Kouluesimerkki täydellisestä turvapaikkabluffista – eritreaanot sotapakolaisina

Tämän päiväisen eritreaanomellakan innoittamana kaivoin naftaliinista artikkelin, joka koskee sotapakolaisia nimeltä ertitreaanot.

_ _ _ _

Eurooppalainen turvapaikkasysteemi on toisinaan hyvin merkillinen. Toisaalta tiettyjen Afrikan maiden ihmiset, esimerkiksi eritrealaiset, voivat muuttaa vapaasti Eurooppaan, toisaalta he hakeutuvat turvapaikanhakijoina Eurooppaan.

Mistä on kysymys?

Eritrea on Italian entinen siirtomaa vuodesta 1890 vuoteen 1941, jolloin Britannia valtasi maan Italialta. Britannia hallinnoi maata vuoteen 1952, jolloin Eritrea liitettiin Etiopiaan. 1970-80 luvulla oli erilaisia sotatoimia kunnes Eritrea itsenäistyi 1993.

Sen jälkeen maassa on ollut rauhallista lukuun ottamatta yhtä pikku sotaa vuonna 1998 Etiopian kanssa, joka sekin on enempi keihäin käytyä pullistelua kuin oikeaa sotaa. Mutta mitään sellaista oikeaa sotaa Eritreassa ei siis ole ollut ainakaan viimeiseen reiluun pariin kymmeneen vuoteen. Eritrea on toisin sanoen sotaa käymätön ja rauhallinen maa.

Italia ja Eritrea

Koska Eritrea on Italian entinen alusmaa, niin italialaiset ovat säilyttäneet eritrealaisille joitakin pikku etuuksia. Mm. sen, että kuka tahansa eritrealainen voi melko helposti muutta Italiaan ilman mitään erityistä perustetta. Italiaan muutolle riittää perusteiksi lähinnä se, että on eritrealainen.

Eritrealaisia ollaankin käytetty varsinkin takavuosina Italian suurilla viinitiloilla työvoimana. Eritrealaisten on annettu muuttaa Italiaan ja nämä ovat keränneet viinirypäleitä palkkaa vastaan.

Eritrealaiset voivat muuttaa Italiaan aivan vapaasti. He pääsevät helposti viinitiloille töihin ja voivat sitä myöten elättää itsensä työn teolla.

 

Mutta, tästä huolimatta eritrealaiset hakeutuvat mieluummin Pohjoismaihin tai Saksaan sotapakolaisina.

Toistetaanpa vielä: eritrealaiset saavat muuttaa ihan vapaasti Italiaan ilman mitään pakolaisstatusta, turvapaikkahakemuksia tms. Riittää, että on Eritrean passi. Mutta toisaalta he voivat hakeutua pakolaisina kaikkiin muihin Euroopan valtioihin.

Mikä ongelma?

Kyse on tietenkin siitä, että Italiassa viinitiloilla rahan eteen joutuu tekemään pitkää päivää, kun taas Suomessa tai Ruotsissa rahan eteen saa nukkua puolille päiville tekemättä mitään. Niin ikään pohjoisesta saa ilmaisen asunnon, kun taas viinitiloilla joutuu asumaan renkituvissa, jos ei itse saa hankittua asuntoa.

Eritreaanoilla ja italiaanoilla on ollut hyvä suhde jonnekin 1990-luvun loppupuolelle. Mutta tultaessa 2000-luvulle kuvioon on tullut ns. turvapaikkapolitiikka, joka on sekoittanut pakkaa.

 

Vielä ainakin vuosina 2016-2018 Italia otti aivan normaalisti eritrealaisten turvapaikkahakemukset vastaan. Vaikka eritreaanot saisivat Italian lakien mukaan muuttaa Italiaan työn perässä ihan laillisesti, niin Italia otti mieluummin vastaan eritreaanojen turvapaikkahakemuksia. Siinä oli yksinkertainen idea: turvapaikanhakijoita saadaan siirrettyä toisten maiden niskoille taakanjako-ohjelmalla.

Italia ottaa vastaan eritrealaisten turvapaikkahakemuksia, vaikka eritrealaiset voivat muuttaa ihan vapaasti Italiaan. Mutta koska maailma on muuttunut sitten 1950-60-70-luvun, niin muuttuneet ovat myös systeemit.

Juuri tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa, että tuleeko Eritreasta turvapaikanhakijoita.

Eritreaaanojen lennättäminen ympäri Eurooppaa oli turvapaikkapoliitiikan täydellinen nolaus

Eritrealaisten lennättäminen taakanjaolla ympäri Eurooppaa oli turvapaikkapolitiikan yksi tyyliesimerkki siitä, miten afrikkalaiset löytivät hyvin toimivan automaatin eurooppalaisesta hyväuskoisesta naiivista turvapaikkapolitiikasta.

Sekin on mielenkiintoista, että millä perusteella eritrealaisille myönnetään turvapaikkoja. Pidetään heti alkuun mielessä se, että Eritreassa ei ole sotaa. Siellä ei myöskään ole sellaista hirmuhallintoa tai diktatuuria, jota ihmisten tarvitsisi pelätä. Eritrea ei ehkä ole mikään maapallon paratiisivaltio. Se on kehittymätön afrikkalainen yhteiskunta. Islamin osuus on vajaa 50 % ja erilaisia kristittyjä ja luonnon uskontoja toinen puoli. Mitä kehittymättömämpi maa, sitä enemmän uskontojen välisiä kiistoja.

Mutta kaiken kaikkiaan Eritrea ei se myöskään ole mitenkään erityisen surkea valtio. Ihan perus Afrikkalainen maa.

Suurin ongelma on se, että länsimaat myöntävät eritreaanoille turvapaikkoja armeijan takia! Eritrea on sellainen maa, jossa miehillä armeija kestää 2-3 vuotta ja naisillakin on jonkinlainen sotakoulutusvelvollisuus.

Vain ja ainoastaan tämä on perustelu Eritreasta tulevien turvapaikanhakijoiden oleskeluluville. Eurooppa myöntää turvapaikkoja armeijakarkureille.

 

Koulukirjaesimerkki täydellisestä turvapaikkabluffista: eritrealaiset voivat muuttaa Italiaan (eli EU-maahan) sen oman lain nojalla. Mutta samaan aikaan ne voivat hakea turvapaikkaa Ruotsista tai Suomesta armeijan perustella.

– – –

Artikkeli julkaistu 2020 ja päivitetty 2023.

Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Meno jatkuu

Kiitos, SDP ja Vihreiden äänestäjien, saamme myös lisää porukkaa taas kerran. Suomessakin.

Kaksilla rattailla

Keskusta, Rkp ja Kokoomus ovat aivan yhtä halukkaita väestönvaihtajia. Kokoomus nyt oppositiossa ollessaan kalastelee ääniä tekokritiikillä, mutta kun ja jos se on hallituksessa Sdp:n kanssa niin politiikka on entinen taas. Vain persujen kova vaalivoitto voi muuttaa tilannetta.

Meno jatkuu

Kyllä se niin on, että ei tässä kannata kuin PS vain äänestää joka kerta. Muut puolueet ihan samaa menoa mitä mainittiin. Ei ole vaihtoehtoja. Harmi vain että ihmisistä moni ei tätä vain millään ymmärrä.

Timi T

SiniMustaLiike…

VMP

Kutsutteko sinimustaa puoluetta sitten valeoppositioksi jos ne saa yhden paikan eikä poista maahantunkeutuneita, eroa eu:sta, devalvoi suomenmarkaa, kansallista kaikkea,laita virsiä pakkolaulettaviksi kouluihin ja mannerheimin patsaita pakko kumarrettaviksi? Oliko niillä vielä jotain muuta? Entä jos sinimustaliike ei kanna hallitusvastuuta ja ota pääministeri paikkaa?

sims ala bim

näin on, mahtaako löytyä ajattelevia äänestäjiä suomesta?

Runtiti-pou

Persut ovat myös vaihtaneet väestöä aina ja he vastustavat etnonationalismia. He ovat petkuttajia

VMP

Faijas kannatti etnonationalismia kun siskoaan nai… Vastustaako se sitä oikeasti? Vai ottaisiko eroa näihin ääliöhin jotka kertovat ryssien propagandaa tai jauhavat sanoja ja samoja lauseita ymmärtämättä niistä mitään? Luuletko, että perussuomalaiset alkaisivat vastustaa jos allah huutaisi kaikki muslimit heti mekkaan pysyvästi?

VMP

Jos sinimusta liike saa paikan niin onneksi se toteuttaa kokosuomen kansallistamisen ja pakolliset kuvien ja ikkonien palvonnat kouluihin muutenhan se on valeoppositio..

Anonyymi

Kun poliitikot vuosia vuosia sitten vakuuttivat meille suomalaisille, että maahanmuuttajat ovat uusia fazereita, sinebrychoffeja ja finlaysoneita, niin näyttäkää, hyvä kanssaihmiset, minulle edes yksi iso yritys, jonka nämä tulijat ovat perustaneet! Muussa tapauksessa ei voi kuin syyttää poliitikkoja valehtelemisesta. Miksi meidän täytyy sietää tällaisia? No, vastaus lienee se, että liian monilta äänestäjiltä puuttuu kokonaan käsitys siitä, mitä tässäkin maassa tapahtuu ja antavat etupäässä vihervasemmiston aivopestä heidät eli ovat niitä kuuluisia hyväuskoisia hölmöjä.

VMP

Jos lasket jonkun fazerin arvon ja tuotot suomalaisille niin olisi parempi, ettei olisi koskaan suomeen tullut kun sillä on perusteltu kaiken muun ruskean suomeen tuonti. Kalliiksi on Fazer suomelle tullut…

Russomalia

Mutta voisiko joku kertoa miksi Britannian tänään saartoonjulistamilla venäläisillä oligarkeilla on SUOMEN kansalaisuus?

Kuka sen heille antoi ja miksi?

Ahmed Kahjo

Olisko olleet jotkut “pikku-paavot” ja “pikku-eskot” jotka haluavat kaasu-paavoksi Paavon tai pankki-eskoksi Eskon paikalle.

Ahmed Kahjo

Joku asiaa tunteva voisi tosiaan paljastaa tuollaiseen härskiltä haiskahtavaan kansalaisuuden myöntämiseen osalliset.

Qroquius Kad

No minäpä paljastan.
Suomen kansalaisuuden myöntämisestä päättää Maahanmuuttovirasto:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_kansalaisuus

Pasaalusta vaan

Suomi taitaa jo olla aika kiinnitetty eli myyty itänaapurille. Onko mitään tilastoa siitä paljonko venäläiset omistavat kiinteistöjä Suomessa ja missä?

Qroquius Kad

Tuossa on seitsemän vuotta vanha kartta:

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015031119338528

Tilanne oli jo silloin noin paha. Tuon jälkeen se on pahentunut entisestään.

Moonman

Ehkä siksi koska he eivät ole oikeasti venäläisiä. He kuuluvat siihen juurettomaan kansainväliseen klikkiin joka ei kotonaan missään mutta kaikkialla samaan aikaan.

Koko kommari

Samaa paskaa se kokoomuskin edustaa nykyään – muu lässytys ja mäkinä sdp:n päin on vain vaaleja ennen tapahtuvaa yksinkertaisten silmään kusemista media toimiessa katalysaattorina (valheen viejänä).

Aappa

Nyt meni italialainen punkku pannaan, niin kauan kunnes pullon kyljessä on takuu ettei viinirypäleet ole kakkavarpaiden tallomia. 😉

Kukavaan

Jos asevelvollisuuden välttäminen on peruste, jolla EU-maissa myönnetään oleskelulupa ja jopa ilmainen elämä, niin tulijoita riittää.

Velvollisuutta sovelletaan kahdella tavalla. Osassa maailman maita se koskee melkein kaikkia miehiä, osassa vain osaa. Paljon on maita, joissa sitä ei ole.

https://en.wikipedia.org/wiki/Conscription

Jos nyt jollekin Venäjän kansalaiselle kävisi niin, että kuuluisi ikäluokastaan siihen 20 prosentiin, joka ei vältä asepalvelusta, niin sittenhän voi muuttaa EU-maihin. Todennäköisesti saavat asunnot ja autot, kunhan vain vähän pistää suun mutruun.

sims ala bim

Eikös noista syyrkkipakolaisistakin ole suuri osa sotaväkikarkureita.

Alpertti

Suomessa asevelvollisuus ei ole rikos eikä edes epätasa-arvoa, vaikka se koskisi vain miehiä. Suomessa ei ole siis mitään syytä hyväksyä turvapaikkahakemusta Eritreasta. Myös varusmiespalvelusta välttelevät eritrealaiset pitää palauttaa, koska se on rikos myös Suomessa.

Jupi

Milloinkohan ryssille aletaan antaa turvapaikka kun keksivät vedota siihen ettei ne halua tappaa viattomia ukrainalaisia?

Qroquius Kad

Ryssähän on alkanut värvätä Putin-armeijaan väkivaltarikoksista tuomittuja, tietysti palkkasoturiyhtiö Wagnerin kautta.

Valtio on kuitenkin 100 % mukana, koska värväytyjille luvataan puolen vuoden sotakeikasta armahdus (jonka voi myöntää vain Putler) sekä rikosrekisterin pyyhkiminen puhtaaksi (joka ei taida olla virallisesti mahdollista, mutta kun…).
Karkaamisen ainoa seuraamus on välitön teloitus!

Niinpä karkuun päässeillä wagneristiroistoilla on mahdollisuus hakea turvapaikkaa perusteella, että heidät teloitetaan välittömästi karkureina jos palautetaan Ryssiin.

Juha

Heh. Sanat pakolainen ja turvapaikanhakija ovat orwellilaista uuskieltä, jolla kusetetaan sinisilmäistä määkijäkansaa.. Pohjolassa riittää vielä paaaljon paaaljon tyhmiä lampaita huijattavaksi.

Kysy näiltä: “Kuka haluaa teuraaksi?” Mää, mää ja mää..

EU:ta alistetaan

Tämä on yksi seikka joka todistaa miten tiukasti vapaamuurarit ja mafia määräävät mitä euroopassa saa tapahtua. Italian pahamaineinen loosi P3 (Berluskoni) hallitsee Italiaa täysin median avulla. 1990 luvulla tai sen jälkeen syntyneet eivät edes tiedä muunlaisesta ajasta tai elämästä. Pelkkää saippuaa ja BB:tä sekä hyvin yksipuolisia uutisia.

Italia on saanut pitää vapaat käden orjatyövomalle. Samalla se on kiristänyt EU:lta rahaa satoja miljoonia pankkijärjestelmänsä pystyssä pitämiseen. Ja sitten se vielä siirtää siirtolaisongelmansa muun euroopan kannettavaksi.

Jo se seikka ettei tähän järjestelmään ole puututtu koko EU:n olemassaoloaikana, todistaa että suremmat voimat kuin komissiot, määräävät mitä sielä päätetään.

Toisaalta, italialaiset ovat osaltaan syyllisiä tähän touhuun. Heitä ei olikein ole kiinnostunut muuttaa järjestelmää kun se on ylläpitänyt kohtullista elintasoa. Mitä sitä nyt laivaa keikuttamaan kun köllötellessäkin aika kuluu viiniä nauttiessa ja auringossa loikoillessa. Muuan legioonassa ollut italialainen sanoi että “Roomasta et löydä yhtään kunnollista työmiestä”. Enkä epäile väitettä lainkaan.

Toisaalta on myös sääli että pohjolan väki ei ole havahtunut tähän asiaan. Mutta kiitos Paten, meillä on nyt enemmän tietoa.

Huolestunut

Mielenkiintoista.Ymmärrän maahanmuuton jossa myös vastaanottava maa saa jotain lisäarvoa tulijasta,on tarve saada osaajia sellaiselle aloille jossa oman maan resussit ei riitä.
Esimerkkinä suomalaisten värvääminen ruotsin työvoimapulaa paikkaamaan takavuosina.

Anonyymi

Mitä lisäarvoa on ollut esim. vuonna 2015 tulleista ”turvapaikanhakijoista” ja ”osaajista”? Mitä sellaista osaamista heillä on, jota ei suomalaisista löydy? Ei tunnu löytyvän edes koko Euroopasta, jossa on 500 miljoonainen väestö. Kas, kun tämä maa ei houkuttele muita kuin sosiaaliturvan perässä juoksevia laiskimuksia kehitysmaista. Kun ei ole kielitaitoa eikä tarvittavaa osaamista, kovin vaikea on työllistyä länsimaiseen yhteiskuntaan. Korkeintaan ovat työllistyneet sellaisiin hommiin, joita ilman nykyisenlaista löperöä maahanmuuttopolitiikkaa olisi olemassakaan tai vieneet suomalaisilta yrittäjiltä temppuiluillaan mahdollisuudet pärjätä ravintola-alalla, esim. vaihtuvalla sukulaismiehityksellä ja halpispizzat kotiinkuljetuksella.

sims ala bim

Hesari kertoo, että ON YKSI osaaja tullut suomeen, hän hoitelee kiinteistöhuoltoa, amen! MOT!

Kutvonen

Lieneekö tämä karvahattupäinen vasaralla takoja?
Moktar.Gubta
18.09.2022 18:31
UUSI
“Minä olet sitten kun julkaiset Hesarissa omalla kuvalla juttusi”
Hieno juttu. Viestisi on kuitenkin niin kryptinen, että se ei ihan hevillä aukea.

Yritetään yhdessä.
Viestisi alku on tämä: ” Minä olet sitten…”. Olet mitä? Ylpeä, iloinen, yllättynyt, mielissäni. masentunut, pösilö….”

Vai haluatko ehkä esittää katteettoman uhkauksen? Minä olen sitten kuulapäävasaran kanssa ovellasi. Minä olen siten viivana CannonBallpoikien luona.

Mitä sinä olet?
Ihmettelee, Moktar. 😉
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17568614/mina-olet-sitten-kun-julkaiset-hesarissa-omalla-kuvalla-juttusi#comment-116502152

Anonyymi

Ruotsalaisilla oli aikoinaan pohjoisessa jopa värväystoimisto, joka hankki suomalaisia sinne töihin. Silloin ei tiedetty syrjäytymisestä mitään, ei työpaikan ja rahan puutteessa poltettu autoja eikä riehuttu kylillä paikkoja särkemässä eikä tappelua haastamassa. Lyötiin laudat kotitalon ikkunoihin ja lähdettiin Ruotsiin töihin! Sinne meni ahkeria ja haluttuja suomalaisia sen elannon perässä, jota kotimaa ei pystynyt tarjoamaan. Toki oli joitakin poikkeuksia, jotka sortuivat ryyppäämään ja rellestämään (En finne igen -otsikot), mutta tuskin suomalaiset sortuivat naisten ahdisteluihin ja tyttöjen raiskaamiseen siihen malliin, mitä muslimit tekevät tänä päivänä. Kaikki kulttuurit eivät ole yhtä hyviä, eikä ihmiset kaikkialla ole samanlaisia.

Big l

Ja edelleen. Akkutehtaalla on noin 100 kertainen määrä suomalaisia rakentamassa mitä ruotsalaisia seuraavaks suurin ryhmä on slovakit. mutta rättipäitä ei oo ainuttakaan. Pikimustiakin vaan muutama kuskaamassa roskia. Suomalaiset hitsarit ja sepät on haluttuja ympäri maailmaa. Tuntuu teknisellä alalla suomalaiset olevan aina se kova sana.

jakopää

Koska EU käyttää ilmaisua “taakanjako” (ainakin suomennettuna) niin se tulee samalla myöntäneeksi, että tuo siirtolaisuus on taakaksi vastaanottaville maille. Humanitaarinen maahanmuutto on siis EU:nkin mielestä haittamaahanmuuttoa,

Munaa

Voitonjako!

Anonyymi

Juuri näin! Aikaisemmin se oli rikkaus ja voimavara. Kansalaiset näkivät aika pian tämän läpi, mutta määrätyt poliitikot roikkuvat siinä vieläkin kiinni vaikka viimeisillä voimillaan, etteivät joutuisi tunnustamaan omaa hölmöyttään. Jopa Ruotsin Löfven on tunnustanut, että olemme olleet liian sinisilmäisiä… Puhukoon vain itsestään!

Jones

Tässä tulee taas todistetuksi, että Etelä-Euroopan maat auttavat siirtolaisia, pakolaisiksi tekeytyneinä, pohjoiseen. Kaikki eteläiset maat toimivat näin. He auttavat rotuveljiään meren toiseltapuolelta pohjoiseen, sekä heille uskollisia afrikkalaisia.
http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

Ruotsalainen Somalian pääministeriksi

Somalian uusi pääministeri Roble on Ruotsin kansalainen, kertoo AB.

Waltsu

Hienoa. sehän alkaa tietenkin toteuttamaan siellä Ruotsista oppimaansa mallia, eli kulttuurinrikastusta. Vaikkapa afgaaneilla.

juha II

No, pitääkö sitä humalassa nussia rumaa naista, josta seurauksena on haulikkohäät ja lyhyt, mutta ikuisuudelta kestoltaan tuntuva elämä kaiken sen kärsimyksen päätteeksi, mitä “pullonhenki” voi vain PYYTÄMÄTTÄ!! antaa.

Eritrealaiset ovat “hauki on kala” eli äärimmäisen julmia murhaajia ja naisten raiskaajia. Käytännössä eläimiä, koska Afrikka on maineensa veroinen.
Tähän lisätään vielä eurooppalaisten politikkojen suunnaton ja tietystikin RAJATON “lukkarin rakkaus” näitä pedoiksi luokiteltaviksi ihmisten kirjoissa liikkuvia “rasismin uuhreja”, joita HE eivät lakkaa olemasta, vaikka kuinka korkean “CV:n” päällä istuisi

pöh

Jos vähänkin jaksaa perehtyä ni joka ainoa ihminen näkee ettei tällä “turvapaikka” järjestelmällä tehdä mitään muuta kun pahaa.
Sama kun kehitysapu, se piti olla väliaikainen vähän niin kun autoverokin.
Mutta eihän kehitysapua koskaan lopeteta, vaikka afrikassa naiset sanoo että älkää lähettäkö sitä rahaa kun noi ukot vaan popsii khattia ja hakkaa perhettään ..

sims ala bim

Ukothan afrikassa eivät TEE MITÄÄN, oikeasti!

Unelma Painajainen

Tässä se taas nähdään, PT-median tarpeellisuus. Ei tätäkään ole muissa medioissa selvitetty, minäkin luulin, että jonkun sortin sotatilan takia eritreaanoja Suomeen rahdataan. 😡

Qroquius Kad

Muistutetaan nyt taas kerran, että pakolaisuudelle ja turvapaikan myöntämiselle on yksityiskohtaiset kriteerit, ja sota EI kuulu niihin;
toistan, sota EI kuulu niihin.

Pakolaisuus ja turvapaikka edellyttävät henkilökohtaista vainoa, eikä sitä ole näiden kakkavarpaiden tapauksessa nähtykään. Eritrealaisista puolet on muuten kristittyjä, joskin islam laajentaa sielläkin jalansijaansa.

Tero O

Eritreaanot ovat tosi haitallisia. Ovat kärkisijoilla kaikissa negatiivisissa tilastoissa. Oululaisella mummolla ei ollut myöskään kiva pesutupahetki haitallisen eritreaanon kanssa.

Moonman

Eikös se mennyt vielä niin, että kun eritreaanot vetoavat tähän armeijakarkuruuteen juhlapaikan perusteeksi, niin eritrean hallitus (tai mikä gepardihattu siellä pitääkään valtaa) on mukana juonessa siten, että antaa miesten lähteä maasta ihan vapaaehtoisesti mutta näillä on joku velvoite imuroida hölmölöiden antamia sossurahoja ja lähettää niitä eritreaan. Eli tuollainen rahoja kuppaava iilimato-valtio ja siihen päälle vielä kaikki pesutupa-keppostelut vastaanottajamaissa.

Antti Tifa

Tälle mielenmuutokselle olen naureskellut pitkin päivää. Nyt olisi tulossa pahimmassa tapauksessa ihan oikeasti naisia,lapsia ja vanhuksia niin eipä kelpaa Ruotsin demareille. Vain ruskeat nappisilmät ja kikkelin omaavat kehitysmaalaiset ovat tervetulleita.
Nämä jos tulisi niin sepä olis jo liikaa monikulttuuria.

31e5a44edad2ae21.jpg
Moonman

Eiväthän ukrainalaiset tarvitse mitään ruotsin viranomaisten lupia. Kevät on tulossa, niin voi vaeltaa kilometrien pituisena jonona moottoriteitä juutinrauman sillan yli. Paperit ovat hukkuneet matkalla ja sitten vaaditaan aggressiivisesti ilmaisia asuntoja ja diskorahaa. Karkottaa ei voi, koska ukrainassa odottaa vaino, kidutus ja varma kuolema. Mutta ukrainalaiset eivät taida tehdä niin, koska heissä ja ruskeissa kehitysmaalaisissa on joku perustavanlaatuinen ero.

Qroquius Kad

Ukrainalaisissa on todellakin se perustavanlaatuinen ero, että he eivät ole nuoria kehitysmaalaisia väkivaltaisia miehiä, vaan nuoria, kauniita, hedelmällisiä eurooppalaisia naisia.
Siksi heidän on täysin turha kuvitellakaan pääsevänsä naisten hallitsemiin Pohjoismaihin pilaamaan väestönvaihtoa, eivätkä he sellaista kuvittelekaan.

sims ala bim

Siiderivalaat nääs. Kikkiä pitää saada ja exoottisesti, hurmahenkisesti. Tämäkin yksi kansanryhmä.

Munaa

Suomessa aseistakieltäytyjät heitetään vankilaan. Mustat aseistakieltäytyjät kaukomailta heitetään kalustettuihin kaksioihin Helsinkiin. Hyvä systeemi.

Jouni S.

Eihän nyt suojavärin omaavia voi vankilaan laittaa, ovat uhreja ja heitä pitää ymmärtää!

Meillä vallanpitäjät ovat hametta käyttäviä, vihervasemmiston humanisteja. Lisäksi yhdistävänä se, että juuri kukaan ei ole tehnyt ns tuottavaa työtä esim. vienti-teollisuudessa tms, vain politiikassa ja/tai julkisella sektorilla. Ei siis mitään käsitystä siitä, mistä raha tulee ja miten pitäisi prioirisoida, jottei rahat tyystin loppuisi.

Valtamedia kertoo (toistuvasti), että jossain rajalla /leirillä on “naisia ja lapsia”, joita on vain rekvisiittana. Silloin humanistilla (vähä?) järki & laskutaito väistyy ja tunne astuu sijaan. Tulijat nuoria miehiä ja sotilaita, tavoite Islamin leviäminen, vääräuskoisille valehtelemalla. Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla, tässäkin..

sims ala bim

Raha tulee sukkahousuviisikon mielestä sieltä taikaseinästä ja sitä on paljon, koska finanssitoimistt järjestävät lainat.

Jones

Olen tiennyt jo pitemmän aikaa sen, että etelämaalaiset auttavat rotuveljiään meren toiseltapuolelta pohjoiseen. Sekä heidän renkejäänkin, eli afrikkalaisia. Ehkä nämä rengit myyvät mafian huumeita. Tässä taitaa olla pääasiallinen syy heidän auttamiseensa.

Kari Ilmarinen

Tärkeää tietoa, Tanskassa puhuttiin aikoinaan (jo 2000-luvun alussa) “Somali-Express”-linjasta kun eritrealaiset siirtyivät tällä reitillä vapaasti Euroopan lihapöytien ääreen.. Kyllä tässä(kin) on EU toiminut täysin kädettömästi ja järjettömästi. Hyvä, että edes joku tästä takaovesta muistuttaa!

Suomi?!???

Mutta voisiko joku kertoa miksi Britannian tänään saartoonjulistamilla venäläisillä oligarkeilla on SUOMEN kansalaisuus?

Kuka sen heille antoi ja miksi?

Qroquius Kad

Maahanmuuttovirasto asianomaisten hakemuksesta.

sims ala bim

Eikös niitä hilattu charter-lennoilla Lappeenrantaan salaa. Eikö vaan pekka ollut taas asialla, kostoksi suomelle, kun ei saa olla mitä on.( Päivi R osoittaa sormella )

katriinah

jos aanestamalla voisi vaikuttaa se olisi laitonta, sanoi joku viisas aikoinaan.
tana paivanahan muutoksen aanestaminen on pakostakin pelkkaa naisvihaa koska sukupuolikiintiot on 100-0 naisilla jotka eivat ikava kylla edusta suomen naisenemmistoa vaan enemmankin pienta pissa-liisojen, siideripissisten ja jauhojengien neuroosi avohoito yhdistymaa

Jones

Jo kuulostaa ihmeelliseltä jo myönnetään armeijakarkureille turvapaikka ja samalla oman maan kansalaisten pitää käydä armeija. Epäilen sitäkin, että Italian mafialla on pelinsä eritrealaisten auttamisessa pakolaisiksi. Ehkä Italian mafia värvää eritrealaisista huumeiden myyjiä pohjoisiin maihin.

karvakorvah
Moonman

Jossain kerrottiin, että eritreassa on ilmeisesti jonkinlainen käytäntö, että armeijakarkurit saavat karata hallituksen sitä estämättä, mutta ehtona on että he alkavat lähettää hölmölöiden jakamaa discorahaa takaisin eritreaan. Eli kyseessä on todellinen lois-valtio afrikkalaiseen malliin.

Juha Sipilä

Voe tokkiinsa, että on mahdoton juttu.