Pt-median toimitus muutti Suomeen

Tapahtui seuraavaa, että Pt-median toimisto muutti Suomeen.

Olen jo pitkään ainakin viime kesästä alkaen miettinyt muuttoa Suomeen. Kaksi asiaa on vaikuttanut muuttohaaveisiini. Ensinnäkin yksinkertaisesti Suomi-ikävä. Olen notkunut parikymmentä vuotta ulkomailla (jos naapurimaat lasketaan ulkomaiksi) ja viimeisin yhtäjaksoinen aika pois Suomesta oli 15 vuotta, josta suurin osa ajasta Ruotsissa, välissä muutama vuosi Virossa. Tallinnassa viihdyin erityisen hyvin, ja Tukholmankin kanssa minulla on erityinen rakkaussuhde. Viime ajat Ruotsissa kuitenkin muuttuivat jonkinlaiseksi taakaksi. Suomi-ikävästä myöhemmin.

Taakka sen takia, että monikulttuurisuus alkoi taas jäytämään sieluani sisältä päin. En yksinkertaisesti voi enää sietää sitä monikulttuurista mölinää. Aina kun näen puhelimeen kaiutinpuheluja huutavia kehitysmaiden miehiä, niin aloin suunnittelemaan joukkomurhaa (HUOM!! ei tietenkään kirjaimellisesti!!). Aina kun näen ja kuulen kaupoissa ja ostoskeskuksissa  möliseviä kehareita, niin tulee suurin piirtein paniikkikohtaus, että täältä on päästävä pois. Elämä muuttui pikku hiljaa sietämättömäksi. Käytännössä koko viime syksystä alkaen kuljin julkisilla paikoilla vastamelukuulokkeet korvilla, ja asunnossakin korvatulpat, jotta en kuule sitä v i t u n mölinää.

Sain suunnattomia raivokohtauksia, kun näin torilla notkuvia kehareita, joille Ruotsi tarjoaa ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon. Mutta vastapainoksi itse en saa mitään sosiaalivastinetta verorahoilleni. Äyriäkään en ole Ruotsissa oleskelun aikana saanut sosiaaliavustuksia. Kun muutin Ruotsiin, niin olen itse omilla rahoillani hankkinut asunnon, ja itse hankkinut työpaikan. Viimeksi esimerkiksi Virosta muuttaessani Tukholmaan, saavuin Ruotsiin torstaina. Seuraavana maanantaina aloitin uudessa työpaikassa. Moni ei ehkä edes ymmärrä kuinka paljon tällainen joutomies joutuu tekemään asunnon ja työpaikan eteen ulkomailla. Työtä ja asuntoja saa kyllä helposti, mutta ei niitä kukaan eteen kanna. Sitten sinne tulee jostain  kehitysmaasta vajaaälyisiä marakatteja, joita systeemi pitää jonkinlaisina aatelisina ja tarjoaa niille ilmaisen ylläpidon. Kun katselee tätä marakattien mölinää ilmaisen halal-lihapadan ääressä, ja joka aamu itse herää töihin, niin vitutusmittari huutaa hoosiannaa.

Monikulttuurisuus oli siis yksi suurimpia syitä, että muutto Suomeen alkoi pyöriä mielessä. Mutta ihan yhtä suuri syy oli se, että iski Suomi-ikävä. Suomi on helppo ja ei-byrokraattinen maa verrattuna Ruotsiin. Jos joku ei tiedä, niin olen tehnyt töitä toiminimellä jo vuosia ja toiminimi on rekisteröity Suomeen. Laskutan siis työnantajaani omalla toiminimellä. Valitsin rekisteröidä toiminimen Suomeen sen takia, että verrattuna Viroon ja Ruotsiin erilaiset maksut ovat selvästi pienempiä kuin mainituissa maissa. Vaikka mitä väitetään, niin Suomi on hyvä maa pyörittää pientä yritystä elinkeinonharjoittajana. Joka maassa on oma byrokratiansa, mutta Suomessa se on jouhevaa.

Yksi suuri syy Suomi-ikävään on myös kieli. Osaan puhua ihan perushyvin ruotsia, kuten kuka tahansa kielitaitoinen ihminen, mutta luultavasti maailmassa ei ole kovin montaa suomalaista, jotka osaavat tulkita rinkeby-ruotsia suomeksi. Jota Pt-mediaan on tehty kymmenen vuotta. Ruotsia pystyy siis puhumaan, mutta tällaisella maahanmuuttajalla on kaksi eri persoonaa. On olemassa se Ruotsin Paavo, ja sitten on olemassa Suomen Paavo. Suomi-Paavo vaan alkoi ottamaan takaisin alaa, ei ihminen pääse juuristaan eroon. Sitä rakastaa sitä maata, jossa on syntynyt ja varttunut. Kun ikää tulee, niin kulkuritkin kaipaavat niihin maisemiin, joista on joskus lähtenyt.

_ _ _

Subscribe
Notify of
guest
135 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Maajussi

Tervetuloa Suomeen !

T

Käsittääkseni mielipiteesi monikulttuurisuudesta on muuttunut 10+ vuoden aikana 180 astetta..? Aluksi vaikutti kivalta, mutta ei ilmeisesti enää..
Sitten kun koko Eurooppa on pilattu monikulttuurilla, Unkari on vielä turvasatama.

VMP

Eli olet sitä porukkaa joka ei usko viruksiin koska ei ole niitä itse nähnyt(mutta silti sputnik tehoaa sellaisiin kuten myös jalkasilsaan ja korvamätään), kuussa ei ole kukaan käynyt kun ei näy kiikareilla jälkiä ja suomessa ei ole korruptiota koska poliisit ei pyydä sataa euroa. Ja edelleen se ettei mölinaa siedä ole rasismia jos olisi niin valitusten tekeminen naapureista olisi kielletty suomessa.

Last edited 1 kuukausi sitten by VMP
KKi

Korona oli ensimmäinen someajan ja lumihiutaleiden ajan kriisi. Opportunistit molemmin puolin saivat elämänsä tilaisuuden päteä. Ja kyllä pädettiinkin.

Ennen somea ja ns. influenssereita asiasta olisi kirjoittanut Duodecim ja Media kehottanut käyttämään suojauksia.

Hupiukkoilu ja salaliittoilu olisi jäänyt vähemmlle. Nyt on korona koettu, seuraavista pandemioista tuskin enää tulee niin eeppisiä.

Outlawman-09

Samma här, muutama tuttu rokotuksen ottanut tullut kipeäksi next day. Mitä myrkkyä liemi mahtaa olla ?

mariD

Rokotuksesta, etenkin siitä toisesta koronarokotuksesta kuuluukin tulla kipeäksi, se on kehon luonnollinen tapa reagoida siihen, että rokote toimii. Minun alalla oli pakko ottaa ne rokotukset ja etenkin kun muutin Espanjaan oli pakko olla se tokarokotus voimassa. Muuten ei olisi maahan päässyt, ei edes Finskin lentokoneeseen Helsinki-Vantaalla. Itse korona-aiheeseen en ota mitään kantaa.

Suomi Finland

Muhun ei iskenyt minkäänlaisia oireita koronarokotteista. Enkä muista, että mistään rokotteesta olisi koskaan ilmaantunut oireita. Kolme rokotusta otin. En osaa sanoa, että onko tämänkaltainen rokotteisiin reagoimattomuus yleistä ja onko se hyvä vai huono asia.

Korona (todennäköisesti) iski viime vuonna marraskuun alussa. Kuume kesti noin kolme päivää. Yskää oli varmaan melkein 2 kuukautta. Muuten ihan suhteellisen lievä sairaus.

Aina asioihin liittyy riskejä ja riskit voivat realisoitua omalle kohdalle, mikä tietenkin voi olla varsin äärimmäisen vittumaista. En tiedä miksi korona iski vasta lähes kolme vuotta sen jälkeen, kun pandemia alkoi. Mutta tuota mainittua kertaa ennen ei ollut kuume tai mikään hengitystieinfektion omainen sairaus iskenyt sitten vuoden 2015.

mariD

Kyllä sen rokotteen kuuluu aiheuttaa mm kuumetta. Nämä jutut on mulle tuttuja sairaanhoitajana. Ihmiset reagoi rokotuksiin yksilöllisesti eikä kaikki välttämättä tule sairaaksi mutta todellakin jos tulet sairaaksi, se on sen merkki että rokote toimii. Jos et tullut sairaaksi, ei se välttämättä tarkoita sitä etteikö rokote olisi toiminut. Kuten sanoin, näihin reagoidaan yksilöllisesti. On sitä tullut jokunen rokote tyrkättyä ihmisten käsivarsiin. Sadoista piikeistä puhutaan vähintään.

VMP

No tarkoitin just mitä sanot ”Jos olisin asunut jossain Mäntylässä koko ikäni, niin saattaisin ihan hyvin kirjoittaa…” eli et usko mitään jos ei naaman edessä ole..

Last edited 1 kuukausi sitten by VMP
Pavunvarsi

Todella omituinen yleistys yhdestä lauseesta. Ymmärrätkö edes mitä selität?

Paavon Mäntylä-heitto on viittaus siihen, että etenkin Suomesta löytyy näitä ihmisiä poliitikkoja myöten, jotka kuvittelevat ja uskovat lämpimiin tarinoihin monikulttuurisista kivoista pelihetkistä ja kulinaristisista illanistujaisista yhteisen kunnioituksen hengessä, kun eivät ole koskaan joutuneet monikulttuurista värinää näkemään – saato kokemaan. Tuollaisella taustalla on helppo toitottaa monikulttuurin ihanuutta ja tuomita kaikki kritiikkiä esittävät rasisiteiksi.

Vedät mutkat suoriksi yleistyksilläsi ”virusten näkemisestä” yms. tuubaa. Järkeään voi käyttää. Hauskaa alkanutta vuotta silti.

VMP

En mä en tajua mitää olen ihan daiju, kuulun samaan kerhoon jossa ei osata lukee tai kirjotaa. Järkeä mulla ei ole yhtään mensa on salaliitto, mutkissa ajan suoraan koska pääsee nopeammin perille. Eikä paavo ole rasisti luulee olevansa.

Heinrich

Enpä ole ottanut minäkään. Toissa syksynä oli tod. näk. jokin virus koskapa olin saatanallis-perkeleellisen kipeä, mutta niitähän tulee ja menee.

KKi

Näinhän se kohtaamisteoria toimii. En tunne yhtäkään ihmistä joka ählämeiden/neekereiden kanssa toimittuaan ei olisi jossei rasisti, niin ainakin realisti.

Näihn se vain menee, sanoipa hupiukot mitä tykkää.

Last edited 1 kuukausi sitten by KKi
T

”Siellä päähäni hiipi rasismi ja muukalaisvihamielisyys.”
Ruotsissa vietetty aika ei siis mennyt hukkaan.

Puolueeton

Toivottavasti tapahtumat Suomessa muuttuvat, eikä Paavon tarvitse muuttaa vielä muutamaan vuoteen. Yksi vaihtoehto on muuttaa maaseudulle, jossa kunta ei ole innostunut vieraista kulttuureista.

T

Näin toivon itsekin. Pääongelmana vain on se että normoja ei juuri kiinnosta politiikka tai yhteiskunnallisten asioiden ajattelu pitkällä aikatähtäimellä, kunhan vaan leipä ja sirkushuvit on taattu.
Ihmiset yleensä tekevät sen virheen että syyttävät suvakkeja yhteiskunnan ongelmista. Tämä on virhe, koska näitä pahantahtoisia ihmisiä on alle 10% äänestäjistä. Heillä ei olisi valtaa jos pääosa kansasta olisi hereillä ja äänestäisi järkevästi.

mariD

Jos tai kun Suomeen takaisin muutan, en taatusti enää Helsinkiin asetu. Sinne ählämihelvettiin en enää erehdy muuttamaan ja asumisen kustannuksetkin ovat aivan astronomiset. Olenkin tässä miettinyt, että minkähänlainen paikka Hanko olisi asua? Kellään ensi käden tietoa? Sehän taitaa olla – jos ei muuttotappiokunta – niin ainakin talouskriisissä vuodesta toiseen. Ja asuntojen hinnatkaan eivät ole mitenkään mahdottomia. Ilmastokin on pienen piirun verran leudompi kuin Helsingissä, onhan se Suomen eteläisin kunta mantereella, tosin siellä on varmaan se sama ilkeä viima talvisin kuten Ruoholahdessa. Se onkin sellainen viima joka puhaltaa ikään kuin kehon läpi jäädyttäen koko luurangon. Mut joo, Hangosta pääsee kätsästi Pk-seudulle junalla, pitäisi vain tietää mikä on Hangon matutilanne..?

mariD

…jos Hangossa on puikulapääyhteisö ja irakiaanoja, en hlvetissä muuta sinne. Kertokaa joku Hangosta mulle jotain. Asuuko täällä kukaan siellä? Kaikki info kelpaa.

Qroquius KadD

Tuossa on infoa numeroiden kera:

https://www.raseborg.fi/wp-content/uploads/2022/04/Kotouttamisohjelma-2019.pdf

Äkkiseltään ei näyttänyt puikuloita olevan erityisen paljon edustettuna muukalaisina muukalaisten joukossa, joskin numerot ovat edellisvuosikymmeneltä.

mariD

Suuret kiitokset vaivannäöstä! Ei tosiaankaan vaikuta pahalta, tosin pitäisi saada vähän tuoreempaa tilastoa. Täytynee alkaa penkomaan nettiä oikein tosissaan.

Sami

Katso nettisivua maahanmuuton kustannuksista, ja näet kunnan matutiheyden. Googleta: kuntaluvut.fi – maahanmuuton kulut per kunt

mariD

Gracias, chamo!

Boltteri

Minä olen Hangossa syntynyt. Sinulla ei ole varaa muuttaa sinne koska Helsingin pintaliitäjät ovat ostaneet kaikki kämpät kesäkäyttöön ja kaikki kiinteistöt ovat sen myötä tuplasti kalliimmat kuin esim. Tammisaaressa tai Karjaalla. Ghettotaloista voit saada vuokrakämpän, naapureina nistejä ja spurguja. Sama talvi se on Hangossa kuin muuallakin, pimeetä kylmää ja vituttaa. Matuja on pieni määrä, joutuvat sen takia integroitumaan ja oppimaan kielen, joko suomen tai ruotsin, ja ”Hankolaistuvat”. Eli heistä ei ole samaa haittaa kuten stadissa. Jos merestä tykkää niin Hankoa ei voita mikään. Tappiota tulee kun pintaliitäjät eivät asu Hangossa vakituisesti, verorahat jää saamatta eikä tyhjiin kämppiin tarvita paljon Hangon kaupoistakaan mitään ostella.

Boltteri

Ghettokerrostalot: Halmstadinkatua pohjoiseen päin. Esplanadin ja Pitkäkadun välissä sillalta länteen päin. Paljon työttömyyttä, paljon syrjiytymistä, huonosti voivaa nuorisoa jne jne, se pieni kaistale Appelgrenintietä ja regatanrannasta itäsatamaan ei ole aitoa Hankoa ollenkaan. Turistirysiä täynnä instagramhuoria. Harrastusmahdollisuuksia löytyy ihan helvetisti, ”salaisia” pikku biitsejä vaikka kuinka. Luontoa ja merta loputtomiin. Kuten jokainen pieni paikka Suomessa, jos olet kusipää niin sinua ei yhteisöön oteta ja ellet ole Hangossa syntynyt sinusta ei koskaan Hankolaista tule. Tervetuloa yrittämään!

mariD

No, katsotaan. Sanoin että olen vasta miettinyt Hankoa. Mistä tiedät minun varoistani? 10-vuotiaasta asti olen säästänyt järjestelmällisesti vähint 50% kaikesta mitä olen tienannut, viikkorahoista lähtien. 18 vuotta täytettyäni tajusin mitä rahastointi ja osakkeet tarkoittaa. Nykyisin minulla on muutamassa rahastossa osuuksia, mainitaan nyt että yhden rahastoni kolmen vuoden yhteenlaskettu tuotto oli 34,4%, eli jokaista sijoittamaani tuhatta euroa kohden olen tienannut kolmessa vuodessa 344€. Myös osakesäästötili on ja nuorena otettu yksityinen eläkevakuutus, aion hypätä oravanpyörästä viimeistään viisikymppisenä, todennäköisesti aiemmin. Ihan persaukiset eivät osta Ruoholahdesta tai Las Palmasin keskustasta asuntoja. En tykkää kirjoittaa näin mutta olet itse aika suorasukainen, joten…

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Boltteri

Siitä sitten vaan viihtymään https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/hanko/17417797 Tuosta on 150 metriä itäsataman terassibaariälämölöön. Tuolla hinnalla ei edes hiljaisuutta saa.

mariD

Onhan siellä Hangon lähistöllä muitakin pikkupaikkakuntia joissa ei varmaankaan ole puikulapääyhteisöjä esim Lappohja, Tammisaari, Dragsvik, tai vaikka Inkoo vähän jo Hangosta kauempana. Tammisaari alkoi kiinnostamaan kun katselin kuvia. Aika idyllinen pikkupaikkakunta jossa on myös presidentillistä historiaa. Eikä matka PK-seudun rinnakkaiskuntiin jossa äitini ja monet kaverit ja ystäväni asuu, ole kovin pitkä. Voi olla, että Hanko vaihtui juuri Tammisaareen. Ei ole kunnon asunnot halpoja sielläkään mutta rahalla saa ja hevosella pääsee. Sen olen oppinut, että käteiskauppa on se mikä kannattaa. Las Palmasin asunnon ostin käteisellä ja sain juuri sen tinkaamani alennuksen jonka halusinkin. Kaupan päälle tuli läjä arvokalusteita. Mut eiköhän jo vaihdeta rasismiin nämä jutut.

Boltteri

Tammisaaressa ON matuja enemmän kuin Hangossa ja Karjaalla yhteensä. Tammisaari on pääosin ruotsinkielinen suvakkikaupunki. Löytyy nekruu löytyy arabii. Löytyy hurria joka luulee olevansa Tukholmasta. Pienenä triviana, Hankolaiset ja Karjaalaiset pitävät Tammisaarelaisia kusipääsnobeina. Juppeja vaaleanpunaisissa paidoissa matkalla botskilleen brunssille. Dragsvik, siellä on varuskunta ja metsää. Lappohja on Hangon kaatopaikka, ihmisjätettä. Hieno biitsi siellä on, ei muuta. Inkoo on vähän landemesta, kiva jos sulla on vene ja mökki siellä. Pohja on täyttä skeidaa missä kaikki elävä kuolee äkkiä ja Fiskars on hippipintaliitäjien uusi Mekka.

mariD

Taitaa olla niin, että jos sulta kysyy niin mikään paikkakunta ei ole hyvä vaan ihmiskaatopaikka. Lienee kai parempi pysyä Las Palmasissa. Tai sitten kun tunnut niin paljon tietävän eri kaupungeista Suomesta niin suosittelepa mulle sellaista paikkaa jossa on vähän tai ei ollenkaan matuja, laadukkaita asuntoja, ei mitään p*skakerrostaloja vaan kunnon kämppiä sekä asialliset palvelut. Mielellään järvi tai merenranta lähellä sekä asiallisia asukkaita.

Boltteri

Sinä halusit sisäpiirin infoa. Sitä sait. En ole kiinteistövälittäjä joten minulla ei ole mitään syytä valehdella ja silotella totuutta. Neiti on hyvä ja muuttaa Tammisaareen vaan, eihän sitä koskaan tiedä vaikkapa joku paikallinen komea sossu-Mohammed veisi sydämen mennessään. Muista kaupungeista en avaa sanallista arkkuani koska minulla ei ole nippelitietoa. Omat mokat saa jokainen ihan itse tehdä, varsinkin jos ei muitten neuvoja kuuntele vaikka niitä pyysi. Toivotan asiassa vähän huolestuneesti lycka tilliä.

Last edited 1 kuukausi sitten by Boltteri
Boltteri

Kun käyt Tammisaaressa kannustamassa paikallista jalkapallojoukkuetta, niin muista että oman kylän pojat ovat vihreissä paidoissa. Kaikki tähdet eivät mahtuneet kuvaan. Vaihtopenkillä lisää samaa. HEJA EIF !!!!
https://imgbox.com/6QXDtZY2

Boltteri
X

Paljonkos sitä rahhoo oikein on?

mariD

Sen verran, että jos näen jotain josta diggaan, niin ostan sen vaikka nuuka olenkin. Viimeisin hankinta asunnon oston jälkeen oli 300cc moottoripyöräskootteri kylmälokerikolla. Siis oikeesti, siinä on ikään kuin minijääkaappi. Tuskin kuitenkaan tosissaan kysyit pankkitilin saldoa. Ja vielä vähemmän odotit minun kertovan sen.

X

Kerro nyt vaan, mielesi tekee kuitenkin.

mariD

En kerro. Mieleni ei tee kuitenkaan. Kerro itse paljonko tienaat tai minkä verran sulla on säästöjä. Lopetetaan nyt tämä jankutus rahasta ja siirrytään rasismiin.

X

Rasismi, mitä se on?
Kiistän tietäväni siitä mitään.

T

Olen käynyt syksyllä Hangossa, mutta en asunut. Asia mikä sai verenpaineeni nousemaan pilviin, oli viritettyjen mopojen käyttö. Mietin että jos syksyllä on tämä meininki, niin mikä mahtaa olla tilanne kesällä? Muutama vanhempi jättää lapsensa kasvattamatta niin paikkakunta on maanpäällinen helvetti.

Boltteri

Tuo on joka kylän riesa kylläkin, varsinkin jos sattuu asumaan siellä missä moporunkkarit ja juuri ajokortin saaneet pikku paskiaiset iltaisin kerääntyvät. Stereot soi ja kumia palaa. Tästäkin saamme kiittää hallituksia jotka poistivat poliisivirkoja, pikkukaupungeissa ei ole muuta kuin yksi partioiva mustamaija JOSKUS. Pikku kusipäät tekevät mitä huvittaa. Ei lapsia kasvateta kun oma elämä pyörii alkoholin ympärillä. Hangossa kun jotain katoaa niin siitä vaan ghettoon hakemaan tavaraa takaisin, ghettoäpärät kun vievät kaiken minkä irti saavat. Vanhempiensa luvalla. Vanhempiensa yllyttäminä. Rikas/köyhä ja kurja/onnellinen-kuilut ovat Hangossa todella syviä.

mariD

Oliko Señor Boltterilla nuorena poikasena omaa mopoa?

Boltteri

Oli. Paska mopo, aina rikki. En tykänny, mä menin fillarilla futistreenehin.

mariD

Kuitenkin päristelit sillä toisinaan naapureiden kiusaksi?

Boltteri

En. Päristelin sillä yhden kesän meidän umpimetsässä olevan mökin tiellä, 300 metriä eestaas ollessani 13-vuotias. Hellyttävän hauska yritys saada minusta kaksinaamainen paskiainen kuitenkin.

T

Ei ole joka kylän riesa. Esimerkkinä Seinäjoki. Arkkitehtuurin puolesta paikka on kammottava, mutta pidin siellä ihmisistä. En tosin ole asunut, mutta sen perusteella mitä kävin. Siellä vaikuttaa asuvan korkean moraalin ihmisiä.

mariD

Kenties Pohjanmaalta löytyisi mulle sopiva paikka asettua aloilleen. Pidän siitä avarasta maisemasta joka siellä on niin ominaista, näkee auringonlaskutkin paikkapaikoin ihan horisonttiin saakka. Aivan kuin Maracaibossa.

Heti luulot pois

Mielestäni ekaksi hommaksi voisit kaataa presidentinvaalit.

Tekisit näin heti selväksi että suomessa on uusi vallan vahtikoira.

X

Syviä tuntoja, moni varmasti jakaa ne.
Täällä vaan on omat riskinsä eli paljon ryssiä.
Olen havainnut että mahorkan hajun yliherkkyytesi on voimakas, riski siihen että hajuun törmäät täällä on ilmeinen.
Kannattaa miettiä etukäteen miten tilanteesta selviät! Ilman linnatuomiota siis.

mariD

Kuinka monella on arkielämässä ollut Suomen venäläisten kanssa oikeasti ongelmia? Itselläni on ollut joitakin työtovereita HUS:in vuosina, eikä ollut koskaan mitään probleemaa kenenkään kanssa. En väitä, että kyseessä on Suomelle ihanne vähemmistö, mutta tilanne on se mikä on. Ei me voida niitä merikonttiinkaan laittaa ja lähettää Pietariin.

Qroquius KadD

Ei niin, mutta niiltä voidaan ottaa Suomen passi ja vaatia poistumaan maasta toisen kotimaahansa Moskoviaan.
Huonompi juttu tietysti, jos joku niistä on hävittänyt Moskovian passinsa mutta harvassa niitä taitaa olla.

Ja kuinka monella on arkipäivän ongelmia moskoviittien kanssa?
Minusta koko Suomen kansakunnalla on ongelma sellaisen suurilukuisen vähemmistön kanssa, jonka lojaalisuus kohdistuu Suomea vihollisenaan pitävään imperialistiseen roistovaltioon.

Viides kolonna.

mariD

En nyt ihan tarkoittanut tätä vaan minua kiinnosti ihan muuten vaan kuinka monella on ollut henkilökohtaisia ongelmia Suomen venäläisten kanssa arkisissa kohtaamisissa. Se on eri juttu kuin viides kolonna.

Sami

Mahdolliset ongelmat tai ongelmattomuudet riippuvat siitä millaisten ihmisten joukkoon hakeudut. Jos tuttavallasi on pitkä ja moitteeton työhistoria Suomessa, niin silloin ongelma todennäköisyys on sama kuin pottunokan suhteen. Mutta jos uusi tuttavuus velmuilee hämäräbisneksiä, sinun tulee pysyä mahdollisimman kaukana. Tämän parhaimmat osaajat oppivat jo koulun ala-asteen ensimmäisillä luokilla.

mariD

No tämähän on vanha sääntö. Mitä hämärämmässä porukassa pyörit, sitä enemmän asetat itsesi vaaralle alttiiksi. Esimerkkinä jos pyörit juoppo – ja narkkiseurueissa, mahdollisuutesi joutua henkirikoksen uhriksi moninkertaistuu verrattuna normaaliin arkielämään.

Hitiksen Mies

Isoisäni äidin raiskasi ryssä ja isoisäni on siten ryssän äpärä. Lasketaanko se?

mariD

Olen pahoillani että voit pahoin.

Suomi Finland

Kun Venäjä miehitti Krimin, avauduin vitutuksestani sos mediassa. Minulla oli ns kaverina yksi venäläinen, joka poistui kaverilistalta avautumisen jälkeen. Oli ihan järkevän oloinen ja mukava tyyppi ja puhui erinomaista Suomea. Mutta… lojaliteetit on sitten ihan muualla.

Veikkaan, että alapeukkuja ei tule, kun tiltut eivät voi alapeukuttaa uskollisen isänmaanystävän tekoa.

Bling Bling

Työelämässä alaisina ja kollegoina toiminut joitain Suomen venäläisiä, siviilissä en heitä tunne. Ei mitään pahaa sanottavaa; perusidealtaan sulautuvat suomalaisiin täysin saumattomasti. Muutoin olen sitä mieltä, että Venäjä on tuottava (Ceterum censeo Ruthenica esse delendam).

X

-39 oli hieman isompia ongelmia.
Ryssillä on ollut vuosikymmeniä aikaa perustaa tänne vaikka minkälaista maanalaista toimintaa. Rohkenen arvella että Venäjä ei ole jättänyt varautumatta.
Sitten on nämä baabuskat jotka aukovat päätään ja yrittävät hämmentää, yksi oli jokin aika televisiossa kommentoimassa viisaita. Kremlin asialla aivan selvästi.

Sami

Neuvostoliiton perusti ja sitä johti ”Jumalan Valittu kansa” minimaalista vähemmistöstään käsin.

Rune Holmström

Ymmärrän hyvin. Tervetuloa takaisin.

Qroquius KadD

Et kyllä monikulttuurin rikkautta ole pakoon päässyt, jos olet Hell-Sinkiin asettunut.
Ei siellä juuri paremmin ole kuin Tukholmassa ja kohta on sama meno kuin siellä nyt.
Silloin siellä on paljon pahempaa.

Tietämätön

Samaa mieltä. Tervetuloa silti.

Tietämätön

Yksi Tajukangas täällä olikin jo😀

IMG_20240104_172145
Boltteri

Minä tunnen Helsingissä tasan samoin kuin sinä Tukholmassa. Tukholma taas on minulle totaalinen maanpäällinen helvetti kun Helsinki vaan on vitutuksen multihupentumaa jonne en mene.

Suomalaismielinen

Siinäpä Paavolle jutun aihetta. Tee siis joskus sellainen kirjoitus, jossa vertaat Helsinkiä Tukholmaan.

T

Ja muistaakseni olet asunut Norjassa..? Mielelläni kuulen verrantoa Norja / Ruotsi.

Qroquius KadD

Ehkei vielä, mutta tällä menolla kaula on pian kiritty kiinni.

mariD

Kyllä Helsingin ulkomaalaisväestö on huomattavasti pienempi kuin Tukholmassa. Eikä mikään takaa, että kasvu jatkuisi niin intensiivisenä että saavuttaisimme Ruotsin tai Tukholman ”pian”. Jengiväkivalta Tukholmassa on aivan omaa luokkaansa ihan Euroopan mittapuussakin. Helsingissä on kyllä jengejä mutta koko touhu on vielä aika lapsen kengissä verrattuna Tukholmaan. Ei siellä sentään 50-60 kpl matuja ammuta vuosittain. Toivotaan nyt vaan ettei optimismini kostaudu tulevaisuudessa.

Qroquius KadD

Ehkei pian, mutta Tukholman tilanne on se, mihin ruotsalaiset ovat itsensä päästäneet ja meitin nilkit painaa perässä.

KKi

Jahas tervetuloa kotiin. Ymmärrän ihan hyvin. Vuosien rullaaminen ympäri vaikka vain Skandinaviaa syö hissukseen miestä.
Äidinkieli on kuitenkin se kieli jolla enimmäkseen ajattelee. Eikös se äidin kieli ole se kieli jolla tiukassa paikassa kiroillaan.

Alli Kuikamoinen

Yllätyin rohkeasta liikusta. Kauankohan Paavo menee, kun ensimmäinen rikosilmoitus kiihottamisesta siihen sun tähän on tehty ja tulee kutsu kuulusteluun? Otahan aikaa muutosta tuohon hetkeen. Toisekseen miten mötäkkä vähenisi muuttaessasi Helsinkiin? Oisit muuttanut Tornionjokilaaksoon, oikea Ruotsin kulttuurikin säilyisi lähellä. Siis se oikea vanhempi ruotsi ilman mötäkkää.

mariD

Mutta eikö Suomessa ole eri lait näille kasinomainoksille? Oletko huomioinut tämän? Siitä jotkut ovat joutuneet ongelmiin…

Sam Colt

Paavo kirjoitti niistä t u n t e i s t a joita Tukholman todellisuus hänessä herättää.
Kyllä tunteistaan saa laillisesti kertoa. Väkivaltaan yllyttäminen on eri asia.

Jurtsi

No ekana tietysti odotan tiukkaa vertailu analyysiä ollaanko jo ruotsin meno saavutettu ja missä ym.
Lähi Itäkeskus on jo täysin menetetty mutta millä vakavuus asteella ym.
Thäks.

Fatwantarkistaja

On pakosti yli 10 vuotta, kun kävin Kontulassa. Ei se ainakaan valkoisemmaksi ole muuttunut, varmaan viimeiset kaljaukot ja narkkarit kompostoitu tahi uunitettu ja korvattu ählyillä ja muilla mutiaisilla. Itäkeskuksessa asioin kaupoilla joku vuosi takaperin, oli vielä varovaisesti arvioiden puolet jostain Suomen lähialueilta kotoisin, eipä se asukkaista mitään kerro, kun sinne on helppo pesiytyä, kuten Steissillekin.

mariD

Itse kävin Itäkeskuksessa viimeksi vuonna 2011 Raxissa syömässä ja vähän ostoksilla. Kun nousin ne rappuset sieltä metroasemalta ylös siihen..mikä se nyt oli, Tallinnan aukiolle, niin siinä istuskeli ikkunalaudoilla puikulapäitä rivissä kuin ellun kanat. Oli aika lämmin kesäpäivä ja mulla oli vaatetus sen mukaan. Sain osakseni himokkaita katseita khatilla kiillotetuilla silmillä. Inhotti niin, että väristys meni pitkin selkärankaa. Pois lähtiessä päätin, että tänne en enää tule. Enkä ole sen jälkeen käynytkään. Enkä muuten aio koskaan enää mennäkään.

KKi

Sama juttu täällä. Vaimon kanssa saatiin takavuosina liiankin läheistä kokemusta puikulapää apinoiden lajityypillisestä käytöksestä.

Ei Helsinkiin enää ikinä. Liikaa ihmiselle vaarallisia lajeja vapaana.

AnywayD

Varmaan kiva asua Suomessa välillä. Toivottavasti viranomaiset eivät tiedä sitä, että PT-media on Suomessa. Tuli vaan mieleen niiden halu estellä PT-median harrastamaa normaalia sananvapautta ja lisäksi muistelen, että poliisi kerran ei tarttunut rahankeräyslupiin, koska PT-media oli ruotsinsuomalaisille tehty. Kokemukseni on, että viranomaisten kanssa kannattaa seurustella mahdollisimman vähän ja sitäkin vähemmän.

Qroquius KadD

Nyt tietävät, kun asiasta on ilmoitettu.
Kyllä pyllyttäret tätäkin lukevat.

VMP

Mitä monikulttuurista sä sitten näit siellä tukholmassa kukoistiko japanilais-suomalainen kulttuuri ja animetyypit kulki kaduilla kalevala larppaajien kanssa niinkuin tuolleen monikultuurisesti ja kähis norjalaisten kirkonpolttajien kanssa juoden saksalaisten octobertarjoilijoiden kanssa läpi yön?

Älä vaan sano, että näit vain stereokulttuuria jossa toinen ruotsinpuoleinen kaiutin oli vähän rikki, ettei siitä ääni tahtonut tulla ja kuulosti sitten ihan monokulttuurilta. Puhuit monikultuurista.

Last edited 1 kuukausi sitten by VMP
KKi

Sielläpä sitä yritetään saivartelun maailman ennätystä. Joidenkin olisi joskus ollut hyvä perehtyä kumikulttuuriin.

VMP

No tuotahan se monikulttuuri tarkoittaa, islam ja muut taas on duokulttuuri joka tähtää monokulttuuriin, ummaan. Et kai väitä, että joku on sanoja väännellyt. Ehkä pitäisi mielummin puhua duokulttuurista eikä mistään monikultuurista.

Last edited 1 kuukausi sitten by VMP
mariD

Jos saat sakot monikulttuurisuuden kritisoimisesta tai vastaavasta, niin kyllä me sulle kolehti kerätään niitä sakkoja varten. Se on varma.

J. Ranta

Terve tuloa finlandiaan takaisin. Ei täällä pohjanmaalla oikeastaa varsinaista älämölöä ole. Olen kuitenkin laittanut merkille, niin kuin moni muukin että he videoivat paljon elintarvikekaupan hyllyjä. Sitten video lähetetää maahan mistä he ovat lähteneet pakoon sotaa, vainoa, ja kidutusta. Veikkaan, että pohjanmaan alueilla on enemmän Intian, Pakistanin suunnalta tulevia armeijapakolaisia(ainakin iät viittaa siihen)

Porkkanalaatikko

Jos joku suomalainen yhteisö tai organisaatio haluaa puhujiksi rutosalaisesta monikulttuurisuudesta tietävän henkilön,…”

Ehkä liikkeenjohdon konsultoinnissa olisi kysyntää reaalimonikulttuurikonsultin palveluille.

Boltteri

Ehkäpä YLE haluaisi haastattelun..? Tulisi kerrankin faktoja pöytään parhaaseen katseluaikaan. Laittaisivat Paavolle vastustajaksi neekeriakan joka alkaisi tärisemään siitä rasismin ja natsismin määrästä kun Paavo pistää menemään.

Ei lampaiden joukossa

Tervetuloa.
Poikkeas kesällä kun kuitenkin maaseutukierrokselle lähdet, niin tervetuloa myös Huittisiin. Tarjolla mökillä saunaa, jos saan valmiiksi enkä ehdi siihen mennessä polttaa. Olut tuolta ei vielä ole juomalla kuitenkaan loppunut. Ja yhden voin taata, ei neekerit mölise.
Yhteystietoni saat vanhalta yhteistyökumppaniltasi.

Suvakkisaara

Jaahas.
Vai että massamurhaa siellä suunnitellaan
Turha selitellä, kyllä suunnitellaan.
Minäpä tästä raportoin valtakunnansyyttäjälle ja EU komissaarille.
Se on linnaanlähtö edessä.
Terveisin suvakkihuora

mariD

Jollei tää ollut pilaa niin minä raportoin sinusta kallonkutistajalle.

Bling Bling

Joo, mutta se on sitä parempaa massamurhaa, se on eri asia.

Suomalaismielinen

Veikkaanpa, ettet kauaa Helsingissä viihdy. Riippuu tietenkin asuinalueesta, mutta ajan myötä sekin mahdollisuus poistuu… tai, no, ”poistetaan” on oikea sana tässä yhteydessä.

VMP
mariD

Itse olen ripittänyt stadissa kehareita espanjaksi. Se v******* niitä kun ne ei tajua mitä niille sanoo.

T

Hyvä. Minä taas olen jättänyt vastaamatta millään kielellä, jos ovat minulta mitään kysyneet.

mariD

Ei ne minultakaan ole mitään kysynyt vaan huudelleet hävyttömyyksiä. ”Nayta tissit”, ”mika sun hinta on”. Ja minä: vete a la mierda, pinche pendejo! Eli painu helvettiin v**** m*lkku. Sitten oli se juttu ratikassa joka johti käräjille, kopelointia mutta otin karvaranteesta lukko-otteen ja siihen jäi kunnes poliisit tuli paikalle. Mutta ei siitä sen enempää, olen aiemmin jo sen jutun täällä kertonut enkä aio vatvoa sitä enää täällä, mutta sen voin sanoa että voitin jutun.

mariD

Tervetuloa kylmien pakkasten maahan! Minä se jo teen lähtöä. Allekirjoitan täysin ettei niitä asuntoja ja työpaikkoja kukaan eteen kanna, ne on itse hankittava, niin tein minäkin. Asuntoni on sitä paitsi oma, olen sen omilla rahoilla ostanut, en siis ole vuokralainen Palmasissa. 1 syy miksi Helsingistä lähdin, oli sama kuin sinulla. Kehareiden mölinää ei vaan jaksa. Ruoholahdessa kun asuin, ne alkoivat notkumaan Ruohiksen torilla ja Itämeren torilla jo ennen keskipäivää, hirveä mölinä ja ölinä kun yritit käydä kaupassa. S*atana että v*tutti. Lopuksi kevennys! Erinomaista videolaatua kuinka ryssät saavat selkään oikein kunnolla ukrainalaisilta. Kannattaa katsoa! https://www.verkkouutiset.fi/a/hyokkayksesta-tuli-panssarien-hautausmaa-venajan-joukon-taystuho-jai-videolle/#907fb397

mariD

En juuri juo kaljaa ja paluulentoni on…no, en halua julkisesti sanoa kellonaikaa enkä päivämäärää mutta se on tosi lähellä. Olisin kyllä jo ihan uteliaisuudesta halunnut nähdä sinut ja hörppiä vaikka Kauppatorilla tulikuumat kahvit pakkasessa täristen. Mutta muita tilaisuuksia kyllä tulee aikanaan. Toivotaan vaan ettei tarvitse odottaa pitkää aikaa. Voi hyvinkin olla etten tule kesällä Suomeen, tai sitten tulen. En tiedä vielä. On juteltava pomon kanssa, eli miten kesälomien suhteen hommat onnistuu jne. Syksyllä lähden joka tapauksessa Maracaiboon ja Kolumbian Cartanegaan jossa Kurt Caz asuu. Pyysi, että tulisin käymään. Kurt on etelä-afrikkalainen matkavloggari jonka videoita on aina hauska katsella…ja onhan mies komea, pakko myöntää.

Kiitos juutalaiset

Mikäli ette pidä jonkun alla olevan mainoksen propagandasta boikotoikaa tuotteita ja lähettäkään reklamaatiota yhtiöiden verkkosivuille. Antakaa kuulua mitä mieltä olette näistä matalan intensiteetin kansanmurhaa edistävistä yhtiöistä ja mainostoimistoista.

Rusta (ruotsalainen tavarataloketju): mainoksessa kaksi mulattilasta.

S-Market. Joulupöydässä näyttelijä Taneli Mäkelän vieressä musta afrotukkainen nainen.

Jenkki purukumi. Nuorisomainos, jossa musta kehopositiivinen big mama.

Cubus (vaateliike). Monikulttuurisessa mainoksessa musta lapsi, aasialainen, pari valkoista nuorta naista. Toisessa neulemainoksessa itäaasialaisia naisia.

Toyota automainos. Paljon mustia henkilöitä, etenkin lapsia. Mainoksen lopussa musta nainen johtaa

mariD

Mitä kansanmurhaa nämä firmat edistää?

X

Heh, katselin yuotubessa Mäkkärin mainosta. Siinä oli anime hahmo joka pyöritteli käsiään ja meni lopuksi ns. slaavikyykkyyn. Rupesi senverran sylettämään sätkiminen ja laitoin asiasta kyselyn että yrittääkö firma kosiskella Venäläistä asiakaskuntaa ja onko se ihan järkevää. Mainos hävisi, en ole sitä ainakaan vielä nähnyt uudelleen. Olen erittäin tyytyväinen lopputuloksesta.

Sami

Tunnen henkilökohtaisesti 9 Ruotsista paluumuuttanutta, jotka kaikki palasivat samasta syystä kuin Paavo. Näistä tuntemistani yhdeksästä paluumuuttajasta, vain yksi henkilö vieläkin ylistää monikulttuurisuutta, vaikka itse myöntää juuri sen monikulttuurisuuden syyksi pakoonsa Ruotsista. Valtamedian monikulttuurisuusaivopesu voi jumittaa oman aivotoiminnan 100%:sti.

Sami

Huom! Kyseisen perusteellisesti aivopestyn henkilön täpärästi henkiin jäänyt lähisukulainen oli Turun terrori puukotuksen uhri. Riittikö tämä herättämään suvakin? No ei sitten yhtään!!!

Porkkanalaatikko

Suvakkia ei herätä mikään.Tulee mieleen Amy Biehl. Neljä neekeriä tappoi hänet. Tuomittiin murhasta, mutta sitten vapautettiin. Amyn vanhemmat kannattivat vapauttamista.
https://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Biehl

ennakkoluuloinen

Tervetuloa Suomeen, ole kuitenkin tarkkana, täälä on omanlaisensa ”tärähtäneistö”, joka on innokas saattamaan totuuden lausujan ahdinkoon. Luonan ja muiden mafioiden edustajat ovat soluttautuneet laajalti instituutioihin mädättämään yhteistä kotimaatamme.

basso balalaikka

Tervetuloa takaisin Suomeen, toivottavasti et ryhdy puhumaan Blatte-Finskaa, meinaan jos se äbäläväbälä on tarttuvaa?

mariD

Tein tänään syntiä ja koskin Hesariin fyysisesti. Olin ystävän kanssa nimittäin aamulla eräässä kahvilassa ja vieruspöydässä lojui Hesari vapaana. Mietin pienen tovin viitsisinkö pilata mukavaa aamua, mutta uteliaisuus vei voiton. Lähinnä selasin nopeasti tuon lasikuutiotalon läpyskän läpi kunnes tuli koko aukeaman juttu vastaan näistä tulipalopakkasista. Jutussa selitettiin näiden pakkasien johtuvan – kuinkas muutenkaan – ilmastonmuutoksesta. Seliteltiin alustavista tutkimuksista joissa mainittiin yläpyörre joka pitää kylmän ilman paikallaan laajalla alueella. Nämä yläpyörteet näiden alustavien tutkimusten mukaan johtuu tietenkin ilmastonmuutoksesta, mitään todisteita ei tietenkään esitetty, kerrottiin vain ylimalkaisista tutkimuksista jotka ovat vasta alkuvaiheessa. Selvää propagandaa

Suomi Finland

Tällaisia kelejä oli 1970 ja 1980 luvuilla useinkin. 2010- luvun alussa oli kans kovia pakkasia. Sitten välilllä on ollut hyvinkin lauhoja talvia.

Ilmastonmuutokseen en ota kantaa…

mariD

Joo, muistan kun muutettiin Helsinkiin 2009 trooppisista olosuhteista. Joku kertoi mulle, että ei täällä Helsingissä mitään lunta ole satanut enää moneen vuoteen. Ja juuri sinä talvena 2009/2010 tuli lunta älytön määrä sekä oli kunnon pakkaset. Merellekin pääsi hiihtämään. Sitten seuraavana kesänä 2010 lävähti ennätyshelteet, +36 vai oliko se +37 se ennätys. Tuollaiset lämpötilat ovat Maracaibossa ihan peruskauraa heinä-elokuussa, tuli ihan kotoinen fiilis sinä kesänä. Faijakin totesi, että täällähän on kuin kotona Maracaibossa. Noh, seuraava kesä olikin sitten paljon viileämpi, ikään kuin paluu todellisuuteen.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Bling Bling

Satunnainen Hesariin koskeminen voidaan panna terveen uteliaisuuden tai tieteellisen tutkimuksen piikkin. Pitkään jatkuessan tilanne onkin aivan toinen ja vaatii omaisuutensa aneisiin sijoittamisen lisäksi valtiollisen ylieksorkistin interventiota.

mariD

Tein tänään syntiä ja koskin Hesariin fyysisesti. Olin ystävän kanssa nimittäin aamulla eräässä kahvilassa ja vieruspöydässä lojui Hesari vapaana. Mietin pienen tovin viitsisinkö pilata mukavaa aamua, mutta uteliaisuus vei voiton. Lähinnä selasin nopeasti tuon lasikuutiotalon läpyskän läpi kunnes tuli koko aukeaman juttu vastaan näistä tulipalopakkasista. Jutussa selitettiin näiden pakkasien johtuvan – kuinkas muutenkaan – ilmastonmuutoksesta. Seliteltiin alustavista tutkimuksista joissa mainittiin yläpyörre joka pitää kylmän ilman paikallaan laajalla alueella. Nämä yläpyörteet näiden alustavien tutkimusten mukaan johtuu tietenkin ilmastonmuutoksesta, mitään todisteita ei tietenkään esitetty, kerrottiin vain ylimalkaisista tutkimuksista jotka ovat vasta alkuvaiheessa.

mariD

… selvää propagandaa Hesarilta. Ihmiset ovat niin sosiaalisissa medioissa kuin muutenkin puhuneet paljon näistä paukkupakkasista ja päivitelleet, että tätäkö se ilmastonmuutos on. Oli siis aika Sanomatalon läväyttää juttu jossa todetaan, että kovatkin pakkaset ovat osa ilmastonmuutosta. Johtui ilmastonmuutos sitten osittain ihmisestä tai luonnon normaalista kiertokulusta, pitäisi tieteellisissä tutkimuksissa olla rehellinen, mutta kun kyseessä on sen luokan koijaus niin siinä kyllä rehellisyys lentää roskakoriin.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Boltteri

Joo, TALVI johtuu ilmastomuutoksesta ja ainut mikä meidät pelastaa on se että me kaikki ostamme sähköautot ja syömme lihatonta pihviä. On se kyllä kumma että jos on talvella joko paljon lunta tai vähän niin se on jotenkin epänormaalia. Samoin jos kesä on kylmä tai kuuma. Ikäänkuin jossain kohtaa ajanlaskua olisi ollut tasaista vakiosäätä vuoden ympäri jokaisessa maailman kolkassa. Voi ei, grillipäivänä sataa, miksen ostanut Teslaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Missä vaiheessa ihmisen ”kehitystä” meistä suuri osa muuttui idiooteiksi? Sen minä haluan tietää.

Qroquius KadD

Siinä vaiheessa kun elämä muuttui liian helpoksi.

Kun elossa pysyäkseen ei enää tarvinnut ponnistella kaikin kehon ja älyn voimin, pohjoisen ilmaston ongelmanratkaisijan aivot alkoivat kääntyä itseään vastaan ja keksiä ratkaisuja ongelmiin joita ei ollut olemassa eikä ole.
Liian pitkään jatkuvaan rauhan ja hyvinvoinnin kauteen väistämättä liittyvä naisistuminen ja estrogeenijohtoinen ajatteluntapainen eivät auta asiaa.

T

Sama ilmiö johti Rooman tuhoon. Aikoinaan olivat sitkeimpiä ja päättäväisimpiä ihmisiä Euroopassa. Voitetuilta kansoilta kerätyt massiiviset määrät kultaa ja orjia johtivat helppoon elämään, jossa valtio tarjosi kansalaisille ilmaiseksi leipää, viiniä ja sirkushuveja. Tämä pumpulielämä sitten turmeli roomalaiset sadoiksi vuosiksi.

Qroquius KadD

Länsi-Rooman tuhonneet itägermaanit menivät sitten samaa tietä päästyään helppoon elämään Välimeren leppeisiin tuuliin.
Hyvinvointi ei sovellu kenellekään liian paljon liian usein nautittuna.

h44

Älämölöä riitää kyllä Suomessakin jos asuu siihen otollisella alueella tai liikkuu nuorison suosimissa paikoissa.

Viimeksi eilen koin hämmennyksen hetkiä kun perheen teinit kieltäytyivät menemästä Tampereen Ratinan kauppakeskuksen Burger Kingiin syömään leffan jälkeen n. klo 19. Ei siksi että olisivat vegaaneja, vaan siksi että siellä kuulemma on Roadmaneja joita mukana olleen herra 5v:n ei olisi hyvä nähdä.

Siispä hain Hämeenkadun Mäkkäristä annokset autossa syötäväksi. Mäkkärissä metelöi joukkio 13-17v mustalaispoikia, näin afrikkalaisen miehen myyvän huumeita narkkareille ja puhuin henkilökunnan kanssa englantia, tosin vasta kun kauniisti pyysivät.

Ensi kerralla mennään Parkanoon.

Heinrich

Taisit pitkän ulkomaankiertueesi aikana nähdä melkoisen muutoksen ruotsalaisessa yhteiskunnassa, sen muuttumisessa monikulttuuriseen suuntaan progressiivisella voimalla ja nopeudella. Jos emme tee mitään, näet sen saman paskan myös täällä.

JapaKoo

Jos tarkkaan katsoo kartan nastaa, niin Itä-Helsingissä se on. Puotila, Roihuvuori, Myllypuro? Suoraan syvään päähän uutisten äärelle 😀

Armas Aallontie

Et sitten Paavo Norjassa käynyt kun nuo skandinaaviset kielet on hallinnassa.

Täällä Suomessa on edessä vain kusipää poliitikkojen aiheuttama yhteiskunnallinen konkurssi parin vuoden sisään.

tappernoje

Hatunnosto miehelle joka on pystynyt asumaan Ruotsissa noinkin kauan – maassa joka on maailman kauneinpia maita ja josta oma kansa teki itselleen helvetin.

Last edited 1 kuukausi sitten by tappernoje
Hannu Holopainen

Tervetuloa Suomeen ! 👀😎👍🇫🇮