Holmströmin pakina: Matkakertomus. Helsinki.

Välillä on pakon edessä käytävä Helsingissä asioilla. Vaikka olenkin paljasjalkainen, olen jo vuosikymmenet välttänyt koko paikkaa koska hinnat ja ilmapiiri, kansainvälisyys ja vihreät liikennejärjestelyt.

Kruununhaassa pysäköin auton ja jäin odottelemaan vaimoani. Kääräisin sätkän ja nojailin autoa vastaan auringonpaisteessa. Kohta siihen liiteli kuusikymppinen hinttari imeskellen jäätelötuuttia. Koko olemus hohkasi omahyväisyyttä.
Minä olen erinomainen. Minulla on oikeat mielipiteet. Minä olen homosuvakki.
Juuri kun tyyppi tuli kohdalle heitin tumpin maahan ja astuin sen sammuksiin maiharillani. Äijä pysähtyi ja tuijotti närkästyneenä tupakannatsaa. Ymmärsi sentään jatkaa matkaansa ilman kommentteja, vitun friikki.

Hakaniemessä oli rivistö Alepan kaupunkipyöriä. Siitä kun yritin ajaa ohi, sain kokea vihervasemmistolaisen suvaitsevaisuuden liikennekulttuurissa. Oikealta ja vasemmalta pyyhkäisi fillareita ja skuutteja, eivät paskaakaan välittäneet katsoa eteensä tai noudattaa liikennesääntöjä. Naamat norsunvituilla.
Minä tiedostan ilmastoasiat. Minä liikun ekologisesti. Minä en käytä henkilöautoa.

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Helsinki on menetetty. Tekee hidasta itsemurhaa tyytyväisenä.

Jarkko Jäyhä

Covidin aikaan tehtiin aika onnistunut ihmiskoe. Uusimaa erotettiin ihmiskunnasta. Ja kumpikaan osapuoli ei ollut erityisen kettuuntunut. Tästä onkin hyvä jatkaa.

Kalsarikännit

Suomen kaikki suurkaupungit on menetettyjä. Niissä syntyvyys on ollut alle 1.3 jo monena vuonna. Siis suomalaisten syntyvyys. Niimpä valta ja vestö vaihtuu iman yhtään laukausta.

Olen kertonut tämän ennenkin… Ympäristöopin tunnilla joskus -70 lvuun lopulla koulussa naureskelimme opetajan esittämille käyrille. “Ruotsalaiset kuolee sukupuuttoon”. Mutta siin kohtaa ei vain hoksottimet toimineet että Suomelle käy ihan samalla tavalla.

Saas nähdä kuka sitten ostaa kalliitt asuinneliöt Heksingistä, Espoosta, vantaalta, Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä ja Oulusta…. Ympäristökunnat ovat jo nyt palojn vetovoimaisempia kuin isot kaupungit.

Jarkko Jäyhä

Tee vaan oma osuutesi. Kuusi lasta ja tähän mennessä kolme lastenlasta. Tee samoin niin hyvin menee.

Qroquius KadD

No minäpä yritän tehdä.
Mistähän reiästä minä niitä voisin tähän maailmaan yksikseni puristaa?
Suomalaisnaiset eivät minua tässä asiassa auta, niillä on liian kiire pillutella nekrujen ja ählämien kanssa tai surisuttaa pilunpäristimiä.

T

Tämä henkilö on tehnyt kiehtovan havainnon historiasta että suurkaupungit eivät koskaan ole olleet missään kestäviä, eli syntyvyys ei ole ollut yli uusiutumistason.
https://www.youtube.com/watch?v=FixVzxAitDY

Ville

Totta puhut..Stadi on menetetty..jo kauan aikaa sitten. Holmströmiltä nappioivallus siitä ilmapiiristä, näinhän siel on nykyään!
Käytiin huviksemme ennen juhannusta kaverin kanssa baarirundilla siellä, lopputulema että mennään helvettiin täältä!
Voi voi sanon minä, nyt kyllä ainakin monikulttuurisuutta rittää!!!

Ripe

Tätä se juuri on. Suomenkin kansa on tullut kollekteviisesti hulluksi vihreydestä, ylisuvaitsevaisuudesta ja globalismisitartunnasta. Se on kuin hullun lehmän tauti, ja pahempikin. Missä on on ylpeys omasta kulttuurista ja perinteisistä suomalaisista arvoista ja normaalisuudesta?

Hans

Aivan. Viherhulluus. Ja soviet finland: viidesosa äänesti äärikommunistia paska-eu:n vaaleissa.

Huru-ukko

Niin. Sillä saatiin yksi hörhö edskuunasta ulos, vaan mikä olikaan lopputulos? Tilalle vielä pahempi änkyrä joka ei kelvannut omilleen varsinaisissa edsukuntavaaleissa.
Eli miten sitä ennen sanottiinkaan: suo siellä, vetelä täällä:)

Dan Wesson

Hellsinki on punavihreä kaupunki. Mitä tulee kun vihreä ja punainen sekoitetaan? Paskanruskea. Parhaat paikat Helsingissä ovat lentokenttä ja kolmostie pohjoiseen ajettaessa.

kolme pistettä

Hallituksen rasismin vastainen toimenpideohjelma sai kritiikkiä järjestöiltä lausuntokierroksella: ”Hallitus ei tunnista islamofobiaa tai halua myöntää sen olemassaoloa” – Politiikka | HS.fi
Wikipedian mukaanFobia on johonkin tiettyyn kohteeseen tai tilanteeseen kohdistuva liiallinen tai epärealistinen pelko

Eiköhän realistiseen pelkoon liene syitä ihan riittämiin (ryöstöt, raiskaukset, ahdistelu, huutelu).

Last edited 17 päivää sitten by kolme pistettä
Dan Wesson

Islamista suoraan johtuvat ongelmat on helppo todeta, joten kyse ei ole fobiasta, vaan tosiasioiden tunnistamisesta. Kivikautinen, väkivaltaan ja alistamiseen perustuva taikausko ei vaan sovi länsimaisen yhteiskuntaan. Punaviherkommunistit ovat hyödyllisinä idiootteina ainoa ryhmä, joka islamia tänne yrittää tuputtaa. Mustalaisvastaisuuteenkin on olemassa syyt, jotka ovat varsin hyvin viranomaisten, etenkin poliisin tiedossa. Muslimeilla ja mustalaisilla on yhteistä myös se, että vaaditaan erikoiskohtelua, mutta ei olla valmiita tinkimään mistään omista kulttuurillisista tavoista, kuten työvaatteiden käyttö. Kulmahousut, hameet ja huivit eivät sovi joka hommaan ja paikkaan.

Last edited 17 päivää sitten by Dan Wesson
Anonyymi

Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Valitettavasti isolla joukolla valtamedian aivopesemiä suomalaisia siihen on vielä pitkä matka. Herääminen voi tulla vasta sitten, kun on jo myöhäistä tehdä mitään.

Dan Wesson

Siinä on myös toinen asia, jonka punaviherkommunistit ohittavat täydellisesti. Siinä kun suomalaisilta vaaditaan suu vaahdossa suvaisevaisuutta, ja antirasismia niin vaaditaako sitä muslimiyhteisöiltä? En ole kuullut kertaakaan, muslimeilta vaadittavan suvaitsevaisuutta ja seksuaalivähemmistöjen hyväksymistä. Rasismi kun toimii kumpaankin suuntaan, mutta vain toiselle se hyväksytään. Kummalle, saa arvata.

kolme pistettä

PuVit eivät uskalla vaatia migrimatuilta juuri mitään, koska vastauksena voi tulla vaikka nyrkkiä tai vähintäänkin tulisilmäistä huutoa.

Qroquius KadD

Viherkommunistiti eivät HALUA kemumatulta mitään muuta kuin sitä mitä ne tekevät, eli Suomen tuhoa.

nättimasa

Tuossa olisi oikeasti hesarilla, ylellä ym. vastuullisen median edustajilla paikka tehdä laatujournalismia pride-viikon alla (eikö tuollainen viikko tjsp. ole tulossa).
Kävisivät kysymässä mm. rabbeilta, imaameilta, papeilta että mitä mieltä he henkilökohtaisesti ovat sekä kuinka heidän uskontonsa suhtautuvat pride-aatteeseen ja heidän edustamiin asioihin. Kaikille samat kysymykset ja jos ei vastauksia meinaa tulla niin lisää vaan tarkentavia kysymyksiä.
Pride-porukkaa, homoja jne. on kaikissa uskonryhmissä. Mikään ei tule muuttumaan hyssyttelemällä eli yle, hs ja muut töihin. Ehkä PT-mediakin voisi tehdä jutun ja tietysti nauhoittaa haastattelut ettei voisi vääristelystä syyttää.

Moonman

Pravdan uutisen perusteella nyt on myös keksitty näköjään “antigypsismi”. Jokainen ongelmallinen väestönryhmä haluaa rasismi-vouhotuksen myötä että heillekin tippuisi hiukan uhripisteitä, joiden avulla voi sitten vaatia rahaa tai parhaassa tapauksessa “vapaudu syytöksistä”-kortin oikeudessa.

Boltteri

Antigypsismi on lääketieteellinen tila henkilöstä jolla ei ole puukonhaavoja. Antigypsia on termi jota käytetään henkilöstä jolla on omistamansa tavarat tallessa. Gypsikko on reikäjuuston näköinen henkilö ilman tavaraa ja rahaa.

Last edited 17 päivää sitten by Boltteri
kolme pistettä

Suomen kielessä kuvaavampi virallinen termi voisi olla vaikkapa “mannekauhu”.

Boltteri

Ei meillä ole islamofobiaa, meillä on islam-inhoa ja islam-vihaa. Syystäkin. Ei kukaan islamia pelkää, mutta impulsiivista ja moraalijarrutonta sekä väkivaltaista muslimia kannattaa karttaa. Mistä semmoisia sitten löytää? Kaikkialta. Jokainen muslimi on tuollainen, lapsesta pitäen.

Huru-ukko

Muslimien etujärjestö sitä paheksui kovin, sitä ettei islmofobiaa muka myönnetä olevan olemassa. Heidän kannattaisi ehkä katsoa peiliin, että mistä moinen johtuu jos sitä muka on.
Ai niin, eihän musulmaanit saa katsoa peiliin, sen on allahun allasbaari kieltänyt ettei se vaan johtaisi uskovia ihailemaan peilistä itseään ja ylpistymään näkemästään.

Boltteri

Ainoat jotka islamofobiaa kokevat ovat ne muutamat ultraharvinaiset AIDOT turvapaikanhakijat jotka ovat lähteneet muita muslimeja henkensä edestä pakoon. Vertailun vuoksi: maailmassa on satatuhatkertaisesti enemmän ihmisiä jotka pelkäävät oravia.

tapsa

Mielestäni auringon ottaminen tulisi kieltää, sehän on selvää kulttuurin omimista värillisiltä, siis selvää raakaa rasismia. Eihän mustatkaan makaa pimeässä, jotta iho vaalenisi.

E-R

Oli kuin jostain tympeästä dekkarista.

Ilmari

Jos tuossa sattuu joku onnettomuus, ei voida syyttää, että olisi ajanut suojatiellä jonkun päälle. Nuo merkit eivät ole suojatien merkkejä.

TAre

Hellsinki hukkuu paskaansa, poliisit on kuohittu ja päälliköt kumartavat vallanpitäjille. Tuolla lakia valvoo pian sharia poliisi jos ryhtiä ei oteta.

Qroquius KadD

Ryhtiä ei oteta.
Ryhdin ottajaa ei ole, koska Hell-Sink ei ole tympeä dekkari jossa Salaperäiset Kostajat nitistävät pahiksia yön kuumuudessa.