Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhautunut KansalainenD

Tää oli hyvä ja hauska! 👍 Sopii täydellisesti safkatunnilla katsottavaksi ja muutenkin. Asiaa puhui.

Sherlokki suvakko

Polyamoria on tulossa kovaa vauhtia ihmisoikeus kysymyk”seksi” näitten hörhöjen päiväunissa. Sitä depattia odotellessa pitääki hakea lasti leikattua, ei tätä enää mitenkää kestä!

Unduva

Eipä ole tullut mieleen. Sieltä tuli syy miksi tuhoavat kaiken,uuden oman rakentaminen,vallanhimo ja ahneus. Koulutusjärjestelmänkin ovat tahallaan tuhonneet,mitä kauemmin käyt koulua sitä varmemmin olet vihreä ja kaltaisesi taputtavat selkään. Näin väärässäolo jatkuu.

Piikivi

Kommunismiin kuuluu myös kristinuskon vastaisuus, mikä lopussa mainittiinkin. Islamia vihervasemmisto sen sijaan suosii, koska muslimitkaan eivät siedä kristittyjä. Länsi aikoinaan omaksui kristinuskosta mikä on oikein ja väärin. Tämän kristillisen moraalin kommunistit haluaa tuhota. Meidän muiden pitää pitää kiinni kristillisestä perinnöstämme, koska kaikki sen vastaisuus on vain tuhoavaa. Vai tiedättekö yhtään hyvinhoivaa kommunistivaltiota? jne

mariD

Samaa mieltä kristillisistä arvoista. Lisäisin vielä, että kommunismin yksi polttoaine on kateus. Kaikki kommarit ovat sitä ihmistyyppiä joka ei kykene omalla kapasiteetillaan keräämään itselleen varallisuutta. Kun he eivät siihen itse pysty, niin otetaan sitten aatteen voimalla se niiden taskuista jotka siihen pystyvät. Suomestakin löytyy Vasemmistoliiton piiristä hyviä esimerkkejä ja myös demareista. Erikseen haluan mainita vasureiden Saramon joka ehdotti, että rahastosäästämisestä pitäisi myös verottaa itse pääomaa joka on täysin järjetön ajatus. Itse rahastosijoittajana näkisin tuon ehdotuksen tappavan koko rahastosäästämisen idean. Itse pääomasta on jo verot maksettu, suurin osa säästää palkastaan. Saramo ei selvästikään edes ymmärrä mitä rahastosijoittaminen on. Hänhän onkin kommari.

Oh100

Demokratia on kommunismia. Keskeinen elementti tulonsiirrot ja julkiset “palvelut”. Joita kannattaa kaikki puolueet( myös ns. vaihtoehtopuolueet) ja poliitikot Suomessa.

Frank

Erinomaista artikulaatiota. Kyllä tuossa oli löydetty paljon oikeita termejä. Sensuroimisen halu ja moralistinen maailmojensyleily puuttui myös. Lisäksi dynamiikan puute, eli koskaan ei ole valmiutta miettiä olemmeko oikeassa.

Jarkko Jäyhä

Tuo intersektionalismi vähän mietitytti. Intersection on risteys. 50 vuotta vanhan teoriakokeen ja ajokortin perusteella se menee silloin että risteyksessä oikealta tulevalla on etuajo-oikeus. Nyt yritetään väittää että vasemmalta tulevia pitäisi jotenkin suosia. Tästä tulee kolari. Ja mulla on rekka.

mariD

Kyseessä on englannin kielen substantiivi ‘intersectionality’. Espanjaksi ‘interseccionalidad’. Kokeilin huvikseni kuinka Google kääntää suomeksi moisen sanahirviön ja se tarjosi vastauksen ‘risteys’ (jonka mainitsit itsekin kommentissasi). Tosin Google kääntäjän alaosaan ilmestyi laatikko jossa annettiin lisäinformaatiota sanan varsinaisesta tarkoituksesta.

Voisin lyödä vaikka vetoa, että sana on kehitetty jossakin USA:n yliopistossa, ehkä Oregonissa. Kanadan Torontokin voisi olla hyvä arvaus.

Last edited 4 kuukautta sitten by mari
Jarkko Jäyhä

Taidan vain kiihdyttää Scaniallani,,

mariD

Voi olla, että tätä menoa hyppää jossain vaiheessa kyytiin…

Qroquius KadD

Tuo mamma sen keksi:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kimberl%C3%A9_Williams_Crenshaw

Yllättyikö kukaan nähtyään naamakuvan?

Mara Katti

Kyseiseltä sivulta poimittua:

“…tuloksena oli vainoharhainen loukkaantumisen kulttuuri, joka pani etsimään vihamielisyyden ilmauksia ja mikroaggressioita kaikessa vuorovaikutuksessa.”

“…intersektionaalisuutta opetetaan yliopistoissa monissa pääaineissa tavalla, joka saa nuoret näkemään mustavalkoisia hyvä-paha-jaotteluita, kuten naiset-miehet, mustat-valkoiset, hedelmättömät-hedelmälliset.” 

Mitä ilmeisemmin on ilmiötutkimuksen rahoitus moninkertaistettava,
Perustettakoon vaikkapa “Imu”- ryhmä takavuosien urheilupiirien “HuMu” -työryhmän malliin.

Mara Katti

lisäys, koska teksti ei mahtunut:

“Niinpä intersektionalistit ovat mustia ja muslimeja puolustaessaan ajautuneet hyväksymään mustien muusikoiden laulut LGBT-ihmisten tappamisesta tai selittämään, että on islamofobiaa vastustaa islamin vaatimuksia naisten pukeutumisesta.

Neuvokaapas expertit

Ja ihmisoikeuksia puolustaessa hyväksyvät lasten pakkoavioliitot, kunniamurhat, väärä uskosten tapot, homojen tapot, silpomiset ym. Sanovat että pitää oikeen kunnioittaa.

mariD

Juuri näin. Nämä ihmiset olisi todellinen ilo laittaa asumaan johonkin Iraniin tai Saudi-arabiaan, vähän oppimaan mitä he itse asiassa luulevat puolustavansa.

mariD

Enpäs yllättynyt! Mammahan näyttää ihan LGTB – kuningattarelta. Eipä tuo Wisconsinin yliopistokaan yllättänyt. Ohio on kanssa yksi “state of intersectionality”.

Kyle Schmidt

Somebody essentially help to make significantly articles Id state This is the first time I frequented your web page and up to now I surprised with the research you made to make this actual post incredible Fantastic job

Kallu Pirvanen

Nyt on kunnollista. Tilasin kanavan ja odotan uusia pläjäyksiä. Kiitos.