Holmströmin pakina: Majurin leski ja homoparaati

Anoppini on tiukka täti, harvinaisen hankala tapaus. Majurin leskellä on raudanluja tahto, toisaalta hänellä on kuulemma myös pehmoisempi puolensa, huumoria jopa: väittävät hänen hymyilleen kerran 90-luvulla.

Joitakin vuosia sitten majurin leski oli menossa pankkiin hoitaakseen asiansa tiskillä. Tädin liikkuminen on vaivalloista, joten hän oli suunnitellut retkensä hyvissä ajoin etukäteen. Kun rautarouva lopulta lähestyi pankkia, hän sai kuitenkin huomata että katu oli aidattu ja suljettu liikenteeltä Pride-kulkueen takia.

Homoparaati! Keski-ikäiset miehet kulkivat korseteissa niin että aknepakarapaistoivat!

Sen tilanteen olisin halunnut nähdä.

Rune Holmström

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments