Pohjoismaiden moskeija–karttaa päivitetty, Norja menee Suomen edelle reippaasti moskeijakisassa

Pt-mediassa islamisaatiota seuraillaan tarkan puoleisesti koskien Pohjoismaita. Tiesin, että Ruotsissa moskeijoita on paljon, mutta yllätys oli se, että Norja – suurin piirtein samankokoisena maana menee heittämällä Suomen ohi. Ei kai vaan Norjassa ole otettu dopinkia moskeijoiden suhteen, kysyn vaan?

Kartassa on melko tarkasti kaikki Ruotsin ja Suomen moskeijat, mutta Norjan päivitys on vielä vaiheessa. Karttaan on merkitty Norjan isoimmat kaupungit. Norja tuli itsellekin yllätyksenä, melkein minkä tahansa kylän lyö Googleen, niin sieltä löytyy jonkinlainen islamilainen rukoushuone. Tanskaa ei ole vielä aloitettu, hoidetaan Norja ensin loppuun. Selvää on kuitenkin, että Kööpenhaminasta löytyy moskeijoita kuin sieniä sateella.

Karttaa pystyy suurentamaan ja lähentämään.

Muutama selvennys: Kun lähdin hakemaan kaupunkien moskeijoita, niin menin Ruotsissa ja Suomessa läpi kaupunki kaupungilta Googlesta hakusanalla esim. Tukholmasta “Stockholm moske” tai Helsingistä “Moskeija Helsingissä” tai jotain sellaista. Jo näillä tiedoilla saa paljon vastauksia. Sen jälkeen tarkennin hakua kaupunkikohtaisesti esimerkiksi Ruotsissa islamiska förbundet (= liitto tms), islamiska förening (=yhdistys) tai islamiska kulturförening (=islamilainen kulttuuriyhdistys). Viimeksi mainittu on mm. Ruotsissa hyvin yleinen nimike moskeijalle. Ts. moskeijaa ei sanota moskeijaksi “virallisesti” vaan islamilaiseksi kulttuuriyhdistykseksi. Sama näyttää pätevän Suomeen ja Norjaan.

Lisäksi Ruotsissa on olemassa islamilaisia koraanikouluja, jotka päivisin pitävät koulutoimintaa ja iltaisin miehille tila toimii moskeijana. Suomessahan tällaista toimintaa ei ole, koska Suomessa ei tiettävästi ainakaan toistaiseksi ole perustettu yhtään yksityistä islamilaista koraanikoulua.

Tätä asiaa jo pitkään seuranneena totean omana mielipiteenäni seuraavaa: Yleisesti Ruotsia pidetään hyvin islamisoituneena maana suhteessa Suomeen, mutta Norja on selvästi edellä Suomea. En juuri nyt osaa sanoa mitään “lukemia”, mutta Norja johtaa Suomea kyllä tässä asiassa. Tähän asti en ole ehkä itsekään suhtautunut sillä vakavuudella norjalaisen organisaatioon Stop Islamisation af Norge (SIAN), mutta nyt ymmärrän sitä enemmän.

Kannattaa jakaa karttaa, päivitän sitä aina ja jos tiedät jonkun moskeijan, joka on kartalla väärin, tai jota ei ole merkittym niin meiliä.

Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Moonman

Oslo on ilmeisesti nykyään ihan malmöön ja rinkebyhyn verrattavissa oleva etninen viemäri missä huumeita kaupitellaan avoimesti ja raiskaillaan. Ei sen vuoksi yllätä tuo keskittymä juuri siellä

mari

Nyt on tunnustettava, että enpä kyllä tiennyt Helsingin ydinkeskustassa olevan useammankin moskeijan ja vielä ihan arvoalueella. Tuo Lönkan moskeija on tuttu. Siellähän killittää se puolikuu rakennuksen katolla, mutta että myös Fredalla sekä Uudenmaankadulla ja vieläpä Kluuvissa Yliopistonkadulla. Mut täysin puskista tuli, että näillähän on moskeija jopa Etelä-Esplanadilla…kovat on vuokrat Espalla, tai itseasiassa kaikissa edellämainituissa osoitteissa. Mistä nää fyrkat tulee toiminnan pyörittämiseen, Saudeista vai veronmaksajien kukkarosta, vai molemmista? Onhan tuo järkyttävä kartta, Etelä-Ruotsi on ihan mustanaan moskeijoita. Karsea näky, kyllä alkoi viduddamaan.

Ilmari

Fredan moskeija kuuluu Suomen tataareille jotka ovat kunnon väkeä. He omistavat koko talon ja saavat itse vuokratuloja. Heillä ei ole vaikeuksia toimintansa rahoittamisessa.

mari

Ah, claro! Siinä tapauksessa mulla ei ongelmaa Fredan moskeijan suhteen. Jos kaikki muutkin islaminuskoiset olisivat sopeutuneet yhtä hyvin kuten tataarit aikanaan sopeutuivat Suomeen, ei meillä olisi mitään hätää. Vai olisiko se sittenkään niin yksinkertaista? He toisivat joka tapauksessa kehitysmaakulttuurinsa mukanaan, joten eipä taitaisi onnistua. Kuten Seppo Oikkonen toteaa, kahden täysin eri kulttuurin yhteensovittaminen on mahdotonta.

mari

Juu, näin on. Tataarit eivät kuulu tälle listalle vaikka islaminuskoa tunnustavatkin.

jorma

Norjalainen nainenhan on kirjoittanut sen mainion Islam-yhdestoista vitsaus-kirjan. Kertoo siinä myös omista kokemuksistaan Norjassa ja nyt tämän artikkelin luettuani ihmettelen taas vähemmän, että miksi näin on Norjassakin.

Jortonki

Eestissä on tämän mukaan vain yksi moskeida. Sinne Eestiin siis.

mari

Täällä Palmasissa ei oo yhtään eikä tule. Jos “pakolaisvene” onnistuu Afrikan rannikolta rantautumaan jollekin näille saarille, viedään joka iikka vastaanottokeskukseen joka on korkein aidoin ja piikkilangalla täysin eristetty muusta maailmasta. Kaupungille tai biitsille ei pääse hummailemaan. Sieltä ne pyritään palauttamaan kotimaihinsa mahdollisimman nopeasti sillä tänne heitä ei haluta turismia pilaamaan.

Joppos123

Täällä ne eivät pilaa turismia vaan paikkaavat karjuvaa työvoimapulaa. Geelipäät kun eivät oikeasti tulleet duuniin vaan perseilemään.
Senhän raiskaustilastot osoittavat.
Näin ammattilaisena olisi ihan jees jos ryssä tekisi jonkin peliliikkeen.
Sellasen jolla olIsi syy laittaa noi perseilejät vittuun täältä.
Ihan pikku rajahakka vaikka. Please.

Joppos123

Tosiasia on vaan se sama kuten on käynyt ennenkin. Islam ajetaan pois miekalla.
Ei ne puhetta usko.

Joppos123

Vuodenvaihteessa eläkkeelle ja kanariansaaret yksi vaihtoehto talvehtemiseen.
Kävin eka kerran viime talveja ja ihan ok .
Yleensä Kaakkoi-aasiassa ihan reppu reissailen.
Yksi haaste on vielä.
Mt Kinabalu. Se täytyy hoitaa.
Kesäkuun alussa hoidettu.

mari

Tervetuloa Las Palmasiin! Toki tällä saarella on muitakin kivoja paikkoja talvehtimiseen mut itse henkkoht tykkään Palmasista sillä tää on “iso pikkukaupunki”. Tosi turvallinen kaupunki, mulle koskaan käynyt mitään. Kaupunki on kasvanut hurjasti mut noi uudet asuinalueet on rakennettu lähinnä tuonne kukkuloiden rinteille. Keskusta on jo ajat sitten täyteen rakennettu ja on aika ahdas, siksi kulkupelinä mullakin Honda 250cc automaattilaatikolla. Tosi kätevä peli pujotella ruuhkissa. Canterasin asuntojen hinnat aika suolaisia mut en mä sinne turistien sekaan halunnutkaan vaan löysin keski-kaupungilta eräältä pienen kujan päästä kivan pikku kerrostalon jota aluksi vuokrasin ja nyt ostanut omaksi. Ei hullummin 27-vuotiaalta gimmalta. Mut töissä täällä ollaan, ei lomailemassa.

mari

*siis Honda 250cc motoskootteri, ei varsinainen moottoripyörä. Itseasiassa täällä näkee enemmän motoskoottereita kuin moottoripyöriä. Tai ehkä se menee fifty-fifty.

Tuhansia from Africa

Las Palmasiinhan on tullut tuhansia pakolaisia, viimeksi kun luin niin 12.000. Miksi niiden annetaan tulla maihin?

Tuhansia from Africa
mari

Siksi ettei ne huku, muuten iso paha Bryssel suuttuu. Kuten tuossa jutussa kerrotaan, heidät otetaan kaikki huostaan. Yksi suurimmista vastaanottokeskus on La Palman saarella. Mä muutin Las Palmasiin 2 viikkoa tuon tapahtuman jälkeen kun heitä tuli useissa veneissä. Siitä oli paikallisuutisissa paljon juttua päivittäin. La palman vastaanottokeskuksesta osa yritti joukkopakoa, mutta hölmöt juoksivat sen vieressä olevalle lentokentälle ja eihän sieltä pääse mihinkään. Muistaakseni kymmenkunta pidätettiin ja vietiin vankilaan odottamaan käsittelyä ja palautusta Ja kuten sanoin, kaikki palautetaan pois näiltä saarilta, Afrikkaan tai manner-espanjaan espanjalaisten ja Brysselin päänsäryksi. Tänne niitä ei jätetä, jos täällä alkaa Ruotsin meininki, pääelinkeino kuolisi täältä lopullisesti.

Sherlokki suvakko

Mo skeida on osuva nimi mokomille pysteille.

Stig Bakom

Tuonne on kirjattu kunnianhimoisia tavoitteita, joiden toteutuksen ympärillä kuitenkin leijuu islamisaation haju:
https://kestavakehitys.fi/agenda2030/tavoite-10

juonpaljon
Jeeeee!!!!!

Heja Norge!!! Anna mennä!!!! Kyl tää tästä!!!!

murre riepunen

Norjan toivon Suomen voittavan tässä asiassa, isänmaallisuutta kumpuaa hontelosta kehosta vielä. Ruotsi on pelinsä pelannut, samoin Tanska, meille käy samoin ellei nukkehallitus aloita näiden kyttyröiden taluttamisen lentokentille ja kotia päin.

Nih

Sanoisin että Etelä-Ruotsi on menettetty muslimeille.Myös suomen eteläpää alkaa näyttää aika pahalta.

Johan Steel

Mansesterissa pojat oli keppostelleet hieman:
https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000008841822.html

Piikivi

Islam ei kuulu Eurooppaan. Ei se oikeastaan kuulu mihinkään. Ennen opetettiin koulussa uskonnontunnilla kunnioittamaan kaikkia uskontoja. Islam lienee ainoa uskonto, joka sallii ja suorastaan kannustaa väkivaltaan ja muuhun pahantekoon, jos kyseessä ovat ennenkaikkea kristityt. En ole koskaan kunnioittakaan väkivaltaa enkä muuta vastaavaa enkä aio tehdä sitä tulevaisuudessakaan.

Piikivi

… kunnioittanut…

Kaitsu

Valitettavasti Suomessa(kin) on ns. Koraanikouluja..Niitä pidetään yksityisissä tiloissa,myös Uudellamaalla.En voi paljastaa lähdettä,mutta tieto on varma.

Lallukka

Norjaa siis voisi pitää mallimaana muille lammasmaille.