Holmströmin pakina: Pekka Haavisto ja tiernapoika – omintakeinen tarina

Pekka Haavisto ei olisi aidosti vihreä mies jollei hänen uraansa reunoittaisi skandaalit. Epäselvyyksiä, vilppiä, valheita. Lisäksi hän on luonnollisesti myös homo – enkö sanonutkin että heppu on vihreä?

2010-luvun alussa Haavisto oli tavallinen rivikansanedustaja. Joulun alla Sibelius-lukio järjesti tähtipoikanäytelmän eduskunnassa. Haavisto iski silmänsä tiernapoika Jeri Aaltoon (kuvassa oikealla, nuorukainen jolla tötterö päässään) ja näin syntyi eeppisen kaunis rakkaustarina. Tiedossa ei ole lauloiko lukiolainen Jeri tenori- vai alttoäänellä.

Siirrymme vuoteen 2019. Nyt Haavisto on kivunnut ulkoministeriksi ja Jeri Aalto on saavuttanut täysi-ikäisyyden. Haavisto palkkaa Jerin erikoisavustajaksi 5 000 euron kuukausipalkalla, tiernapojasta tulee ulkoministerin puppelipoika veronmaksajien rahoilla. Kuhertelevaiset viettävät paljon aikaa yhdessä myös vapaa-aikanaan, intiimissä haastattelussa pojat kertovat nauttivansa pitkistä purjehdusretkistä kahdestaan. Voimme vain toivoa että valtio kustantaa polvisuojat nuorelle erikoisavustajalle.

Punavihreä koneisto on jo vuosia tasoittanut Pekka Haaviston tietä presidentiksi. Jos tämä toteutuu tulevissa vaaleissa, niin minulle taitaa riittää. Siinä tapauksessa minä muutan Unkariin.

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
166 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Piikivi

Mietin mitä tuolla olisi annettavaa presidenttinä, ainakaan suomalaisille? Kenen lauluja se laulaa? Ei yhtäkään kunnon ehdokasta ja Suomi pilattu muutenkin jo, kiitos vaan poliitikot.

VMP

On se kyllä harmi kun ei paavo päässyt. Jaxu halit!

Olen globohomppeli

Taitaa eliitillä olla pelko perseen alla kun hybridikeskuksen pitää masinoida Paavon kortit väärään paikkaan. Oli aikoinaan Iljan korttikeräysten kanssa sama homma. Piti oikein interpoli laittaa perään muutamasta vihapuheesta joista osa oli Polpon masinoimia. Fasismi kukoistaa poliisivaltiossa.

Joppos123

Juu, ihan kansainvälinen salaliitto. Vähän samanlainen kuin se,että länsimaailman hallitukset ja terveysviranomaiset haluavat tappaa kaikki kansalaisensa rokotteilla.
Paavo olisi pelastanut meidät putlerin turvalliseen kainaloon.

Järki jäässä potta päässä

Se on ihan sama onko Paavo masinoitu tai ei, kuka tuollasta horiskoa Pressaksi toivoo. Itsekään ei usko siihen kunhan revittelee vaan

Jarkko Jäyhä

Se nyt on viisikymmentä vuotta yrittänyt presidentiksi joten kai sitä täytyy ymmärtää.

Ilmari

Ihan täyttä sekoilua. Kun ei ole kannatusta, ei ole kannatusta.

Joppos123

Pave, tuo suuri putlerisistien suosikki löysi jälleen syyn sille ettei päässyt pressaksi. Tällä kertaa se postin,poliisin , median ja Suomen kansan salaliitto.
Kumma juttu kun muut valitsijayhdistysten ehdokkaat saivat korttinsa kasaan mutta pave ei.
Oisko kuitenkin niin ettei paven putlermyönteistä politiikkaa kannata edes säälittävät 20 000 kotiturakkia?
Mitä homopekkaan tulee niin jätkä on patologinen valehtelija ja kulisseissa despootti.
Oma ääni ekalla kierroksella jussille ja toisella vastakkain homopekka ja stubbi niin jälkimmäiselle.
Ketähän muuten härmänturakit äänestävät? Somalii on heille varmaan ykkönen. Ainoa joka edelleen vastustaa maamme puolustuksen vahvistamista.

Pula-Aho

“Halla-aho kertoi nettisivuillaan vielä kevään 2011 eduskuntavaalien aikana ammatistaan, että ”huhtikuusta 2007 alkaen laadin Suomen Kulttuurirahoituksen rahoituksella ukraina-suomi -sanakirjaa yhteistyössä kääntäjä Juri Zubin kanssa”.

Kirjan mukaan Halla-aho sai 2007-2008 verotonta apurahaa kaikkiaan 34 651 euroa, ja että Kulttuurirahasto myönsi apurahoja kahteen sanakirjaan, suomi-ukraina ja ukraina-suomi. Zub sai sanakirjansa valmiiksi 2012, Halla-ahon sanakirja ei ole valmistunut.”

VMP

“Laserissa atomin energiatilojen vaihtelut synnytetään sähkömagneettisella säteilyllä
stimuloimalla. Tavoitteena tällä on saavuttaa stimuloitu emissio. Atomin energiatilan
vaihtelussa atomissa olevat elektronit siirtyvät korkeampaan energiatilaan, kun niihin
absorboituu fotonin energia. Tämä energia (E = hf), jossa (h) on Planckin vakio ja (f) on
sähkömagneettisen aallon taajuus, vapautuu yleensä fotonina (hf) tai fotoneina (2 hf),
kun atomi palautuu lähtötilaan (kuva 1). Näitä energiatilan vaihteluita kuvataan
stimuloidun absorption, spontaanin ja stimuloidun emission avulla.”

mariD

Väyrynen on näitä joiden mielestä “kunhan Venäjän kanssa ollaan kavereita niin kaikki lutviutuu”. Coño! Niiden kanssa on aivan sama oletko kuinka hyvä kaveri, aina ne keksii jotain riesaa. Ystävättären tuttava sai työpaikan Karjalan prikaatista. Sinne tulee pian Naton ensimmäinen rotaatio. Eli amerikkalaissotilaita. Tuovat kuulemma omat oluetkin mukanaan, lieneekö Budweiseria vai peräti Coorsia.

Qroquius KadD

Minkäs Väykkä sille voi, että joku pölli siltä allakan vuonna 1972 yksinteoin Edistyksen Erkin kanssa.
Molemmat elävät edelleen Kekkoslovakiassa Neuvostoliiton naapurissa odottaen tilaisuutta päästä Urkiksi Urkin paikalle.

Joppos123

Väyrynen on jatketta turtapään ja bätmänin ajamaan kansanliikkeeseen missä jumaloidaan putleria.
Nyt kun ei lähtenyt kipinälle niin vitun väyrynen vinkuu. Niin vinkui turtapääkin.
Ryssällä tuli huti kun alkoi näitä kannattamaan.
Muut ovat älynneet mutta väykkä ei.
Tiedän 100 varmaksi, että väykkää ajaa kaksisuunatinen mielialahäiriö.
Se on se juttu miksi jopa kepu on pitänyt sen vuosikymmeniä ulkokehällä.

Joppos123

Turtapää vaihtoi jo puolueensa nimen . Onko turtapää tullut synnintuntoihin?
Noi putleristit ovat kyllä säälittäviä.

Joppos123

Mites se putleristit meni?
Alkuun oli ” valta kuuluu kansalle”. Sitten tuli kun kasetti hirtti sisään “valta kuuluu kristukselle”.
Mitenkäs nyt siellä puoluetoimistolla? Onko Johan bätmän luvannut rahoittamaan jo aika paskaa toimintaa?
Nappia saattaa olla tulossa mutta niitä z nappeja mitä jäi yli.
Yhteenveto.
Säälittävin toisenvaltion ( ryssän) nimeen tehty hybridioperaation kyhäelmä ikinä.
Me nauretaan teille. Äitiskin nauraa sulle. Koiraskin nauraa sulle.

mariD

Naapurin variksetkin nauraa näille pelleille.

Joppos123

Karjalan Prikaati tuttu mesta. Kirjahyllyn päällä on pienoislippu (noita pienoislippuja on jokunen). 8 vuotta siellä joskus vuonna 1-2 uran alussa.
Metsästämässä käyn siellä vielä. Jänöä ja metsäkanalintuja.

mariD

Siellä on varmaan runsaasti riistaa sillä paikkahan sijaitsee keskellä ei mitään, tai pikemminkin keskellä luontoa. Lähin kaupunki lienee Kouvola…tai Valkeala mutta sekin kuuluu nykyisin Kouvolaan. Onnittelut hienosta urastasi Puolustusvoimien palveluksessa!

Huru-ukko

Tuskinpa Budweiseria tuovat, sehän on bannissa kun alkoi kaveeraamaan titityy-porukoiden kanssa. Ei mene jenkkilässä kaupaksi isolla alennuksellakaan ja tuskin ilmaiseksikaan kelpaa.
Vekaralla minäkin aikoinaan moppeajan vietin. Karjalan prikaaatin ensimmäinen pataljoona oli jo siellä. Ja se toine, Kouvolassa majaillut siirtyi Vekaralle kun minä suuntasin siviilielämän pyölrteisiin. Mites sitä ennen sanottiinkaan: Nokka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä:))

Jarkko Jäyhä

Budweiser olut on kuin kanootissa rakastelua. Fucking close to water. Ja nykyään boikotissa woke-maiñostelun takia.

mariD

Niinhän se on, ja Bud Light on vieläkin vetisempää. Olenhan minä noita maistellut kun vajaan vuoden Yhdysvalloissa asuin, tarkemmin NYC:n Queensissa (enkä viihtynyt sitten yhtään). Löysin sieltä sentään jotain mihin en ole muualla törmännyt – Popcorn kana. Siis grillattua kanaa joka on vuorattu popcornilla! Oletkos koskaan kuullut moisesta? Yllättäen se toimii aika hyvin. Amerikkalaisten oluet ovat mitä ovat, mutta onhan siellä saatavilla laaja kirjo laadukkaita tuontioluita. Jo meksikolaiset oluet ovat paljon parempia, samoin virvoitusjuomat. USA:ssa kaikista limppareista on hiottu särmät pois ja makeutettu laboratoriossa kehitetyllä maissisiirappiliisterillä. Meksikosta saa kunnon tavaraa. Kokeilepa joskus Jarritos limonadia. Sen Cola-versio hakkaa tylsän Coca-Colan mennen tullen.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Joppos123

Tekeekö kipeetä?
Minulla kyllä tekisi jos olisin putlerfani.
Säälittävin pohjasakka koko kansastamme hurraa kun putler tappaa naisia ja lapsia.
Raiskaamaan ette enää pääse koska se sakki on jo tapettu.

Joppos123

Putleristeille tiedoksi.
Yksikin ohjus Suomeen niin me tuhotaan Pietari.
Meillä on siihen kyky ja välineet.
Putler oksentaa verta jo mahdollisuudesta.
Näin se menee.

NAFO soturi uhoaa

Onko Suomella ydinaseita, sukellusveneitä, hypersoonisia ohjuksia, EMP-iskuille torjuntaa, eliitti armeijaa, pasi-paskavaunuja parempia kulkuvälineitä, panssarivaunuja tai Pekka Toveria järkevämpää vatipäätä armeijan johdossa.

mariD

Oletko sinä se sama tyyppi joka bannattiin Verkkouutisista? Väitit, että Suomi on helppo valloittaa, ei tarvita muuta kuin Iskander ohjuksilla tuhota ammusvarastot ja Suomi on polvillaan. Voi voi, kun se olisikin noin yksinkertaista. Jos se olisikin niin yksinkertaista, niin miksei Venäjä ole tuhonnut Ukrainan ammusvarastoja niillä iskanderohjuksilla joista on jo ryssällä kova pula? Niitä kun ei näet voi rakentaa ilman Länsikomponentteja. Ryssällä ei riitä tietotaito eikä paljon muukaan. Te gusta lamerle el culo a Putin? Que patético!

Joppos123

Puten kannattajat oksentavat täällä pahaa oloaan alapeukuilla. Ei ne säälittävät ihmispaskat saa muuta kanavaa yrjöilleen.
Ne on bannattu muualla.
Täälläkään ne ihmisjätteet eivät voi hurrata kun ryssä pommittaa sairaaloita tai siviilikohteita.
Jokainen kuollut ryssä on liputuksen aihe.
Niitä tulee 1000 jokainen päivä. Ihan jokainen.
Tiktak. Koska tulee ryssille uusi LKP ja aletaanko kaapimaan teuraita isovenäläistä?
Milloin kotiturakit lähtevät rintamalle? Ette varmaan ikinä. Olette raukkoja ja runkkuja odottaen, että joku muu hoitaa homman. Tällä kertaa ei hoida.

mariD

Olen kanssasi ehdottomasti samaa mieltä. Paitsi se mikä ihmetyttää niin Paavo on luvannut siivota Venäjätrollit pt-median sivustoilta, mutta nyt näyttää vähän ote lipsuneen. Johtuneeko uuden vuoden kalsarikänneistä vai mistä, mutta toivottavasti linjaan tulee muutos pian. Paavo, por favor. Haz algo al respecto y echa a los malditos trolls rusos del blog! Paavo, potkaise nuo venäjän pirun trollit ulos blogista!

Paavo TajukangasD

Kommentteja tulee todella paljon, enkä seuraa nettiä 24/7, joten väkisinkin vatnikit pääsevät joskus läpi. Mutta poistelen niitä aina kun huomaan.

mariD

Ok, ymmärrettävää.

KKi

Turakki käyttä mieluumin iskender kebab aseita.

mariD

Todennäköisesti tästä turakista ei muuhun olekaan. Itse muuten inhoan yli kaiken noita kebab-mestoja…se että joku muslimi karvakäsi laittaa mun ruokaa. Eco! Kuten Maracaibon slangissa sanotaan, eli yök!!!

mariD

En lue tuota pskaa. Lue FSB:n diilisi uudelleen niin huomaat kuinka kurjan sopparin ne ovat sinulle laatineet. Kaksi kertaa viikossa ämpärissä tarjoiltuna raakoja kalanpäitä jotka huuhdellaan alas huonolaatuisella vodkalla. Mutta jos se putlerin hanurin nuoleskelu maistuu niin kai sitä tekee kaikkensa sen eteen.

rocky

Ex vaimoni ajotaidot olivat sellaiset että hänet kun laittaa Leopardin puikkoihin ja näyttää missä ryssä on niin tunnissa ovat menossa täysillä takaisin Venäjälle.

mariD

Sulla on ollut varsin vauhdikas vaimo. Itsekin tykkään vauhdista. Silloin tällöin viikonloppuisin on kiva asettaa 300 kuutiota jalkojen väliin, kun ne kaikki hepat hirnuu siellä jalkojen välissä, se on melkein kuin seksuaalinen kokemus. Onneksi mun kotikaupungista ryssät häipyi kun menivät tollot hyökkäämään Ukrainaan. Eipä ole jäänyt kukaan kaipaamaan.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Kaksipyöräinen moottoridildo!

mariD

Mutta ei sentään tarvitse säilyttää yöpöydän laatikossa! Mun yöpöytälaatikossa on vain laturi (puhelimelle ja tabletille), joitakin virallisia papereita ja kaavakkeita, kuten nyt tuo EIF-lomake. EIF on Espanjassa asuvan ulkomaalaisen henkilötunnus ja se on uusittava kahden vuoden välein. Lisäksi siellä on jotain meikkisälää, mutta ei sitä surisevaa kapinetta. Ei ole tullut vielä tarvetta.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Dan Wesson

Ryssän hypersooniset on nähty. Ukraina ampui niitä tonttiin, vaikka sen ei pitänyt olla mahdollista. Kaikki sotilaselektroniikka on lähtökohtaisesti suojattu emp:ltä. Tosin emp syntyy lähinnä vain ydinaseen detonaatiossa. Sen kun torakat tekevät, niin voivat odottaa vieläkin lyhyempää loppuelämää.
Sisun 6×6:tta ja AMV:tä ei kannata vertailla ryssän paskapönttöihin minkään ominaisuuden osalta. Ei mosseakaan voi verrata ässämersuun. Suomi ei tarvitse ydinaseita, koska Natolla on. Suomenlahti saadaan helposti miinoitettua sukellusveneitä varten. Suurin osa Ryssän “eliittiarmeijasta” laitettiin kylmäksi sodan ensimmäisenä päivänä siellä lentokentällä. Sillehän emme voi mitään, jos Kremlin psykopaatti haluaa tuhoutua 3. maailmansodassa. Kreml ei sekään kestä 10 megatonnin täysosumaa.

mariD

Täyttä asiaa. Ne ryssän valiojoukot, eli VDV- maahanlaskujoukot tuhottiin tosiaan Kiovan lähistön lentokentällä. Loput jotka jäivät henkiin, pötkivät karkuun hädissään.

Piikivi

Juu kiitos. Olisihan se Paavo ollut piikkinä muiden ehdokkaiden lihassa. Miksi tuntuu olevan niin, että jos Väyrystä kannattaa, niin on heti putinisti? En minä ainakaan ole.

Joppos123

Kelaahan sen juttuja.
Väykkä haluaa olla Suomen Lukashenkka.

Mun idoli

Mannerheimillä oli koko elämänsä juro sulkeutunut sen ajan homomiehen olemus. Kun huomautettiin karkeistakin virheistä sodanjohdossa niin nakkeli vain niskojaan. Ainoastaan salarakkaansa Göringin seurassa irtosi hymy kuten valokuvat kertovat jatkuvilta matkoilta Saksaan läpi 30-luvun.

Fatwantarkistaja

Sä olet Mannerheimin paras kaveri, asia kunnossa. Haavisto lie eri jätkä, ainakin sukunimen perusteella. Mikset sä styylaa terveiden ihmisten kanssa?

I.O. Ulappa

Ruskean reiän ritarilla perinteiset pomomiehen tavat: nuori panopuu palkataan firman piikkiin. Carunan myynti, Suomen NATO-jäsenyyden vastustaminen tosi pitkään, eduskunnassa esittänyt puolustusmäärärahojen leikkauksia, puolustanut norjalaista KGB-agenttia Treholtia. Siinä osa Haaviston ansioluetteloa.

Dan Wesson

Eikä unohdeta Haaviston lainvastaista masinointia isis terroristiämmien roudaamiseksi Suomeen. Pekka oli sitä mieltä, että Supon varoituksista huolimatta jätesäkkiterroristien pitää päästä tänne levittämään isis propagandaa. Punaviherkommunistien mielestä se on ihmisoikeus.

Joppos123

Tuossakin kuviossa jätkä osoitti despoottimaisuutensa. Antoi alaiselleen käskyn mistä alainen olisi voinut saada jopa 3 vuotta kakkua. Kun alainen kieltäytyi niin yritti siirtää paskahommiin.
Homopekalla on putlermaisia johtamispiirteitä.

Joppos123

Haiskahtaa siltä, että kun putleristien vaihtoehdot pave ja turtapää eivät päässeet jatkoon niin suosikiksi on noussut homopekka. Mitäs se teidän putler on tästä mieltä?
Onko härmän putleristit kaappihomoja?

Jarppa

Se ettei sitä edes alettu valtionsyyttäjän taholta tutkimaan mahdollisesta rikoksesta on osoitus koko yhteiskunnan “ylemmän kerroksen” korruptiosta. Tavallinen pulliainen on vähemmästäkin oikeudessa, kuten Raamatun siteeraamisesta.

mariD

Juuri tämä! Juonikas pikku sontiainen. Vieläpä valehteli eduskunnassa ja tietenkin pääsi siitä kuin koira veräjästä. Jos samaan olisi syyllistynyt perussuomalainen, niin…tiedätte kyllä.

Joppos123

Homman nimi on se, että ryssää vituttaa kun ei ole työkaluja vaikuttaa meidän Pressanvaaleihin.
Somaliitä lukuunottamatta ei hirveästi löydy ryssälle sympatioita.
Mitä tulee homopekkaan niin olisi aika pelottavaa olla sen alainen suorittavassa portaassa.
Jos ei ole mitään moraalia tai vastuuta niin on helppo heitellä käskyjä.
Minun mielestä pitäisi saada tuomiolle politiikot jotka antavat laittomia käskyjä.
Toteuttajia jahdataan aina tai vedetään luupille. Kokemusta on.
Ei ole tullut tuomiota ja en ole ollut ikinä oikeuden edessä.

VMP

Huono muisti on iso ongelma, varmasti pahenee sitten saamme lukea pekan olevan jossain thaikuissa lomalla vaikka piti lentää jonnekkin kokoukseen amerikan suuntaan kun unohti ja meni väärään koneeseen, meillä oli jo yksi ministeri joka festareilta hoiti teksitviestittämällä miljardi asiat, ei tarvita sellaista joka unohtaa sen tekstarinkin.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009899779.html

Sherlokki suvakko

 En muista, onks tästä mitään, olenko mä sanonut tästä jotakin? En muista, oliko Suomella ollut ja mistä syystä eri käytäntö, en muista, tämä ei kilkata mitään kelloja, Haavisto sanoi. ?!! -Siis mitä hemmettiä, muistisairaastako pressa.

Piikivi

Varsinkin(?) poliitikot kärsivät usein valikoivasta muistista

mariD

Ei unohdeta niitä alunperin salassa suunniteltuja ja myöhemmin toteutettuja al-Holin seikkailuja. Kaikissa muissa Euroopan maissa nuo leiriltä noudettavat ovat asetettu syytteeseen terrorismista, vaan ei Haaviston Suomessa. Culosaaren Pekka on omaa luokkaansa. Ei mikään miellyttävä esimies mitä juorut tietää kertoa. Koulutukseltaan pesunkestävä ylioppilas. Heh, meikäläinen on entinen moninkertainen kaupan kassa sekä ylioppilas joten mullahan riittää pätevyys niin pääministeriksi kuin ulkoministeriksikin. Pitäisiköhän asettua ensi eduskuntavaaleissa ehdolle..? No ei nyt sentään. Ei oo mun juttu.

Joppos123

Meikä on pätevöitynyt konekiväärin alilataaja.
Silti haistan paskan kun se käry leijuu nokkaan.
Haavistosta leijuu se kaikki.

tappernoje

Suomea ei jätetä, vaikka juuri Puolan Joulutorilta palasin, matuneekeri tiheys oli tosi pieni – ainakin Wroclavin kaduilla. Mennään vaikka 1918 kautta, mutta tätä maata ei enää raiskata.

KKi

Heh, siinäpä sinulla onkin työmaa kun houkuttelet ihmiset keskikaljan, tositeeveen ja nettipornon parista kapinoimaan. Onnea ja menestystä.

Runtiti-pou

Ainoa oikea nimitys on Breslau. Puolalaiset ovat rosvoja, koska eivät edes pahoittele toimiaan

Terhomatti Hämeenkorpi

Just nii !!! Breslau

KKi

Heh, eiköhän seuraava Suomen keulakuva ole tasavallan presidentti The Tele-Stubbi.

Super isänmaallinen nationalisti patriootti.

Unkari on hyvä vaihtoehto, sen suhtautuminen sivistysvaltio venäjään on terve henkinen ja ei anna usa:n miehittää ruotsia, valkovenäjä on myös loistava maa, minä muutin heti kun olin repinyt sotilaspassini, paitsi unkari on kallis maa siksi muutin vapaaseen iraniin josssa on myös terve suhde venäjään ja ihmiset eivät ole homopropagandan ja kasaarijuutalaisten sätkynukkeja, naisetkin tietävät paikkansa.

Disclaimer: Jätä tää tähän paavo kun muuten noi käy kuitenkin kirjoittamassa tämän paskan ja ne ei saa kuin läjän perunoita sipulilla. Ei niitä aliravittuja tarvitse kuitenkaan kiduttaa nyt säästyvät kirjoittamisen vaivalta.

Tare

Ja Unkari on pahempi kuin suomalainen demari, sinun taskullasi aina ja se on epämiellyttävä tunne kun rahat eivät enää meinaa riittää edes siihen tylsään elämään. Siksi vihaan EU:ta.Sitten kun pirkka-olut on liian kallista, minä suutun. Miksi minun pitää maksaa jonkun entisen venäjän sateliitin oikkuja.Mutta tuo maa valitsi tämän pikku-putinin ihan oikeasti. On tässä jotain mätää.

Jarkko Jäyhä

Tule Saksaan. Puolen litran pullo A-olutta 30 centtii. Ja Unkari on puolet halvempi. Ja lämpötila ei koskaan ole pakkasella.

Jarkko Jäyhä

Se on se demari sun taskuilla enemmän kuin EU.

mariD

Sivistysvaltio Venäjä? Sotarikoksia tehtaileva gangstereiden johtama imperialistinen kusipäävaltio.

Joppos123

Mä olen monta kertaa kellannut sitä, että pitäiskö noita vastaan tapella niiden säännöillä.
Olen päässyt siihen johtopäätökseen, että pitäisi.
Eihän siitä mitään tule jos aina on toinen käsi sidottu seläntaakse.
Kentällä tämä on simppeliä, siellä pärjää aina. Jos ammutaan kohti on lupa käyttää tappavaa voimaa. Kiven heittokin on syy avata tuli.
Tämä pitäisi nyt kertakaikkiaan tehdä ryssälle selväksi.
Ei puhumalla vaan tekemällä.
Saksalta Taurukset, meiltä se mikä vielä ammuksista irtoaa ja muut mukaan.
Ukraina käy kovilla tappioilla sotaa.
Se mikä yllätti meikää on se, että keski-ikä ukrainan ja ryssänjoukoilla on melkein 40v.
Ei ihme kun junnaa.
Sota on nuorten miesten hommaa.
Ateenalaisten laulu kertoo sen.

mariD

Juuh, turha odottaa venäläisten noudattavan mitään herrasmiessääntöjä kun rähinä alkaa. Samoin minäkin hämmästyin kuinka korkea keski-ikä Ukrainan sekä Venäjän joukoilla on. Olin kuvitellut sen olevan jotain 20-30vee. No siitä saadaan keskiarvoksi 25 vuotta, mutta että 40 vuotta. Huhhuh ! Luin muuten jostain, että kunhan Ruotsi joskus Natoon saadaan, saattaa Ruotsilta tulla Lappiin Gripen – lennosto tai sitten prikaatin verran sotilaita. En ole ihan varma kumpi sillä luin vain pelkän otsikon kiireissäni. Täytyy tutkailla uutista lisää.

Joppos123

Putleristin unelma. Hopi hopi pakkaaman muuttokuormaa. Veikkanpa nyt tässä, että Unkari lentää ulos NATO:sta. Simppeliä. Kokouksessa järjestö lakkautetaan sekunniksi ja Unkari ei enää ole mukana.
Unkarilla ei ole NATO:lle mitään annettavaa. Paska armeija ja paskan saa putler.
En ole ikinä nähnyt niin surkeita upseereita kuin heillä aikoinaan.
Eivät osaa mitään muuta kuin röökata ja olla kännissä.
Taistelutehtäviin niitä ei vaan voinut ottaa. Aina lärvät ja osaaminen nolla.

Joppos123

Antaa Unkarin jäädä putlerille. Unkarilla lienee tosi hyviä kokemuksia isovenäläisten vallan alla.
Vai olisko niin notta Orban haluaa rikastua kunnolla?
Pitää muistaa, että nykyisin maailma on pieni.

Qroquius KadD

Orbán on kakkamaisessa raossa, kun Unkari on edelleen riippuvainen Imperialistisen Roistovaltio Moskovian toimittamasta kaasusta ja öljystä.
Jos Orbán ei tottele Putleria, tuo kiertää kraanat kiinni ja Unkari jäätyy.
Eeuulta on turha toivoa apua:

valtakunnangangsteri Söltsö yhä vaan estää Paksin ydinvoimalan laajennuksen valmistumista istumalla Siemensin komponenttien vientilupien päällä.
Unkari voisi saada eurokaasua putkistoja pitkin ja vaikka sähköä suoraan voimalinjojen kautta, mutta niiden hintana olisi alistuminen islamisointiin läntisen Eeuun malliin.

Tämmöinen tilanne siellä.

mariD

Myös Slovakia on riippuvainen Venäjän kaasusta, ja aika pitkälti myös Italia. Tai ainakin Italia oli ennen kuin norjalainen LNG – kaasu valtasi euromarkkinat. Jatkuvasti kuulee pskapuhetta kuinka Eurooppaan myydään nyt vain amerikkalaista kaasua vaikka tosiasiassa norjalaiset ovat vallanneet suurimman osan markkinoista. Nyt Norja rikastuu niin öljyllä sekä LNG- kaasulla. Norjalaisilla pyyhkii hyvin. Kunpa olisivat vielä pitäneet maansa puhtaana loiseläjistä niin jopa olisi vallan mainio maa. Kylmä ilmasto tosin.

Qroquius KadD

Ovat ymmärtäneet kuiten pysyä erossa Eeuusta, joten ainakaan Bryssä ei voi sanella.

Joppos123

Ei ole kaasuista mitään käryä mutta miksi ihmeessä pitään NATO:ssa roikottaa mukana jotain nollavaltiota kuten Unkaria?
Onko niillä joku 2 tai 3 sotilasta?
Ne vinkuvat NATO:n taisteluosastoa mailleen mutta ei taida tulla.
Unkarin voisi jättää putlerin syleilyyn. Orban tykkäisi.
Nato ei tarvitse Unkaria ja se pitäisi tehdä Orbanille selväksi.
Aina pitäisi kaikki tehdä ite🤔

mariD

Ainakin toistaiseksi. Norjassa on käyty vuodesta 1995 jatkuvaa keskustelua siitä pitäisikö heidän liittyä Brysselin kummiperheeseen vai ei. Tähän saakka EI-kanta on ollut kohtuu niukasti voitolla. Toivottavasti linja myös pitää. Norja ei tarvitse yhtään mitään eu:lta sillä heillä on vallan mainiot sopimukset neuvoteltuna muun muassa kauppasuhteiseissa. Mutta taitaa olla niin, että EU taas tarvitsee Norjalta vaikka mitä, ensimmäisenä mieleen tulee raha jota siinä maassa riittää.

Jorma Melkonen

Jos vielä tarkemmin määritellään: Unkari on riippuvainen Ukrainan kautta toimitetusta Venäjän kaasusta ja öljystä. Toiminnassa olevia Venäjän vientiputkia länteen on vain Ukrainan ja Puolan kautta, ja Puolan kautta kulkevat eivät päädy Unkariin.

Etelään on ryssällä putket Turkkiin ja sieltä Kreikkaan/Bulgariaan.

mariD

Koko Länsi-Eurooppa siirtyi jouhevasti norjalaiseen LNG- kaasuun joka valtasi aika hämmästyttävän nopeasti Euroopan markkinat koska Venäjän kaasusta erinäisistä syistä luovuttiin. Tätä LNG- kaasua tarjottiin myös Unkarille mutta ei kelvannut. Syitä tähän on tälläkin palstalla esitetty useita ja en nyt tällä kommentilla ota kantaa siihen onko Unkari eu:n sekä Putinin kiristyksen alla. Vaiko molempien. Fakta on kuitenkin se, että Unkari pelaa Euroopan turvallisuuspolitiikalla panttaamalla Ruotsin Nato-jäsenyyttä Turkin kanssa. Voisiko menneet riidat heittää hetkeksi sivuun ja hoitaa Euroopan turvallisuus kuntoon? En tiedä mitä miten unkarilaiset näkevät tämän Euroopan turvallisuusskenaarion vai veteleekö Putin sittenkin taustalla Orbánin naruista..?

mariD

https://dailynewshungary.com/hungary-and-turkiye-sign-new-agreement-for-the-most-extensive-energy-cooperation-ever/

Tässä linkki unkarilaiseen Daily News Hungary. Linkki vie suoraan juttuun joka kertoo Unkarin ja Turkin yhteisestä energiasopimuksesta. Turkista on mm rakennettu kaasuputki Unkariin. Tässä eräs kappale uutisesta jonka käänsin suomeksi “Unkari ja Turkki ovat aloittamassa yhden kaikkien aikojen suurimman energiayhteistyön osana uutta sopimusta jonka jälkeen maakaasun tuonti Turkista voi alkaa ensi vuonna, ulkoministeri Péter Szijjártó sanoi”. Eli Turkki näköjään haistattaa kakkelit Venäjän kaasulle ja sitoo Unkarin näin itseensä eräällä tapaa energia-aseella. Kaksi oikeaa ihanne Nato-maata, toisaalta parempi, että se kaasu tulee Turkista kuin Venäjältä.

mariD

Daily News Hungary on kokonaan englanninkielinen julkaisu. Aika mainio media seurata Unkarin sisäisiä tapahtumia. Se taitaa olla vähän niin kuin paikallinen ilta-sanomat, eli ei kuulune oppositioon mutta hivenen vaikuttaa siltä, että tukee Órbania. Siitä huolimatta hyvä julkaisu tutkiskella mitä siellä Unkarin ihmemaassa oikein tapahtuu. Suosittelen.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Mara Katti

Velasta tulikin velipuoli | Tarpeellisia ajatuksia (peternyberg.net)

“Hän sanoo suoraan, että korvaavaa tuottavuuden kasvua ei ole odotettavissa. Se johtuu koulutustason heikkenemisestä, sijoitusten vähäisyydestä ja innovaatioiden puutteesta.

Tuo koulutustason heikkeneminen johtunee peruskoulujen digihiplailusta, kemuinkluusiosta ja ideologisesta rimanlaskusta.

Innovaatioiden puute puolestaan saattaisi johtua teknillisen alan korkeakoulutuksen osittaisesta ajautumisesta käänteisen kehitysavun palveluntuottajaksi.

Last edited 5 kuukautta sitten by Mara Katti
Edwin Moses still runs Alabama

Tuiee miehekäs olo kun tietää ettei meitä yhdistä mikään. Melkein vetäsin itseni tuossa elämässä jojoon. Sakkareikäjeesus.

Tare

Paskoja vaihtoehtoja, tuppi ja kakkospekka, molemmat. Aivan kuten amerikoissa, kuolema on todenäköisin vaihtoehto kesken kauden. Mikähän tätä maailmaa riivaa kun ei ole enää normaaleja vaihtoehtoja valtoiden johtoon.

Jorma Melkonen

Kun suomalaiselta kysytään ase ohimolla: Presidentiksi, hintti vai hurri? Isänmaallinen suomalainen vastaa: ammu.

Jori

Siis joku lehmä vai?

Jorma Melkonen

Häyhä

Runtiti-pou

Vihreät ovat suomalaisvastaisia terroristeja. Kaikki toiminta tähtää suomalaisten ja Suomen tuhoamiseen.

Tare

Ja heille nuoret kiimaiset miehet ovat se priimusmoottori jolla ideologia viedään eteenpäin.Pelottavaa että siitäkin on tullut politiikkaa.

mariD

Heitin juuri 5 kilsan kävelylenkin. Sen jälkeen oli vuorossa avantouinti. Ja nyt olo on kuin lämpöisen pumpulin päällä makoilisi. Oisko Paavo vielä kuulolla? Minun piti lähettää sinulle joululahja mut tää kaikki tohina sai sen minut unohtamaan. Ensi vkon aikana järjestän sen perille. Toinen juttu. Ensi vuonna pt-media viettää 10-vuotis juhlavuotta. Muistatko milloin postasit sen ihan ensimmäisen jutun? Siis päivämäärän? Jos muistat, niin sinä päivämääränä ensi vuonna lahjoitan kelpo summan. 10 vuotta olet jaksanut tätä rasismia , joten kunnon lahja on paikallaan. Un muy feliz Año Nuevo a todos los lectores de este sitio racista, especialmente a Paavo y al columnista Rune! 🎆 Oikein hyvää uutta vuotta kaikille tämän rasistisen sivuston lukijoille, erityisesti Paavolle ja kolumnisti Runelle!

Piikivi

Kiitos, hyvää uutta vuotta! Mutta onko rasismia sanoa asiat niinkuin ne ovat? No olen rasisti sitten, koska en hyväksy, että tietyt ihmiset saavat kaiken anteeksi olemalla tietyn värisiä, muslimeja jne. Minulla ei sinänsä ole mitään vastaan eri kansallisuuksia. Mutta vaadin jokaiselta kohdeltavan toisia niinkuin haluaisi itseään kohdeltavan. Esim. islam ei ole sitä.

mariD

Ei tietenkään ole rasismia sanoa asiat niin kuin ne ovat. Käytin samaa huumoria jota Paavo käyttää kun markkinoi tätä sivustoa niin vanhoille kuin uusillekin lukijoille eli tyyliin “rasismia koko rahan edestä”. Ymmärsit varmaan pointin.

Piikivi

Kyllä ymmärsin 🙂

Huru-ukko

Oikein hyvää tulevaa karkausvuotta myös sinulle mari:))

mariD

Mihinkäs me nyt karataan?

JW-ORG

10 vuotta olet jaksanut tätä rasismia”.
Rasisti jaksanut rasismin kylvämistä 10 vuotta.
Hyväksyy genosiidin Gazan lapsia ja naisia kohtaan. Kunnon fariseus.

VMP
ÄWPK

Katso “Forever Pure” elokuva. Kunnon rasismia juutalaisilta.

mariD

Mites se Hamasin pelkureiden raukkamainen hyökkäys Israeliin? Yli 1000 siviiliä tapettiin todella julmasti, suurin osa naisia ja lapsia. Eikö sillä nyt ole enää mitään merkitystä ? Vain Gazan lapsilla joilta Hamas ryöstää ruuat ja vedet, lisäksi vielä kiduttaa gazalaisia jotta pääsisi piileskelemään taas jälleen kerran siviilien keskelle. Että sellaisia “sotureita”. Tosin ei hämmästytä, ovathan he arabeja. Uho on kova kun luullaan olevan voitolla mutta kun alkaa tulemaan turpaan, niin sitten juostaan tunneleita pitkin karkuun. Surkeita luusereita!

Qroquius KadD

No kun se muslimien terrori nyt vaan on sellaista parempaa terroria, saattaisi soma Li Lystikäs sanoa.

Piikivi

Sinulla on hyvä näkökulma. Maailma tuntuu jo unohtaneen hamasin hyökkäyksen Israeliin, mistä kaikki sai alkunsa. En usko, että hamas välittää Palestiinan kansasta yhtään mitään. Se on terroristijärjestö eikä sääli ketään. Käyttäisikö Israel omaa kansaansa ihmiskilpenä. Sitä ei voisi kuvitellakaan.

Qroquius KadD

Ei maailma sitä ole unohtanut, mutta kansainvälinen viherkommunismi haluaa painaa sen olemattomiin julistaessaan sokeaa rakkauttaan ihanaan islamiin.

Last edited 5 kuukautta sitten by Qroquius Kad
mariD

Minua ärsyttää kaikki ne Israelin vastaiset mielenosoitukset. N.kuukausi ennen kuin lähdin Las Palmasista tänne Suomeen viettämään joulua, paikalliset vihervasemmistolaiset järjestivät mielenosoituksen Canterasin hiekkarannalla. Olivat siellä julisteineen möykkäämässä sitä “joelta merelle” teesiä josta he eivät edes tiedä mitä se itse asiassa tarkoittaa (juutalaisten kansanmurhaa). Ja tosiaan, se äärettömän raaka hyökkäys Israeliin tuntuu olevan kokonaan unohdettu vaikka siellä poltettiin naisia ja lapsia elävältä sekä tehtiin paljon muita kauheuksia. Hamas on pelkkä kurja terroristijärjestö kuten sanoit, mutta tosiasia on että gazalaiset itse äänestivät heidät valtaan. Nyt mahtaa kaduttaa. En toivo Gazan ihmisille mitään pahaa. Kunhan Israel saisi eliminoitua Hamasin mahdollisimman äkkiä.

Piikivi

Israel on vihamielisten muslimien ympäröimä. En minäkään sinänsä siviileille pahaa toivo, palestiinalaisissa lie kristittyjäkin. Ja muutenkaan. Mutta Israelilla oikeus olla olemassa niinkuin muillakin kansoilla. Muslimit eivät siedä juutalaisia eikä kristittyjä. Se on niiden ongelma. Ihmisten pitäisi kyetä elämään sovussa. En minäkään pidä islamista, mutta en silti käy niiden kimppuun.

mariD

Ollaan aika samoilla linjoilla. Ja tiesitkös, Gazassa on kirkkoja, eräässä YouTube – pätkässä näyttivät hyvin vanhaa kirkkoa, en muista tarkkaan kuinka vanha se oli, mutta satoja vuosia ellei tuhansia. Se oli hyvin säilynyt ja ylläpidetty huolella. Siellä se oli kaikkien moskeijoiden ja laatikkotalojen keskellä ahtaassa Gazassa. Minähän olen allerginen muslimeille ja islamille, mutta ei minulla niitä sen kummemmin mitään vastaan ole, kunhan pysyttelevät pois Suomesta ja Euroopasta. Palvokoot kuujumalaansa omissa maissaan. Isäni työn puitteissa pääsin teiniässä käymään Kuwaitissa ja näin kuinka raha vaikuttaa muutenkin synnynnäisesti laiskoihin arabeihin. Ei ihme, että Saudeissa on maailman eniten diabetesta.

Piikivi

Luin just, että Gazassa kourallinen kristittyjä enää. Haluavat pois sieltä, koska muslimit haluaisi heidät pakkokäännyttää.

Jippos123

Meikää ärsyttää jo se, että Hamas on olevinaan joku neuvottelukumppani. Edustaa pelkkää pahuutta ja terroria. Pitäkööt paleja ihmiskilpinään. Palet ovat ihan itse valinneet 2006 Hamasin valtaan. Nyt tulee mitä on tilattu.
Vituttaa mm YLE: n itkuvirret . Samaan aikaan Hamas ampuu edelleen ohjuksia Israeliin.
Koko kähtävälauman voisi lanata mereen. Varmaan aika jyrkkä mielipide mutta ei tuo suunta muutoin rauhoitu.

niinpä niin

Oliko niin sanottu Hamasin hyökkäys false flag israelin puolelta koska Netanjahu oli syytettynä rikoksista? Ja kansansuosio laski kuin lehmän häntä. Viimeinen oljenkorsi. meneekö läpi?

Jorma Melkonen

Miten kaalikeitto maistuu siellä leningradissa? Onko sattumia? Jaa ei sitten.

mariD

Tämä tyyppi on vetänyt suolakurkkua ja kaksi pulloa Stolishnaya vodkaa…

mariD

Joopa joo…keksitkö tuon kaiken ihan itse vai saitko ulkopuolista apua?

Jippos123

Kaikenlaisia hommia nähnyt ja tullut tehtyä mutta en voi käsittää tuota touhua kun lahdataan siviilejä.
On olemassa väitteitä, että hamasin mulkut olivat kamoissa mutta silti.
On ihan oikein kun Hamasin sakki tapetaan viimeiseen mieheen.

mariD

Samaa mieltä. Terroristi on aina itse vapaaehtoisesti kohtalonsa valinnut. Ja se on 9 mm Burana kuuppaan.

Runtiti-pou

Eikös tuo ole vain uuttta holokaustisatua?

Qroquius KadD

Näyttäisi olevan 16. elokuuta:

https://pt-media.org/2019/08/16/pt-media-5-vuotta-saa-onnitella/

Merkkipäivä siis tuon mukaan.

Paavo TajukangasD

En muista tarkkaa päivämäärää milloin alkoi, mutta elokuussa 2014 kuitenkin.

Vesa Mustonen

Alkoholi heikentää muistia.🇷🇺

Huru-ukko

Ilmankos pietarin trollitehtaalla ei muisteta kuka sen “natsijahdin” aloitti. Se oli se pipin pieni pietarin rotantappaja putte.

mariD

Kannattaa pyytää palkka ruplina sen iänikuisen Stolishnaya vodkan sijaan.

Joppos123

En tiedä mutta olet liian täydellien. Sori, vanhan tiedustelumiehen kiinnittää huomion. Korostan vanhan.

mariD

Nyt en tainnut ihan ymmärtää. ¿Qué quieres decir con eso?

Qroquius KadD

Veljemme Joppos tarkoitti kenties, että sisaremme mari on niin hyvä tyttö, että tuntuu melkein epätodelliselta.

mariD

No, tässähän tuntee itsensä ihan imarrelluksi. Mutta tiedoksi; ystäväpiirissäni on myös samankaltaisia naisia kuin minä, mutta mulla on pokkaa olla täällä omalla lärvillä ja tuoda julki omat mielipiteet koska en viitsi enää välittää. Tosin sen myönnän, että jos olisin vielä HUS:in palveluksessa, tuskinpa täällä ainakaan omilla kasvoillani olisin.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
mariD

Olen imarreltu mutta kyllä minä olen ihan lihaa ja verta. Rokotuksen islamiin ja muslimeihin sain teiniässä kun väkisin luin Koraanin. Venezuelasta Suomeen muuttaessani olin 14.5 vuotias, äitini oli opettanut minulle suomen kirjakielen syntymästä lähtien joten sopeuduin ihan hyvin. Hän opetti minulle myös vihan venäläisiä kohtaan sillä hänen isänsä oli ollut molemmissa sodissa. Sittemmin opin mikä Venäjä itse asiassa on – pelkkä roistomainen ja imperialistinen pskavaltio joka haluaa vain alistaa pienemmät naapurinsa julman terrorin alle. Olen muutes Pietarissa Allegrolla käynyt. 2 yötä hotelli Moskovassa Nevajoen varrella. Ihan ok hotelli, mutta ilmapiiri kaupungissa oli selkeästi militaristinen ja palvelu oli muualla kuin hotellissa täyttä pskaa. Paluumatkalla tuumin, että ei enää tänne.

Qroquius KadD

Eikö tuo linkattu 5-vuotispäivä 16.8.2019 sitten ollutkaan tarkka vuosipäivä?

Paavo TajukangasD

Saattaa se olla, sen voi tarkistaa tuolta milloin sivu on rekisteröity, mutta en juuri nyt tällä hetkellä muista sitä ulkoa.

Fighter87

Alkoholi heikentää muistia🇷🇺

mariD

Putinin propaganda heikentää potenssia. Tiesitkö muuten, että Venäjällä laittavat vodkaan potenssia heikentävää jauhetta? Sen tarkoitus on pitää rintamalle lähetetyt sotilaat kurissa hinttapulihommista. Se rintamalle lähettäminen saattaa odottaa myös sinua. Et olisi ensimmäinen etkä viimeinen trollitehtaan työntekijä joka sinne on väkisin viety. Storm – Z kutsuu…

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Joppos123

Meinaatko ” jarrua”?!
Ei sellaista ole olemassa. Jos on niin, mikäs siinä .

mariD

En tiedä näistä jarruista mitään, Jarritos on tutumpi juttu. Kunhan yritin lohkaista vitsiä. Mutta tosiasia on, että Venäjällä sotilaita huumataan jotta eturintamaan meno ei pelota niin paljon, etenkin näitä Z- komppanian ukkoja.

I.O. Ulappa

Kyllä Suomenkin armeijassa laitettiin ruokaan ”jarrua”. Veteraani-isäni lohkaisi 80-vuotispäivänään sotakavereilleen, että se on ruvennut vaikuttamaan vasta viime kuukausina.

mariD

Olisikohan siihen Viagra auttanut. Tosin sitä ei ollut siihen aikaan saatavilla.

mariD

Editoin valtaosan tästä kommentista pois koska se perustui väärinkäsitykseen päivämääristä sekä vuosiluvuista.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Kuten linkistä ilmenee ja varmaan itsekin jo huomasit.

mariD

Juuri näin.

mariD

Sori, tajusin juuri, että tarkoitit 5-vuotis vuosipäivää, eli väärä hälytys. Mutta kiitos kun olet jaksanut kaivella näitä päivämääriä ja vuosilukuja.

Qroquius KadD

Information not shared is lost, sanoi Markus Holst.
Eikä se ollut edes suuri vaiva.

Last edited 5 kuukautta sitten by Qroquius Kad
mariD

¡Gracias por todos modos!

mariD

No niin, ensi vuoden elokuun 16. päivä laitetaan 10-vuotislahja. Mutta sitä ennen tulee joululahja. Aikataulusta en osaa sanoa kun tässä alkaa viimeinen lomaviikko, mutta kyllä minä sen ennen paluulentoa kotiin järjestän. Sellainen italialaisen näköinen kaveri tuo sinulle mustan salkun ovelle…no, vitsi vitsi ;))

Paavo TajukangasD

Tuu itse käymään Helsingissä..

mariD

Voi olla, että tulenkin (jos aikataulut natsaa). Tosin se menee tiukille, mutta katsotaan. Paluulentoni päivämäärää en halua julkisesti paljastaa mutta jos tulen, niin ilmoittelen sähköpostitse. Siis mitä, Helsinkiin? Etkös sinä ollutkaan Tukholmassa, vai oletko vielä joulun vietossa sukulaisissa, ja jos olet niin mihin saakka?

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Paavo TajukangasD

Joulun vietossa Hesen seudulla vielä muutaman viikon.

Jippos123

Aloitin tänään treenit tulevaa käsivarren kalastusreissua varten. Aina pitää saada ns nollataso eli otin 30 kg rinkan selkään, päälle samat kamat joissa siellä mennään ja menoksi.
10 km ja meinasi mennä henki.
Aika nopeasti tuo hapenottokyky häviää. Puntti kulkee mutta se ei ole sama asia.
Tein treeniohjelman syksyyn asti ja se pitää sisällään juurikin tuota kävelyä rinkka selässä. Ei lappiin lähdetä kannettavaksi.
Painoa ei ole eläköitymisen jälkeen tullut mutta veltto makea elämä on kyllä tehnyt tehtävänsä.

mariD

Taitaa olla kolme päivää maksimi jonka voi pitää taukoa lihasreeneissä, sen jälkeen lihakset alkaa kutistua tai vetäytyä. Itse teen Gran Canarian vuoristoalueella aika pitkiä patikointireissuja. Repussa on vain välttämättömimmät, eli puhelimet, vettä muutama litra, vähän evästä, energiapatukkaa ja maapähkinävoita johon jäin usa:ssa koukkuun. Repun paino tuskin nousee 6-7 kg korkeammalle, mutta kyllä sekin tuntuu kun painelee menemään pitkin vuortenrinteitä monta kilometriä. Muistelisin, että olet jossain blogissa maininnut käyneesi Teneriffalla joten tiedät varmaan mistä puhun kun kävellään kivisiä vuoristopolkuja. Laadukkaat trekking-kengät ovat aivan ehdottomat.

Jippos123

Tässä kun alkaa jo tuo ikä painaa niin on ihan turha salilla riehua. Maksimit ovat tulleet vastaan jo aikoja sitten. Ylläpitävää treeniä voi tehdä muutoin rikkoo itsensä.
Tuo nollatreeni on testi jolla laitat itsesi ihan rajoille ja vähän yli.
Kova keli oli -22 , en ollut tyytyväinen. Pystyn parempaan.
Näitä hommia kun on riittävästi tehnyt niin iskee laiskuus ja tapa syöpötellä ja juopotella.
Nyt on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja pappa ulos lenkille.
En vissiin yleisen mittapuun mukaan ihan ikäloppu ole, alle 60 ja kunnossa pitää pysyä.
Edelleen tuosta nollatreenistä. Se asettaa tavoitteen seuraaville harjoituksille ja auttaa pitämään huolen siitä ettei mene överiksi.
Siksi ekalla kerralla all in.

Jippos123

Maaliskuussa taas Teneriffalle.

mariD

Taidat tykätä Kanarian saarista?. Mites Las Palmas? Itse lähdin sinne täysin loppuun palaneena HUSin vuosien rääkkäämänä, se korona…Tarkoitus oli vain ladata akkuja 3-4 viikkoa mutta sille tielle sitten tuli jäätyä. Aluksi asuin hotellissa muutaman viikon, sitten vastasin piruuttani erääseen työilmoitukseen ja hämmästys oli suuri kun sain kutsun työhaastatteluun, ja pian kuulinkin että minut on palkattu. Sitten olikin aika hommata vuokra-asunto, ja nyt kävi uskomaton tuuri, reilu kuukausi sen jälkeen kun olin vuokrannut kämpän, asunnon omistaja ilmoitti mulle, että se olisi myynnissä. Kiinnostaako? No totta hlvetissä kiinnostaa! Sijainti on aivan uskomattoman hyvä keskustassa, mutta kuitenkin hiljaisella kujalla. Ja kun hintastakin päästiin sopuun, kaupat tuli.

mariD

Niin, ja ei 60-vuotias mikään vanha vielä ole, etenkin nykymittapuun mukaan kun ihmiset elävät yhä pidempään ja pidempään. Vielä kun olet pitänyt itsestäsi ja kunnostasi huolta Ilmeisesti koko elämän ajan, sinulla kaikki syyt olettaa pysyväsi vielä todella pitkään hyvässä kunnossa.

toni lajos

Kas siinäpä velmujen velmu..

Ei liity Pekkaan vai liittyykö?

”The Ahmadi religion of peace and light” – niminen maailmanlaajuinen uskonnollinen (ym) organisaatio https://theahmadireligion.org/ perusti sektin Ruotsiin (Hällefors, Sävsjö, Småland) sekä yrityksiä organisoidakseen laitonta maahanmuuttoa, maassaoleskelua, ihmiskauppaa, rahanpesua ja jopa murhakin oli tapetilla (Saksan poliisi pyysi apua). Ihme ja kumma ryhdistäytyivät Ruotsin Migri, Poliisi, Veroviranomainen, Kruununvouti ja saivat sektin häädettyä. Vai saivatko? Onko tämä sitä samaa porukkaa kuin Ahmadiyya-Taqiyya- muslimit?

https://sverigesradio.se/artikel/sektens-upplagg-startade-foretag-for-att-medlemmarna-skulle-fa-komma-till-sverige

Ahmatti

Tässä korrekti lenkki: https://theahmadireligion.org/

Joppos123

Ryssä ei ole tavallinen ihminen. Ryssä on rämeihminen. Se ei välitä jälkeläistään. Ne ovat kuin kärpäsiä.
Ryssänmuori ei tunnista lapsiaan koska niillä ei ole mitään väliä.
Jos saa kilon kalaa tai 500 grammaa vodkaa niin siperialainen “äiti” laittaa jevgenenin kuolemaan.
Ryssä on luvannut hautapaikan lisäksi 3000000 ruplaa korvausta kaatuneiden perheille.
Mutku, kaatuneet jätetään maatumaan ja rottien ruuaksi niin ei sitä korvausta saa.
Ryssä on edelleen ali-ihminen. Kuka muu kohtelee omiaan noin?

Qroquius KadD

Ruotsalaiset viikingit perustivat varhaiskeskiajan alussa itäslaavien maille kaksi valtakuntaa, Holmgårdin Laatokan eteläpuolelle ja Könagårdin etelämpään.
Näistä kehittyivät Novgorod ja Kiovan Rus, joka pian valtasi ensinmainitun ja perusti germaanimallisen itäslaavivaltion, joka sittemmin hajosi pienempiin ruhtinaskuntiin.
Yksi niistä oli Moskova.

Sitten tulivat mongolit, jotka tekivät Moskovasta suuriruhtinaskunnan, joka sai alistaa muita alistettuja ruhtinaskuntia. Moskoviitit sekosivat mongolien ja tataarien kanssa örkeiksi, joilla oli kaikki edeltäjiensä huonot puolet vailla yhtään hyvää.

Sitten Moskovia valtasi kaikki itäslaavien ruhtinaskunnat ja alisti ne örkkivaltaansa.
Tämä on seuraus.

mariD

Siinähän se puolimongolien historia oli pähkinän kuoressa.

Jippos123

Silti en pysty ymmärtämään ryssän tapaa jättää haavoittuneet ja kuolleet taistelukentälle.
Tai sitä välinpitämättömyyttä sodassa kaatuneita kohtaan. Ryssä on pitkänlinjan jalostuksen tuote. Ne eivät vaan välitä mistään.
Aika karua kun joku siperian junnu lähtee Ukrainaan niin perhe toivoo sen junnun kuolemaa.
Kuolleena se junnu tuo enemmän rahaa perheelle kuin mitä se elossa pystyisi ikinä hankkimaan.
Twisti on siinä, että se raato pitää saada kotia jos meinaa niitä korvauksia saada.
Siksi ryssä jättää raadot mätänemään taistelukentälle. Ei tarvitse maksaa korvauksia.
Ryssä on pahin barbaarikansa ikinä.
Putlerjugendin tuleville teuraille tätä ei ole kerrottu.

Jippos123

Jotain sivistystä pitää olla ja kunnioitusta vihollisen kanssa. Aikoinaan A- maassa me annettiin yöllä muutama tunti aikaa teletapeille hakea omat ruumiinsa pois.
Olisi ollut helppoa iskeä niihin noutajiin mutta ei isketty. Sopimus mikä sopimus ja se pidettiin.

Jippos123

Tämä varmaan auttoi siinä, että niitä harvoja, lähinnä lentäjiä kohdeltiin hyvin kun ne jäivät vangiksi.
Talebaaneilla oli tapana nylkeä alhaalta ylös ja tehdä ihosta pussi jolla uhri tukehtutettiin.
Siksi me ammuttiin jokainen teletappi joka tuli vastaan.

mariD

Muslimien mielikuvitus on rajaton mitä tulee toisen ihmisen kiduttamisen ja tappamiseen. Muistellaanpa vain mitä ISIS puuhaili, tuo Culosaaren Pekan lempiterroristiryhmä.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
mariD

Onko A-maa Afganistan ja Teletapit ovat tietysti Taleban? Saanko kysyä oletko koskaan ollut komennuksella Pakistanissa? Jos olet, niin pitääkö paikkansa, että paikalliset kaapuniekat kiipeilevät siellä puiden latvoihin nähdäkseen vilauksen komennuksella olevien sotilaiden vaimojen uima-allas varustuksesta?

mariD

Mulle on joskus tullut mieleen, että ryssät ovat tiputettu jostain kaukaa ulkoavaruudesta joltakin pahan planeetalta meidän kunnon ihmisten kiusaksi. Mitä pahaa me sitten ollaan tehty, että ollaan saatu ryssien kaltainen rangaistus? Sitä en tiedä. Lisäksi ryssän sotilaat eikä tavallinenkaan kansa osaa tehdä tarpeitaan sinne mihin ne kuuluu. Hangossa olivat tehneet B-luokan tarpeet kartanoiden olohuoneisiin, Viron kun valloittivat, löytyi sieltä useita kartanoita jotka oli pskottu täysin. Tuttu oli Enson tehtailla komennushommissa ja työläisten WC oli kirjaimellisesti pskottu tukkoon. Rämeihminen on aika osuva kuvaus.

Qroquius KadD

Ei, kyllä se örkki on alunperin ihmisistä kehittynyt mutta käänteinen rodunjalostus on degeneroinut sen ihmistä alemmaksi elämänmuodoksi, ihmisenmuotoiseksi orjalajiksi.
Juuri siksi suomalaiset Putlerin persehuorat ovat vielä vastenmielisempiä kuin suvakkihuorat, joka sentään himoitsevat tummia ja tulisia poikia.

Mutta kuka haluaa ehdoin tahdoin olla orjan huora?

Fatwantarkistaja

Jos mä alkaisin hinttariksi, terroristiksi ja presidentiksi, olisihan melkoinen uravalinta. Ei teistä kukaan tiedä olenko ammatiltani hetero, joten te äänestätte terroristia. Mitään järkeä.

Kyllä mä terroristia itsekin äänestän, koska silloin hinttari on 12 vuotta poissa päätäntävallasta. Kahteen kertaanhan tuo valittaneen, kolmas kerta ei ole mahdollinen. Sitten se on niin vanha, ettei lapsenkeittäjistä toivottavasti yksikään ole enää hengissä.

Homous ei sinällään mua haittaa. Haittaa se,että mummot syöksyvät rollaattoreillaan kannattamaan niin ihanaa, nuorta peppulipoikaa. Kukaan ***tana mitään lisääntymiskykyiseksi arvelemaansa menisi äänestämään. Onko L. Andersson kehunut nuolleensa römpsää? Tässä hän teki ratkaisevan virheen, häntä ei valita.

Jippos123

A- maa oli paskin paikka missä tuli oltua. Tulkkeja myöten ne halusivat talebanin valtaan ja nyt on.
Ihan turhaan laitettiin sinne paukkuja.
Jos kansa haluaa olla islamistien vallan alla niin mitä me ollaan sitä kieltämään.

Jorma Melkonen

Sen takii sinne laitettiin paukkuja kun ne ei pysy oman rajansa takana. Poksauttivat 9/11 New Yorkissa ja Pentagonissa nelisen tuhatta ihmistä hengiltä.

Vähällä pääsivät. Silloin 9/11 kuulin sääennustuksen Agfanistanin Kabuliin seuraavaksi päiväksi: aamulla pimeää ja synkkää, sitten äkisti kirkastuvaa, lämpötila 2000 Celsiusta, tuuli äkillisesti kaikkiin suuntiin 400 km tunnissa. Mutta jenkit ei provosoituneet, puri hammasta ja yritti antaa ählämeille normaalin elämän ainekset. Tietysti ählämit ryssi sen.

mariD

Tosiasiassa Osama bin Laden järjesti New Yorkin iskun Afganistanista käsin jossa hän oli maanpaossa kotimaastaan Saudi-Arabiasta, oli nimittäin suututtanut kuningashuoneen. Talebanien johtaja Omar Mullah suojeli bin Ladenia koska se on ikiaikainen heimoperinne Afganistanissa. Amerikkalaiset yrittivät saada Omar Mullahin luovuttamaan bin Ladenin heille, mutta Omar Mullah vetosi jälleen heimoperinteeseen. Salaa mielessään Omar Mullah toivoi, että bin Laden häipyisi Afganistanista koska se sai hänen maansa kiusalliseen valoon ja alttiiksi amerikkalaisten hyökkäykselle. Silti hän ei koskaan tohtinut pyytää suoraan Ladenia lähtemään Afganistanista sillä heimoperinne sitoi, ne ovat siinä maassa niin vahvoja että Omar Mullah laittoi oman asemansa ja maansa liipaisimelle. Mikä sitten kostautui.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Plääh

Osama Bib-Laden ei järjestänyt mitään. USA:n oma hallinto ja Mossad räjäyttivät kaikki kolme tornia ja pudottivat lentokoneen sekä ampuivat ohjuksella Pentagonia. Uutisfilmit olivat feikkejä. Mitään lentokoneita ei törmännyt taloihin. On epäselvää, tuhottiinko edes yhtään lentokonetta. Joka ei tätä tajua, ei omaa kovin hyviä hoksottimia tai on valehteleva nettiaktivisti

Repe.

Juttus olet skriivannu varmaan pyöreessä huoneessa…

Plääh

Sanoo moraaliton sionistipersu eli kommari

Suke

Plääh… mielipiteesikin on tuollaista plääh-tyyppiä. On hiukka kuin hengastyneen virtahevon astamasta läähätystä…

Puravive Weight Loss

I loved you even more than you’ll say here. The picture is nice and your writing is stylish, but you read it quickly. I think you should give it another chance soon. I’ll likely do that again and again if you keep this walk safe.