Holmströmin juttu: Ufot ihan pihalla

Joulun pyhinä ja välipäivinä eivät ehtineet Ruotsissa torveilla tarpeeksi jotta poimintoja riittäisi Pt-median Viikon uutiskatsaukseen. Sen sijaan laitan astetta veltomman jutun, jossa kuitenkin pientä ajatuksen tynkää.

Kuvitellaan että pihallesi laskeutuu lentävä lautanen eli Ufo. Mitä teet, miten toimit?

A. Paskannan housuihini ja piiloudun vaatekomeroon.

B. Vaihdan TV-kanavaa ja olen niin kuin ei mitään.

C. Käyn huomauttamassa että pihalla on pysäköinti kielletty. “Siirtäisittekö ystävällisesti kulkuneuvonne muualle.”

D. Menen toivottamaan tyypit tervetulleiksi. “Menikö matka hyvin? Tuletteko kaljalle?”

E. Otan mukaan kättä pitempää ja käyn sanomassa: ”Suksikaa vittuun siitä, saatanan Maahan muuttajat! Me ei osteta mitään kebabia!”

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
VMP

A. Paskannan kaverin housuihin ja pakenen komeron kautta narniaan ryyppäämään kääpiöden kanssa koska senkin on pakko olla totta jos kerran ufot on pihalla ja se on paljon siistimpi paikka kuin oma piha. Kääpiöt eivät tietenkään epäluuloisina usko tarinaani vaan pitävät juoppohulluna kun kerron vihreistä ukoista.

Last edited 5 kuukautta sitten by VMP
Terhomatti Hämeenkorpi

Mää toimin vaihtoehdon E mukaan myös jokapäiväisessä elämässä täällä Turun etnohelvetissä.

Qroquius KadD

Soitan 112:een ilmoittaen takapihalle laskeutuneesta lentolaitteesta, josta en tiedä onko miehitetty vai kauko-ohjattu.
Jostain Maan ilmakehästä se kuitenkin on lähetetty lentoon, ja matkalla takapihalleni rikkonut hyvänlaisesti ilmailuturvallisuuden määräyksiä.

Mistäkö tiedän, ettei se ole ulkoavaruudesta?
Jos olisi, enhän minä sitä voisi havaita!
Jos ne pääsevät sieltä jostain tänne, ne ovat minuun verrattuna yhtä korkealla kehitystasolla kuin minä muurahaisiin.
En minä pystyisi niiden olemassaoloa hahmottamaan enempää kuin muurahaiset minun, vaikka potkisin keon hajalle.

KKi

Heh, juurikin näin. Minä tosin tsekkaisin ensi viskini laadun. Huonoilla viskeillä saattaa olla lennättäviä sivuvaikutuksia.

Seurasitko QK aikoinaan Babylon viitosta. Siinä oli jossain jaksossa hieno muurahaiskohtaus juuri tähän liittyen.

Qroquius KadD

Jäi seuraamatta, kun avaruusolennot olivat siinä ihmisiä joilla oli joko paha iho-ongelma tai outo hiustyyli.

KKi

Niinhän se on kaikissa. Eipä noita tule enää katteltua.

Fatwantarkistaja

Käyn naarmuttamassa niiden antigravitaatiovärkin ja puhkon siitä renkaat. Maahan tunkeutuja valitsee jatkossa planeettansa harkiten. Missähän ne oletetut ovat sillä välin. Ne on ***tana tyhjentäämässä häkkikomeroita!

mariD

Kysyisin kauniisti saisinko tyypätä teidän avaruusalusta koska olen gimma joka tykkää vauhdista. Todisteeksi esittelisin heille 300-kuutioisen Hondani ja sanoisin “katsokaa nyt, en valehdellut siitä, että tykkään vauhdista”. Ehkä he jopa tykästyisivät minuun ja veisivät minut oman galaksinsa omalle planeetalle jossa ei olisi mitään maapallon vi**umaisia juttuja kuten muslimeja, ryssiä, ahneita kusipää diktaattoreita jne. Noin muuten uskon siihen, että elämää on myös muuallakin kuin maapallolla, olisi itse asiassa aika itsekästä olla uskomatta, että vain maapallolla on elämää. Olen jotain ufon tapaista joskus nähnytkin, mutta en ala siitä nyt avautumaan sen enempää. Enkä voi tietää oliko se edes ufo vai jokin luonnonilmiö tms.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Jos näit lentävän esineen jota et voinut tunnistaa, se oli UFO eli Unidentified Flying Object.

mariD

Vaan kyseessä ei ollut lentävä esine, mutta melkein…olin kuulevani korvanapeistani äänen joka sanoi: “tenemos un informe de un OVNI en el área”, eli “raporttimme mukaan alueella on tehty UFO-havainto”. Mutta sitten käppäilin hieman eteenpäin ja syy selvisi, sehän olikin Kimi Räikkönen Belgian Spa:n F1- osakilpailussa jossa olin paikan päällä. Se Ferrari F1-auto näytti melkein ufolta kun se suhahti siitä katsomon ohi jotain 340 km/h. Vakavasti puhuen, olen nähnyt pari juttua jotka voi luokitella ufohavainnoksi. Hyvin todennäköisesti kyseessä on ollut sääilmiö tai jokin muu vastaava luonnollinen juttu.

mariD

Ihan vaan siltä varalta jos joku sattui ihmettelemään mikä hiton OVNI. Tarkennetaan hieman, eli se on UFO espanjaksi. Tulee sanoista “Objeto Volador No Identificado” , eli lentävä tunnistamaton esine.

Tare

Nykyään puhutaan “virallisissa” lähteissä UAP:sta koska USA:n viranomaiset, eli Pentagon ovat ottaneet kantaa tähän ilmiöön ilmi tulleiden lentotukialus videoiden takia.Videot ovat kuvanneet lentotukialuksen henkilökunta, jotka myös vuotivat nuo julkisuuteen ja Pentagonin oli pakko myöntää että ne olivat aitoja.Tosin skeptikot yrittivät vielä tuoda naurettavia selityksiä kuten tutkahäiriöt ym. potaskaa.Nyttemmin skeptikot ovat olleet hyvin hiljaa näistä paljastuksista. Häivyttämällä UFO merkityksen, häivytetään maan ulkopuolinen mahdollisuus pois tai ainakin keskustelu pyörii venäjä tai kiina yhteytenä, joka on täyttä skeidaa.

Qroquius KadD

Kun USA teki aikoinaan “Area 51” -testialueellaan koelentoja U-2 -, OXCART- ja SR-71 -projekteillaan, niistä tehtiin lukuisia havaintoja mm. liikennelentokoneista.
Ne oli kaikki pakko selittää joksikin muuksi, koska ne olivat silloin Top Secret.

Näistä asioista ovat viime aikoina voineet kertoa näissä projekteissa mukana olleet koelentäjät.
Ehkä 30-40 -vuoden kuluttua meille voidaan kertoa, minkä salaisten projektien koelentoja nämä videoissa nähdyt olivat.
Tavallaan epäonnistuineitahan ne olivat, kun ne voitiin havaita.

Last edited 4 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Joppos123

Kyllä sitä ihan vaan varmuuden vuoksi lipastaisin hirvikivääriin järeimmät paukut mitä kaapista löytyy.
Jos tosin hallitsee tähtien väliseen matkailuun tarvittavan teknologian niin ei siitä kivääristä varmaan mitään hyötyä olisi mutta ihan vaan siksi kun ei lasertykkiä kaapista löydy.

mariD

Neukkulasta kyllä löytyi lásertykki, eli kylmän sodan ajalta. Oli kai rakennettu panssarivaunun rungon päälle. Siihen oli asennettu parisenkymmentä lasertykkiä joilla pystyi miten kuten häiritsemään vihollisen tutkia ja muita elektronisia järjestelmiä, mutta ongelma oli se, että lasersäteet menettivät ilmakehässä tehoa hyvin, hyvin nopeasti ja sitäpaitsi tuollaiset lasersäteet vaativat valtavasti energiaa. Ryssä valmisti näitä 2 kpl, ja pian niistä kaikessa hiljaisuudessa luovuttiin.Tuossa linkki jos haluat vilkaista miltä se näyttää. Siinä on myös selostettu paremmin kuin minä pystyn tämän vekottimen ominaisuuksia. Kieltämättä tuo on aika veikeän näköinen masiina. Johonkin leffaan tuosta olisi saanut hyvää rekvisiittaa. https://www.verkkouutiset.fi/a/tama-on-szhatie-neuvostoliiton-uno

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Onhan näitä laseraseita olemassa:

https://en.wikipedia.org/wiki/Laser_weapon

Jotkut jopa aktiivikäytössä.

mariD

On toki. Edellinen kommenttini tästä laser-aseesta katosi ilmeisesti avaruusolioiden siepattua sen, mutta kuten sanottu toki laseraseita on kehitelty jo kymmeniä ja kymmeniä vuosia sitten. Japanilaisilla taisi olla kehitteillä jonkinlainen mikroaaltoihin perustuva ase WW kakkosen aikana joka osoittautui sudeksi.Tarkoitus oli laittaa joppokselle linkkiä tästä neuvostovekottimesta jos häntä olisi sattunut kiinnostamaan. Tuo on oikeastaan – kuten sanotaan – törkeän siisti. Sopisi hyvin johonkin leffaan. Liekö yhtään jäljellä…kaksihan niitä tehtiin kaiken kaikkiaan.

muuammiäs

Jos pihallesi laskeutuu lentävä lautanen, se ei ole UFO, eli Unidentified Flying Object. Olethan jo tunnistanut sen lentäväksi lautaseksi, ja se on kaiken lisäksi maassa, ei lennä enää. Jos taas minä laitan ilmapalloon taskulampun pimeällä ja se lentää pihasi yli, etkä tajua sen olevan ilmapallo taskulampun kanssa, se on UFO.

Last edited 5 kuukautta sitten by muuammiäs
Tare

Tuo parempi puolisko näki 15 kesäisenä ufon muutaman metrin päästä yläpuolellaan tullessaan parin muun tytön kanssa tanssuista, Ei ollut mikään valopallo taivaalla vaan joku volkkarin kokonen lentävä matalaa hurinaa (kuin hum hum tasainen rytmi) pitävä objekti kokemus oli sellainen ettei koskaan haluaisi samanlaista kokemusta. Itse olisin että jee.

Mara Katti

Kysyisin niiltä vihreiltä pieniluisilta tyypeiltä vaikkapa sitä, että miltäs Eurooppa näytti joskus vuonna 2070.

Last edited 4 kuukautta sitten by Mara Katti