Päivän huomio

Eduskunnassa tapoihin kuuluu, että kansanedustaja aloittaa puheenvuoronsa sanomalla ”Arvoisa puhemies” tai jopa ”Arvoisa herra puhemies” – onhan eduskunnan puhemies valtion hierarkiassa arvoltaan toinen heti presidentin jälkeen.

Kyselytunteja kun seuraan, olen pannut merkille että jokaikinen kerta kun Jussi Halla-aho on johtanut puhetta ja edustaja Tytti Tuppurainen on saanut puheenvuoron, Tuppurainen on aloittanut sanomalla vain ”Puhemies”. Mielenosoituksellisesti, hän kun ei Hyvänä Ihmisenä voi osoittaa kunnioitusta Halla-ahon kaltaiselle Kamalalle Äärioikeistolaiselle. On siinä demarinaikkosella otsaa.

Kas kun ei valtamedia ole ottanut asiaa esille, ei ainakaan ole osunut minun silmiin.

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

No on todellakin. Saisi Tuppurainen vaan olla Halla-ahoon tyytyväinen, sillä todellista äärioikeistolaista Tuppurainen ei ole ikinä vielä nähnytkään.

Itse en arvosta vähäänkään Tuppuraista, koska hän on valmis sivuuttamaan suomalaisten oman edun ja jopa asettamaan suomalaisia vaaraan. Kaikki ylimääräinen meno on pois suomalaisten omasta koulutuksesta, terveydenhoidosta, sosiaaliturvasta ja maanpuolustuksesta. Rahaa ei pidä syytää turhaan ulkomaalaisten elättien elättämiseen jos sitä on niin vähän, että se ei riitä omalle kansalle.

Jos halutaan auttaa ihmisiä, se täytyy tehdä siten, että se on niin kustannustehokasta kuin ikinä mahdollista.

Fatwantarkistaja

Jos näkisin livenä Tuppuraiseen kohdistettavan äärimmäisiä keinoja, en todellakaan puuttuisi tilanteeseen. Saisin pienet päiväsakot, no hui.

Qroquius KadD

Miksi saisit sakkojakaan, ellet jäisi paikalle ottamaan niitä?

Kaarlo

Edustaja Nurminen SDP, aloitti viime kyselytunnilla puheenvuoronsa sanoilla: Rouva Puhemies, ja jatkoi kun ei mitään olisi tapahtunut. Oli sopinut myöhemmin Halla-ahon kanssa virheestään.

outlaw09man

Tuppura joutaa kävelytehtaalle. Ja vapaa-aikoinaan, kun tehtaalta joutaa, voisi hän kouluttaa kanoja, kun samaa kieltä puhuvat.

Sherlokki suvakko

Demarit tarvii Tuppua känkkäränkkäosastoonsa, ei sinänsä mitään uutta eikä ihmeellistä.

mariD

Tuppurainen nyt on – ei ehkä ilmiö – vaan melko tyypillinen demariedustaja Suomessa. Brysselin hanurin nuoleminen on prioriteetti ja sen jälkeen tulee kotimaan asiat, jos on tullakseen.

Mutta teinpä eräänlaisen toisenlaisen huomion tässä hiljattain. Tässä kun tulee välillä katseltua Suomen tv:tä DNA tv-sovelluksen kautta, joka muuten on eri kätevä tähän touhuun, paitsi että kutoskanavaa se ei näytä mutta vahinko ei liene kovin suuri.
Kuten varmaan kaikki muutkin ovat huomanneet, on mainokset täynnä etnoja niin kotimaisten firmojen kuin ruotsalaisten myyntiketjujenkin tv- ja nettimainoksissa. Matujen määrästä mainoksissa päätellen voisi luulla Suomessa asuvan pari kolme miljoonaa etnoa.

Nyt kuitenkin on alkanut pyörimään tämä Turva- ja Ensikotien liiton mainos jossa tietenkin kerjätään rahalahjoituksia. Vaikka kyseessä on vakava asia, on mainos todella koominen. Nyt mainoksen miesesittäjäksi on kuin onkin kelvannut lihaa syövä keski-ikäinen heteromies. Mainos menee suurinpiirtein näin: keski-ikää lähestyvä mies paukuttaa talon alakerran ovea huutaen samalla “hei avaa nyt tää ovi, emmää oikeesti oo tämmöinen”. Sisällä asunnossa vaimoke pitelee tyttären korvia kämmenillään jottei tämä kuulisi heteromiehen huutoa. Lieneekö vielä persukin?

Ajatelkaapa jos tuohon miespääosaan olisi valittu etno. Vaikkapa puikula. Se olisi ollut paljon todenmukaisempaa sillä on tutkimuksia joista on paljastunut perheväkivaltaa esiintyvän enemmän maahanmuuttajien perheissä mutta eihän etnoa voi laittaa tällaiseen negatiiviseen yhteyteen joka luo kansalle kamalia vääristäviä mielikuvia kunniakansalaisista. Mainos on vähän muutenkin merkillinen. Millainen turvakoti on se johon mies osaa tulla hakkaamaan ovea? Nehän ovat salaisia.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius KadD

Onhan mainoksissa paljonkin suomalaisia heteromiehiä.
Heidän tehtävänsä on olla naurettavia pellejä, joita vaimot ja lapsetkin alistavat.
Uusin lienee mainos, jossa isä on pakotettu asumaan koirankoppiin ja pienet tyttäret solvaavat isiä tyhmäksi.

Moonman

Kaikkien aikojen paras mainos oli kuitenkin kiinalainen pyykinpesuaine-mainos, jossa kiinalaisnainen laittaa afrikaanon pesukoneeseen, sen jälkeen pesukoneesta nousee komea kiinalais-mies. Kansainvälinen itkuhan siitä tuli joka uutisoitiin täälläkin asti. Siis kelatkaa, kiinalainen tv-mainos uutisoidaan täällä asti.

mariD

Oiskohan tuo nähtävissä jossakin YouTubessa tai muualla? Kuulostaa aika hauskalta mainokselta jonka haluaisin nähdä vaikka heti.

Qroquius KadD

Tuossahan se:

https://www.youtube.com/watch?v=Few8kJ0zfnY

Kyllä maar tuli meinaan puhrasta!

mariD

Kyllä, juuri tätä tarkoitin. Keski-ikäiset suomalaismiehet kelpaavat mainoksiin vain pahantekijän rooliin tai sitten joksikin naurettavaksi alistettavaksi pelleksi.

Oh100

Tuppuraisen puhe

chrome_screenshot_9.4.2024-8.32.38-GMT03_00
mariD

Mitä muuta idiootilta voi odottaa kuin oman maan dissaamista. Tuo kuvan alla oleva teksti pisti kyllä veren kiehumaan Toivottavasti tuo tollo tippuisi ensi eu-vaaleissa. Vaan paranisiko Suomen asema EU:n jäsenenä siitä yhtään? Vaikka olemmekin pieni maa, niin voisimme vaikuttaa asioihin paljon voimakkaammin. Nyt otamme kiltisti vastaan sen mitä tarjotaan, eli yleensä pullanmuruja.

Qroquius KadD

Ei se ole idiootti, vaan vaikeasti häiriintynyt pahantekijä.
Eikä poliittinen eliittimme halua ajaa oman kansan etua, vaan se ottaa ilolla vastaan kaikki pullanmurut ja maksaa niistä miljardeja.

outlaw09man

Päivän haju. Helssingissä outo-epämääräinen löyhkä, olevinaan “lehdet” viisastelivat latvian soilla, joku veikkasi kaasuvuotoja ym. Mutta kukaan ei ottanut esille lähempänä sijaitsevaa löyhkälähdettä, LÄHI-ITÄkeskus ja ympäristö, siellä kun somalien ja kamelien ym väen katkut sekoittuu ja tuuli on suotuisa, saa 09 nautiskella monimuotoisesta ilmanlaadusta ja värinästä. Vai onko kenelläkään asiasta parempaa HAJUA ?

Oma kansa ensin ajattelu on haitallista KENELLE?

Onhan se mahdollisista että feminisimistä, vasentuneisuudesta, ilmastohätätilasta, WOKE-viruksesta ja muista mielisairauksista kärsivät ovat näin kevään kunniaksi kehittäneet itselleen uuden ominaishajun? Ainakin täällä pohjoisempana ilma on todella raikasta ja noista edellä mainituista mielisairauksista kärsiviäkään ei ole tullut vastaan.

mariD

Jospa se löyhkä tuli Kalliosta kun jengi pisti kevään kunniaksi bongit tulille. Vaan ei tuo lähi-itäkeskuskaan mikään huono arvaus ole.

Ilmari

Iiris Suomela aikanaan käytti puhuttelua: Herra puheenjohtaja! Johon varapuhemies Eerola heti korjasi, että se on puhemies

Tapio Suhonen

Tytti Tuppurainen on poliittinen haittatekijä; toisten taskuissa käsiäänlämmittävä solisaliraatti.
Miksi meillä äänestetään valtaan tuollaisia ajatusrajoitteisia???

Qroquius KadD

Koska suomalaiset haluavat tuollaisia johtamaan itseään.

Color theory

Fantastic site A lot of helpful info here Im sending it to some buddies ans additionally sharing in delicious And naturally thanks on your sweat

Vituttas olla joku neekeri

Speak Finnish or go to KELA and home..just tomorrow

Qroquius KadD

Tuo on spammibotti, ja vastaamalla sille sait sen vain suoltamaan tuota lisää.
Niin ne toimivat.

Johathan Osinski

This will be very useful for my next project, thank you for the detailed information.

Tare

Tuppurainen on sitä samaa politiikka sontaa mitä lähes kaikki ovat, kun tuuli kääntyy, ajatukset sen mukana. 2020 kun demarit olivat pääminsteripuolue ja typpy eurooppaministeri, oli hänen ajatuksensa tämä, ”oma kansa ensin ajattelu on vahingollista” Nyt tämä veivikaula puolustaa suomalaista duunaria suu vaahdossa.

Qroquius KadD

Ei se suomalaisen duunarin puolella ole, vaikka sellaista juuri nyt sanoisikin.
Nykyistä hallitusta ja sen kakkospuoluetta vastaan se vaan on Bryssän puolesta.

Tare

Ei ole, mutta vaalikarja on osin aika vietävissä kun lupaa jotain hunajaa ja mannaa. Siksi katselen itse ulkopuoileta jo tätä sekopäisyyttä ja nautin lopouelämästä.Tosin tällä hetkellä olo on melko tuskainen hankilenkillä hankitun kivun takia. Edes olut ei ole maistunut ja se on jo huolestuttavaa.

IZMyTube Pöyristely

Voisihan sanoa – ”Tappakaa venäläisiä Halla-aho”