Holmströmin pakina: Maahanmuuton hyvät valheet ja paha totuus

Koska vihervasemmiston aatteet perustuvat paikkansa pitämättömiin oletuksiin ihmisluonteesta, ideologia johtaa käytännössä maailmaan missä kaikki on väärinpäin ja ylösalaisin. Epärehellisyys hyvä, totuudenmukaisuus paha. Tyhjäpäinen konformismi edustaa korkeaa moraalia, oikeustaju ja itsenäinen ajattelu on tuomittavaa.

Katsotaan keskustelua maahanmuutosta, missä suvakkien valheet ovat sitä suurta hyvyyttä kun taas totuudenpuhujat leimataan rasisteiksi, natseiksi ja mitä kaikkea.

1. Valheelliset sananvalinnat. Kaikkina vuosina poliitikot ja valtamedia puhuivat turvapaikanhakijoista, jotka henkensä uhalla pakenivat sotaa ja vainoa. Tosiasiassa ylivoimainen enemmistö maahanmuuttajista olivat onnenonkijoita jotka hakivat ilmaista ylläpitoa, ja kun tämä kävi kiusallisen ilmeiseksi, valtakoneisto rupesikin pikkuhiljaa puhumaan siirtolaisista eikä pakolaisista.
– Noh, olivatko nämä ihmismassat hädänalaisia ressukoita vai enimmäkseen röyhkeitä maahantunkeutujia?

2. Valheet työllistymisestä. Pitkään suvakit jaksoivat jauhaa maahanmuuttajien korkeasta koulutuksesta ja siitä, miten heidän työpanoksensa pelastaisi Suomen talouden. Puhuivat raketti-insinööreistä ja kirurgeista, Lieksassa somalit olivat koneinsinöörejä, todistukset olivat vaan sattuneet unohtumaan kotimaahan. Ja sitä paitsi suomalaisten ikääntyminen! Kuka sinun perseesi pyyhkii kun olet päätynyt vanhainkotiin?
– Nyt jokainen voi katsoa tilastoja tulijoiden työllistymisestä ja sosiaalietuuksilla elämisestä.

3. Valheet tulijoiden taustoista. Järjestään ja selittämättömästi turvapaikanhakijat olivat matkallaan kadottaneet passinsa. Omituista, vaan eipä tuo vastaanottavia suvakkitätejä haitannut. Äijät sattuivat aina olemaan kotoisin maista joissa juuri siihen aikaan oli sotia tai kriisejä – Irakista, Syyriasta, Afganistanista. Arvon herrojen todellinen syntyperä jäi arvoitukseksi. (Nykyään ei vedotakaan sotiin vaan riittää että tulet jostain paskastanista jossa olet kärsinyt hätää, olet mukamas vainottu homo tai yhtäkkiä valon nähnyt kristitty). Iältään ihmeen suuri osa miehistä oli sattumalta 17-vuotiaita, partalasten räikeimmätkin valheet menivät kukkahattutädeille läpi – eihän hädänalaisten ihmisten sanaa sopinut epäillä.

4. Valheellinen käsitys ihmisen hyvyydestä. Koska vihervasemmistolainen on omasta mielestään Hyvä Ihminen, hänen vakaumuksensa mukaan kaikki muutkin ovat hyviä, ainakin sisimmissään. Tästä eroavat mielipiteet sen sijaan ovat pahuutta ja epätasa-arvoa. Näin ollen olemme saaneet kuulla kulttuurin rikastuttajista ja heidän tuomasta eksoottisesta värinästä ja hauskoista pelihetkistä.
– Siitä vaan lukemaan ulkomaalaistaustaisten yliedustuksesta väkivalta- ja seksuaalirikostilastoissa.

5. Käsitteiden sekoittaminen. Jotta järjellinen keskustelu maahanmuutosta taatusti tehdään mahdottomaksi, vihervasemmistolla on tapana sekoittaa käsitteitä. Jotkut silkkaa tyhmyyttään, toiset tahallaan ja laskelmoiden. Maahanmuuttajia kun näet on monenlaisia eikä niistä voi puhua yhtenä ryhmänä. On ihan oikeasti työperäisiä tulijoita, on vilpittömiäkin opiskelijoita. Sitten on kiintiöpakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Ja huijausta ja humanitaarista elintasosurffaamista ja perheenyhdistämistä.

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fatwantarkistaja

Viisivuotissuunnitelma tulee ottaa huomioon. 2015 tuli naisia ja lapsia. Kun törkeä vale paljastui, tulikin siirtolaisia, eli ankkurilapsia. Taas on pakolaiset lumihangessa jäätymässä, naiset ja lapset tietenkin. Punikit ja muut ryssät käyttävät samaa valhetta sata vuotta, koska se toimii aina. Välillä valehtelee jotain muuta, sitten on taas karvaukot naisia ja lapsia. Ei kannata keksiä uusia satuja, sillä Grimmin satujakin luetaan yhä tolloille, mistään mitään ymmärtämättömille.

Harry

Vaihteeksi…en keksinyt mitään asiallista sanottavaa..missä mamu tai demari/siellä lurjus ja heittiö.

Huru-ukko

Vaihteeksi pelkkää asiaa:))

Mara Katti

Vihervasemmiston migrimanian patologinen osasyy saattaisi olla halu rasittaa ”porvarillista” yhteiskuntaa kilahdusherkän ja kuluperäisen tuontiväen avulla.

Koska sitä oikeaa vallankumousta ei saatu millään tehtyä, niin yrittävätpä edes jotakin.

Boltteri

Kaikki tämä on tiedetty jo siitä lähtien kun ensimmäiset valehtelevat somput tänne tunkeutuivat. Ainut mikä enää hämmästyttää että kaikkien näitten vuosien, kokemusten ja kylmien faktojen jälkeen maassamme on järkyttävä määrä kansalaisia jotka vieläkin sokeasti uskovat jokaista turvapaikanhakusatua eivätkä usko kun heille sanotaan että arabineekereitä on jo hurjia määriä ja he vaan lisääntyvät niin että heitä on kohta meitä enemmän. Vaikka heitä olisi 10 miljoonaa niin me suomalaiset olemme kuitenkin jotenkin ihmeellisesti enemmistö. Vaikka heitä olisi tasan yhtä monta kuin me, niin he ovat aina sorrettu kärsivä vähemmistö.

Sami

SDP kävi hakemassa ensimmäiset somalit Suomeen. Somalit eivät siis ”tunkeutuneet”, vaan heidät haettiin.

Boltteri

Muutama kymmenen vuotta ennen sitä Korkeasaareen suunniteltiin neekeriosastoa jossa Suomalaiset olisivat saanet ihmetellä Afrikan puhuvia olentoja. Se suunnitelma sitten haudattiin ja tilalle tuli Vantaa ja Espoo.

Tare

Täyttä asiaa ja allekirjoitan tämän analyysin täysin.Tänä aamuna YLE.llä oli taas joku ruotsinkielinen pakolaisasioista palkan saava ämmä ja savu alkoi nousta korvista kun ämmä lässytti sitä samaa paskaa jota nuo nyt lässyttävät ”turvapaikanhakijoista”

Sami

Juuri tuosta syystä televisioni tepseli ei ole ollut kytkettynä pistorasiaan enään 7:n vuoteen.

seant

Ensimmäiset somput kun saapuivat Katajanokalle 90-luvun alussa Venäjältä, niin suurin päsmäri heidän saamiseksi Suomeen oli eräs JS joka lausui nämä kuolemattomat sanat, nämä somput heti valmiina työelämään kun taas suomalaisella menee syntymästä 20 v, ja monet poliitikot uskoivat ja vieläkin häneen.

Sami

Eivät poliitikot sellaista usko, kunhan nyt vain valehtelevat ja teeskentelevät. On helpompi valehdella ja teeskennellä, kuin kohdata karu totuus.

Dickie

Mun onhan jemeniläiset ihan oikeasti raketti-insinöörejä. Kehitysapuna saapuneista vesiputkistakin duunasivat raketteja jotka ampuivat Israeliin

Dickie

niin ja siis gazalaiset etupäässä täh

Sami

Käsittääkseni YK eikä muut länsimaat järjestäneet Jemeniin kehitysapua. Länsimaat järjestävät kehitysapua vain sellaisille poliittisille ryhmille jotka taistelevat länsimaisen agendan puolesta. Tällä tavalla ”kehitysapu” ei ole enään pitkiin aikoihin, jos koskaan, ollut mitään oikeaa kehitysapua.

Sam Colt

”Kulkuri” on sana jota käytän sanojen ”turvapaikanhakija, pakolainen, siirtolainen” sijaan.

Jos me emme saa pidetyksi kuria itärajallamme lumien sulettua, niin piru meidät nokkii.

Anonyymi

”Vanhaan hyvään aikaan” kulkumies kirjattiin kirkonkirjoihin sanalla ”loinen” ja he sentään kulkivat talosta ja kylästä toiseen tehden tiloilla avustavia hommia saaden ruokaa ja katon pään päälle.

Sami

Presidentti Kekkonen käytti heistä nimitystä: ”vieraiden maiden joutomiehiä”.

Dan Wessonj

Punaviherkommunisteilla on looginen agenda aivorakettikirurgien maahantuontiin. Ne ovat potentiaalisia äänestäjiä vihersuvakkipuolueille. Ne eivät pääse muuten vallankahvaan. Sen takia niitä tänne niin kovalla paineella haalitaan ja kotoutumista niin toitotetaan. Se on siinäkin mielessä täyttä paskaa, että pakolaisuus on tarkoitettu väliaikaiseksi. Pakolaisen pitäisi palata kotimaahansa, heti kun mahdollista. Nythän monet lorvivat pysyvästi täällä, ja käyvät tukirahoilla lomailemassa erittäin vaarallisissa Afganistanissa ja Somaliassa.

Huru-ukko

Saksassa aikovat uusia kansalaisuusvaatimuksia eli helpottaa liikennevalohallituksen toimesta niitä juurikin, että saisivat uusia äänesttäjiä.

Sami

Suomen kansan itse valitsema hallinto määrätietoisesti ”lorvittaa” Suomessa vieraiden maiden joutomiehiä.

Sherlokki suvakko

Ammattinsa osaavat hiekkaneekerit ovat nostaneet Suomen lamasta, korjanneet lääkäri ja sairaanhoitajapulan ilmiömäisillä kyvyillään, puhumattakaan lukuisista tekniikan innovaatioista. Vihervasemmisto voi ylpeillä näillä saavutuksillaan ja taputella toisiaan, että hyvin menee.

Piikivi

No työllistäähän ne kyllä poliisia. Poliisit on varmaan kiitollisia, ettei työt lopu

Jippos123

Onhan Irakista nänne läpsytelleet sotilaskarkurit ottaneet haltuunsa huumeiden katukaupan. Osa istuu kepposistaan pitkiä tuomioita mutta huutvittuun niitä ei täältä voi potkia kun saattaa olla Irakissa köysi odottamassa vaikkapa murhista.
Ei ne paskiaiset ovat ikuisesti riemunamme järjestämässsä kovoja pelihetkiä ja keittelemässä ilmavaa riisiä.

outlaw09man

Jep ja kokopäivä AASI, kaarnalaiva PÖKIÖ.se toinen, ei se tunna-ri, rahasti aivopierullaan pennit pois ja nyt sätkyttelee, jonkin sortin julkkis, joutopätkä pingviini.

Anonyymi

Ei se poliisiin rajoitu; Suomessa voidaan puhua jo maahanmuuttoteollisuudesta; tuhansia virkamiehiä, kotouttajia, tulkkeja, tuomareita, vanhinvartioijoita ym. häärää tämän ”kansanosan” parissa niin että heillä olisi mahdollisimman hyvät ja lokoisat oltavat. Siinä tahtoo tavallinen suomalainen unohtua.

Piikivi

Venältä tulevia on kyllä nyt edelleen kutsuttu turvapaikanhakijoiksi, mitä uutisista lukenut. Ja kuin paljon on sana ärsyttänytkään!

Qroquius KadD

No kun niitä ei päästettäisi tänne muuten.
Täytyy sanoa taikasana ”Asailum akbar!”, siirtolaiselle tulisi pelkkä pikapalautus.

Piikivi

Milloin tämä hullutus loppuu? Näkeekö sitä omana elinaikanaan? Jos joku asia perustuu valheelle, se ei tule kestämään.

outlaw09man

Tai RUKIVER. Hände hocht, kädet ylös. Spandau balet laulaa, eikä ole kyse raakkuvasta soittokoplasta. Ryssä-pyjamaväki totteleepi lyijyä, no, tarjoilkaamme sitä heille. Ei kobukka istu LATA, kun perseessä on terveiset aus FINNLAND eikä yöpaita istu kamelin seläSSä, kun perseessä on petsamon nikkeliä. ALLAHUH FUCKBAR.

Last edited 29 päivää sitten by outlaw09man
outlaw09man

Joku viisas sanoi aikoinaan, kaikki, mitä tulee RYSSÄSTÄ, on paskaa, jopa kusikin on PASKAA.

Paavo/ Pt-mediaD

Hyvä juttu Holmströmiltä, tänks.

JuhoxD

Sen kyllä lisäisin, että toisin kuin nykyään, niin vielä 90-luvulla puhuttiin pakolaisten kotiinpaluusta. Silloin ne, jotka kaukaa viisaasti väittivät tulijoiden jäävän tänne lihapatojen ääreen, olivat hirmuisen pahoja ulkomaalaisvastaisia. Nykyään tuo kuvio on menny päälaelleen ja vaatimuksia paluumuutosta pidetään suoranaisena rasismina!