Holmströmin pakina: Meitä kusetetaan

On olemassa sana, joka saa monet kytkemään aivonsa off-tilaan ja vääntämään ivallisen virneen naamalleen. Salaliittoteoria. Siinä, tulipahan sanottua.

Internet on täynnä sekopäisiä väitteitä, enkä tietenkään tarkoita, että kaikkiin kannattaisi tuhlata aikaansa. Toisaalta on myös historiallisia tapahtumia, joille on annettu merkillisen hämäriä selityksiä. Ja mikä olisi näppärämpää valheen peittämiseksi kuin leimata epäilijät foliohatuiksi?

Muutama sana tärkeimmistä mysteereistä aikajärjestyksessä.

Holokausti. Toisen maailmansodan aikana epäinhimillisiin hirmutekoihin syyllistyttiin monella tavalla ja monella rintamalla. Miljoonat pääsivät hengestään. Mutta kaikki kaupunkilegendat saippuasta ja lampunvarjostimista tuskin ovat totta. Ja väite, että saksalaiset olisivat kaasuttaneet kuusi miljoonaa ihmistä kuoliaaksi on yksinkertaisesti jättimäinen poliittinen valhe. Voittajat kirjoittavat historian, kuten sanotaan. Tämä ottamatta kantaa kansallissosialismiin sen kummemmin.

JFK. Tapauksesta on vuosikymmenten mittaan levitetty sen verran sankka sumuverho ettei asiasta ota hullukaan selvää. Vaan eikö olekin ihmeellinen sattuma, että väitetty tekijä, Lee Harvey Oswald, ammuttiin kuoliaaksi parinkymmenen rotevan poliisin ympäröimänä, vieläpä televisiokameroiden edessä? Sattuipa hassusti.

Kuulennot. Tämä ei välttämättä ole joko tai-kysymys, kyllä tai ei. Voidaan kuvitella, että kertomus kuumatkoista on tosi, mutta tuskin sentään viranomaisten kertomalla tavalla. Sen verran moni tekninen kysymys vaatii vastauksen.

Olof Palmen murha. No, jokuhan päästi ilmat pihalle miehestä, vaan minkä tahansa selityksen esitätkin, se hylätään naurettavana salaliittoteoriana. Mutta oli syyllinen murhaan kuka tahansa, tekijä olisi ansainnut mitalin – tulipunainen kommunisti Ruotsin johdossa keskellä kylmää sotaa vaaransi koko maailmanrauhan.

Estonia. Mites nyt, kun olemme saaneet nähdä kuvia metrien pituisista rei´istä laivan kyljessä, vesilinjan alapuolella? Ovatko viranomaisselitysten kyseenalaistajat edelleen hölmöjä foliohattuja?

9/11. Terroriteosta liikkuu monia väitteitä ja teorioita, toinen toistaan mielikuvituksellisempia. Erästä konkreettista kysymystä ei kuitenkaan voida ohittaa. Miksi kolmas rakennus, WTC-7, romahti kuin korttitalo? Rakennukseen ei osunut lentokoneita tai muutakaan ja se sijaitsi yli sadan metrin päässä kaksoistorneista.

Tällä haavaa ajankohtaisia aiheita ovat maahanmuuton autuus, koronarokotteet, Ukrainan sodan taustakuviot sekä ilmastokriisi, joista valemedia syöttää hämmästyttäviä ”faktoja” päivittäin.

Olen joskus erehtynyt ottamaan ”salaliittoteoriat” puheeksi väärässä seurassa. Toivotonta. Vahingosta viisastuneena olen kuitenkin kehittänyt vastakysymyksen, standardivastauksen.

Uskotko todella, että poliitikot ja viranomaiset ympäri maailman tekevät kaikkensa tarjotakseen kansalle totuudenmukaisen kuvan jokaikisestä historiallisesta tapahtumasta? Siinä tapauksessa olet kyllä luvattoman hyväuskoinen.

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
172 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Porkkanalaatikko

“Miksi kolmas rakennus, WTC-7, romahti kuin korttitalo? Rakennukseen ei osunut lentokoneita tai muutakaan ja se sijaitsi yli sadan metrin päässä kaksoistorneista.”

Siinähän oli paljon muitakin taloja, joihin lentokoneet eivät osuneet. Miksi osumalta välttyneistä taloista vain WTC-7 romahti.

Putin

Niin tai miksi Ukrainassa soditaan nyt?

Huru-ukko

Ukrainassa soditaan siksi, että se muuan kremlin muurien takana piileskevä/piereskelevä älykääpiö haluaa niin tehdä.

Putin

Tutkippas asian taustoja muualtakin kuin läntisen arvoyhteisön lähteistä.
Saatat yllättyä!!!

AnywayD

Ukrainassa soditaan siksi, että Venäjän mielestä Ukrainan tulee elää kuten Venäjä sanoo, mutta Ukraina ei halunnut.

Putin

Näin se menee jos on lännen ohjailtavissa, mutta Krimi ja sen lähi alueet on ollut Venäjän kielisten ja Venäläisten hallussa aina.

... ...
AnywayD

Vai aina ollut venäläisten ja venäjänkielisten hallussa Krim ja sen lähialueet? No varmaan, jos kuuntelee Venäjän propagandaa ja pitää sitä totena. Asiahan ei ole lainkaan noin.

Krimille alkoi syntyä merkittävää venäläisasutusta 40-luvulla, jolloin Stalin teloitteli ja kyyditteli tataarit pois Krimiltä, joka oli tataarien maata, vaikka olikin alistettu Venäjän valtaan 1700-luvun lopulla. Venäläisasutus Krimillä on siis varsin lyhytaikainen juttu ja sekin syntyi tappamalla ja kyydittämällä alkuperäiset asukkaat pois. Arvosta sitä ihan rauhassa, jos haluat. Kaikki eivät arvosta.

AnywayD

Itä-Ukrainaan syntyi merkittävä venäläinen vähemmistö joskus 30-luvun jälkeen, siis huomaa, että venäläiset ovat siellä olleet vähemmistö ja sitäkin vain vähän aikaa. Se syntyi kun Stalin tapatti miljoonia ukrainalaisia ja siirsi sinne venäläisiä, jotta olisi työvoimaa.

Fatwantarkistaja

Suomi kuuluu ryssälle, on aina kuulunut. Samalla logiikalla.

Qroquius KadD

Eihän kuulu vaan Ruotsille nimellä Österland.

Putin

No pitäisikö sen elää niin kuin läntinen ja vapaa arvoyhteisö kaikkine ylevineen tavoitteineen kuten esim: Woke, väestönvaihto, monikulttuurisuus, LBGT
vihreäsiirtymä ja jne……

AnywayD

Mitä se kuuluu sinulle, minulle tai venäläisille, miten ukrainalaiset haluavat elää? Se on heidän asiansa, mutta Venäjä on henkisesti kehittymätön maa, joka kuvittelee, että on heidän asiansa päättää naapureiden asioista.

Putin

Suomessahan tämä henkisyys näkyy olevan voimissaan.

Jackson Stonewall

venäjällä on meneillään sisällissota jonka maksumiehiksi on kutsuttu kaikki muut vauvasta waariin nyt ja hamassa tulevaisuudessa 100 vuotta tästä päivästä lukien eteenpäin.

Kaarlo

Saksalaiset ovat olleet aina tarkkoja, mutta olivatko ne niin tarkkoja, että kun tuli tasan 6 miljoonaa täyteen, niin homma oli siinä.

Boltteri

Kun kaksi aika isoa taloa rusahtaa kasaan niin maa tärisee ja kunnolla. Vielä enemmän kun maan alla on tunneleita. Jos lähistöllä on rakennuksia jotka ovat rakennettu päin vittua käyttäen päin helvettiä materiaaleja niin näin ne rakennushuijaukset näkyvät. Se on minun teoriani. Toisilla on teoria että kun koneet lensivät torneihin niin tuli kova kiire laittaa dynamiittia siihen kolmanteen taloon. Onneksi jenkit ovat hyvin nopeita ja hiljaista porukkaa niin kukaan ei ikinä voisi huomata missään kun kokonainen pilvenpiirtäjä miinoitetaan ja pamautetaan paskaksi tunnissa.

Runtiti-pou

Talot oli panostettu aiemmin. Kaksoistorneissa oli pitkä sähköremontti juuri. Lentokoneen törmäys ei niitäkään olisi millään romauttanut. Romuläjäsät löytyneistä tietokoneiiden kovalevyistä pystyttiin yllättäen palauttamaan tiedot. Paljastui, että törmäysten jälkeen talojen kautta suoritettiin iso talousrikos.Myös lentoyhtiöiden osakkeilla oli spekuloitu selvä ennakkotieto mielessä Odigo-yhtiö kertoi saaneensa enakkovaroituksne iskujista 2 h ennen niitä. Tämä israelilaisyhtiö on luonut systeemi, jollavoi lähettää viestin isolle osalle tietyntyyppisiä ihmisiä. Ei ihme, että massoittain juutalaisia sai puhelimitse ennakkovaroituksen…

Fatwantarkistaja

Sähkörempassa ei panosteta taloja. En mäkään kauppareissulla kurista kilipukkia, ellei ole pakko.

Runtiti-pou

No se oli sellainen mukasähkis tai jokin iso putkiremppa tai johtoremppa siellä oli talot kiinni pari viikkoa

Ilmari

Kun natsirikolliset tuomittiin juutalaisten joukkomurhasta, oli oletettavaa, että ilmestyy myöhemmin uusnatseja, jotka väittävät, ettei siinä tapahtunut mitään väärää. Harva aavisti, että ilmestyy sellaisiakin, jotka väittävät, ettei mitään joukkomurhaa ole koskaan tapahtunutkaan. Kaikki muukin kirjoittamasi on täyttä roskaa.

Putin

Lueppa ne kymmenen kysymystä mitkä pitää kysyä juutalaisilta rahankerääjiltä
holokaustista ja natsien tekemistä rikokoksista. Saatat yllättyä.

Ilmari

Kuusi miljoonaa on oikea luku

X

Viimeisin tarkastettu on 6 000 001, yksi löytyi patterin välistä.

Fatwantarkistaja

Ilmari on holokaustin kieltäjä, väitteensä viittaa jopa uusnatseiluun ja kansanmurhailuun. Ainakin Saksassa hän joutuisi vankilaan, todella hyvästä syystä. Millähän tuon saisi muilutettua ansaitulle tuomiolle.

Runtiti-pou

Ei tapahtunut yhtäkään ainutta murhaa. Saksalaisten politiikkana ei ollut murhata juutalaisia

Boltteri

Ne oli suihkutapaturmia. Liukastumisia.

Runtiti-pou

Ai mitkä? Pilkkukuume on kylläkin faktapohjaisesti isoin syy.

X

Niinpä tietyst, eipä tullut mieleen..😂

Putin

Huomaan heti että olet hitaan puoleinen ja piikki haitan saanut näivettynyt henkilö.
Avaat ilmeisesti ensimmäiseksi aamulla Ylen annon teksti tv:n ja päivittelet mailman menoa,, eikö niin? Sinut ja läheisesi on aivo-pesty Ylen puolesta joten en viitsi enempää kiusata sinua ettei mene teillä aivo-narut solmuun.
hyviä illan jatkoja
HH

Ilmari

Mikähän tämänkin purkauksen tarkoitus oli?

Putin

Niinpä

Ilmari

Saattaa olla että olen hitaanpuoleinen. En nimittäin pärjäisi missään juoksukilpailuissa.

Moonman

Miksi Julius Streicher hirtettiin myös? Mies julkaisi herjaavia kuvia ja kirjoituksia juutalaisista, mutta että kuolemantuomio moisesta?

Qroquius KadD

Miksi Adolf Eichmann ja Ernst Kaltenbrunner hirtettiin?
Eiväthän he itse tappaneet ketään.

Runtiti-pou

Miksi Kaltenbrunnerin ei annettu puhua oikeudessa? Eichmann oli vain juutalaisten kerääjä ja lähetti junilla eteenpäin. Saksa ei harjoittanut tappaopolitiikkaa, joten ketään ei tapettu. Kyllä sen näkee Gazasta, Neuvostoliitosta jaDresdenin pommituksista, mikä taho rakastaaa murhaamista

KLK

Kyllä niitä surmattuja oli useita miljoonia, kuusi miljoonaa on vain yleisesti esitetty arvio, kun tarkkaa lukumäärää ei tiedetä. Mutta ei heitä kaikkia kaasuttamalla surmattu. Osa ammuttiin, osa taas kuoli keskitysleireillä nälkään. Oli myös ihmisiä, jotka tekivät itsemurhan välttyäkseen joutumasta kuolemanleireille. Ehkä heidätkin pitäisi laskea mukaan vainojen uhrien lukumäärään, mutta en tiedä, ovatko hekin tuossa usein esitetyssä luvussa mukana.

Runtiti-pou

Valehtelua. Väestötilastojen mukaan juutalaisten luumäärä vain kasvoi sodan aikana. Kuinka uskottavaa muuten olisi, että joku pääasiassa kaupungeissa elävä ja vähän lisääntyvä kansakunta olisi pienentynyt yli 6 miljoonalla ja parissa sukupolvessa taas lisääntynyt yli entisten mittojen?

Fatwantarkistaja

Yksikään ei kuollut kulkutautiin, faktat selvitetty.

Runtiti-pou

Juuri pilkkukuume ja ihanalussa joku muukin tauti verottivat ja vartijoitakin meni paljon. Sitten lopulta desinfioitiin koko leiri. Koska kaasu loppui kesken, se tehtiin uudelleen. Epidemiat loppuivat. Ihan loppusodan aikana sitten pilkkukuume riehui viime viikkoina Dachaussa ja Belsenissä hygienian ja lääkekuljetusten romahdettua pommituksiin ja idästä evakuoitujen täyttäessä liikaa leirejä

Putin

Siinäpä sitä sitä miettimistä PT-median lukijoille. Tämä on ihan kiva tai sanoisinko hyvä alusta seurata tämän Venäläis-vastaisen yhteisön juttuja.
Paavolle iso kiitos ja käpälät että saan olla mukana.

X

Älä unohda ählämi vastaisia!

Putin

Joo en unohda.

Tare

Unohdit päivän puheenaiheen ja siihen on ottanut kantaa jopa Pentagon, nimittäin UAP:t ilmiö. Lisää paljastuksia tulossa vaikka Pentagon on vähän peittelevällä päällä vielä.

Runtiti-pou

Tuota Ukrainan sodan salattua taustaa en ymmärrä. Mikä se on? Ukraina halusi itsenäistyä ja se tunnustettiin itsenäiseksi. Sen rajat taattiin jopa USA:n ja Britannian taholta. Lupauksia ei ole pidetty.

Mitään salaista ei ole siinä, että Venäjä haluaa Ukrainan valtapiiriinsä ja yritti sitoa sen tiukemmin itseensä. Vastavaikutus katkaisi viimein siteet ja siksi venäjä yrittää nyt nielaista Ukrainan sodalla. Länsi on miten kuten tukenut Ukrainaa, mutta kieltäytyi ottamasta sitä suojiinsa v. 2008.

Itse näen kyllä salattuja asioita, mutta en putinistien tms. väittämiä. Pikemminkin salattua vihamielisyyttä Ukrainaa kohtaan ja julkistakin tahtoa siihen, että Venäjä ei saisi hävitä eikä sen pitäisi menettää valtaamiaan alueita

Putin

Da Da kyllä Ukrainan olemassa olo tunnustettiin mutta kun se, Natoon liittyminen ollut meille sopivaa. Meillä on Krimillä valtava Venäjän kielinen väestö vai mitä?

Runtiti-pou

Ei ollut ennen vuotta 2014. Krimilläkin mielipidetiedustelut vastustivat enemmistöltään Venäjään liittymistä. 1991 lähes 60 % sielläkin kannatti Ukrainaan kuulumista/itsenäistymistä. Nyt on tataareja karkotettu ja sorrettu ja tuotu venäläisväestöä ja kaapattu lapset. Rehellistä galluppia ei tosin ole ollut vuoden 2014 jälkeen

Putin

Kuka teki kyselyn???

Putin

Lännen propagandaa ikävä kyllä tuo sinun horina.

X

Olethan ottanut huomioon että idälläkin on oma propagandansa.

Putin

Vastasit itse omaan kysymykseen miksi soditaan. USA ja GB takasi rajat ja turvallisuuden mutta miten kävikään. Eurooppa on sodassa kesäkuussa Venäjäjän kanssa.

X

Kaste Helmi kommentoi venäläisten uutta kalustoa, Kiinalaisia golf kärryjä. Todella pelottavan näkösiä härveleitä, maximaallinen onnettomuusriski. Joka semmosella ajelee varmaan toivoo hartaasti että Ukrainan drone käy hoitelemassa päiviltä.

Putin

Ne on just droonien takia sen näköisiä kuin ovat.Sitä paitsi Läntinen liittouma on myös alkanut kopioida samaa keksintöa, et silleen.
Kastehelmi on täys tollo noiden kommenttiensa kanssa.
Käy täältä katsomassa miten Ukrainassa oikeasti menee.
Military summary Ukraina YouTube.

X

Ukrainan tilanteesta ei oikein ota selvää edes se kuuluisa Erkki. Putinistien jutut vs. Ukraina, sitten on vielä ne tietokoneella tehdyt kenen lie jutut. 😰

Putin

Esimerkiksi ns.”Holokaustia” ei tapahtunut siinä mittakaavassa kuin meille tarinoitu.
Se ei ollut mitenkään mahdollista, joka on nyt jo myönnetty useammalla eri taholla.
Lännen arvoyhteisö kieltää sen systemaattisesti ,koska juutalaiset hallitsee mediaa. Onneksi dataa on vielä löydettävissä jos haluaa tietoa.
Miettikääpä itse ja laskekaa montako juutalaista+ muut hyödyttömää se olisi pitänyt “tuhota” päivässä silloin kun se ns. lopullinen ratkaisu alkoi.
Lukekaa Juutalaisten 6 miljoonasta uhrista ja verratkaa lukuja silloin ja nyt.
Nämä kierot rahan kerääjät tarvitsee aina 6 miljoonaa uhria että pääsevät kotiin.
Tutkikaa asiaa minä pyydän
Kiitos..

Runtiti-pou

On viime hetket keskustella asiasta, koska persut heti hallitukseen päästyään halusivat suojella holokaustivalheen

Putin

Persuista on tullut salonki kelpoisia Eu huoria. Saivat ääniä kun lupasivat bensan hintaan alennuksia ja näiden elätettävien paska läjien lemppaamisen ulos.
Miten kävikään kirjoittivat sopimuksen alle jossa Suomikin ottaa vastaan määrän x vastaan
rikkauksia.

Runtiti-pou

Aina ne on olleet vain Israelin viides kolonna

... ...

“neuvostoliittolaisia siviilejä noin 7 miljoonaa, joista 1,3 miljoonaa juutalaisia” ryssät siis ihan samanlaisia kusettajia ei mitenkään mahdollista että niitä olisi kuollut noin paljon? (tuosta aikaisemmasta wikilinkistä)

... ...

Mitä enemmän niitä vaihtoehtoteoriota on lukenut niin jostain syystä entistä vakuuttuneempi on tuosta(kin) historian kirjoituksesta. Niin mites tuo sitten laskettiin kun neuvostoliitto “vapautti” leiriläiset kumman osapuolen uhreiksi ne tuli? Siviilejä kuoli muutenkin tuossa sodassa ~37 miljoonaa

Runtiti-pou

Saksalaiset evakuoivat lähes kaikki leiriläiset ennen neuvostojoukkojen tuloa. Näistä valtaosa jäi henkiin, mutta pieni osa meni lopun epidemioissa. Vain vakavasti sairaat jäivät. Ei NL heitä tietääkseni tappanut. Sehän oli juutalaisvaltio. Se evakuoi juutalaisensa melko kattavasti sodan ensi päivinä ja sitten niitä tuli takaisin. Stalin myös salli son osan näistä muuttaa länteen, kuten esim. rabbi Burg on kertonut.

Et ole lukenut kunnollisia vaihtoehtoteoksia, vaan jotain eliitin pelleilyitä

Putin

Sinä olet asioista perillä, mutta miten saadaan nämä hitaan puoleiset tajuamaan tämä kusetus.

... ...

Tiedonantaja lähteenäsi? Neuvostojoukot raiskasivat keskitysleiri vangit ja myös omansa siellä joukossa.

Runtiti-pou

Eivät raiskanneet. Juutalaisia ei raiskattu

Putin

Koskivat juutalaisiin ainoastaa pitkällä kepillä.

Ilmari

Ei sitä enää tarvitse tutkia, kun se on jo tutkittu.

Boltteri

Noniin, kiistit juuri holokaustin. Se on rikos. Sinä kuulut vankilaan.

Boltteri

Eikös Orpo juuri semmoista lakia kyhännyt? Ja kiistitpäs, holokausti kun on se nimenomainen luku 6 miljoonaa. Ei viisi eikä neljä miljoonaa. Eikä todellakaan jotain kymmeniä tuhansia, vaan se on jo päätetty että holokausti on 6 miljoonaa ja kaikki muu on sen kiistämistä sekä natsismia. 6 miljoonaa, mikään muu ei kelpaa.

einari

Kuulin että se pieni viiksekäs korpraali käveli aamuisin vankirivistön eteen ja kurkkuaan karauttaen komensi ” Ensimmäinen rivi askel eteen ja vasemmalta alkaen – Uuniin –
Duuniin – Uuniin – Duuniin – jne.” niin kauan kun kaikki kuusi miljoonaa holokaustia oli
savuna taivaalla, tämän ovat hevosmiehet totena kertoneet !!??

... ...

Kai siitä lukujen määrästä silti voisi väitellä vaikka tuollaista olisi.

Boltteri

Ei. Kori kaljaa on 24 kpl. Ei yksi. Mutta tietenkin ihmisluonto on semmoinen että jos on pieni mahdollisuus saada sympatiaa tai korvausta joten kun sinulta varastetaan yksi kalja ja poliisi kysyy kuinka monta niin sinä vastaat 24. Sama homma kun menet vakuutusyhtiöön hakemaan korvauksia siitä kolme päivää vanhasta 300 tuumaisesta OLED telkkarista joka tipahti seinältä kun koirasi imuroi. Eli kuusi miljoonaa.Loputtomia korvauksia ja ikuisia anteeksipyytöksiä kiitos.

... ...

_Missään ei ole koskaan väitettykään, että saksalaiset olisi kaasuttaneet kuusi miljoonaa._ Tuo on se olkiukko, että väitetään, että kaasutettiin 6 miljoonaa ja se on mahdotonta siksi ja siksi.. peruspropagandaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Holokausti#J%C3%A4rjestelm%C3%A4llinen_tuhoaminen

Ja muuten sitten kun ihmiset palavat niin kyseessä on eksoterminen reaktio kun tietty piste on saavutettu…

Ja kiitos myös saksalaisten oman järjestelmällisyyden sekä laajamittaisen tutkimuksen on tuo aika tarkkaan tunnettu asia.

... ...

En mutta noi kaikki ihmesalaliitot perustuu ainakin jotenkin lähes aina siihen, ettei siellä voitu tuhota kaasuttamalla 6miljoonaa jne. ja yleensä ne alkaa tyyliin Auschwitzin kapasiteetti ei mitenkään olisi riittänyt 6 miljoonan tuhoamiseen tai jotain vastaavaa..

Runtiti-pou

Ei ole kyse ihmesalaliitoista, vaan leirin virallisista asiakirjoista eli krematorioiden kapasiteetista ja tilatusta polttoaineesta. Ilmakuvissa ei näy pihakokkoja eikä ruumiita kannattaisi polttaa. Ilmakuvissa ei myöskään näy täysillä pyöriviä krematorioita. Siten kuolleita lienee Birkenaussa kaikkia kansallisuuksia juuri kuolinkirjojen verran. Kaikki kuolivat tauteihin hyvästä hoidosta huolimatta. Vain muutama kurinpidollinen eloitus on raporteissa. Zyklon B on hyönteismyrkky, jolla esim. Suomenkin armeija desinfioi vaatteita. Sitä tilattiin vain vaatedesinfioinnin määrä. Holokausti on selvä valhe.

Ilmari

Ai missä ilmakuvissa ei näy? Ketkähän siellä olisivat olleet kuvaamassa?

Runtiti-pou

Liittoutuneiden ilmakuvissa sodan ajalta

X

”Kaikki kuolivat tauteihin hyvästä hoidosta huolimatta” sori vaan..kaikki vapautuneet vangit olivat todella kiitollisia vartijoille..saivat vangeilta kukkaseppeleitä ymv.. 😂

Palle Rämstein

Niin ja voishan senkin tarkistaa että paljonko siihen aikaan oli euroopassa juutalaisia? Sen jälkeen tuo 6 tuntuu aika naurettavalta numerolta.

... ...

Kuulentojen teknisiin kysymyksiin löytyy muuten ihan julmettu määrä vastauksia ja on jo aika pätevä insinööri kun ne on kahdannut läpi, inssin homma ei kyllä välttis ole loppujen lopuksi niitä parhaita töitä sekään.

https://pjarvinen.blogspot.com/2022/08/erikoisin-salaliittoteoria-kuulennot.html

Runtiti-pou

Kuulentoja ei ollut. Ne olivat iso petos ja valhe

Runtiti-pou

Et siis ole tutustunut skeptikkoihin. Ihan muutamaa juttua jo lukiessa tajuat, ettei miehitettyjä lentoja ole ollut Maan ilmakehän ulkopuolelle. Jo Van Allenin säteilyvyöhyke ja Auringon säteily estävät lennot väitetyillä purkeilla. Todisteita on myös valtavasti lisää. Kaikki valokuvat on todettu feikeiksi

X

Ano setä kertoo totuuden turinoissaan, maa on litteä ja aurinko kiertää sitä. Ei ole avaruutta ja sitä rataa tjs. Ihan vakavana.

AnywayD

Hupaisaa tietämättömyyttäsi on käytetty hyväksi tuossa Van Allenin vyöhykkeen vaarallisuudesta tarinoidessa. Van Allen sanoi itse, että kyllä astronautit voivat matkustaa sen vyöhykkeen läpi. Mutta sinä uskot tietäväsi paremmin, koska olet lukenut jonkun tarinoita.

Runtiti-pou

Van Allen sanoi ensin jotain ihan muuta. Painostuksen jälkeen oli toinen ääni kellossa. Jokainen tajuaa, että sen läpi ei voi mennä. Lähes jokainen astronautti eli lähes satavuotiaaksi, joten mitään isoa säteilyannosta ei ollut otettu

AnywayD

Maan ilmakehän ulkopuolelle pääsee hyvinkin koskematta Van Allenin vyöhykkeeseen. Sen sisempi osa on alimmillaan 1000 kilometrin korkeudella. Ilmakehän paksuus on suunnilleen sata kilometriä. Kansainvälinen avaruusasema kiertää Maata reilun 300 kilometrin korkeudella. Ja sinä uskot, että Van Allenin vyöhyke estää ilmakehän ulkopuolelle menemisen, koska olet lukenut varmoja totuuden lähteitä.

Runtiti-pou

Siis orbit on muistaakseni 500 km. Siellä ihminen voi kiertää eli ilmakehä ja jotain muuta. Lukujesikin perusteella tajuat, että Van Allenin vyöhyke alkaa vasta kv avaruusasemien jälkeen. Siinä on sellaiset säteilyt, että pitäisi olla hirveän paksu avaruusalus

AnywayD

Van Allen on kanssasi asiasta eri mieltä. Ehkä sitten tiedät paremmin, mutta siinä tapauksessa sinun tulisi se todistaa. Jos todistat, saat varmaan paljon kunniaa teoriallesi.

Siihen asti uskon enemmän Van Allenin kertomaan, että läpi sen vyöhykkeen voi ihminen lentää ihan hyvin.

Runtiti-pou

Edelleen Van Allen nauroi lujaa matkasuunnitelmille, kunnes koki vakavaa painostusta

AnywayD

Millä perusteella kuvittelet tietäväsi, että oli painostusta? Kuvittelusi perustuu huuhaatietoon, joten on oletettava, että tietosi ovat uskonnon lailla “varmoja”.

Nyt ollaan kovalla kiireellä valmistelemassa uusia Kuu-matkoja. Luuletko, että monet olisivat rakentamassa teknologiaa päästäkseen Kuuhun, jos nuo puheesi olisivat totta? Sinne tullaan perustamaan Kuu-asemia ja nyt on kilpajuoksu siitä, että kuka ehtii ensin. Olettanet, että tiedät paremmin kuin amerikkalaiset, kiinalaiset, intialaiset, japanilaiset jne.?

Runtiti-pou

Jos mies on tehnyt elämäntyönsä siten, että on esittänyt tämän säteilyvyöhykkeen ja sen olosuhteet ja sitten todistetusti pitää ensin naurettavana ja mahdottomana vyöhykkeen läpäisemistä suunnitellulla tavalla ja sitten kuitenkin vähän ajan päästä väittää toista elämäntyötään ja tieteellisiä faktojaan vastaan, niin…

Katsotaan, sanoi lääkäri. Onhan teoriassa mahdollista, että rakentavat niin järeät alukset, että pääsevät hengissä ja vaurioitumatta vyöhykkeestä ja muutkin riskit voitetaan. Kyllä nuo mielestäni tietävät samat asiat kuin minä, mutta valehtelevat

Putin

Kysyn miksi nyky tekniikalla ei saada kuuhun laskeuduttua millään luotaimella? miksi se on niin vaikeaa? vaikka se tehtiin 60-70 luvulla useaan kertaan. Luulisi sen olevan helppoa kuin anaali seksi.

AnywayD

Vain amerikkalaiset matkustivat Kuuhun 1969 alkaen. Nämä muut vasta opettelevat. Nyt kehitellään uutta teknologiaa, joka on amerikkalaistenkin testattava. Uusi teknologia pitää aina testata, vaikka olisi vanhalla teknologialla onnistuttu kuinka hyvin. Uutta tehdään siksi, että vanhalla ei ole käyttöä, sillä on ihan uudet ja hurjemmat vaatimukset.

Boltteri

Ryssät lensi kuuhun, koska se on juustoa. Oltermanni juustoa.

X

Tai guttaberkaa..😂

Putin

Keskity!

Ilmari

He suunnittelivat lentävänsä myös aurinkoon. Avaruustutkijat kauhistuivat, että kosmonautit palavat, mutta politbyroo keksi, että aurinkoon lennetään yöllä, jolloin se on pimeänä.

Qroquius KadD

Kun USA oli voittanut kilpajuoksun Kuuhun, Moskovia onnitteli voitosta hampaat raivosta narskuen.
Jos Kuulennossa olisi ollut pienintäkään epäselvyyttä, KGB olisi löytänyt sen ja paljastanut maailmalle.

Ilmari

Jokainen järkevä ihminen käsittää, että juuri näin olisi käynyt.

Runtiti-pou

KGB ja CIA = Mosad. USA=NL = Israel. NL huijasi samaan tapaan Gagarinilla. Kuumatkat ovat naurettava valhe. Johan NL olisi voinut sanoa, että mitään kuulentoje ei voi ola ihmisille, koska säteily

Qroquius KadD

Ja Litteän Maan päällä kaareutuu lasinen sininen taivaankansi.

X

Ai niin se unohtui!

... ...

Ja oliver stone

... ...

Omituinen salaliitto on sellainen kuin todelliset prosentit keskioluessa.

... ...

Sunnuntaina aamuna ostettu keskiolut ei vaikuta yhtähyvin kuin perjantaina ostettu, myyvät selkeästä laimeampaa..

Boltteri

Eikä se salaliitto-Sussukaan ole sunnuntaina samannäköinen kuin lauantai-iltana.

X

Kusettaako molemmat yhtä paljon. 🙄

Unduva

Kuumatkasta oudoin video on mielestäni se kun moduuli lähtee kuun pinnasta pöllyttämättä sitä pölyä jota kertoivat olleen n.2tuumaa kuun pinnalla. Raketin liekkiä ei näy,toisin kuin pienten ohjausrakettien liekit näkyvät ennen laskeutumista jotka nekin hapettomassa tilassa. Miksei kuu pöllyä kun häipyvät? Siitä on kuvanauhaa kyllä. Samoin kuin siitä ensimmäisestä askeleesta. Kuvausryhmä sattui olemaan paikalla.

AnywayD

Paljonko Kuun pinnalla on ilmaa, joka aiheuttaisi pyörteitä, joiden mukana pölyt lentäisivät?

Unduva

Rekyyliä tarvitaan jopa tyhjiössä

AnywayD

Vaan siellä ei pöly lentele pitkin kuten ilmakehässä. Ei ole edes ilmaa vastuksena pölyhiukkasille, joten eivät leiju.

Runtiti-pou

Mutta ne kokkareet törmäävät toisiin kokkareisiin ja jälki jää

AnywayD

Jos nyt vähän ajattelet, niin sikäli kuin pöly lensi laskeutumismoduulin moottoreiden vaikutuksesta, se lensi pois, kun vekotin laskeutui. Siksi noustessa ei enää ollut pölyä alla. Muutenkin tyhjössä pölyt eivät leijua, eivätkä lennä kuten ilmakehässä. Turha kuvitella, että Kuussa näkisi samanlaisia pöllähdyksiä kuin Maassa. Helposti harhaanjohdettaviin uppoaa tietysti tuokin kysymys.

Runtiti-pou

Jos ympärillä on hiekkaa ja jalanjälkiä, niin miksi laskeutumisesta ei jäänyt mitään jälkeä? Ei monttua eikä mitään muutakaan? Kuumodulin alla kuumaa on täysin koskematon kuvissa

X

Höh, sen kuvausryhmän raketti tietysti puhalsi hötöt veke koko lähialueelta. Ei ne millään yberillä sinne menny. Tai kuu ukko kävi harjaamassa mestat siisteiksi tulijoille.

Unduva

Uskon että juuri tähän asti nykykansan päättelykyky riittää.

Runtiti-pou

Niin miksi kuvissa raketti ei ole tehnyt mitään roiskeita tai kuoppaa? Vieressä kuitenkin on jalanjälkiä. Nekin on esitetty sellaisina lähikuvissa, että kyse on selkeästi feikkikuvista. Kuussa ei ole vettä, joten esitettyjen lähikuvien kaltaisia jalanjälkiä ei olisi syntynyt. Mutta siis korkeammalta otetuissa kuvissa muka on jälkiä eli muutama vana. Eivätkös ne kävelleet vaikka kuinka siellä ympäriinsä?

X

Eihän tommonen mene kerralla purkkiin, tarvitaan useampi otto. Niistä yhdistelty otettuja kuvia.

Runtiti-pou

Entä kun nuo mestaritason valokuvatkin muka onnistuivat kaikki ensimmäisellä otolla. Ihme juttu muuten, että joku kamera toimisi niin kylmässä. Kuun päiväsaikaanhan sinne ei passaa mennä kuumuuden vuoksi. Siis kaikki onnistuivat eikä hylsyjä ollut. Jostain syystä alkuperäinen materiaali on tuhottu…

Kuukivistäkin on löytynyt fossiileja eli on otettu Etelämantereelta oikeasti

AnywayD

Lukemattoman monet geologit ovat todistaneet kuukivien olevan kuukiviä. Olisi idioottimaista tyrkyttää geologeille jotain muuta, koska he huomaisivat heti, että eivät ole Kuusta peräisin.

Lukemasi hömppä kuukivistä on todellakin hömppää.

Runtiti-pou

Niin Kuussa on vastaavaa kiveä kuin meteoriiteissa, jotka ovat törmänneet esim. Etelämantereelle. Lukemattomat tiedemiehet on pantu valehtelemaan myös ilmastonmuutoksesta. edelleen niistä kivistä on löytynyt ihmeellisiä asioita

AnywayD

Geologit näkevät eron. Hupaisaa, että nyt puhut siitä, että ne olisi haettu Etelämantereelta ja ne ovat meteoriittien törmäyksistä. Hetkeä aiemmin väitit, että niistä on löytynyt fossiileja. Aika ristiriitaisia tarinoita olet lukenut ja vieläpä uskot niihin.

Runtiti-pou

Tai sitten osa kuukivistä oli muuta kuin tuota meteoriittia. Eli silkkaa feikkiä

Koeputkikoe

Jos miehitetyissä kuulennoissa olisi ollut jotakin oleellisesti epäilyttävää, niin Venäjä olisi varmasti kääntänyt kaikki kivet kapitalistien megavalheen paljastamiseksi.

Koska jo Manhattan-projektin tietoa vuoti rautaesiripun taakse, niin luultavasti sitä vuoti myös Apollo-ohjelmasta, joka oli paljon tuota atomipommin rakentamista julkisempi.

Sitä paitsi Apollo 11 laskeutumisen aikana kuun kiertoradalla keikkui myös Neuvostoliiton miehittämätön Luna 15 jota luulisi käytetyn myös jenkkien radioliikenteen seurantaan.

Last edited 4 kuukautta sitten by Koeputkikoe
AnywayD

Jos ensimmäinen kuulento jolloin mentiin kävelylle, olisi ollut huijaus, ei sitä samaa olisi toistettu aina Apollo 17:ään asti. Ei olisi, vaan olisi oltu hiljaa ja kehuttu miten on Kuussa käyty.

Valtavat määrät radioamatöörejä seurasi Apollon radioliikennettä. Niihin aikoihin niitä oli vielä paljon. He olisivat huomanneet, että ei radioliikenne ole Maasta Kuuhun ja takaisin. Tietämättömille on vaan niin helppo syöttää tarinaa.

Hyvin on epäilijöitä narutettu, kun ihan vakavissaan uskovat sen olleen huijausta. Kärsivät itse hyväuskoisuudesta, mistä syyttelevät toisia.

Runtiti-pou

Pikemminkin valtavien riskien lentoa ei olisi tehty kuin yksi. Nyt jopa kuusi ja kaikki onnistuivat. Juri mitään järjellistä siellä ei edes tehty. Radioaallothan peilautuvat Kuusta joka tapauksessa. Neuvostoliitto ja USA olivat ja ovat saman juutalaismafian hallinnassa. Jo 30-luvulla oli lähes yhteinen hallinto. Koko kylmä sota oli jättimäinen huijaus. USA loi koko Neuvostoliiton ja aseisti sen

Qroquius KadD

Hyvä että itsekin myönsit olevasi trolli.

AnywayD

Radioaallothan peilautuvat Kuusta joka tapauksessa.”

Kuten sanoin: tietämättömille on vaan niin helppo syöttää tarinaa. Tarjoat uskomuksiasi tosiasioina. Ei kannata hukata aikaa tosiasioiden selittelyyn, kun on tuolla tasolla tuo uskomus.

Runtiti-pou

Itse uskot vaikka mitä, kunhan se on televisiouutisissa

AnywayD

“Itse uskot vaikka mitä, kunhan se on televisiouutisissa”

Perustelepa tuo. Minä olen perustellut väittämäni. Sinä keksit hatustasi tyhjiä sanoja, koska uskosi on vahva ja se perustuu tietämättömyyteesi ja “oikean tiedon” lähteisiin eli joidenkin keksimiin tarinoihin.

Last edited 4 kuukautta sitten by Anyway
AnywayD

Pikemminkin valtavien riskien lentoa ei olisi tehty kuin yksi. Nyt jopa kuusi ja kaikki onnistuivat.”

Moista spekulointia, kun ei ole mitään asiallista vastattavaa. Et sitten tiennyt sitäkään, että Apollo 13 epäonnistui.

Runtiti-pou

Apollo 13:n tarina voidaan huoletta luoda, kun ei olla epäonnistuttu surkeasti ensimmäisessä ja monessa muussakaan projektissa. Kai uskottavuus jo vaatii tätä. Ennen ensimmäistä matkaa piti myös polttaa koemodulissa elävältä liian suulaat ja skeptisen astronautit

Runtiti-pou

No selitäppä sitten tuo radioliikenneasia. Minun nähdäkseni radioliikenne oli täysin avoin ja sitä seurasi koko maailma. Houston, we have a problem

Siis miten jokainen radioamatööri huomaisi, mistä signaali tulee? Miksi ei huomaisi Kuun kautta heijastettua, jos niitä voi niin helposti peilailla?

AnywayD

Tietämättömyytesi on hupaisaa, kun sen varassa keksit noita hauskoja väitteitä.

Radioamatöörit ovat hyvinkin kyvykkäitä selvittämään mistä suunnasta jokin lähetys tulee. Tuo “Kuun kautta heijastettua” on todella huvittava valhe. He olisivat paljastaneet helposti, jos radioliikenne ei olisi ollut käynyt kerrottujen lähteiden mukainen.

Hankkisit ensin tietoa, etkä luulisi tiedoksi kaikkea keksimääsi ja lukemaasi satuilua.

Runtiti-pou

Toisaalta radioamatöörien selville saamiset voidaan aina jättää kertomatta juutalaisten hallitsemissa medioissa ja kuitata valheuutisina. Ei niitä niin paljoa ole, jotka tuota olisivat kyylänneet. Tuo kuumatkaesityshän oli oikeasti niin karkeaa lavastusta, että useat huomasivat koko jutun feikiksi. Esim. televisiolähetykseen 1969 lipsahti avaruuden reunalta studion puutelineet, jotka voi havaita ikivanhalta nauhalta. Itsekin lapsena meuhkasin, kun teeveessä oli juttua kuuautolla ajamisesta Kuussa. Olin viisivuotias. Vanhempani sanoivat, että “vai oikein kuuauto. Valehtelisivat hieman vähemmän”. Kaikki vähänkin älyä omaavat tietävät nämä kuupiknikit valheiksi. Useat heistä juutalaistahojen valheiksi. En tosin vielä osta tuota väitettäsi radiosignaaleista

AnywayD

Kun et tiedä radiohommista mitään, niin et tietenkään usko mitään, mikä luhistaisi harhan, jota pidät totena. Ota selvää. Se kyllä kestää hän aikaa, jotta saisit selville radiohommista riittävästi.

Runtiti-pou

Mitä satuilua on Van Allenin vyöhyke tai Auringoin sädepurkausten vaarallisuus? Kuka radioamatööri olisi uskaltanut puhua havaintonsa, jos juttusi pitäisi aikkansa? Muutama harva USA:ssa uskalsi alkaa puhua, vaikka Kuulennot olivat niin törkeä lavastus ja valhe

Runtiti-pou

Ei vuotanut, vaan lähetettiin jopa uraaniakin ja kaikki piirustukset Lendleasen mukana. Siitähän on vain osa julkista ja osa oli salaista apua. REGUSTPATOFF

X

Kun yksi kusettaa niin kaikki kusettavat jossain vaiheessa. Homma on vaan mennyt aika pitkälle tätänykyä, meinaan Korona rokotuksia. Niihin liittyvää epäselvyyttä vaan on liikaa, jota ei mielestäni selvitetä tarpeeksi. Eli asioita peitellään, joku tekee niillä jopa tiliä. Vielä vaarallisemmaksi asian tekee pakko rokotus laki joka on ymmärtääkseni voimassa. Yritetään pakottaa ottamaan kokeellisia testaamattomia rokotteita. Voin omasta puolestani jo sanoa että ei käy.

Ilmari

Ei koronarokotus missään vaiheessa ollut pakollinen.

X

Ei niin mutta tauti x rokote todennäköisesti on. Onko tuttu? Siitä on jo näkynyt juttuja. Lyön vetoa että taudista ei tiedetä mitään, siksi sen nimi on x, että siihen kuitenkin yllättäen löytyy rokote. Josta voidaan määrätä pakollinen. Itse en ottanut yhtään Korona piikkiä.

AnywayD

Bill Gates kehittelee, tai siis rahoittaa kehittelyä, rokotteelle, joka leviäisi ihmisten parissa itsestään. Ei tarvitse rokottaa kuin muutama ja koko ihmiskunta saa siitä “rokotetartunnan” eli tulee rokotetuksi.

X

Joo, näin jotain sellaista. On Gatesin autotallissa ollu valot päällä myöhään ja koeputket kilissy. Ihmiskunnan parhaaksi tietty ja pikkiriikkisen lääkeyhtiöiden. 🤔🙄

Runtiti-pou

Gates on vain keulakuva. Lieköö itse juurimitää keksinyt edes. Takana Mossad eli on myös itse Mossadin toimija

X

Toivottavasti Billy ei ole itse keitellyt Korona rokotteita, niistä on kylläkin kuulunut niin paljon negatiivistä että on jopa saattanut. Lääketiedehän on loppujen lopuksi ihan helppoa vähän sinistä ja punasta litkua ja toivotaan ettei posahda. 🙄

Unduva

Pentgonin seinästä meni lentokone läpi.
Molemmissa siivissä oli moottori. Rolls Royse.seinässä n.2.5 metrinen reikä. Siivet ja moottorit menivät samasta reijästä. Kuulema niin kuuma tapahtuma että höyristyivät todisteet. Kuskin passi kuitenkin säilyi ehjänä. Kuskin isä kertoi lapsensa olevan hengissä.

Unduva

Alueella satoja valvontakameroita. Missään ei näy lentokonetta.

Unduva

WTC kellarissa oli tonneittain kultaa. Ne kuulema “menetettiin”.
Lienee helpompaa kerätä hippuja alaskasta kuin kaivaa kuoppa ex wtc alapuolelle

Unduva

WTC 7 mööpelit romahduttivat betonirakennuksen naapuritalon kipinöistä.

Unduva

Miksi palestiinalaisille ei myönnetä asuntolainaa? Koska on päätetty ettei lapsia saa tappaa. Ikäänkuin olisivat joku eriävä rotu tai laji. Eivät ole. Lapset muuttuvat aikuisiksi ajan myötä,sen takia sota jatkuu. Kokonainen “kansakunta” tulee hävittää kerralla,paloittelemalla ryhmiä ei kostonhimo unohdu.

Runtiti-pou

Vastarintaliike tiedusteli Auschwitzissa ja lähetti Länteen jopa radiolähetyksiä sieltä. Mitään holokaustia ei ollut. Britit avasivat kaikki saksalaisten viestit eikä missään ollut holokaustia. Brittitiedustelu ei sodan aikana todennut mitään holokaustia. Pikemminkin sen raporteissa pidetään väitteitä joukkomurhista ja kaasutuksista pelkkänä valhepropagandana

X

Paha sanoa, en ollut paikalla.

Qroquius KadD

Minäkään en ollut paikalla Kekkosen kuollessa, vaan luin siitä lehdestä.
Ehkäpä Urkki ei kuollutkaan.

Boltteri

Urkin kaksoisolento kuoli. Oikea Urkki elää ja voi hyvin Atik Ismailina.

Ilmari

Niin tai ehkä kyseessä on salaliitto eikä Urkkia ole koskaan ollut olemassakaan.

X

Juma mikä salaliitto! 😱🥶

Runtiti-pou

Rooman paavikin paheksui Nürnbergin näytösoikeudenkäyntejä ja antoi ankarat nuhteen voittajille. Ei ihme, koska olivat bolshevikkien kanssa järjestäneet täysin valheellisen ja karkean näytösprosessin. Vatikaanin erittäin pätevä tiedustelu ei löytänyt merkkejä holokaustista sodan aikana tai jäkeen

Runtiti-pou

Länsi ei halua Venäjän hajoavan. Usein on sanottu, että ydinaseet joutuisvat “ties kenen käsiin”. Miksi ne ovat Venäjän käsissä muka jotenkin vastuullisissa käsissä? Miksi vapautuneet kansakunnat olisivat huonompia? Vastaus: Venäjä on juutalaisten johtama. Ydinaseiden tulee olla juutalaisissa käsissä. Juutalainen diktatuuri ja hirmuvalta ei saa hajota, koska se on kiva väline

X

Joo, olet silleen päättäväinen kaveri että jos joskus osutaan sähly joukkueiden valinta tilanteeseen niin tulet minun puolelle. Senverran että jos tulee juttua holokaustista niin tulee säbämailasta jakaukseen jämäkästi. 🤔

Putin
Runtiti-pou

Onko nuo niitä aseistakieltäytyjiä?

X

Vapaaehtoisia, eka tetsaus harjoitus menossa. Läpsii perseelle jos ei muuten mene tarpeeksi alas, ettei tykistön sirpaleet repäse hanuria siipaleiksi. Meillä kantis potkas vastaavassa, hellää on käsittely nykykoulutuksessa.

Hasse

Olof Palme murhattiin siksi, kun se työnsi sen terävän nokkansa joka paikkaan. John Kennedy murhattiin siksi, että se oli liian älykäs amerikkalisille.

Runtiti-pou

Se amerikkalainen jehuhan on paljastanut, että Palme sai väärinkäsityksen vuoksi tietää salaiset asereitit Ruotsin kautta ja aikoi viedä jutun YK:n tutkittavaksi. Mossad-agentti ei tiennyt, että Palme ei ollut täysin vihitty kaikkeen eli täysin ostettu. Joku laittoi väärää tietoa- Ilmeisesti Ostrovsky sitten kehitteli tämän jutun perusteella oman tarinansa poliitikkojen murhiin. Kysehän oli Palmen, Barschelin ja monen muun murhista. Viktor O sanoi, että kyse oli Mossadin eri haarojen valtataistelusta. Väärä tieto johto vuotoihin ja hätämurhiin

Runtiti-pou

Vasta 90-luvulla paljastettiin Kennedyn ja Israelin kiista. Kennedy ei halunnut Israelille ydinasetta ja vaati saada tarkastaa Dinamon tuotantolaitokset. Jos näitä ie tulisi ja ydinaseen kehittely jatkuisi, Israel menettäisi kaikki tukensa. Ben Gurion erosi ja sanoi tällöin pienessä piirissä Kennedyä Israelin suurimmaksi turvallisuusuhkaksi. Kaikki faktat viittaavat juutalaismafian olleen murhan takana. Sillä on USA:ssa kaikki valta ja siksi kaikkia muita on syytelty salaliittomaakarienkin puolella. Vain muutamat ovat uskaltaneet puhua asiaa. Paras kirja murhasta on MC Piperin The Final Judgement, jonka voi lukea netistä ilmaiseksi

X

Ok, koitahan nukkua välillä..

Billie Rohan

Thank you for the good writeup It in fact was a amusement account it Look advanced to far added agreeable from you However how could we communicate

Runtiti-pou

Pilvenpiirtäjiin ei osunut lentokoneita. Nuo filmit, joissa lentokoneet lentävät päin niitä, on kaikki väärennettyjä ja niitä syötettiin eri uutiskanaville nauhalta. Tornit oli panostettu ja ne räjäytettiin melko hallitusti. Tietenkin olisi ollut mahdollista ohjata lentokoneet autopilotilla, mutta näin ei toimittu. Mitään terroristeja ei ollut lukuun ottamatta tornit panostaneita Mossadin terroristeja, jotka jäivät kiinni iskujen juhlimisesta ja kuvaamisesta. Kertoivat saaneensa tehtäväksi kuvata tornien sortumisen. Pennsylvaniaan ei pudonnut mitään konetta. Siellä ei ollut jälkiä muuta kuin ohjustyyppisen aseen montusta ja romua. Pentagoniin ei olisi voinut osua konetta vaurioista päätellen ja koska siihen oli mahdotonta lentää