi Åkesson.

Lallukka

Moskeijjat on jänniä paikkoja.
Niissä sattuu ja tapahtuu ties mitä.

Iivo Ihme

Onhan jossakin Euroopassa moskeija ollut oikein asevarasto.

Niiiih

Moskijat ovat läntisen ja sivistyksen maailman polttouuneja.Miksi ”Länsi-maat” ovat läskiäakkavaltaan alistuvaa paskamössöä. Nyt puhun kolmen päivän kännin kokemuksella, nämä asiat alkavat ”kirkastua”

Anna-Maria Korhonen

2010-luvun puolivälissä… hmmm… silloinhan alkoi kehitysmaalausinvaasio. Jo vuonna 2014 ”turvapaikanhakijoiden määrä moninkertaistui, vaikka varsinainen ryntäys tulikin vasta seuraavana vuonna. Tuntuu siltä, että moskeijat aloittivat tuon nyyhkykampanjan synnyttääkseen rasisminvastaisen ilmapiirin. Arabimaathan rahoittavat moskeijoita ja monet imaamit on koulutettu niiden yliopistoissa. Tuntuu, ettei kukaan uskalla ottaa puheeksi islamilaisen maahanmuuton järjestäytynyttä luonnetta ja sen taustavoimia. Jo Muammar Gaddafi varoitti Eurooppaa ja myös muutama imaamikin on uhonnut islamin maailmanvalloituksella. Onko maailma sitten niin riippuvainen saudien öljystä ja luksuslomista Dubaissa, että on helpompi uskotella, että kyse on elintasopakolaisuudesta köyhistä arabimaista. Ehkä. /..

Anna-Maria Korhonen

.. /. irakilainen, afgaani tai pakistanilainen myy omaisuutensa tai kerää matkarahat klaanilta. Mutta hänen ja klaaninsa islaminopetusta Hölmölässä rahoitetaan rikkaista arabimaista (Hölmölän verorahojen ohella).

juhaII

Solvata ei ole tarkoitus,. Ei ainakaan Morgan Johanssoniille, joka luonnehtii sopuisasti ruotsidemokraatteja natseiksi. Mutta se on sita parempaa solvaamista. Ruotsin ongelmat loppuvat – siis ihan kaikki – kunhan vain ruottidemomonkraatit saadaan kuopan reunalle.

Elävä oppositio kun on ollut kommunisteista siinneille ylitsepääsemätön harmin aihe. Kun lapsijoukko raiskaa yksin kadulla kulkevan nuoren. Silloin kaikki, mikä vain kummastuksen ihmetystä moisesta nousee. On kuin suoraa kaikua myrtsin näköisen miehen suorasta huudosta.

Joulukin on sossuille – ja on aina ollut – aivan liikaa. Siispä se on muutettava islamilaiseksi arkipäiväksi. Sen millainen se sitten olisi. Päättäkööt sen ne, jotka sen parhaiten tuntevat.

Iivo Ihme

Tuo päntöimenään oli hieno uusi sana.

Wittgenstein

Huuhaa juttuja ovat moskeijoiden polttamiset. Eihän sitä moskeijoita millään saa poltettua – Ne ovat kuin takavuosien Pravda, jolla ei saunan pesääkään saanut syttymään: Totuus kun ei pala tulessakaan.

Last edited 2 vuotta sitten by Wittgenstein
X
Suomi Finland

Mikä lie oli imaamilla syynä tähän polttopullomiehen näkemiseen? Kenties vakuutuskorvaukset?

Selvästi tuossa ollaan kuutamolla kun johdetaan viranomaisia harhaan. Eikös sekin ole jonkinlainen rikos.

Nuo muut ’tuhopoltot’ ovat sitten jo säälipisteiden keräämistä. En kuitenkaan pysty keksimään, mitä siitä hyötyisivät, että valtakunta laulaa hoosiannaa. Sääipisteitä on vaikea muuttaa rahaksi, ellei sitten jotkut kansalaisjärjestöt mene retkuun.

Qroquius Kad

Säälipisteethän ne vasta helppoja ovatkin muuttaa rahaksi ja muunlaisiksi etuuksiksi sekä alati lisääntyviksi erivapauksiksi, joilla pyydellään nöyrästi anteeksi Rasismista Kärsineeltä Osapuolelta.

Suomi Finland

Totta. Mutta rahaa tuottavia säälipisteitä luulisi irtoavan vain, jos nuo tuhopoltot olisivat aitoja. Ehkä nuo kuvittelivat, ettei asiaa sen kummemmin muualla tutkita.

Ikäänkuin porukalla ei olisi mitään käsitystä siitä, kuinka hyvin nuo rikostutkijat osaavat tehdä työnsä. Eivät varmaan juurikaan lue ruotsinkielisiä lehtiä.

Qroquius Kad

Ei se aina ole länkkäreidenkään tiedossa.
Päällimmäisenä tulevat mieleen Martti ja Elise Heinon murhanneet neljä kantakirjasuomalaisnulikkaa, jotka omasta mielestään tekivät Täydellisen Rikoksen ja jäivät saman tien kiinni.

Suomi Finland

Murhien motiivi ei kyllä koskaan lakkaa ihmetyttämästä. Ja se motiivi on usein hyvin helposti löydettävissä.

Kuka ääliö salli?

Moskeijat pitää kieltää koska eivät ne kuulu kulttuuriimme ja ovat vahingollisia ja uhkaavia. Sekä fyysisesti että moraalisesti rapauttavia. Vähän kuten thaihieromasalongitkin:

– eivät kuulu tänne, pelaavat selkämme takana omaa etuaan, pilaavat yhteiskunnan moraalin ja saattavat levittää henkisiä ja ruumiillisiä sairauksia.

Suurin osa thaisalongeista myy seksiä, kertoo poliisi nyt. Suurin osa moskeijoista vihaa yhteiskuntaamme ja tekee parhaansa puhuakseen siitä ja meistä pahaa. Eikä vain tyydy puhumaan, tekee myös.

https://www.expressen.se/nyheter/polisen-sexhandel-hos-majoriteten-av-salonger/

Rutsapinkut loppu ny

Ruotsissa puuhataan nyt lakia mikä mahdollistaa kirjasto- ja uimahallirunkkareitten porttikiellollistamisen. Mites tämä liittyy moskeijoihin? No liittyyhän se.

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/brakiga-ska-portas-fran-bibliotek