Tue Pt-median toimintaa – sijoita adventtikassaan!

 

Isot mediat saavat valtavia valtionapurahoja ja muita sponsorirahoja, ja kirjoittavat iloisia asioita monikulttuurisuudesta. Pt-media ei saa mitään aputukirahoja, ja kirjoittaa tympeitä asioita monikulttuurisuudesta.

Valtamedialla on pataljoonallinen kaiken maailman toimittajaa kirjoittamassa yötä päivää juttuja rasismista, monikulttuurisuudesta ja moniosaajista. Pt-mediaa taas toimitetaan päätyön ohessa ikään kuin sivuelinkeinona – yksin. Ilman valtavia valtionapurahoja ja muita sponsoreita.

Pt-median ainoat tulot ovat muutaman kympin mainostulot ja silloin tällöin lukijoilta saadut avustuspaketit.

 

Nyt siis kannattaa tukea toimintaa!

Vastineeksi saa rasismia ja monikulttuurisuuden tympäyttämistä. Tärkein on se, että saa pienen palan toisenlaista näkökulmaa valtamedian syöttämään monikulttuurisuuseetokseen. Suurin osa donateista on alkaen muutamasta eurosta. Päätä itse mikä on joku sopiva summa tukea tällaista rasistista mediaa.

Homma onnistuu hyvin Paypalilla, johon ei tarvitse mitään rekisteröitymisiä. Klikkaa kuvasta Paypaliin:

paypal-logo-11 | NIS

Myös normi pankkisiirto toimiii seuraavilla tiedoilla:

IBAN: LT 17 3250 0770 1394 6133
BIC/ Swift: REVOLT21
Saajaksi Pt-media. Jos pankki kysyy osoitetta, niin: Box 143, 11475 Stockholm.

Viestikenttään voi molemmissa laittaa viestin jos haluaa, luen niitä aina.

Kiitos kaikille tukijoille ja rasismin iloinen liekki korkealle!

Terv. Pate ja avustaja Sara