Ohjeistusta kouluille: Älä oleta poikaa pojaksi ja tyttöä tytöksi vaan kysy

Peruskouluihin yritetään tällä hetkellä ujuttaa “sateenkaarioppia”, joka pyrkii hämärtämään kaikenlaiset sukupuoliroolit. Tällaista ideologiaa jakaa ainakin Sateenkaarikoulutus-niminen ryhmittymä.

Ensimmäisessä teesissä kehotetaan opettajia teippailemaan luokka täyteen sateenkaaria. Tarvittaessa voi teipata vaikka läppärin kanteen sateenkaaren, jotta “sateenkaarevat oppilaat tunnistavat sinut turvalliseksi aikuiseksi”. On selvää, että ketään ei pidä kiusata seksuaalisen suuntautumisensa tai trans-henkilöllisyytensä takia. Trans-oppilaat ovat kuitenkin niin marginaalin marginaali-ilmiö, että juuri sen takia tällainen sateenkaarijulistus muuttuukin agendaksi.

 

Astetta älyttömämmäksi mennään seuraavassa. Suomen kielessä on olemassa neutraali sukupuoleton pronomini “hän”, mutta se ei riitä. Välttämättä pitää päästä pätemään ja puhumaan englanniksi she/ he. Tässähän tavallaan raiskataan suomen kieli, joka on aivan ihanteellinen kieli kolmannen persoonan neutraalin pronominin takia juuri trans- ja muunsukupuolisille henkilöille.

No, totta kai tässä on takana tietenkin se, että neutraali “hän” ei riitä, vaan pitää väkisin päästä sanomaan miehestä “she” ja naisesta “he”, jos jollakulla tällainen pälkähtää päähän.

 

Kolmannessa teesissä alkaa olemaan jo aika kieroutunut ajatus. Koululaisilta pitäisi kysyä germaanisia kielten oppitunneilla kultakin oppilaalta erikseen, että onko hän “she” vai “he”. (She = naisesta hän ja he = miehestä hän). Kyselylomake jätetään opettajalle.

Tämä tarkoittaa totta tosiaan sitä, että opettajien ei pidä olettaa kenenkään koululaisen sukupuolta vaan pitäisi erikseen kysyä lapsilta, että onko hän tyttö, poika tai jotain siltä väliltä. Eikö tämä jos mikä kierouta lasten ajatusmaailmaa? Jokainen lapsi tietää olevansa tyttö tai poika, mutta yhtäkkiä tämä sukupuoli jotenkin ikään kuin kyseenalaistetaan aikuisten toimesta. Että what the fuck, enkö olekaan poika vai mitä tuo opettaja meinaa?

 

Neljäs teesi muuttuu jo kilipäisyyden puolelle. Siis meinataanko tässä nyt ihan vakavalla naamalla, että lapsien kuvitellaan randomisti kesälomansa aikana identifioituneen pojasta tytöksi tai päinvastoin.

Opettaja: Jaahas lapset, kesäloma taas ohi. Mites Erkki-Petterin kesäloma meni?
Erkki-Petteri: Opettajalle vaan tiedoksi, että en ole enää Erkki-Petteri vaan nykyään olen Jaana-Irmeli!
Opettaja: Anteeksi Jaana-Irmeli, olinpas minä nyt. No mitens Antti-Einari, oletko sinä vielä poika vai oletko kesälomalla muuttunut tytöksi?
Antti-Einari: Nykyään en ole tyttö, en poika enkä mitään siltä väliltä.

 

Kuten todettiin, niin ketään ei pidä kiusaaman koulussa. Tässä voi nyt kuitenkin kysyä, että mikä funktio eli tarkoitus tällaisella sukupuolettomuuden ajamisella oikein on? Jos minulle olisi koulussa lässytetty jotain she/ he-sössötystä, niin olo olisi ollut lähinnä kiusallinen ja tuntenut myötähäpeää aikuista kohtaan, joka kyselee, että olenko tyttö vai poika. Trans-henkilöt ovat niin marginaali-ilmiö koululaisten keskuudessa, että voidaan sanoa, että sellaista ei käytännössä ole edes olemassa.

Tällainen “oletko poika vai tyttö”– kysely on lasten nöyryytystä. Onhan se nyt aivan helkutin nöyryyttävää kun aikuinen kyselee, että oletko poika vai tyttö. Jollakin saattaa herätä epävarmuus, että olenko muka niin naismainen poika, että pitää erikseen kysyä olenko poika vai tyttö. Ja päinvastoin.

Edelleen seksuaalisia suuntautumisia ei pidä tuoman koululle, olipa kehittyvä lapsi sitten hetero tai homo. Nuori kyllä vartuttuaan ymmärtää asian. Koulun tehtävä on opettaa lapsille kovia luonnontieteitä ja yhteiskuntaoppia, historiaa ja maailman uskontoja, mutta intersektionaalinen feminismi ei kuulu kouluun. Siitä voidaan kertoa yhteiskuntaopin tunnilla, mutta intersektionaalinen feminismi ei voi olla jokaisella oppitunnilla koulun agenda.

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
11.8.2022 05:13

Asiassa lohdullista on, että mitä pienempiä marginaaliryhmiä koetetaan miellyttää sitä mahdottomammaksi homma menee, ja kuolee omaan mahdottomuuteensa.

Mitähän ne muslimiperheet mahtavat ajatella tällaisesta vähemmistöseksuaalikasvatuksesta?

Anonyymi
Anonyymi
11.8.2022 06:50
Vastaa...  Valtsu

Olisikin mielenkiintoista jos siltä puolelta ärähdettäisiin, että nyt riittää. Tavallisten suomaisten äänihän ei tunnetusti kanna minnekään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 12:09
Vastaa...  Anonyymi

Eipä huolta:
jos opettajalla on yhtään itsesuojeluvaistoa, kyllä hän tajuaa olla kysymättä ananastukka-Muhammadilta onko tämä kenties tyttö.

Ihan oman henkilökohtaisen turvallisuutensa kannalta.

Alpertti
Alpertti
11.8.2022 16:58
Vastaa...  Anonyymi

En näe siinä mitään odottamisen arvoista. Asia vaiettaisiin. Kukaan ei kommentoisi mitään riippumatta siitä, miten lujasti huutaen kysymys esitettäisiin.

Outoilija
Outoilija
12.8.2022 15:40
Vastaa...  Valtsu

Sehän olisi vaan plussaa jos muslimit saisivat päähänsä levittää huhua että suomess heidän pojistaan tehdään kouluissa homoja. Ja tytöt pakotetaan lääkäriin poistamaan tissit ja fjötökät. Eipä olisi rajalla enää tunkua.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.8.2022 21:05
Vastaa...  Outoilija

Tämä touhu ei rajoitu enää kouluihin:

Neuvolan työntekijöitä opastetaan kohtaamaan erilaisia sukupuolia edustavat perheenjäsenet tasa-arvoisesti. Heitä kannustetaan myös huomioimaan sukupuolten moninaisuus ja erilaiset perhemuodot.

Heillä on manuaalinaan sosiaali- ja terveysministeriön, tasa-arvoasiain neuvottelukunnnan sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen julkaisema opas.
Ja siinä wokellellaankin niin, että oksat pois:

https://yle.fi/uutiset/3-12573867

Tuo ei siis ole mikään huono vitsi, vaan raakaa todellisuutta:
terveydenhuollon ammattilaiset pakotetaan mukaan mielenvikaisten sukupuolileikkeihin.

KLK
KLK
14.8.2022 16:49
Vastaa...  Valtsu

Pitäisikö sanoa, että onneksi mistään tällaisesta ei ollut puhettakaan vielä siihen aikaan kun kävin koulua. Minullakin nimittäin oli joitakin pojille epätyypillisiä luonteenpiirteitä ja kiinnostuksen kohteita, joiden vuoksi saatoin kyllä joutua ja pilkanteon ja kiusaamisenkin kohteeksi. Mutta vaikka minua pidettiin jonkin verran “tyttömäisenä”, ei kenelläkään silti ollut epäilystäkään siitä, ettenkö kuitenkin ollut poika. Olinhan selvästi pojan näköinenkin. Jos joku luokkatoveri olisi (pilkallisesti) kysynyt, olenko poika vai tyttö vai jotakin muuta, sen ehkä olisi vielä voinut sietää, mutta jos opettaja olisi kysynyt samaa, se kyllä olisi ollut jo liikaa. Ja ties mihin “hoitoon” minut olisi saatettu.

Muuten, asiasta toiseen: jos joltakulta kysytään, mitä englanninkielen pronominia hän itse käyttää itsestään, vastaus ei todennäköisesti ole he eikä she vaan I. Se ei kuitenkaan merkitse, että muidenkin olisi häne

Big l
Big l
11.8.2022 05:18

Milloin nää sateenkaari hörhöt ymmärretään laittaa hoitoon. Sukupuoli elimien silpomisen ja hormoneilla elimistön sekoittamisen sijaan nää ihmiset tarvii psykiatrista hoitoa ja todella kipeästi. Lasten sekoittamisesta pitäis heilahtaa häkki pitkäksi aikaa niuvanniemessä. Näillä sekopäillä ei ole mitään pienintäkään asiaa lasten lähelle

Anonyymi
Anonyymi
11.8.2022 06:52
Vastaa...  Big l

Ei Suomessa saa ketään laittaa tahdonvastaiseen hoitoon, elleivät ole vaaraksi itselleen tai muille. Nämä hörhöt alkavat kyllä jo oikeasti olla sitä.

Tunkio-Tanner
Tunkio-Tanner
11.8.2022 05:42

Kenenkäs poika tämä tyttö on?

Suomi Finland
Suomi Finland
12.8.2022 10:27
Vastaa...  Tunkio-Tanner

Sukupuoli voi muuttua kesken puhutun lauseen. Ei pidä olettaa, että sukupuoli pysyy samana 20 sekunnin ajan.

Jotta ketään ei loukattaisi, eikö olisi parempi puhua kaikista aina he/she him/her pronomineillä?

Ja lopuksi: jos sukupuoli vaihtuu kerran, ei pidä olettaa, että se koskaan voisi palautua ainakaan luonnolliseen biologiseen sukupuoleen. Se on sula mahdottomuus.

Tornion pesänjakajat
Tornion pesänjakajat
11.8.2022 06:47

Absurdi meno yltyy kuin muinaisessa Roomassa kunnes vilu ja nälkä pistävät asiat jälleen tärkeysjärjestykseen.

Anonyymi
Anonyymi
11.8.2022 06:47

Onko tämä opetusministeriön hyväksymää materiaalia vai peräti siellä väsätty sökellys?

Hulluuden huippu
Hulluuden huippu
11.8.2022 08:44
Vastaa...  Anonyymi

Opetusministeriön hoitamaa kasvatus asiaa tämä on. Se on tälläistä jo varhaiskasvatuksen puolella. Eli6kk-6 vuotiaita taaperoitakaan ei saa enää jakaa tyttöihin ja poikiin!
Sukupuoliakin on jo näiden hullujen mukaan reilusti yli sata..Tämä meno on käsittämättömän sairasta! Olisi sille kuuluisalla …veelle töitä!!
Sairaaksi tämän tekee sekin, että lapsia suojellaan kuulema pelien, elokuvien jne väkivallalla, seksiltä ja muilta haitoilta, mutta tälläisellä oletko esko-marjaana tänään poika/tyttö/transu/kakku vai jokumuu sadasta sukupuolesta paskalla ei mukamas sotketa lapsien aivoja lainkaan?? perinteinen moottorisaha murhaaja leffa tuntuu terveemmältä näyttää 8v lapselle kuin koulupäivä tässä helvetin hullujen maailmassa ..

karttakeppi
karttakeppi
11.8.2022 08:52
Vastaa...  Hulluuden huippu

Todennäköisesti osa opettajista osaa sivuuttaa tuollaisen punapöhköilyn lasten kehitykselle haitallisena.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 12:14
Vastaa...  karttakeppi

Hyvinkin niin.
Suuri osa opettajista hoitanee asian jotenkin tähän tapaan:

“Tässä on nyt sitten opetusministeriön määrämän opetussuunnitelman mukainen tällainen juttu, että[…]
Jos joku nyt sitten kokee, että tämä jotenkin häntä koskee, voi tulla juttelemaan kahden kesken.
Mutta muuten ei tästä enää enempää.”

Kysymys kuuluu kuitenkin, kuinka suuri se osa on?

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
11.8.2022 07:03

Jumalauta: Ei käy edes sairaudesta – on sulaa hulluutta ! Niin tai sairasta satuilua. Tai puhdasta vittuilua meille käppäukoille päin.

seant
seant
11.8.2022 07:57

Opettajille voi tulla tästä hulluudesta todella vaikeaa monissa tilanteissa, varsinkin jos jonkun oppilaan vanhempi sekopää. Jo sellainen arkinen tilanne, kun olen usein nähnyt uimahallien auloissa, kun sinne saapuu bussillinen ekaluokkalaisia uimakouluun, opettajat komentavat tytöt ja pojat eri riveihin, jonka mukaan mennään ryhmä pukuhuoneisiin.

Timo
Timo
11.8.2022 08:18

Ne on ne juutalaiset joiden agendana on demoralisoida länsimainen kristitty kulttuuri ja siihen liittyvät arvot.

Moonman
Moonman
11.8.2022 09:22
Vastaa...  Timo

Niin, koska lapset nyt ovat nuorempina ja varhaisteineinä vielä kovin alttiita erilaisille vaikutteille ja jos opettajien ja “auktoriteettien” taholta tuota markkinoidaan jotenkin coolina, tyyliin “voit olla tällainen erikoinen henkilö ja saada erityiskohtelua transuna”, niin toivotaan että varsinkin tytöt saataisiin tuhoamaan itsensä jollain hormonihoidoilla.
Tavoitteena sillä on vähentää syntyvyyttä ennestään ja taustalla olevat (((tahot))) tietävät kyllä, että tuo sukupuolihölynpöly menee läpi ainoastaan suomalaisilla, ei muslimeilla ja afrikaanoilla.
Välillä eduskunnasta kuullaan huolestunutta puhetta syntyvyydestä, mutta jos asioille oikeasti haluttaisiin tehdä jotain, niin tällainen nuorten vahingoittaminen kiellettäisiin ensimmäisenä.

VMP
VMP
14.8.2022 21:21
Vastaa...  Timo

Niin ainakin juutalaiset hallitsee sun elämää ja ajetteluasi täysin, onko se joku tooraa heiluttteleva rabbi joka on ottanut sinut kontrolliin, oletko pyytänyt manaajalta apua, että ajaa juutalaiset päästäsi?

Tyrsky
Tyrsky
11.8.2022 08:29

Sateenkaariväki osoittaa yhä selkeämmin olevansa itse uhka yhteiskunnalle. Lapsen oikeusturva ei toteudu, kun tämä on sellaisen tyypin arvosteltavana, joka on jo lähtökohtaisesti kierouttanut normit uuteen uskoon.

langyia henipa
langyia henipa
11.8.2022 08:43

Tämä on tiettyjen ihmisten tapa hömpöttää jotakin turhanpäiväistä jotta ei tarvitsisi ajatella kaikkia niitä todellisia ongelmia ja uhkia mitä on. Samantekevää onko joku mies vai nainen tai käkikello, ei jaksa enää!

Kiinasta on taas tulossa uusi virus joka on siirtynyt eläimistä ihmisiin:

langyia henipa

Timppis.
Timppis.
14.8.2022 12:34
Vastaa...  langyia henipa

Ei pidä sekaantua eläimiin.eikös laki kiellä.

VMP
VMP
14.8.2022 21:26
Vastaa...  Timppis.

Ei kiellä, tuomioja ja lipponen, eli kaikkea normaali elämää rajoittava sdp siitä teki laillista niillä oli kova kiista eduskunnassa saako myös naapurin lehmää nussia vai ei, ketkäs muistaa tämän käsi ylös o/
sivuhuomautuksena; Kun katsoo niiden ämmiä niin niillä oli tuossa lailliseksi saamissa oma lehmäojassa kummallakin.

ååå
ååå
11.8.2022 08:44

Millä oikeudella kuvottavat punaiset fasistipaskat tulevat vaatimaan minua hyväksymään mielisairaat harhansa?
EI.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 12:15
Vastaa...  ååå

Vahvemman oikeudella.

pedopt
pedopt
11.8.2022 08:51

Tätä pedofiliaa PT media ja paavo tukee. PT media on pedofiliien hallussa.

Joppos123
Joppos123
11.8.2022 09:55
Vastaa...  pedopt

Onko paha mieli kun haukutaan ryssiä vai onko lääkkeet ottamatta?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 12:16
Vastaa...  Joppos123

Ryssänrengeillä on nykyään pysyvästi paha olla, eikä siihen enää mikään auta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 14:29
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Johan saatananpalvonta suorastaan velvoittaa siihen, sillä Isä Saatana ei rankaisematta jätä sitä, joka Häntä palvoo rietastelematta!
Sen sijaan pedofiliaa ei Isä Saatana hyväksy, vaan synnyttää pedofiilit uudestaan pedofiilattaviksi lapsiksi!

Timppis.
Timppis.
11.8.2022 09:15

Jos joku kysyy niin minä olen HE MAN.jos ei uskota niin foto esiin.

Pena
Pena
11.8.2022 09:19

Tämä on juuri tuota vihervasemmiston WOKE paskaa, jota tyrkyttävät joka paikkaan. Sukupuolia on edelleen vain nainen ja mies, eikä sitä voi “vaihtaa”. Kyllä minä ainakin huomaan ulkonäöstä heti onko kyseessä tyttö vai poika. Tytöillä on todella usein pitkät hiukset, sekä muotoja vartalossa. Ei se ole tämän vaikeampaa, paitsi wokettavalle vihervasemmistolle, joista osa “ei tiedä” edes omaa sukupuoltaan.

matti
matti
11.8.2022 10:16

Alkaa Monty Python kohta jäädä kakkoseksi Absurdistan kisassa.

Muori
Muori
11.8.2022 11:27

On yhtä p:lettä, että upea luonnonilmiö omitaan joittenkin ryhmittymien tunnukseksi. Mikä tarkoittaa myös sitä että joudun välttämään kaikkia tavaroita joissa po. väriyhdistelmä esiintyy – ei vaatteita eikä mitään muutakaan sateenkaaren väreissä! Joten kiitti v:tusti sateenkaaren monopolisoijille!

VMP
VMP
14.8.2022 21:29
Vastaa...  Muori

Tästä olen huutanut ja meuhkannut vuosikausia, näiden toiminta on todella törkeää, pöllitään kaikki värit ja julistetaan niitä käyttävät vasemmistolaisiksi katupervoilijoita tukeviksi.

Mikko
Mikko
11.8.2022 11:37

Sateenkaari-intoilijoiden taholta kiusaaminen on näköjään sallittua.

Lerssi-Liisa
Lerssi-Liisa
11.8.2022 11:48

Hitsi, oispa meilläkin 80-luvulla yläasteella ollut noin niin minä olisin poikatyttönä päässyt tyttöjen kanssa suihkuun voikkatuntien jälkeen.

Lerssi-Liisa
Lerssi-Liisa
11.8.2022 11:54

Minä muistan vieläkin, ja äitini myös, kun pikkupoikana kaaaaaaauaaaaaan sitten en suostunut jostain syystä tukanleikkuuseen. Pieni 5-6 vuotias pikkupaskiainen pisti hanttiin kun parturi yritti. En minä tyttö halunnut olla, enkä kikkeliä halunnut irti leikata, olin vaan vastaan kaikkea mitä “piti” tehdä. Eräänä päivänä sitten eräs vanha mies luuli minua tytöksi, ja minä kilahdin. Saatanan äijä, perrrkele. Kotona äiti sai Fiskarsit käteen ja joutui tukanleikkuuhommiin. Se siitä hommasta. Tänä päivänä minut olisi varmaan roudattu heti parturituolista sairaalaan jossa suvakkilääkäri olisi silponut munat siltä istumalta ja sitten vaan virkamiehen leima papereihin että tässä se meidän pikku Anneli nyt sitten on.

Irmeli
Irmeli
11.8.2022 12:08

Psykiatria on nyt ja tulevaisuudessa ykkös ammatti, kun lapset ja nuoret ei tiedä keitä ovat ja mitä heiltä vaaditaan/odotetaan. Anna kun arvaan, on trendikästä olla joku muu kun ihan tavis hetero. Ja tietty heteroita saa syrjiä, heillä ei tarvi olla turvallisia tiloja, no ehkä eivät tarvitsekkaan, kun tietävät keitä ovat, eli normaaleja. Aikuiset olkoot vaikka männyn latvoja, mutta jättäkää lapset rauhaan. Kiitos että sain kasvattaa lapseni normaalissa koulussa, ilman hulluja opettajia ja hulluja oppilaiden vanhempia…

Minä
Minä
11.8.2022 12:28

Petteri oli 15-vuotias poika ja halusi kovasti tyttöjen suihkuun tutustumaan tyttöjen biologiaan ilman vaatteiden verhoiluja. Niinpä hän sitten ilmoitti olevansa tyttö, Pia. Näin Pia pääsi tyttöjen suihkuun ja oli aivan innoissaan. Suihkussa luonto kovetti tietyn ruumiinosan ja tytöt kyselivät hämillään, että kuinkas nyt noin. Pia meni hieman vaikeaksi, mutta keksi sitten sanoa, juu, kun minä olen lesbo.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 14:36
Vastaa...  Minä

Petteri oli huonosti transvalmennettu.
Hänen olisi pitänyt Piana vastata ståndistaan ihmetteleville tytöille:

“Siinä ei ole mitään, sillä minä olen Tyttö!
Tytöillä ei ole sellaista, mitä te väitätte näkevänne!
Jos luulette näkevänne minussa mitään muuta kuin Tytön, teen teistä kantelun, nostelun, valituksen ja ruikutuksen koulun transvastaavalle ja yliwokeltelijalle!
Te ette ole oikeita wokeltelijoita!”

Ja silloin tytöt hätääntyvät:
mikä voisi olla pahempaa kuin syyllistyminen transsyrjintään ja antiwokelteluun?!
Ja niin he antavat Pian tehdä tutkimuksiaan wokeltaen keskenään…

hemis
hemis
11.8.2022 14:06

Jos heikon sukupuoli-identiteetin koululaiset merkitseävät itsensä sateenkaaritunnuksilla, se on kuin kutsu vanhalle homo-opettajalle keitä kannattaa yrittää.

Rehtori
Rehtori
11.8.2022 16:26

Minäpä väitän että Suomessa ei ole yhtäkään yläasteikäistä poikaa joka aikoo sateenkaarihomolesbotytöksi tämän takia ryhtyä. Homoiluhommat pidetään piilossa ja KUNNOLLA tuossa iässä, ja ruveta transuilemaan tuossa iässä on sosiaalinen itsemurha. Ainoat jotka tästä saavat jotain iloa irti on homotransut jotka ovat kouluissa töissä. Mitä helkkaria ne siellä tekee lapsia pelottelemassa, on sitten eri juttu…

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 20:24
Vastaa...  Rehtori

Mielenterveysongelmiahan nämä ovatkin:

ne, jotka aidosti kokevat olevansa väärän sukupuolen kehossa sairastavat omanlaistaan psykoosisairautta.
Ne muut kärsivät, tai oikeammin nauttivat sairaalloisesta huomiohakuisuudesta;
mikä tahansa käy, millä vain saa itselleen huomiota, olipa se millaista tahansa.

Siksi lähes kaikki Mihinkään Sukupuoleen Kuulumattomat ovatkin naisia, ja sellaisiksi selvästi tunnistettavia.

Alpertti
Alpertti
11.8.2022 17:12

Helpompaa kuin selvitellä pronomineja olisi käyttää ihmisistä vain nimiä ja jättää pronominit opettamatta. No tosin tämä on hankalaa opiskeltaessa kieliä, joissa verbitkin taipuvat sukupuolen mukaan, ja varsinkin niissä kielissä, joissa on vain maskuliini ja feminiini. Kiusallinen probleema totta tosiaan. Voisiko niihin lisätä neutrin varmuuden vuoksi?

Riku Laine
Riku Laine
12.8.2022 01:39

Toisaalta, kun itsekin muutin sukupuoleni toissapäivänä kottikärrystä betonimyllyksi saattaisin loukkaantua jos minut tulkittaisiin pojaksi tai tytöksi.
Samalla päätin että olen 17 vuotias.

Lallukka
Lallukka
12.8.2022 10:19

Kysy pojalta oletko tyttö niin turpiin tulee, että hampaat ja tukka lähtee!

Outoilija
Outoilija
12.8.2022 15:37

Entäs ne ihan normaalit ns. poikamaiset tytöt, jotka ajaa traktoreilla, painii ja käyvät hirvimetsällä. Vetää viinaa ja imevät kyrpää niin että isotkin pojat pelkää. Mikseivät he halua silpoa rintojaan pois ja mennä lääkäriin vaatimaan että minulle nyt siannahasta teet ison mulkun saatana! MINÄ OLEN SATEENKAARIMIES!!!! Mikseivät he semmoiseen ryhdy?
KOSKA HEISSÅ EI OLE MITÄÄN VIKAA EIKÄ HEILLÄ OLE MIELISAIRAUKSIA!!!!!!!!!!!

mikko
mikko
12.8.2022 18:43

OLEN PAAVON FANI.ja kiitos arvokkaasta työstä.
Naapurissani on 4 vuotias poika joka tykkää leikkiä nukeilla ja vanhemmat on huolissaan että lasta kiusataan tukevaisuudessa koulussa.
He ovat ostaneet pojalla traktoreita,mutta poika ei leiki niillä vaan mielummin nukeilla.
Oma näkökantani on ettei se lapsi siitä muutu vaikka miten vanhemmat yrittää. mutta vahempien käytöksen vuoksi, pojalle kehityy huono itsetunto joka altistaa kiusaamiselle. Itse muistan omilta kouluajoilta, että homo pojat olivat niitä joita kiusattiin koulussa rankasti. en tiedä onko liput opettajilla oikea tapa, mutta mielestäni hyvä että jotain yritetään näiden lasten takia. Mutta sateenkaari liike ja pride ovat poliittinen liike, jota tässä enemmänkin kritisoidaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
13.8.2022 18:41
Vastaa...  mikko

No jaa, kyllä minuakin nimiteltiin peruskoulun pihalla hakkaamisringin keskellä lisävahingoittamisen nimissä mm. homoksi, vaikka en sellainen olekaan eikä kenelläkään ollut syytä sellaista olettaa.
Sen sijaan kahdella urheilijahakkaajalla oli aina sellainen huohottava kiihko homotellessaan, että taktikoin tarkoin olemasta koskaan heidän kanssaan kahdestaan samassa tilassa.

Toisaalta kuinka moni peruskouluikäinen todella tietää olevansa homoseksuaali, ja vieläpä kertoo sen julkisesti?

mikko
mikko
14.8.2022 18:52
Vastaa...  Qroquius Kad

ikävä kuulla sinun tarina. toivottovasti haavat ovat edes vähän pienemmät. en tiedä pääseekö tollasesta ikinä yli jäkiä jättämättä.

Osa tietää olevansa homo jo esikoulussa. toiset murrosiässä, toiset 30 vuotiaana .Minusta nuo liput ovat siitä mielessä hyvä idea, että ne ketkä eivätole homoja tai transuja 92% tulevat tietoiseski että niitä on ja ehkä homo sanaa ei käytetä haukkumanimenä enää. Voi tietty olla täysin väärässä