Nyt voi taas tukea toimintaa!

 

Tiesitkö, että nyt voi taas hyvällä omatunnolla tukea Pt-median toimintaa. Tuki on vähän kuin psykologilla käynti, se helpottaa ja keventää raskasta oloa. Ja tietää, että jatkossa voi taas lukea aivan älyttömän hyviä juttuja.

Pt-medialla ja kalastusharrastuksellani on paljon yhteistä, molempia voi tehdä tuntikausia, mutta ei saa mitään. Pt-mediassa lähinnä haukkumista klopalistiksi ja suvakoksi. Kalastamisella lähinnä pohjaan tarttuneita uistimia. Silti sitä jatkaa itsepintaisesti molempia.

Jos siis tuntuu, että homma on tukemisen arvoista, niin klikkaa PayPalia. Sinne ei tarvi mitään rekisteröitymisiä tms. Viestikenttään voi laittaa viestin, luen ne aina.

Voit käyttää myös pankkisiirtoa seuraavilla tiedoilla:

IBAN: LT 17 3250 0770 1394 6133
BIC/ Swift: REVOLT21
Saajaksi pt.

Jos pankki kyselee osoitteita, niin voi laittaa: Box 143, 11475 Stockholm.

Yleisesti kiitos kaikille teille, jotka tuette toimintaani.

 

Notify of
guest
96 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ullstrumporna

Oletko jo saanut ne villasukat joita eräs lukija tarjosi rahan sijaan?

Jari

Tilaa lukupaketti nyatider.nu

Totuus on ihan toinen

Kuka haluaa tukea mediaa, jossa omasta mielipiteestä poikkeavat näkemykset leimataan foliohattuiluksi ja salaliittoteoriaksi? Eli PT ei poikkea millään tavalla valtamediasta. Samaa kuraa kuin YLE, Hesari jne.

Ennemmin heitän setelit kaivoon, kuin kannatan juopon ja peliriippuvaisen mielensäpahoittajan harrastuksia.

Setä

Joo, salaliittoteoreetikot ja muut paranoidit voisivat suksia kuuseen. Laittelen kaljarahaa jahka omasta kaljapöhnästä jakselen. Reilu 50 litraa vielä käymässä. Eiköhän huomenna jaksa laitella.

mike lake

Totta turiset,jos omat mielipiteet ovat niin ääriajattelua etteivät ne mahdu tähän suhtkoht vapaaseen PTmedian formaattiin silloin varmaan pitää etsiä niitä kirjoitusalustoja joissa omat mielipiteet saavat kannatusta.

Wittgenstein

Näköjään Putinin Postin Päätoimittaja Anus Putkonen kommentoi, siellähän se totuus on toinen

Last edited 8 kuukautta sitten by Wittgenstein
Runtiti-pou

Bäckmania rahoitti ainakin ennen muinoin Venäjän juutalaiskongressin silloinen johtaja Boris Shpigel. Putkonen kuului hänen perustamaansa verkostoon “Maailma ilman natsismia”

Sherlokki suvakko

Ihme jargoniaa sulta, erimieltäkin olevia pitää sietää. Pavelle meni kannatusmaksu, kiitos vihjeestä.

VMP

Se olisikin vallan yllätys jos ne poikkeavat mielipiteet poikkeaisivat edes vähän noiden parin sivuston toimittelijoiden hyväksymistä kansallismielisille sopivista mielipiteteistä ja totuuksista, mutta silloinhan olisit maanpetturipersu, etkä oikea “kansallis”mielinen. Uskot kuitenkin, että nuo on omia mielipiteitä(si).

Last edited 7 kuukautta sitten by VMP
GLGL

150000 klikkausta/kk/toimittaja. Monikohan valtavalhemediasta pääsee samoihin lukuihin?
Luulisi myös mainostajia kiinnostavan (todistaa vain, että cancel-kulttuuri on voimissaan).

antiomerta

>Uusi vuosi on hyvä aloittaa maksamalla suojelurahaa.

Asiallinen muistutus käväisempä paypankissa…done.

Valitettavasti tuo suojeluraha ei ole ihan väärä ilmaus. Svedu-tutkimusten mukaan ruotsalaisten arkiympäristössä turvattomuus ja rikollisuus rehottavat. Suomalaiset globalisti-poliitikot, jotka tahtovat ajaa suomalaiset samaan suohon, ovat poistaneet kaiken Ruotsia koskevan ajankohtaisuutisoinnin suomalaisten ulottuvilta. Miten voi olla mahdollista että jo -80 luvulla televisiosta näkyi Ruotsin kanavat, mutta vuonna 2016 kaksikielisen maan televisioista lähtivät viimeisetkin svedu-kanavat eikä teemallekaan jäåänyt enää edes uutislähetyksi. Nyt ainut mitä voi Ruotsista nähdä on joku luontodokumentti, allsång på skansen, ja ruotsin kuninkaalisten vuosi 2020.

Mikäli suomalaiset saisivat oikeasti tietää mitä Ruotsissa tapahtuu, voi olla että persut olisivat pysyvästi suurimpana puolueena… pääministeripuolueena. Ja sitä eivät YLE:n ja valemedioiden hallitsijat salli eli parempi vain näyttää “avaraa luontoa” ja olla muutenkin kertomatta mitään Ruotsista.

Paavo ja totuusmediat ovat valtavan tärkeitä ajankohtaistiedonvälittäjiä. Se että Paavolla riittää aineksia trangiaan ja varaa maksaa reportaasikuluja hidastaa Ruotsin turvattomuuden ja rikollisuuden rantautumista Suomeen eli kyse on suojelurahasta. MOT

Fatwantarkistaja

Klikkauksia enemmän kuin maailmassa on kuollut juutalaisia. Se on jokaisen mietittävä tykönään, onko se hyvä asia.

VMP

Useampia niitä on kuin ihmisiä on käynyt kuussa mutta sinulla ei ollut totuutta edes räjähtäneiden sukkuloiden vertaa…

JuhoL

Laitan taas sen verran diskorahaa, että Paavo saa vedettyä kunnon viivat (0,1g ?)

Ostaisitko auton

Kyllä maksetaan. Puoli välissä tätä kuuta. Ensin pitää hoitaa pakolliset. Elarit yms sellaista kivaa. Esim veroja. Jotta mussukoilla on hyvä olla.

Sherlokki suvakko

Puoliväli meni jo =D

Pekka

Monessa tapauksessa Paavo on ollut järjen ääni, valitettavasti testaamattomien rokotteiden puolesta puhuminen ei ollut tätä, asian loppuhoitokin meni niin mauttomaksi että päätin lopettaa automaattisen kuukausilahjoituksen. Katsotaan myöhemmin uudestaan jos Paavo osaa suorittaa vilpittömät katumusharjoitukset mahdollisen raskauttavan todistustaakan ilmaantuessa.

HenkkaR

Hiukan surullista että Paavo edelleen jatkaa juuri tätä “mautonta jälkihoitoa”.

qanon- ja mikrosiruhörhöille voi ilman muuta vittuilla, mutta Pekka tuskin viittasi sellaisiin, vaan:

a) yleisesti liian varauksettomaan puolustuskantaan uusia pikaisesti kehiteltyjä rokotteita kohtaan joita ei ole voitu luotettavasti testata tällä aikaa, ja muutenkin hiukan liian varaukseton luotto virallisiin tahoihin, kyseenalaistamatta niiden motiiveja vaikka niiden on nähty epäpuhtaita olleen monella saralla.

b) denialistisen vittuiluvaihteen päällelaittamiseen ja silkkaan olkkiukkoiluun mikrosiruista ja qanonista joka kerta kun kukaan sanoo mitään kohtaan a, vaikka ei olisi em. olkiukoista puhunut yhtään mitään.

Vaikka tarkoituksesi on varmasti ollut jalo, niin valitettavasti tämä toimintatapasi (varsinkin kohta b) kyllä enemmänkin työntää lisää porukkaa hörhöilyseuraan kuin hälventäisi hörhöjen luuloja.

Maltillisuuden ja olkiukkoilun välttelyn lisäksi olisi hyvä myös näille oikeille hörhötyksille JOSKUS mainita pelkän vittuilun lisäksi jokin lyhykäinen asiaperustelu, esim. että jos mikropiirejä haluttaisi ihmisiin pistellä niin se olisi onnistunut kätevämmin jo vanhojen kattavien rokotteiden avulla, sekä qanonin kyseessä ollessa mainita joku esimerkki todistetusta epätotuudesta, sillä suuri osa lukijoista ei tiedä qanonista yhtään mitään jolloin pelkän “qanon-hörhötys” -fraasin hokeminen kuulostaa yhtä uskottavalta kuin valtavalhemediauskovaisten hokema “PT-media on hörhömedia, joten asia ei voi olla totta koska siitä kirjoitti PT-media”.

Toisaalta Pate kunnostautui nyt vastikään ihan hyvin Norjan virallisen objektiivisen tiedon suomennoksella, josta kiitokset. Hyvä alku, joskin toivon hieman lisää objektiivisia koronaan liittyviä uutisia rokotteineen kaikkineen, _puolin ja toisin_, niin päästäisi eroon jonninjoutavasta ja haitallisesta polarisaatiosta, ja Paten leimaantumisesta puolueelliseksi, joka karkottaa maksavia lukijoita aivan turhaan.

Luotan että Pate vielä ottaa opiksi, joten kunhan nämä pahimmat paukkupakkaset hellittävät ja pidämme taas porukkamme kokoontumisillan niin keräämme jälleen kolehdin Patelle ja isäntä laittaa pankkisiirron menemään!

Kiitos Pate kaikesta hyvästä!

Just saying

Tämä rokote on sarjassaan ensimmäinen rna-rokote
-se mahdollistaa sen että rokotteen sisältämä geneettinen informaatio laitetaan solun koneiston kautta osaksi dna:ta
-tämän tyyppisiä rokotteita on aiemmin testattu vain koe-eläimillä, ja haittojen takia ei ole voitu edetä tutkimuksissa

“Rokotteet on rokotteita” on vähän kuin “ajoneuvot on ajoneuvoja”, mitä eroa henkilöautolla tai avaruusraketilla. Nehän on kuule ajoneuvoja. Kun rokotteen täysin uudesta toimintamekanismista ei puhuta, sillä ajattelisin haluttavan pitää suuri yleisö hämmentyneenä ja tietämättöminä. “Maahanmuuttajat on maahanmuuttajia ja se on rikkautta”.

Jari

Ota nuorennuskuuri,puhdista kehosi kuonaaineista ja myrkyistä

VMP

Niin näiden tänne kirjoittavien välkkyjen mukaan rna rokote muokkaa ihmisen perimää joten eihän sieltä dna:sta tarvitse kuin pidentää telemeerejä, niin homma on siinä, olet nuorempi.

Runtiti-pou

Kaikki rokotteet ovat turhia ja epäterveellisiä. Mutta tämä uusi se vasta tuhoisaa on terveydelle, kuten kuolintilastot jo osoittavat

VMP

Juuri näin kurkkumätä ja isorokko on saatava takaisin ainakin monien tänne kirjoittavien äidit on selkeästi sairastaneet vihurirokon, papilooma rokotekkin on täysin turha kun kohdunkaulasyöpäkin on vaan naisten juttu, pitää sairastaa kaikki taudit koska silloin on tosihyvä vastustus kyky, vesirokon jälkitauteihin myöhemmällä iällä kuuluva vyöruusu se vasta ihmistä tervehdyttää, sitten sitä vasta terve on kun kaikki nuo on sairastanut ja mahdollisimman monet muuta taudit ja haavatulehdukset. Tämä on antiepäterveellisen elämä pääpilari. Btw. Nastarenkaat aiheuttavat tilastojen mukaan kuolonkolareita jäisillä teillä.

VMP

Tänä talvena ei ole ajettu yhtään kuolonkolaria kesärenkailla!

Arska

öyhöttäjälle diskorahaa, ei kiitos. Ota testaamatonta rokote ja luota asiantuntijoihin, minä en enää rahoita pennin jeniä tähän toimintaan.

Jari

Koululääketieteen kirous

Sherlokki suvakko

Arska on tehtaalla =D

Sherlokki suvakko

Tietääkseni et ole itse käynyt piikillä? En minäkään, päätin sen jo ennen myrkyn markkinoille tuloa 2020 kesällä ja ihan muista syistä kuin salaliittoteoria. Rna on keksitty jo aikaa sitten, mutta ny ne perkeleet soveltaa sitä. Heikentää omaa immuunimekamismia. Tuolta kompostitunkiolta löydän paremmat vasteet flunssataudeille. Sitäpaitsi hyvä kaverini kuoli tokapiikin jälkeen ja arvaahan kerrotaanko totuus asiasta. Tää on ollu mielipiteeni jo ennen sikapiikkihysteriaa, eikä se muuksi muutu, en silloinkaan ottanut sitä. Ei mennä enää näihin, eiköhän sitä ole vatvottu tarpeeks.

VMP

Meilläkin kissa kuoli, välittömästi piikin jälkeen ei ole missän kerrottu siitäkään. Mummo kuoli jo ennen piikkiä, arvaa onko yksikään vaihtoehtomedia kirjoittanut/kertonut asiasta!! Arvaa onko totuutta kerrottu missään!

VMP

Suosittelen vaihtamaan rahat mielummin tansanian albiinon kuivatusta kädestä tehtyyn jauheeseen jolla saat tuhottua lännen noituudella aiheuttetut vaivat.

Suojamaskeja paremmin toimii naamaan levitetty sianpaska tämä on taatusti totta etenkin jos hierot sillä koko kehon voin melkein luvata, että muutkin tarttuvat taudit pysyy loitolla(Tätä asiaa ei moni osaakkaan selittää).

K J

Tervehdys Paavo Tajukangas.

Nyt ollaan mekin vihdoin saatu laitettua julkaisua varten jonkin verran kihnua. Hieno homma että lukijamäärät on pysyneet samoina. Odotin että olisivat nousseet, koska niin moni kuitenkin tämän MEDIAN tietää.

Mutta asiasta yhdeksänteen, tässä olisi Yle Areenaan linkki: Therouks: Elämää reunalla. Veljeni näytti tämän mulle tänään ja tullut televisiosta 5/1/2021. Tämäkin avartaa silmiä, vaikken juontajasta oikein pidä, eikä syy ole se että hän on juutalainen. Toivon, että pystyt katsomaan tämän:

https://areena.yle.fi/1-50625633

Tämä on sarja ja juontaja palaa 20 vuotta sitten tapahtuneisiin haastatteluihin – mutta en spoilaa enempää.

K J

Hyvää iltapäivää.

Miksi et julkaissut kommettiani eilen? Johtuiko se siitä että siinä oli linkki Yle Areenan dokumenttisarjaan, missä oli kaikenlaisia hörhöjä, vai etkö pystynyt näkemään sitä (suosittelin katsomista), koska ehkä se linkki ei näy muuten kuin Suomessa.

Terveisin K

K J

TESTI! Tämä ei ole se eilen ehdottamani dokkari. Mä nimittäin seuraan kaikkia medioita, että ei tule mitään mokailtua.

https://areena.yle.fi/1-4664175

K J

Tervehdys Paavo Tajukangas.

Nyt ollaan mekin vihdoin saatu laitettua julkaisua varten jonkin verran kihnua. Hieno homma että lukijamäärät on pysyneet samoina. Odotin että olisivat nousseet, koska niin moni kuitenkin tämän MEDIAN tietää.

Mutta asiasta yhdeksänteen, tässä olisi Yle Areenaan linkki: Therouks: Elämää reunalla. Veljeni näytti tämän mulle tänään ja tullut televisiosta 5/1/2021. Tämäkin avartaa silmiä, vaikken juontajasta oikein pidä, eikä syy ole se että hän on juutalainen. Toivon, että pystyt katsomaan tämän:

https://areena.yle.fi/1-50625633

Tämä on sarja ja juontaja palaa 20 vuotta sitten tapahtuneisiin haastatteluihin – mutta en spoilaa enempää.

K J

Laitoin sen uudelleen, mutta siinä lukee AWAITING FOR APPROVAL – jälleen kerran.

Ville74

Vähensin verojen maksua niin nyt riittää Paavollekkin kuukausittain vähän suojelurahaa.
Hyvää työtä PT-media! Kiitos

Risto Jääskeläinen

… jatkoa sarjaan.

noname

Vittuilusta en maksa. Mutta onnea kuitenkin PT-medialle.

T

En ole kaikesta samaa mieltä kuin tämä julkaisu, mutta tämä ei estä olemasta epäsäännöllinen tukija. Ikävä kyllä en ole yrittäjä, joten en voi ostaa mainostilaa. Jos lukijoissa on yrittäjiä, suosittelen vahvasti mainostamista tässä mediassa.

Kansallismielisten tulisi suosia muita kansallismielisiä mitä tulee palveluiden tarjontaan ym. Tästä muunmuassa Paul Ramsey on puhunut.

mike lake

Ja jos ei olla silloin vasta syntyy keskuselu.

Kummasteleva.

Niin vähän kuinka lestadiolaisia pitää suosia, sisäpiirikaupat, muiden syrjintä ja panettelu, muiden yrittäjien ulospeluu ja uhkailu, kartellit jne. siksikö niitä kuuluu teihin niin paljon, laajennos pyhä veli organisaatioon?

Setä

Laitetaan taas kiljurahaa 50€, äläkä juo keskenkäynyttä. Mikä muuten on paras ruotsalainen olut?

seant

Viimeksi kun laitoin pankin kautta, niin kerroit, että nordean tili suljettiin. Sulkemisesta puheenollen kuinka verkkokaupat voi yleensä myydä ulkomaalaisille, jos ulkomailta tulee rahaa, niin tili suljetaan.

VMP

Eikös joku oikeus olis hyvä asia tuollaisessa?

Qroquius Kad

Milloinkohan täällä on tuollaista kannatettu?

Qroquius Kad

Jaa millaista? Aivan kuin tuosta puuttuisi jotain olennaista.

VMP

Koska ole täällä selkeästi oppositiossa julistaudun kannattamaan vain tälläistä, tuollainen on puuta heinää..

Seppo Makkonen

Paavo, olen jo pari kertaa laittanut saturaisen sinulle saadakseni lukupaketin. Miten siihen pääsee käsiksi?

Seppo Makkonen

Paavo, onko lukupaketti siis vain joke? Ei muuta vastiketta rahoille kuin PT-Median normaalit sivut?

Qroquius Kad

Siltä se vaikuttaa, mutta nyt voit investoida lukupassiin!

VMP

Niin se on vapaehtoista kuten poliitikoille totuuden puhuminen tai petoksesta tuomio.

Mirkku

Kuvassa on kaksi vuohta, miten ne liittyy otsikkoon?

Qroquius Kad

P.T.Kangas kehottaa erottamaan vuohet lampaista?

Sherlokki suvakko

Jos panopassilla olis takuu, niin kyllähän sitä vois… Paveha ei takaa mitään muuta, kun korkeaoktaanisen vitutuksen päivittäin. Pari kertaa joitain ropoja tullu laitettuu. Hämää vähän nuo vanhat päivämäärät.

Adblokk

Sul on jo mainosrahat.

fasfsafsad

Sulla Paavo alkaa oleen jutut semmosia että mun mielestä olisit ihan oikeutettu samaan valtiontukeen ku Alma ja Sanoma.

Saastamaski

PT-mediaa olen aikoinaan alkanut seurailemaan sen Ruotsin haittamaahanmuuttoa koskevien raporttien vuoksi. Siitä kiitos PT-medialle.

Korona-/rokote-aiheet kuitenkin paljastivat PT-median hyvinkin rajoittuneen kyvyn nähdä ja ajatella ilmiöitä, joita ympärillämme tapahtuu ja niitä, jotka näkivät ja kykenivät ajattelemaan, PT-media on omassa rajoittuneisuudessaan ajautunut kutsumaan hörhöiksi sun muuksi sellaisiksi.

Ja nyt tätä samaa ajattelemattomuuden riemujuhlaa sitten tarjoillaan samassa säälittävässä paketissa, jossa näkeviä ja asioita ajattelemaan kykeneviä heitellään Putinin trolli- sun muilla leimoilla. Vähän kuten JSN:n hyväkiva-medioillakin on ollut tapana.

Käyn täällä enää tarkistamassa kuinka alas PT-media on vajonnut totuutta vältellessään.

Saastamaski

Toivotaan, että PT-media vielä pääsisi murkuista amppareihin omiensa joukkoon. Siellä on oikeamielisten medioiden parissa mukavaa nauraa väärin ajatteleville hörhöille.

VMP

Mitäs jos ei ole väärinajattelijoita, mitäs jos onkin vaan ajattelemattomia tai ajatteluun kykenemättömiä? Ei suomessa tapana ole sellaisille nauraa. Pt taitaa siinä linkkilistassa olla ainut paskapuhevapaa agendaton julkaisu..

VMP

Etkö ymmärrä, että maailmassa ei ole muuta kuin rokotteet ja suomi on huippuosaajien maa, sen takia suomessa 20% kansasta on koulutukseltaan vähintään lääkäreitä ja 10% virulogian spesialisteja jotka työskentelevät lääkeyhtiöden tutkimus jaoksissa ja sieltä käsin kertovat meille salaisuuksiaan. Ja näiden spesialistien keskuudessa vallitsee esim. laaja konsensus “pisaratartunnanteorian” saatanallisista juurista. Monet näistä lääkäreistä, huippu osaajia kun ovat, erikoistuneet myös “oikeaan” historiaan, vapaamuuraukseen ja valtion budjettiin sekä erityisesti luetun ymmärtämiseen.

VMP

Tuohon pitää lisätä, että lääketieteen tuntemus ja suhtautuminen rokotteisiin, määrittelee näiden huippuosaajien keskuudessa sen puhutko totta. Lääketieteen pätevyys määrittellään kysymyksellä; “Onko pisaratartunta saatanan vale ja rokotetteet salaliittoa ja huijausta?” Kielteinen/hieman kielteinen/epäröivä vastaus johtaa mahdollisen pätevyyden mitätöimisen ja toimiluvan riistämisen lisäksi seuraaviin faktoihin —> luet hesaria, kykysi ymmärtää on hämärtynyt, mahdollinen russofoobi kun ei ota asioista selvää, olet naapuriheimon valepoppamies, maanpetturin, et osaa laskea, vapaamuurari, natsien puolustelija, totuuden kieltäjä, väärän lahkon jäsen, luopio, etenkään maineikkaille iowan metro tunneleissa asuville karkoitetuille huippuyliopiston proffessoreille ei kannata vinoilla.

VMP

Olette loistava, tässä on kiteyttetty kaikki, näin jälkiviisana.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Teen samoin.

Kukavaan

PT-median ydinosaamista on Ruotsin tilanteen seuraaminen. Sillä alueella Paavo on ylivoimainen. Kantaahan uutisissa ei välttämättä tarvitse ottaa. Tosiasiat riittävät.

Valtamedia ei ilmeisesti ideologisista syitä johtuen kerro Ruotsin todellisuudesta. Ei edes Ruotsissa. Mitä muuta valkopikselöinti on kuin totuuden salaamista.

Samankaltainen uutispimento oli sotien jälkeen Suomen valtamediassa Neuvostoliiton suhteen ja sen hedelmänä saatiin 70-luvulla tynnyrissä kasvatettu opiskelijasukupolvi kapinoimaan ja leikkimään työläistä.

Vladimir

Heh. Paavolla samat tarinat kuin pravdalla.. siis hesarilla.

VMP

Mutta kun sua on syytetty että otat vastaan länsi valuuttaa, niin voiko tuon maksaa mielummin ruplasalkulla tai vaikka rialeina? Vai minkä laista “oikeaa” rahoitusta otat vastaan, kun länsivaluutta aiheuttaa kuulemma natsisympatiota ja russofobiaa, eli euroilla ei voi maksaa 🙂

Aaro

Kyllä, niin tuenkin vaihtoehtomediota, mutta en SUVAKKI sellaista.

Sellaisella ei ole eroa valtamedioihin eikä sellainen tue omaa aatemaailmaani.

Arska

Hommaa suomalainen puhelinnumero ja avaa Mobilpay. Numero voi olla vain tuota tarkoitusta varten.

Mr X

Paavo,hoidat hyvin virkaa,tulen yli 08 ehkä vielä ennen joulua,passarko fika söder ?

Mr X

Ja,minä sen verran vanhanaikainen,paperiraha liikkuu. Men,som sagt,om det passar ?

Qroquius Kad

Onko tuo luurityttökin antanut P..T.Kankaalle, kuten se toimistosihteerikkö?

Mr X

Bueno,vi hörs .