Holmströmin pakina: Naiset ja lapset ensin?

Jyräfeminismin ja normikritiikin sumun laskeuduttua länsimaiden ylle, otsikon kysymystä on käsitelty monissa yhteyksissä. Itse kuvittelen nyt konkreettisen tilanteen.

Seisot uppoavan laivan reelingillä. Pelastusveneeseen mahtuu enää vain yksi henkilö. Vieressäsi on määrittelemätöntä sukupuolta edustava transihminen ja pistävän vihaisesti tuijottava femakko. Uhraatko henkesi antamalla jommankumman kiivetä pelastusveneeseen?

En minäkään.

Surullista, että kulttuurimarxistit ja wokeistit ovat repineet yhteiskunnan riekaleiksi siinä määrin, että miehen ylipäätään tarvitsee esittää itselleen tuollaisia kysymyksiä.

Rune Holmström

PS. Jos joku kärsii hyvyyssyndroomasta ja kuvittelee, että olemme kaikki sisimmissämme yhtä kivoja ihmisiä, sopii miettiä miten keskiverto muslimimies mahtaisi käyttäytyä vastaavassa hätätilanteessa.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Boltteri

Tilanteessahan ehtisi hyvin raiskata naisen, tappaa transu ja nostaa sitten käden ylös virheen merkiksi ennen pelastusveneeseen siirtymistä. Sillai muslimidemarimaisesti.

Huru-ukko

Mutta kekeäisi ihan hyvin ariskata molemmat, tarnsistorinja sen ämmän ja sitli ehtisi kyytiin ainakin käsi pystysssä. Ties vaikka olisi joku muukin vielä pystyssä?

+ULFBEHRT+

Tervehdys Huru-ukolle!

Luin vastauksesi Boltterin kommenttiin joskus puolenpäivän tienoilla ja pidin lähestymistänne tuohon kuvitteelliseen tilanteeseen, sanoisinko, omaperäisenä.

Illalla sattui sitten silmiini tuo Daily Mailin juttu, jolla vastasin Boltterille, enkä voi muuta kuin sanoa, että todellisuus on taruakin ihmeellisempi!

( – toivottavasti tuo linkitetty uutinen läpäisee sensuurin… )

+ULFBEHRT+

Indeed!

Veli Boltteri on oikeilla jäljillä:

Horror in the Med as Iraqi girl, 16, ‘is choked to death while being raped in front of her mother on sinking migrant boat by man who had just seen his wife and daughter drown’ in disaster that saw dozens killed off Italy

A teenage girl was raped and choked to death by an Iraqi migrant as the boat they were on sank in the Mediterranean, horrified witnesses have claimed, with the attacker surviving the shipwreck that saw dozens killed off Italy.

Survivors claimed the man carried out the unspeakable attack after seeing his wife and daughter drown, Italian media reports, ‘venting’ his fury on the helpless 16-year-old girl.
The teenager was raped and suffocated in front of her distraught mother by the 27-year-old man as the sail boat sank, news agency AGI reports citing a police investigation.
 

Koko juttu valokuvineen ja videoineen:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13575175/Iraqi-girl-strangled-death-raped-mother-sinking-migrant-boat-man-just-seen-wife-daughter-drown-disaster-saw-dozens-killed-Italy.html

Last edited 11 päivää sitten by +ULFBEHRT+
Arkkimankeli

Nuo wokeilmiöt ja muu vastaava suunsoitto ovat sellaisia että niihin on “varaa” vain avoimissa yhteiskunnissa.
Ne joutuvat kyllä sivuun kunhan jopomigraatio tai muu humanitaarinen tsunami nostaa autoritaariset arvot “kunniaan” ja tukkii turvat.

Last edited 11 päivää sitten by Arkkimankeli
Moonman

Naisten oikeudet ja sitä seurannut woke ja pride-touhu tulevat kyllä tiensä päähän väestönvaihdon myötä, kunhan ne ovat täyttäneet tarkoituksensa, eli länsimaisten miesten kuohitseminen, jottei mitään vastarintaa synny.
Uskomatonta miten naisten oikeuksista puhutaan jonain “luonnon lakina” jonka saavuttamisen myötä historia on nyt päättynyt länsimaissa. Mutta mitä naisten oikeuksien ytimessä on: lapsettomuus. Siitä seuraavassa muslimienemmistöisessä maassa on sitten vain vahvimman oikeus.

muuammiäs

Loogisesti ajatellenhan muslimimiesten maailmankuva ja käyttäytyminen on päinvastainen, mitä telaketjufeministien ja wokeltajien ja queerien ihannemaailma olisi. Näin ollen noiden ihmisoletettujen tulisi kaiken järjen mukaan kiivaasti vastustaa muslimien joukkomaahantuontia ja koko islamin uskoa.
Mutta ne tekevät juuri päin vastoin.

Jippos123

Itsetuhoisuus voi ilmetä monella eri tavalla. Joku juo, vetää huumeita ja jotkut palvovat heille itselleen tappavaa uskontoa.
Eihän tuossa mitään logiikkaa ole mutta näin vain on.

torrehaa

Tästä on kysymys,ihmiskunta sahaa omaa oksaansa valitsemiensa päättäjien määräyksestä,päättäjiksi valittujen lewittäessä korwanlumetta rahvaalle,jakelemalla palkintowirkoja itselleen&toisilleen,juudaksen poskisuudelmia,kilistellen samppanjalaseja ja tekemällä sywäkumarruksia ilweilijöiden korkeissa saleissa…kansa taputtaa seisaallaan aina kun herraoletettu makiasti tölväisee toista samanlaista..
Quod artifex mundi amittit in me?

sahaa-omaa-oksaansa
Arkkimankeli

Mukana lienee myös tuhti annos irrationaalisuutta: telakettuilijat kuvittelevat musu-ukkojen olevan jotenkin heidän puolellaan koskapa nämäkin uhkailevat kantaväestön miehiä.

Last edited 11 päivää sitten by Arkkimankeli
laskun maksaa valtio.
  • No tämähän se. Suomalaisella naisella, on asiat aikas helvetin hyvin. Mutta sitten ollaan ns voimaannuttu nimenomaan naisten asemasta suomessa. Ja samaan aikaan sympataan muslimeja. Joiden käsitys naisista, ei pitäisi olla mikään uusi tieto. Jotkut uskomattomat typerykset, vielä tekevät lapsia niiden kanssa. Tai sitten tarkoituksella.
Boltteri

Vasemmistoliberaalin suvakin päähän ei mahdu semmoinen ajatus että muslimi oikeasti uskoo ja elää islamin oppien mukaan, eikä varsinkaan missään tapauksessa pysty uskomaan että muslimi valehtelisi turvapaikan tarpeestaan. Herranjestas KUKA nyt matkustaisi maapallon toiselle puolelle vain valehdellakseen???????? Noin miljardi muslimia, se KUKA. Suvakki ei vain pysty ymmärtämään että epärehellisyyttä on olemassakaan. Suvakki kokee ainoastaan jonkinlaista varoitussignaalia jos joku on suvakin kanssa eri mieltä asioista. Vasta SILLOIN suvakin aivoissa tapahtuu pientä liikehdintää, synapsit hiukan tirisee ja suvakki SUIVAANTUU kun joku kehtaa väittää että maailmassa on valehtelevia ruskeita ihmisiä. Nämä muuta mieltä olevat ovat suvakin suppeassa maailmassa puhdasta pahuutta joka täytyy raivata tieltä pois ihanaa ja täydellistä maailmankuvaa pilaamasta. Maailmaa jossa kaikki ovat samanvärisiä, väristään riippumatta. Maailmaa jossa ei ole valheita eikä pahuutta. Suvakki on lammas joka istuu nälkäisten sutten sylissä pehmeällä rakkaushalipilvellä laulamassa cumbaayaata.

seant

Iranissa kävi juuri näin, siellä vasemmisto ääri-islamistien avulla juuri kaatoi shaahin hallinnon. Sen hallintoa kaikkialla vasemmisto vastusti Suomen Erkki Tuomiojaa myöten. Se hallinto juuri pystyi välillä kovakouraisesti pitämään nämä ääri-islamistit kurissa, jolloin siellä säilyi vapaus myös naisilla, nykyään tyttären tyttäret ihmettelevät,vanhoja valokuvia katsoessaan, miten isoäiti on voinut olla bikineissä uimarannalla miesten kera. Noin 10 vuotta vallanvaihdon jälkeen oli radiossa ohjelma missä näitä vasemmistolaisia haastateltiin, niin kaikki oli sitä mieltä, että ei tässä pitänyt näin käydä, sillä koko vasemmistoa ei sen jälkeen enää sallittu.

Qroquius KadD

Kyllä Edistyksen Erkki on kysyttäessä ollut hyvin ylpeä shaahinvallan kaatamiseen osallistumisestaan.

Ilmari

On syytäkin olla ylpeä. Ei kukaan tiennyt, mitä shaahin jälkeen tulee. Oletettiin, että tulee parempaa.

Qroquius KadD

Eipä ole syytä olle ylpeä enää, mutta eräät vain ovat.

Sami

Iranissa vasemmistoa käytettiin hyödyllisinä hölmöinä.

Shaahi haluttiin vallasta, koska hän halusi irtautua siirtomaavallan Petrodollarista, samoin kuin Saddam Hussein ja Muamard Gaddaf.

Nyt Saudi-Arabia irtautuu siirtomaaisäntien Petrodollarista, eivätkä siirtomaaisännät voi enään mitään.

Nyt valta jaetaan uudelleen isolla kädellä.

patukka esiin.

Toista potkaisen munille. Femakolle sanoisin, että näytän lerssiä, jos et väisty. Viittaan unisex uutisointiin. Niissä näkyy liikaa lerssejä.

Ilmari

Et voi tietää onko sillä munia

siinä tapauksessa molempia jalkoväliin.

Tarkoititko femakkoa vai transua?

torrehaa

Wirrestä minä weisaan 396 kun aikamme koittaa….eikä päivääkään liian myöhään.

Hakaristi-uppoaa
Ilmari

Ei nykyään ole enää käytäntöä “naiset ensin”. Titanicin aikana vielä oli mutta ei enää Estonian

selvinneet naiset olivat onnekkaita

Niin vahvimmat selvisivät. Eli miehet. Sekä ne harvat naiset, jotka olivat oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Estonialta siis.

Ilmari

Kyllä Estonialla pelastustoimia yritettiin ohjata, mutta ei sukupuolitetusti. Jos näin olisi tehty, joku naisten mukana pelastettu muunsukupuolinen olisi voinut syyttää väärinsukupuolittamisesta.

Qroquius KadD

Kyllä siellä Titanicin kannellakin erityisesti italialaiset miehet tekivät päättäväisiä yrityksiä pelastaa arvokkaat geeninsä jatkoon sotkemalla naisia ja lapsia jalkoihinsa, ja laivan päällystö ampui heitä niin monta että loput alkoivat käyttäytyä italialaisemmin.

Eli ei se “naiset ja lapset ensin” -periaate silloinkaan ollut voimassa muualla kuin siellä, missä sitä ylläpidettiin riittävää voimaa käyttäen.

Ilmari

Olihan se voimassa vähintään kirjoittamattomana lakina. Ajatuksena oli tietenkin, että lapsissa on tulevaisuus ja että naiset synnyttävät uutta elämää. Ei ajateltu sitä, että näillä perusteilla vanhempia naisia ei olisi pitänyt pelastaa.

Parhaassa asemassa oli tietenkin murrosikäinen tyttö. Hän saattoi pelastautua joko lapsena tai naisena.

Joksa

Kun sota alkaa, niin naiset ensin lihamyllyyn, se on nykyaikaa. Arvot kovenee wokeltamisen ja feminismin seurauksena.

Sami

Juu, nykyään ei ole erikseen “miesten töitä” tai “naisten töitä”.

Nykyaikaiset aseet ovat naisellekkin kevyitä kantaa ja käyttää.

Pete

Toinen skenaario: Suomi joutuu sotaan ja miehet rintamalle. Mitä tekevät kymmenet tuhannet Suomen armeijaa käymättömät turvapaikanhakijoina maahan tulleet muslimimiehet? Jäävät pitämään rintamamiesten naisista ja lapsista huolta? Tietääkö kukaan onko tuolle porukalle laissa säädetty mitään tehtävää tai statusta sodan aikana?

Onnea naiset. onnistuitte.

Muslimi miehet lähtevät kotiin. Jos tulisi uhka sodasta. Sekä naiset, jotka ovat niille jälkeläisiä tehneet. Simsalabim. Luuletteko, että neekeri uhraa vittuakaan suomen hyväksi? Saatikka muslimi? Ne paskat nakkaa. Ne vain vain hakevat sen mitä on saatavissa. Hyödylliset idiootit täällä keskustelevat joistain ihmisoikeus sopimuksesta. Oliko kymmeniä tuhansia ryssiäkin suomessa kaiken lisäksi.

Boltteri

“kymmenet tuhannet Suomen armeijaa käymättömät turvapaikanhakijoina maahan tulleet muslimimiehet”

Sadat tuhannet.

Brazzers.PW no PassWord required

Fantastic site. Lots of helpful information here. I am sending it to some friends free brazzers videos https://brazzers.pw/