Holmströmin pakina: Tulevaisuuden visio

Tulevaisuuden visio maapallosta sadan vuoden vihervasemmistolaisen valtakauden jälkeen. Jäljellä on kolme eläinlajia. Rotat, torakat – ja ihminen.

Leiritulella Helsingin Senaatintorilla Mohammed ja Muhammad tutkivat esinettä, jonka he ovat löytäneet kaupungin raunioista. Muovinpalasesta ei ole ravinnoksi eikä aseeksi, ei siitä myöskään saa välitöntä nautintoa.

Mohammed tuhahtaa ja heittää laskutikun liekkeihin.

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Wesson

Se on kyllä kumma, että ennen ajanlaskun alkua Lähi-idästä tuli korkeaa matematiikkaa, astronomiaa, kirjoitustaito. Alexandrian kirjasto oli Egyptissä, jossa osattiin rakentaa pyramideja, ja suunnata kulmat tähtitaivaan mukaan. Sitten tuli islam ja kaikki meni päin helvettiä. Totaalisesti. Ei tarvittu kuin yksi kusinen uskonto, joka ryssi kaiken kehityksen ja edistyksen. Ja nyt ne maat jotka ovat onnistuneet luomaan toimivat yhteiskunnat, tieteen ja kehityksen kaikilla osa-alueilla, saavat nauttia islamin tuottamasta paskasta, koska punaviherkommunistien mielestä se on kivaa.

Oh100

Toinen tuhoisa uskonto on sosiaalidemokratia.

Reiska

Tuohon kun liitetään vielä kiihko-vihreys ja ääri-feminismi, jotka nykyään kulkevat tiiviisti tuon aatteen mukana niin tuho on täydellinen ja nopea.

Sääliksi käy niitä työväenihmisiä, joiden asiaa tuo nykyinen poliittisten loisijoiden joukko oli aluksi ajamassa. Ylemmät aiheet ja oma henkilökohtainen etu puolue-eliitissä teki vanhoista kannattajista pska-sakkia, joiden yksinkertaisuudelle räkäisesti nauretaan puoluekokouksissa sampanjalasit kädessä.

Vanhat työväenihmiset edelleen äänestävät sossuja, vaikka heidän maailmoja syleilevä politiikka ja härski oman edun tavoittelu on vienyt peruspalvelut, koulut ja vst. melkein jo koko maasta ja maan talous on lähellä konkurssia.

Last edited 7 päivää sitten by Reiska
Dan Wesson

Luokittelen kaikki vasemmalle kallellaan olevat puolueet punaviherkommunisteiksi.

Lipposen jne mitalit venäjältä

Taidat olla jäljillä. Kun nyky vihervassuri kommarit löytävät natseja joka suunnasta, niin ollaan stalinin oppien suunnalla. Natsithan tuhottiin/lopetettiin yli 80 v sitten. Mutta stalinin ihannoijat porskuttaa näin kärjistäen. Kautta rantain. Yhä nykyään, putinin johdolla, häntä/ideologiaansa hehkutetaan venäjällä. Ja sitten meillä Suomessa on idiootteja, jotka vastustavat esim rajalakia idän suunnasta. Tai ehkä se on väärin ilmaistu. Enää ei tule rahoitusta, eikä mitaleita venäjältä. Yms.

Dan Wesson

Näille idiooteille on oikein Wikipediassa oma sivu. 😂https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Hyödyllinen_idiootti

+ULFBEHRT+

Nuo mainitsemasi eivät suinkaan olleet Lähi-Idän asukkien keksintöä, vaan he vain välittivät ne länteen Kiinasta ja Intiasta.

Egyptin sivilisaation alku on edelleen mysteeri, mutta useat vanhimmista muumioista ovat puna- / punertavatukkaisia ja sinisilmäisiä. Lisäksi joistakin muumioista on löydetty kokaiinijäämiä ja kokopensas on tiettävästi aina kasvanut vain Etelä-Amerikassa!

Egyptin hallitsijasuvut pyrkivät tunnetusti “säilyttämään verensä puhtaana” jopa sisarus- ja isä-tytär-avioliitoin. Viittaako tämä ylimystön alunperin muukalaiseen alkuperään ja haluun erottautua paikallisista? Vrt. Intian kastijärjestelmä ( kasti < väri ) ja ylimystön arjalainen ( indo-eupooppalainen ) alkuperä ja invaasio?

Dan Wesson

Olen kyllä ymmärtänyt, esim astronomia ja matematiikka olivat hyvin hallussa Lähi-idässä. Pelkästään pyramidien rakantaminen vaati hyvää lasku- ja rakennustaitoa. Toki tähtitiedettä on harjoitettu ja taivaan tapahtumia dokumentoitu ympäri maailmaa. Todennäköisesti myös viikingit ovat vierailleet yhdessä jos toisessa paikassa. On myös väitetty että viikingit ovat ensimmäisinä löytäneet Amerikat. Katselin joskus dokkarin kissoista, joita Egyptissä palvottiin. Oranssit kissat, joita ei kaiketi alkujaan Egyptissä ollut, ovat dokkarin mukaan viikinkien mukanaan tuomia kissoja.

Qroquius KadD

Viikingit todistettavasti löysivät Amerikan vuoden 1000 paikkeilla:

https://fi.wikipedia.org/wiki/L%E2%80%99Anse_aux_Meadows

Kun espanjalaiset saapuivat puolituhatta vuotta myöhemmin Keski- ja Etelä-Amerikkaan, heidän valloituksiaan helpotti suuresti mielenkiintoinen uskonkappale, joka oli asteekeilla ja inkoilla samanlainen:

kauan sitten meren takaa oli tullut valkoihoinen partainen mies, jonka nimi oli asteekeille Quetzalcoatl ja inkoille Viracocha.
Hän toi intiaaneille kulttuurin ja lähtiessään lupasi joskus palata.

Tällainen myytti on tuskin voinut syntyä pelkän mielikuvituksen tuotteena, joten kysymys kuuluu:
mikä oli se valkoihoinen kulttuuri, joka kävi Keski- ja Etelä-Amerikassa luomassa Quetzalcoatl- ja Viracocha-myytit?
Olisivatko voineet olla viikingit?

Khm

Tuskinpa viikkarit. Ennemminkin jotkut eteläisemmät partaäijät.
Amazoniassakin oli kuulema conquistadoreja vastassa jo jotain sinne aiemmin päätynyttä. Olikohan kana ja banaani, jollen nyt ihan väärin muista.

Dan Wesson

Se on ainakin varmaa, että viikinkien laivanrakennus- ja merenkulkutaidot ovat olleet aivan omaa luokkaansa. Se on mahdollistanut tehokkaan löytöretkeilyn. Pohjois- Atlantti on varsinkin sen ajan merenkävijälle armoton paikka, joten viikingit ovat olleet pakostakin kova luu merenkulkijoina.

Johan Pomppas

Syynä viikinkien retkille on tietääkseni se, että ilmaston lämmetessä ja väkiluvun kasvaessa ei kaikille enää ollut tilaa. Myös merellä olosuhteet paranivat, kun ilmasto taas kylmeni niin olosuhteet huononivat niin paljon että reissut viikinkiveneillä ei enää olleet mahdollisia. Olen joskus nähnyt dokkarin jonka mukaan maanviljelys ei enää onnistunut Grönlannin rannikolla, ja viikingeille kävi huonosti kun eivät ruvenneet eskimoiden tavoille ruoan hankinnassa.

Qroquius KadD

Itsekin veikkaisin vahvimmin foinikialaisia, jotka tiettävästi kiersivät Afrikan.

Ilmari

Tietääkseni on jo varmaa tietoa, että viikingit kävivät Amerikassa ennen Kolumbusta

näitä sitten rahoitetaan
  • Niin. Olette oikeassa. Sivistys lähti/tuli euroopasta noin yleisesti. Kautta maailman. Ei pidä kieltää lähi-idän ansioita. Tai kiinan. Mutta kun meillä tehtiin se terva. Saattaa mennä ohi aiheen, mutta kun meillä on se terva. Olemme syyllisiä. Kun maailmaan vietiin kehitystä/elintason kasvua, niin hgin yliopistosta löydettiin syyllinen. Suomalainen terva.
jorma

Sadan vuoden päästä härmässä ei ole enää ihmisiä. Vihervasemmistolaiset ja muhammettilaiset kuolivat nälkään suurin joukoin, kun Kelaa ei enää ollut. Sisällissota verotti porukkaa ankarasti. Syntyvyys oli lähellä nollaa, paitsi lestadiolaisilla, jotka selvisivätkin hyvin pitkään.

Eikö olekin valoisa näkymä tulevaisuuteen. Onneksi ei tarvitse olla näkemässä tämän toteutumista loppuvaiheessaan.

Moonman

Suomi taitaa ennemmin muuttua sellaiseksi rajamaaksi, jossa nato ja neuvostoliitto kärhämöivät ja jonkun asettama nukkehallitus vetelee naruista. Lestat ovat ainoita suomalaisia jäljellä ja heillä on jotain enklaaveja pohjanmaalla, mutta muuten sama asema kuin saamelaisilla eikä mitään valtaa.

Arkkimankeli

Tuota rajamaateoriaa tukee se, että vihervasemmisto hinkuu tänne rajatonta määrän kehitysmaalaisia.
Toimiva yhteiskunta olisi moisessa provinssissa jo lähtökohtaisesti mahdoton.

Sellainen rajamaa palvelisi samalla myös EU:n pakolaisreservaattina.

torrehaa

Kuten Jorma jo ansiokkasti ennusti,jäljellä on enää lestadiolaisia ja musulmaanisia ali-ihmisiä,lestadiolaiset sulautuvat muslimeihin..kuten Suomaan Kansalissosialistit aikoinaan demareihin..koska hetekan narisuttaminen yhteinen arwopohja,sadan vuoden päästä Suomaana muinoin tunnetua provintsyaa asuttaa ählämilestadiolainen kansa,ainoat enää ehjät rakennukset ovat hohtavat minareetit joista kuuluva haikea joiku johdattaa ihmisoletetut viidesti päivässä kuulemaan jouko jok isen,ainoana oikeana pidetyn jumalan ehdottomana totuutena pidettyä horinaa..

kaskulaskija

Itsellä on tallella saman valmistajan lyhyt malli “Polymath Duplex”

Make

Kumpi on pahempi aate, Islam vai punavihreys? Punavihreät “ns.luonnonsuojelijat ja ihmisoikeusaktivistit”mahdollistaa sen, että islam nousee ja sen jälkeen kehitys lähteekin taaksepäin kaikilla elämän osa-alueilla.

Khm

Uskomattoman yrittää olla ainoa sekä viimeinen totuus. Punavihreys vaikuttaa olevan notkeata muuttuvaista.

Khm

…no johan on oikolukuautomaatti….siis islam-han yrittää olla viimeinen Totuus…

Bling Bling

Voimme vain toivoa, että palavasta laskutikusta syntyy palokaasuja, jotka vaikuttavat positiivisesti Mohammedin ja Muhammadin aivotoimintaan ja siten antaisivat kipinän esimerkiksi rationaaliselle ajattelulle. Kun näin ei kuitenkaan tapahdu, saattaisi toiseksi paras vaihtoehto olla biosfäärin etu, jossa kyseiset palokaasut poistaisivat haitalliset vieraslajikkeet Senaatintorilta ja näin rotat ja torakat saisivat elää rauhassa omaa elämäänsä ja rakentaa uutta Helsinkiä.

Johan Pomppas

Ajatteluun voisi tulla aivan uutta puhtia kun opettelisi laskemaan laskutikulla.

torrehaa

Pasilan minareetti,hoihotihoihoi loiloilallaa lallallaa allallaa muhammad lallallaa…sitä tulee pian töllöstä ja reporadiosta yötä ja päiwää ja maksat siitä tahdoit tahi et.

pasilan-torni