Klassikko: Nicolai Sennels – Miksi islamilainen maailma ei kehity?

 

Eillen pidetyn kansainvälisen hijab-päivän kunniaksi lienee aika julkaista uudelleen tanskalaisen psykologin Nicolai Sennelsin muutaman vuoden takainen artikkeli ”How Islam managed to stay medieval for 1400 years”. Sennels on työskennellään tanskalaisissa vankiloissa haastatellut uustanskalaisia muslimivankeja.

http://10news.dk/nicolai-sennels-cultural-psychology-how-islam-managed-to-stay-medieval-for-1400-years/

ornamentti_1

Kun lähes kaikki kulttuurit ovat kehittyneet primitiivisistä ja keskiaikaisista kulttuureista demokraattisiksi ja tasa-arvoisuuteen pyrkiviksi yhteiskunniksi, on yksi kulttuuri onnistunut pitäytymään brutaaleissa ja jälkeenjääneissä traditioissa, sekä arvoissa, jotka kumpuavat 1400 vuoden takaa. Tänäkin päivänä useimmat muslimit elävät niiden arvojen ja periaatteiden mukaan, jotka voidaan jäljittää aavikolla elävien kantaisien lähteille, aikaan, jolloin heidän uskonsa perustaja eli. Kun tutustuu muslimiperheen ja yhteiskunnan elämään, on se kuin aikamatka Muhammedin aikaan. Siellä löytyy kauhistuttavia lakeja ja traditioita, jotka ovat täysin epähumaaneja, ja joiltakin osin jopa rikollisia. Mutta jostain kumman syystä meidän humaani yhteiskuntamme hyvksyy tällaisen.

Kun ei- muslimit tiedemiehet keksivät päivittäin parantavia lääkkeitä, löytävät universiumin rakennuspalikoita, kun länsimaiset ihmiset ja poliitikot ovat rakentaneet humanistisen, rikkaan ja vapaan yhteiskunnan- niin edelleen useimmat islamilaiset yhteiskunnat amputoivat jäseniä pikku varkauksista, kivittävät naisia ja homoja, kieltävät ihmisten sananvapauden ja demokratian, eivätkä ole saavuttaneet yhtään mitään mitä tulee luonnontieteisiin, ihmisoikeuksiin tai vaikkapa rauhaan.

Mitkä ovat nämä kulttuuriset tekijät jotka tekevät sen, että muslimit ovat jämähtäeet 600- luvulle?

Uskonto

Lähes kaikki muut uskonnot antavat kannattajileen luvan tulkita pyhiä kirjoituksia, joka tekee tällaisista uskonnoista suhteellisen sopeutuvaisia vuosisataisiin oikeuksiin; ihmisoikeuksiin ja individuaalisiin tarpeisiin. Kun taas islam kategorisoi ne muslimit luopioiksi, jotka eivät ota koraania kirjaimellisesti. Ja islamin sharia- lain mukaan petturin palkka on kuolema. Näin ollen sharia- laki tekee sen, että islamilaiset yhteiskunnat eivät koskaan kehity moderneiksi ja humanistisiksi yhteiskunniksi.

Sillä faktalla, että muslimi, joka kieltää koraanin maailmankuvan ja siitä seuraavalla rangaistuksella, on suora seuraus, että tieteelliset faktat, jotka ovat vastaan koraanin naivia ja lapsellista maailmankuvaa, pidetään yhä yllä kultuurisen painostuksen johdosta. Tämä yhdessä suunnattoman sisäsiittoisuuden kanssa; 70 % pakistanilaisista, 45 % arabeista ja vähintään 30 % turkkilaisista avioituvat serkkunsa kanssa ja tätä on jatkunut useita sukupolvia. Tästä on seurannut se, että islamilaisen maailman osuus maailman tieteellisistä tutkimuksista on vain murto-osa. Esim. Nobel- palkinnonsaajina muslimit ovat aivan selvästi aliedustettuina. Arabiaksi on käännetty viimeisen tuhannen vuoden aikana vähemmän kirjoja kuin espanjaksi yhdessä vuodessa.

Islamissa usko arvotetaan korkeamalle kuin keksinnöt ja kehittyneet systeemit, joilla helpotetaan kärsimyksiä ja jotka johtavat suurempaan ymmärrykseen universiumin rakenteesta ja ihmisten potentiaalisista mahdollisuuksista.

Lapsen kasvatus

Toinen vahva puolustusmekanismi islmailaisessa maailmassa on lasten kasvatus.  Jokaisen lapsen yllä leijuu alituinen väkivallan ja kuoleman uhka, jos hän vain rohkenee valita toisenlaisen elämäntavan kuin esivanhempansa. Olkoonkin, että vanhemmat antavat lapsensa valita oman uskonsa- tai eivät- toiset muslimit omistautuvat tällaisten ihmisten tappamiselle. Väkivallan laajuuden kirjo ja jopa kidutus islamilaisessa maailmassa, päivittäiset kauhistuttavat teloitukset ja jäsenten amputoimiset, kivitykset jne jne pitävät huolen siitä, että musliminuoret eivät uskalla kyseenalaistaa yhtään mitään ja he pitäytyvät sharia- lain määräämissä tavoissa. Koraanin haditeissa on lukuisia lupauksia helvetillisestä elämästä henkilölle, joka rohkenee tehdä Muhammedin käskyjä vastaan ja tämä pelottaa ihmisiä niin paljon, että he eivät uskalla jättää kulttuuria, joka sortaa heitä. Muistan selvästi, kuinka vankilassa useimmat muslimivangit, joiden kanssa työskentelin, kadottivat kaiken myötätunnon kun kerroin, että en usko Allahiin.

Kun lapsi kasvaa seuraamaan samaa kaavaa kuin vanhempansa, ovat useimmat aivan turtia islamin väkivaltaisimmille kirjoituksille, josta seuraa, että monet ovat tikittäviä pommeja missä ikinä asuvatkaan.

Avioliitto

Muhammedin opetukset, että musliminainen voi avioitua vain muslimimiehen kanssa- useimmiten oman verisukulaisen kanssa- vahvistaa edelleen kulttuuria, jossa miehet ovat vastaan ulkoisia vaikutuksia. Koska vaimoja pidetään kuin orjina, eivätkä he voi karata uskonnosta ja usein väkivaltaisia miehiään, jää heille vain vähän vapautta ja oikeuksia. Jos he karkaavat tai haluavat avioeron, tulevat he useimmissa tapauksissa puukotetuiksi perheensä toimesta. Väkivaltaisilla isillä on oikeus lapseensa. Koska vaimot kategorisoidaan hylkiöiksi ja heillä ei ole useimmiten mitään koulutusta tai oikeutta koulutukseen, on heillä hyvin rajalliset mahdollisuudet elättää itse itsensä. Ja jos joku vahingossakaan loukkaa ”perheen kunniaa” joutuu tällainen nainen elämään lopun elämäänsä kuolemanpelossa.

Lähes kaikki musliminaiset elävät siis uhkauksien alla ja pakotettuja ”ottamaan vastuunsa” ja jatkamaan edelleen islamilaista kulttuuria, vaikka siihen kuuluu monia naisvihamielisiä piirteitä. Avioliiton säännöt pitävät sen huolen, että ei- muslimilla ei ole asiaa perheeseen.

quran-writing-34479772-500-333

 

Viha ei- muslimeja kohtaan

Yksi perusprinsiippi islamissa on viha ja ei- muslimien vahingoittamisen halu. Koraani ja islamilaiset kirjoitukset ovat täynnä propagandaa meitä länsimaalaisia kohtaan, joissa kuvaillaan hienoin sanakääntein kuinka terroirisoida, vahingoittaa ja tappaa ateistit ja muiden uskontojen edustajat. Ei- muslimien demonisoimista voi verrata jopa sotapropagandaan, jota vihollisesta levitetään hallitusten ja saarnaajien välityksellä, jotta saadaan pois ne psyykkiset esteet, jotka muutoin estäisivät attentaatit vastustajaa kohtaan. Ei siis ole yllättävää, että muslimeja kielletään ottamasta ei- muslimia kaveriksi.

Näin ollen muslimin on pidettävä tietty etäisyys toisen kulttuurin ihmisistä, islam estää kannattajiaan siltä vaikutukselta, että inspiroituisivat meidän vähemmäm barbaarista kulttuuristamme.

Etninen ylpeys

Yksi kulttuurin psykologisista tekijöistä, jotka mahdollistavat islamilaisen kulttuurin kehittymättömyyden globaalissa maailmassa on muslimien etninen ylpeys. Siitäkin huolimatta kuinka naurettava ja kiusallinen islamilainen kulttuuri voi olla ovat muslimit ylpeitä ollessaan muslimeja ja islamin kannattajia. Islamin mukaan on muslimien tehtävä dominoida muita ihmisiä ja me olemme niin mitättömiä, että tarvitsemme vain ikuisen helvetin tulen. Kun työskentelin vankilassa psykologina, kuulin, kuinka muslimivangit kertoivat heidän ei- muslimiuhreistaan. Heidän uhrinsa olivat aina ei- muslimeja, paitsi jos se koski naisia tai erityisiä jengejä. On olemassa todella vakavaa ja laajaa rasismia ei- muslimeja kohtaa muslimien taholta.

Kulttuurinen kehitys

Islamilaisessa kulttuurissa on siis useita itsepuolustusmekanismeja, jotka estävät kannattajiaan saamasta vaikutteita ei- muslimien arvoista. Samaan aikaan kun länsimaalaiset isänmaastaan, kulttuuristaan tai uskostaan ylpeät ihmiset leimataan rasisteiksi, nationalisteiksi tai suvaitsemattomiksi.

Samaan aikaan kun meillä länsimaalaisilla on pitkä traditio suvaitsevaisuudesta ja avoimuudesta, ammutaan se alas  vasemmiston, medioiden, EU:n ja YK:n toimesta liputtaen monikulttuurisuuden agendaa. Tällainen kulttuurinen kehitys voi mennä eteenpäin vain yhdellä tavalla: islam jämähtää paikoilleen sinne missä se on ja lännen on vetäydyttävä takasin keskiaikaiseen pimeyteen, jossa sananvapautta ja tieteitä ei hyväksyt uskovaisten muslimien dogmeja ja herkyyttä ajatellen.

………………………….

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 2015, mutta on ajankohtainen edelleenkin.

Advertisements

88 thoughts on “Klassikko: Nicolai Sennels – Miksi islamilainen maailma ei kehity?

 1. Täsmälleen totta. Olin aikaisemmin kiinnostunut islamista ja Koraanista, mutta vain sen vuoksi, että saisin asiasta selkoa. Turun yliopiston kulttuurihistorian oppiaineessa pystyin jopa tenttimään muslimien itsensä kirjoittamia kirjoja. Että jotain kyllä tiedän. Kauhistelen monien eurooppaalaisten poliitikkojen ja kukkahattutätien myönteistä asennoitumista kontrolloimattomaan maahanmuuttoon. Eikö pitäisi sentään itsesuojeluvaiston jo sanoa, mikä meitä odottaa ählämien jatkuvan tänne tulon myötä. Sääliksi käy tulevia sukupolviamme. Kusessa ovat!

   1. Useita vuosia noissa maissa asuneena ja tyota tehneena. Voin vahvistaa, etta tuo kirjoitus on taysin paikkansa pitava.
    Kuvitelma hyvyydesta noista maista, on sellaisten ihmisten harhaa, jotka kayvat ulkomailla, vain turistina.

   2. Mitä epätavallista täs nyt sitten olis. Ei siitä nyt niin kovin pitkä aika ole kun tälle niemelle tultiin miekan kanssa ja pakotettiin unohtamaan vanhat tavat ja jumalat.

    1. No on siitä nyt 1000 vuotta! Ei kukaan kiistä, ettei silloin tehty väärin ja oltu elukoita. Mutta tuon tuhannen vuoden aikana on moni asia ellei kaikki jo muuttunut…
     Islamin piirissä mikään ei muutu – KOSKAAN!

  1. Miten päättäjät ympäri Eurooppaa voivat olla näin sokeita, että haalivat tätä paskaa tänne. Huonosti tulee käymään muutaman vuoden sisällä jos vallankumousta ei tapahdu!

  2. Osa Suomen matuista kääntyvätkin jo luerilaisuuteen, viattomuuden ja laupeuden nimessä tmvv…

 2. Olemme siis vaaralisen tyhmiä ihmisiä ja kutsumme muslimit tuhoamaan meidät?
  Hmm miksi teemme näin emmenkö halua elää ateisteina tai kristittyinä?
  En tienytkään olevani itsetuhoinen mutta nähtävästi olen sillä olenhan edesautanut valta-asemiin ihmiset jotka haluavat tätä. Ja en tarkoita nyt muslimeja… Miten Ruotsilla menee.?
  Stub sanoi tv ssä suurinpiirtein, että ”maahanmutto on pelkästään vain positiivinen asia ja ehdottomasti tärkeä suomelle”… Voiko asia olla positiivinen ja pelkästään positiivinen? Mitä tilastot sanoo? Verratkaa niitä 70-luvun FINJÄVLIIN ja heidän tekoihin ruotsissa. Niiin muslimit kuin finjävlatkin olivat maahanmuutajia ja pakolaisia. Finjävlat olivat työttömyyttö paossa… Jos elämäntyylissä ja teoissa(työnteoss/rikosten teossa) ei ole eroja (suhteutettuna väkimäärään tietysti) EI syy voi siloin olla uskonollinen. Mutta jos eroa löytyy silloin löytyy krikteerikin valkata ketä huolitaan turvaan Suomeen ja ketä ei… SINÄ suomalainen olet syylinen tähän siis minä myös…
  Miksi emme ottaisi kaksikertaa enemmän pakolaisia joka päivä suomeen, mutta käännytä heistä rikoksenteon jälkeen heti takaisin oli ikää 9 tai 90v. VELAKSIHAN ME KAIKKI ELETÄÄN. oLIKOS JOKAISELLA SUOMALAISELLA VAUVALLAKIN HARTEILLA 20 000e ulkomaan velkaa? Ja lisää tulee tulemaan koska emme taida valmistaa enään mitään mitä myisimme ulkomaille.? Katso ympärilesi kaikki tavarasi ovat korea/kiinalaisia eli olet lähettänyt rahasi heidän valtion talouskasvua tukemaan. 60 ja 70 luvulla oli peruskoulun lukukirjoissa arvoina vanhempien kunioitus ja isänmaalisuus. Oletko huomannut vastaavia juttuja enään lastesi kirjoissa… Onko kotonasi Salora radio ja Tv onko junat tai laivat suomessa tehtyjä. Silloin oli ja toimivat vieläkin tosin poistuvat käytöstä kohta… Maailma muuttuu mutta on turha valittaa jos mitään ei säilytetä itsellä. Ei edes omia lapsia vaan annetaan ne tuonne ostoskeskuksiin maleksimaan… Miten kävi malminkartanon suuhunraiskaajille no kristitynhän kuuluukin alistua kun voimalla pakotetaan, uskontomme on selainen…Ja jos psykologin tekstiä uskoo muslimiille kuuluukin sallia kristityn suuhun tuleminen. No oikeusjärjestelmämme varmaan toimi oikeen mutta olisiko ollut sormenjälkien ja DNA rekisteröinin paikka ja lentomatkan aika ja tilalle 4 kappaletta somaleja joilla ei aikaisempaa merkintää DNA ja sormenjälkirekisterissä. reilu 2 ulos 4 tilalle… Ei se ole sen vika joka pyytää vaan sen joka luovuttaa omastaan ja yleensä vasteetta. Suomalaiset minäkin hävetkäämme.

  1. Olet nyt sekoittanut maahanmuuton ja uskonnon keskenään sekä suomalaisten yrityksien siirtymisen ulkomaille verojen vähentämisen mielessä. Lisäksi et ole ottanut huomioon globalisoituvaa maailmaa, johon lukeutuu yritysten nimienkin kansainvälistyminen helpommin lähestyttäväksi. Suomalaisia merkkejä et näe juurikaan markkinoilla näiden syiden takia. Itse en ole millänsäkkään kyseisistä asioista, sillä olen hyväksynyt sen tosi asian, että raha hallitsee tätä maailmaa halusit tai et. Ehkä se ei ohjaile sinun elämääsi. Toivonkin, että olet kirjoittanut oman kommenttisi umpihumalassa.

 3. jos tuo on totta että meidät kuuluu tappaa tai alistaa maksamaan korvausta siitä että emme ole muslimeja ja itse salimme tämmöisen ideologian majoittua olohuoneeseemme haloo onko se muslimien vika? Heidän kuuluu toimia ohjeitensa mukaan ja meidän kuuluis maksaa heile että vaivaamm heitä ympäristöllä jossa on vääräuskoisuuden merkkejä eli (kirkkoja jne.)..

  Häkissä pidettävän taistelukoiran vapauttaja on itse syylinen vamoihinsa…

 4. Aika paksua tuubaa ja asenteita vailla faktoja on kirjoitus. Maailmamme olisi aika erinäköinen jos tämä kaikki olisi edes läheskään totta, sillä lähes neljäs osa maapallon asukkaista on muslimeja. Se tuskin olisi näkymättä arjessamme globaalisesti. Joka uskontokunnalla on omat fundamentalistinsa, ja erään uskontokunnan edustajat lienevät tämän kirjoittaneet.

  1. Päinvastoin faktaahan siinä juuri olikin. Maailmahan on juuri tuon kaltainen jokaisessa islamistisessa maassa ja varsinkin Ruotsissa muslimien painostus on kovaa.

  2. Sinun kannattaisi siis osoittaa ne kohdat mitkä ovat virheellisiä, ne ”paksut tuubat”, jos sinä kerran tiedät mikä tekstissä mättää.

   1. Joka kpl sisältää tuubaa. Useimmat muslimit eivät noudata aavikkoasujien traditioita, eivätkä myöskään pilko rikollisia paloiksi.
    Koko teksti sisältää karkeimpia esimerkkejä fanaatikkojen toimista, mutta eiköhän saman suuntaisia esimerkkejä löydy kaikista uskontokunnista.
    Jos neljäsosa maailman asukkaista olisi kuvatun tekstin kaltaisia, niin kädettömiä ja jalattomia kulkisi keskuudessamme rutkasti enemmän. Kylien toreilla olisi päivittäin kivitettyjä ja hirtettyjä tahi muuten vain kuoliaaksi kidutettuja. Sellaisia näkyjä ei ole muualla kuin ISIS alueilla, ja maailman muslimit tuomitsevat heidän tekonsa ei-islamilaisena terrorina.
    Kuinka hyvää tausta-aineistoa ovat vangit, jotka lukumäärältään edustavat promillen promillea muslimeista, ja kenties ovat yhtäläisiä uskontonsa väärintulkitsijoita kuin ISIS vandaalitkin.

    1. Isis on Koraanin laillinen lapsi (IltaLehti Maanantai 25.1.2016) http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016012520987585_ul.shtml

     Hamed Abdel-Samad
     Kairon lähellä vuonna 1972 syntynyt Hamed Abdel-Samad oli aikoinaan islamisti. Nykyään hän vastustaa aikaisemmin ajamaansa asiaa.
     Abdel-Samad on eräs saksalaisen kielialueen tunnetuimpia islamilaisia intellektuelleja. Hän on työskennellyt UNESCO:n palveluksessa, Erfurtin yliopistossa (Lehrstuhl für Islamwissenschaft) ja Münchenin yliopiston juutalaisen historian ja kulttuurin instituutissa (Institut für Jüdische Geschichte und Kultur).
     Hänen menestyskirjansa ”Der islamische Faschismus” ilmestymisen vuoksi hänelle langetettiin kuolemantuomio – fatwa.

     1. Lukekaa Martti Ahvenaisen kirja ISLAM RAAMATUN VALOSSA.. Siinä on faktatietoa islamista, joten ei tarvitse arvailla.

   2. Paavon argumentit löytyvät Koraanista ja hadit kirjoista, vaikka artikelissa ei mainita niitä yksityiskohtaisesti. Suomalaiset ja muut länsimaalaiset ovat tietämättömiä eivätkä muslimitkaan todella tiedä mitä heidän kirjoissaan sanotaan. Hamasin johtajan poika joka kääntyi kristityksi sanoo, että islam on kaikkien aikojen suurin petos.

    1. nimenomaan! kannattaisi niiden, jotka vielä islamia puolustavat lukea kirja nimeltään Hamasin poika. Voi olla melkoisen silmiä avaava kokemus.

    2. Kyllä tämä juutalaisten rahajärjestelmä on vielä suurempi petos. Islamilta voi vielä jossain maailman kolkassa välttyä, mutta mädältä rahajärjestelmältä ei oikeastaan missään.

  3. Mistä tiedät kirjoituksen olevan vailla faktoja? Et sinäkään ymmärtänyt lukemaasi. Kyllä se näkyy arjessamme – koko maailmassa. Etkä edes nimelläsi viisauksiasi kirjoita.

 5. Ayaan Hirsi Ali kertoi kirjassaan kuinka muslimiperheissä lapset opetetaan konfliktitilanteissa aina hyökkäämään ensimmäisenä, koska se on kunniakasta. Hyökkäyksen kohteeksi joutuminen sen sijaan on häpeä. Suomalaisperheissä ja yleensä pohjoismaisissa kulttuureissa lapset sen sijaan opetetaan konfliktitilanteiden rauhanomaiseen ratkaisemiseen ja neuvottelemaan. Päiväkodeissa ja kouluissa tästä seuraa, että muslimipenskat hyökkäävät suomalaislasten päälle pienimmästäkin aiheesta, ja suomalaislapset yrittävät neuvotella. Sama tapahtuu koko yhteiskunnassa. katsokaapa Ruotsin tapahtumia. Muslimit hyökkäävät joukolla päin poliisia, joukkoraiskaavat naisia ja heidän imaaminsa julistaa kuinka kaikki vääräuskoiset ruotsalaiset tullaan tappamaan. Ruotsalainen yhteiskunta vastaa neuvottelemalla.

  1. Myös Nicolai Sennels varoittaa tästä asiasta. Hänen mukaansa tämä pitäsi ottaa huomioon jo ihan hallitustasolla, sillä tämä muslimien ”hyökkäävään” asenteeseen neuvottelemalla vastaamalla pahentaa vain tilannetta.

  2. Henna, tämä agressiivinen hyökkäys metodi on kantavana voimana Israel vs. islamistit, eli nk. ”palestiinalaiset”. Tässä kaikenkarvaiset punamustavihertävät sosialistit ovat vääristäneet sen aivan päinvastaiseksi. Israel on heidän valheittensa mukaisesti demonisoitu ”rasistiseksi”, ”apartheidiksi”, ”valtioterroristiksi”, ”miehittäjäksi” etc. joka vainoaa viattomia jihadisteja, jotka vain haluavat vaatimattomasti israelilaisilta kaiken maan ja leikata heiltä kaikilta pään irti.

   ”palestiinalaiset” toimivat täsmälleen niin kuin olet kirjoittanut. Jos punamustasosialistit ensivuonna voittavat valheillaan vaalit ja pääsevät puikkoihin, on itsestään selvää että he kaikkien suomalaisten nimissä tunnustavat ”palestiinalaisvaltion” Israelin tilalle.

   Muslimit saavat julistella omat ”palestiinansa” minkä tahansa valtion tilalle ja YK ratifioi, de Jure, de Fakto uudet islamistivaltiot. Helppoa kuin heinän teko on maailman kalifaatin pystyttäminen. Mutta on selvää etteivät monetkaan itsenäiset valtiot luovuta itsenäisyyttään muslimien hirmuvallalle ja terrorille, kuten ei Israelkaan ole luovuttanut ilman vastatoimia.

   Punamustavihertävät sosialistit + muslimit + heihin liittyneet = katastrofi.
   Muslimit, jotka terrorisoivat Israelia on pian Euroopan ongelma ja Suomikin saa siitä oman osansa.

   Kun muslimit aloittavat terrorinsa Eu valtioissa ja kun punamustavihertävät sosialistit ovat puikoissa, he kieltävät ehdottomasti kansaa, poliisia ja armeijaa reagoimasta ongelmaan millään tavalla.

   Sen sijaan he lahjoittavat muslimeille kaiken sen mitä he vain keksivät vaatia ja kansa seuraa sokeasti sosialisteja kuin Hamelnin pillipiiparia. Sosialistit julistavat kovaa ja korkealta ”rauha, rauha, ei mitään hätää, ollaan tässä neuvoteltu rauhasta muslimien kanssa ja he ottavat täyden hallitusvastuun puolen vuoden periodilla ja yksittäistapaukset varmaankin sitten loppuvat”.

   1. taitaa Jouni olla APAIC-trolli…vaiko pankkiirin poika? Israel toimii yhtä törkeästi Palestiinalaisia kohtaan kuin Islamistit kristittyjä….

  3. Your home is so stunning Rosa! Love the whole open feeling it has. Are those Star Wars masks I see on the shelf? Too funny. But they look fabulous there, like scurltupal pieces of art!I love decorating simply too. I just use my collection of red and white balls and fill bowls with them, hang them from the chandelier and leave it at that.

  4. Hey GarethI really can’t answer this question for you since I’m not an expert. I waited two days instead of just 24 hours because I didn’t want to take any chances since I loved my blackberry, too. I hope you were able to recover yours without problems. Good luck.

 6. Luin äsken tältä sivulta Nicolai Sennelsin kirjoittaman artikkelin. Hän on Tanskalainen psykologi.
  Hänen artikkelinsa koski ”Miksi islamilainen maailma ei kehity?”
  —Oikein hyvä artikkeli, hyvin perusteltu!
  Sitä lukiessani nousi mieleeni viime vuodelta tää Homo-postimerkki juttu Suomesta, josta kopioin netistä homojen 11 käskyä!
  —Tässä tulee juuri esille ohjeet kuinka painostetaan yhteiskuntaa joka alalla, joita homo-yhdistys käyttää ja niihin vetoaa.
  —Aivan samaa taktiikkaa maahanmuuttajatkin käyttävät kun he pääsevät johonkin maahan, kuinka heidän on käyttäydyttävä. Niin toimii painostus erittäin hyvin täällä Ruotsissakin ulkolaisten ja homojen puolelta, kaikkia toisin ajattelevia vastaan, kuinka meidät saadaan hiljaiseksi!
  —Hyvin molemmat ovat onnistuneet, niin homoliike kuin muslimitkin!
  Massmedia ei edes ota sellaisia kommenteja lehteensä, missä sanotaan jotain heitä vastaan, eikä hyväksytä heidän elämänsä mallia! Siis näin tapahtuu itseään Demokraattisessa Ruotsissa, vuonna 2015!
  Missä on sananvapaus?
  —Ehkä tätä 11 käskyä ei poisteta mun kommentistani, vaan ketkä haluavat, saavat sen lukea ja verrata kuinka se todellakin on yhden mukainen muslimien painostuksen kanssa. Samaa köyttä molemmat osapuolet vetävät. Terveisin Ystävä
  SIIS;

  EI KYMMENEN, VAAN YKSITOISTA KÄSKYÄ JA OHJEITA HOMO-AGENDASSA

  1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto (perinteinen MANIPULAATION keino.)

  2. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava
  homomyönteistä teologiaa.

  3. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.

  4. On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman
  perusteita.

  5. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.

  6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti
  maahanmuuttajat rasismiin.

  7. Homot on kuvattava positiivisesti.

  8. Vastustajat on leimattava: Asiallisilla perusteilla ei väliä.

  9. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon.

  10. Homofobia ( sairaalloinen pelkotila= fobia ) propagandatermin käyttö.
  Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla.
  Vastustaja ei enää vakavasti otettava.

  11. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: Koulu, Kirkko, Media.

  Lähde sivulta EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen! / #547 SETA:n homoagenda 2014.04-22. klo 15

   1. Homoksi ei synnytä, se ei ole geeneissä. Meemit taas ohjaa lapsen kehitystä aikuisuuteen. Tässä prosessissa lapsi voi kokea jotain, joka vääristää lapsen henkistä kasvamista homouteen, lesbouteen, transuksi, nekrofiiliksi, zoofiiliksi, etc.

   2. Kuvittelisi, että olisit siis innoissasi kun ”muslimit tulevat ja kivittävät homot vittuun” ?

    1. Useat muslimit raiskaavat nuoria poikia, ja ei aina eläimetkään säästy, joten…?

 7. Suurin osa muslimeista, kuten ei kristityistäkään, päädy milloinkaan vankilaan. Onko ko. ryhmä siis liian spesifi minkäänlaisiin tulkintoihin, vai sopisiko materiaali verrattavaksi pelkästään vankien kesken?
  Itse olen asunut yli vuoden islamilaisessa maassa ja viellä on pää hartioilla. Tutustuin myös moniin paikallisiin, ja rohkenenkin sanoa että varsin tasapainoisia ihmisiä ovat hekin. ISIS kerää hyvin vähän sympatioita muslimimaailmassa, joten uskonkin että ko. yhteisö aivan lähitulevaisuudessa lähtee kertomaan ISIS jannuille islamin syvintä olemusta.

  1. On totta että muslimien keskuudessa on paljon maltillisia kunnon ihmisiä. Mutta se ei johdu islamin opetukista, pikemminkin siitä, etteivät he tunne niitä. ISIS noudattaa kirjaimellisesti Muhammedin esimerkkiä. Jos muslimit todella tietäisivät tämän, he sanoutuisivat irti islamista. Heille on kuitenkin opetettu, että Muhammed oli jaloin ihminen joka koskaan on elänyt maan päällä. Hän ei koskaaan tehnyt pahaa kenellekään jne. Islamilaiset historian kirjat ja Koraani ovat aivan toista mieltä.

  2. Islamin puolustelusi huomioon ottaen, mistä tiedämme ettet itse ole muslimi, ja se juuri ole syynä siihen ettet menettänyt päätäsi?

  3. En usko väitettä, että homoksi synnytään!
   Sen sijaan uskon, että suurella osalla ihmisiä (varsinkin nuoruusiällä)
   on kiinnostusta omastaan poikkeavaan seksualisuuteen. Jos tämä
   kiinnostua -syystä’ tai toisesta – alkaa (vielä aikuisiällä) saada
   suurempaa huomiota, ihmisen ajattelu voi muuttua sitä kohtaan suotuisaksi.
   Tällöin henkilö alkaa pitämään homoutta vain erilaisena seksuaalisena
   suuntauksena, eikä enää pidä sitä sairaalloisena ilmiönä (mitä se
   todellisuudessa on).

 8. Ilmeisesti ei ole minkäänlaisia halujakaan kehittää itseään. Kuulin, että esim. taksiluvat hankitaan niin, että kun yksi on kurssit käynyt, niin samannäköisinä se yksi sitten käy muidenkin puolesta kokeisda, kun ne muut ovat joko tyhmiä tai laiskoja. Näin Helsingissä. Kerran tuli sitten tällainen kuski itsellekin, ei osannut edes navigaattoria käyttää, vaan minun piti neuvoa tie. Jatkossa ilmiannan taksiliitolle.

 9. Tuskinpa oli yrittäjä vaan renki. Aitosuomalaisen autoilijan piittaamattomuutta oli palkata kyvytön kuski. Yhtä taitamattomia löytyy kantaväestöstäkin. Etkö sen vuoksi ilmoittanut taksiliitolle että pääset täällä mollaamaan tietämättä edes oliko kuski aliarvostamaasi väkeä vaiko kasvonpiirteiltään mielikuvaasi vastaava.
  Ongelma on myös viranomaisissamme jotka tolkuttomassa lupaviidakossa eivät kuitenkaan valvo lupakouluttajien, on muuten melkoinen bisnes, toimia. Suomessa työskentelevät ulkomaalaiset esim. käyvät eri kursseja ilman kielitaitoa siten, että ”tulkki” kertoo homman pääpiirteissään antaen loppukokeen vastaukset sellaisenaan kopioitavaksi. Vastuullista ja järkevää toimintaa kantasuomalaisiltakin.

 10. Jos tällä alueella, joka on perinteisesti islamin uskoista, ei olisi raakaöljyä, niin koko nykyistä islam expansiota ei olisi olemassa. Nyt sitä ajaa eteenpäin meidän öljystä maksama valtava rahamäärä jota ei osata kanavoida kehityksen ja hyvinvoinnin käyttöön.

  1. triljoonilla petro taaloilla, euroilla etc. islamistiset OPECin jäsenmaat lainaavat rahaa ja pyörittävät isoa ja rahakasta bisnestä, tämän lisäksi he ovat ostaneet bulvaaniensa välityksellä maita ja mantuja ei vain Euroopasta vaan Amerikoissa, Japanissa, Kiinassa etc. tarkoituksena islamilaistaa tää maapallomme kalifaatiksi. Yhteistyössä muslimien kanssa on tässä kaikenkarvaiset sosialistit ja heihin liittyneet Ken tietää mistä syystä.

   1. Länsimaiden tulisi alkajaisiksi muodostaa öljyn-ostokartelli, jonka jäsenet ostaisivat muslimimailta öljyä vain itse määrittelemäänsä hintaan. Ei siis niin, että joku OPEC määrittää hinnan, jonka asiakkaan tulee maksaa. Siinä saisivat myyjät miettiä, mitä tekevät öljyllään.

    Muslimimaiden oikeus- ja luonnollisille henkilöille on kertynyt länteen paljon omistuksia. Ne tulisi ottaa länsimaiden haltuun. Asunnot, maat, osakkeet, talletukset, yritykset.

    Muslimimaat voisi jossain vaiheessa asettaa kauppa- ja liikennesaartoon. Siis jopa tietoliikenneyhteydet tulisi katkaista. Tavaraliikenne poikki. Teknologian vienti tulisi siis katkaista.

  1. Olet oikeassa. En tarkoittanutkaan suoranaisesti sitä alueellista levinneisyyttä vaan nykyistä rahan voimalla saatua tilanetta. Kun Saudi-Arabian kuningas Abdull Aziz ( Ibn Sauudin, Feisalin, Fahedin ja Salmanin isä) 1932 vastaanotti amerikkasilta ensimmäisen dollari shekin, summa oli paikallisten ihmisten silmin niin käsittämättömän suuri etteivät voineet sitä ymmärtää. Kun itse asuin kuningas Feisalin aikaan Riyadissa, hänen hallintokauden voimakas kehitys(siis aineellinen) jo hyvin näkyi. Terveydenhuolto, tiet, lentokentät, vesihuolto ja koko yhteiskunnan aineellinen ja osaltaan myös sivistyksellinen oli voimakkaan kehityksen alaisena. Öljy loi vaurautta. Mutta vaikka kuningasneuvosto jakoi rahaa kansakunnan kehitykseen, niin ihmissieluista huolehti Wahhabilaiset imaamit Mekasta käsin. Kuten tekevät tänäänkin. Maa ja uskonto on 100% sunnilainen. Muslimiveljeys; Kaikilla sunnimaillakaan ei ole öljyä. Saudi-Arabian vuosittain jakamat donaatiot eri järjestöille ovat valtavat. PLO, Al-Fatah ja Hamash muun muassa saavat vuosittaiset rahansa sieltä. Neuvostoliiton aikana myös heiltä, varsinkin aseistukseen. Kun Lähi-Idän tilanne on ollut epävakaa vuosikymmeniä, niin islaminuskoiset paljolti syyttävät siitä meitä länsimaita. Maltillinen väestö niissä maissa antaa hiljaisen tukensa jihadismille ja radikaalisille aineksille. En ole nähnyt yhtäkään virallista selvää paheksunta kommenttia esim.Euroopassa tehdyille attentaateille. Juuri siitä hiljaisesta hyväksynnästä meidän kaikkien pitäisi olla huolissamme.

 11. Tänään mm. Tarja Gronberg kertoi TV:ssä diplomatian riemuvoitosta kun Irani jäädytti ydinaseohjlemansa. Miten ihmeessä tuollaisia typeryksiä voi olla eri neuvotteluinstansseissa ja ne uskovat vielä muslimien lupauksiin?
  Pohjoismaalaiset ovat sitten typerää porukkaa.

 12. Kyllä tähän sopimukseen uskotaan huomattavasti laajemmalla kuin vain pohjoismaissa. Toisaalta jos kommentoijan asenne on tuo ja mielipide edustaa faktaa niin enempää ei voi kommentistakaan vaatia.

 13. Pakko sanoa,että kauheaa tekstiä tuo.
  En olisi ikinä uskonut että ihmisillä olisi tällainen käsitys Islam-uskonnosta.
  Sana ”Islam” tarkoittaa rauhaa ja uskontomme ei kehota ketään rasismiin tai väkivaltaan,päinvastoin.

  Ymmäärän miksi suomalaiset eivät halua pakolaisia maahansa.
  Heidän odotetaan tekevän ilkivaltaa.
  Mutta,monet perheet tulivat hakemaan itselleen turvapaikkaa,toisin sanoen paremman elämän toivossa.

 14. ISIS ei toteuta islamia lainkaan vaan sitä käytetään aasinsiltana raakuuksiin. Jihadia ei käydä muita muslimeja vastaan, sillä tulkinnan erilaisuuksista huolimatta kyse on samasta uskonnosta. Pyhässä sodassa vanhukset, naiset ja lapset eivät ole kohteita, ja vääräuskoista vihollistakaan ei surmata tämän antautuessa. Vihollisen ei tarvitse edes luopua uskostaan jos vain on uhkaamatta islamia.
  ISIS hemmot vain ovat addiktoituneita väkivaltaan.

  1. ISIShän toteuttaa koraania, niinkuin se on kirjoitettu. Oletko lukenut paljonkin Mona Walteria?

  1. Onko sulla antaa lähdettä tälle? Tuskin. ISIS tappa nimenomaan uskonsa hylänneitä ja epäpuhtaita ihmisiä(Homot, vammaiset yms…) Kaksinaismoralisimia tasa-arvoisen avioliittolain ja muslimipainotteisen maahanmuuton välillä.

   1. Blogini perustuu juri lähteisiin. Esim tässä tapauksessa lähde on hyvin luotettava tanskalainen Nicolai Sennels. Sen voi lukea alkuperäisenä, jonka minä olen vain suomentanut.

 15. Siis blogi on yhtä luotettava kuin MV-lehti kun tuote on ihan omin käsin käännetty. Siitä huolimatta mistään ei löydy 8-vuotiaiden mestaukseen oikeuttavaa Koraanin kohtaa, samoin kuin virallisin hakumenetelmin ei tietoja PT:sta. Enimmät haut tuottavat linkkejä MV julkaisun laadukkaille sivustoille. Mitä vittua, kyllä normaalisti näin fiksuiksi esittäytyvistä tietäjistä muitakin tietoja löytyy. Suhtaudutaanpa siis erittäin kriittisesti kaikkeen PT-median ajankohtaistietoon.

  1. Eihän tässä mistään iästä ole kyse. Isikselle riittää se, että on homo, ei noudata koraania tai on vammainen ihminen, joka ei siis ole ihminen ollenkaan. Ymmärrä nyt. Näinhän se satukirja kertoo. Uskonnot pois kokonaan ja ryhdytään kaikki ateisteiksi, niin rullaa maailma eteenpäin. Vai millä selität sen, että siellä missä on rauhanuskonto esillä, niin siellä on aina jonkinlainen sotatila päällä? Äläkä väitä mitään huonoja oloja euroopassa yms. muuta skeidaa. Se on näiden muslimien oma vika, kun pitää tuoda se sota perässä Euroopan maille. Ilmeisesti Suomessakin on hauska heitellä ajan kuluksi kranaatteja ja kivitää pelastuslaitoksen autoja. Jari Tervon sanoin, kivitävät ihmiset on roskaväkeä. 🙂

  2. Joo ei löydy 8, ei 7, ei 9 eikä 6 vuotiaiden mestaukseen oikeuttavaa kohtaa. Miksi? Koska sitä ei ole näin määritelty! Ei ole myöskään kohtaa mikä kieltäisi, tai erottaisi tappamisen kohteeksi joutuvat iän perusteella!

 16. ISIS ukoille riittää tosiaan ihan mikä vain Koraanistakin riippumaton syy. Nyt olikin siitä kyse miten aito muslimi suhtautuu kirjaansa. Mekan kongressissa v. 2002 esitettiin tarkat erot terrorismille ja jihadille.

  1. Aito muslimi suhtautuu koraaniin, niinkuin se on kirjoitettu ja kuten Profeetta teki, se on sitä aitoa islamia. Tapamuslimit ovat sitten niitä, joita ei kiinnosta islam yhtään, mutta tarpeen vaatiessa sanovat olevansa muslimeita, vaikkeivat olisikaan.

 17. Koraania on tulkittu jo sen ”syntymästä” saakka, ja siksi muslimeilla on omia oppisuuntiaan kuten kristityilläkin. Profeettojakin on useita, ja yllättäen Jeesus on yksi tärkeimmistä, jopa Muhammedista seuraavana järjestyksessä. Pyhässä sodassa on omat sääntönsä, mutta sinulle Sami ne eivät liene avautuneet. Perehdypä aiheeseen niin luulet vähemmän. Aiheesta on runsaasti kirjallisuutta eri kielillä, mutta ulkoistakaan jihadia ei tehdä naisia, lapsia, vanhuksia ja antautunutta vihollista vastaan.
  Roger and out

  1. ”…ulkoistakaan jihadia ei tehdä naisia, lapsia, vanhuksia ja antautunutta vihollista vastaan”. No mutta kun kumminkin tehdään? Kyllä ISIS on uskollinen juurikin sille alkuperäiselle Muhammedin islamille, jonka toiminta-slogan oli pitkälti ”off-with-their-heads”! Tsorppa, näin se vaan on. Siitäkin on pienellä kuukeloinnilla tyrkyllä monta YouTube-videota ja asiantuntijakirjoitusta.

 18. Juha Ahvio on kirjoittanut kirjan Eurooppa ja Suomi Islamisoituvat. Ajankohtaista ja totuuden mukaista tietoa asiasta.

 19. Nimimerkki RosI kirjoittaa kuin asiantuntija ilman minkäänlaista asiantuntemusta. Tämä on toki ymmärrettävää. Jos uskoo medioiden poliittisesti korrektia propagandaa, niin tokihan tosiasiat islamin suhteen vaikuttavat kummallisilta.
  ISIS edustaa täysin johdonmukaista islam-tulkintaa. Sen verran lienee syytä korjata joidenkinesittämiä väitteitä, että se on islam-tulkintana hyvin äärimmäinen. Edes salafisteista (wahhabistit ja niin edelleen) eli sunnien vanhoillisimman siiven islamin edustajista enemmistö ei ISISin otteita kokonaisuudessaan allekirjoita. Salafistit taas edsutavat sunni-islamin perinteessä vähemmistösuuntausta. Valtavirta ei siis ole yhtä äärimmäinen. Mutta valitettavasti myös täysin valtavirran islamilainen perinnen on ”poliittista islamia” (islamismia), koska islam on poliittista islamia, ja sen perinteisenä tavoitteena on aina ollut maailmanvalta.
  Meille valehdellaan, että ongelma olisi eri uskontojen fundamentalistit yleensä, vaikka totuus on, että useimpien uskontojen fundamentalistit ovat täysin harmittomia tapauksia. Mitä kiihkomielisempi jehovantodistaja ihminen on, sitä vähemmän hänestä on kenellekään haittaa, ellei ovikellon soittoja lasketa lukuun. Muslimifundamentalisti sitä vastoin on välttämättä jihadistifanaatikko.
  Islamilaisen maailman takapajuisuus taas on suoraa seurausta sen uskonnosta. Keskiajallahan islamilainen maailma oli aika sivistynyt sen ajan mittareilla, mutta siitä on vain otettu takapakkia. Miksi? Koska sivistys ei ollut islamilaista.
  Todettakoon myös, että olen opiskellut aihetta ja tunnen islamin ja sen historian erittäin hyvin. Tietoni eivät ole blogeista vaan akateemisesta kirjallisuudesta.

 20. Islamia tuntevana voin vain naureskella sille hölynpölylle, mitä medioissa asioista mitään tietämättömän gournalitist suoltavat ikään kuin mitkäkin mythbusterit, vaikka tosiasioissa itse ovat myyttiä luomassa.
  Toisaalta kehottaisin islam-kriitikoitakin tutustumaan aiheeseen vähän syvällisemmin kuin Robert Spencerin kirjoja lukemalla. Kannattaisi tutustua Sharia-tulkinna eri koulukuntiin, niiden eroihin, eri teologisiin suuntauksiin ja niin edelleen. Ei nimittäin tosiaan pidä paikkaansa, että ISIS olisi erityisen edustava esimerkki islamilaisesta perinteestä. Toki tällaisen ääri-äärimmäisyyden juuret ulottuvat pitkälle opin alkuhämäriin, mutta valtavirran islam on aina ollut huomattavasti vähemmän mielisairasta. Salfismi on myös noussut poikkeuksellisen prominentiksi Saudi-rahalla. Toinen vaarallinen suuntaus on muslimiveljeskunnan edustama jihadismi. Suomen moskeijaa pykätään vissiin Qatarin rahoilla, joten sekin tulee olemaan salafistien vallankumouksellinen solu. https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Qatar
  Ja ei, tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan kova tosiasia jokaiselle, joka vain tutustuu salafistien ideologiaan.
  Valitettavasti myös ei-salafistit voivat olla jihadisteja. Esimerkkinä muslimiveljeskunta, joka ei edusta salafistien hanbalismia vaan sunnilaista panislamismia ja on teologialtaa modernistisempi mutta yhtä kaikki kovan teokratian kannalla.
  http://edition.cnn.com/2013/07/03/world/africa/egypt-muslim-brotherhood-explainer/
  Muslimiveljeskunta harjoittaa salakavalampaa politiikkaa. Se soluttautuu erilaisiin järjestöihin ja esiintyy maltillisena. Sillä on yhteydet sekä yhdysvaltojen CAIRiin että Ruotsin valtion tukemiin muslimiorganisaatioihin.
  Järjestön ideologisessa kirjallisuudessa sanotaan suoraan (ei, kyseessä ei ole väärennös tyyliin siionin viisaiden pöytäkirjat), että sen päämääränä on Euroopan tuhoaminen ja islamilainen maailmanvalta. Mutta mitäpä tosiasioista. Kaikki uskonnot ovat yhtä hyviä tai pahoja ja ongelmana on vain ääriajattelu yleensä. Kun ei ota selvää ahdistavisat tosiasoista, ei tarvitse ahdistua.

  1. ”Toki tällaisen ääri-äärimmäisyyden juuret ulottuvat pitkälle opin alkuhämäriin”

   Niin, Muhammadin alkuperäiseen islamiin.

 21. Ns.Arabien veljesyhteistyö on mitä on. Pidetään kokouksia aina silloin tällöin ja Saudit maksaa kulut. Ei liene juurikaan sen eriseuraisempaa porukkaa kuin he ovat. Kristityillä oli samanlainen valtaapitävä poliittinen uskovaisuus vielä 1700 luvulla mitä nykypäivänä monilla lähi-idän mailla. Siellä olisi hyväksi uskonpuhdistus,eikä vetoaminen muinaisiin kirjoituksiin (siis vallan säilyttäminen muftien käsissä Mekan koalitiossa). Vaikka Abdullah Wahhab (eli 1700 luvulla Riyadhissa) alkoi luoda paikallista lestadiolaisuutta niin arabien individualismi ei niin vain antanut periksi. Kun amerikkalaiset yhtiöt löysivät Arabian niemimaalta öljyä 1930 luvun alussa kuningas Abdull Asis Saud´n aikana oli monissa beduiiniheimoissa esim. alkoholin käyttö vielä yleistä (valmistettiin taateleista home made tapaan) mutta wahhabistien ote tuona aikana vahvistui ja tavasta alettiin antaa rangaistuksia. Koraanissa on omat ohjeensa alkoholin käytöstä joten kyllä kai ovat sinne jonkun tarpeen pohjalta laadittu aikanaan. Tämä ISIS ei ole senkoommin mikään uskonnollinen järjestö vaan hyvin suurelta osin Irakin sodan seurausta, kun valtaan tottuneet sunniklaanit jäivät paitsioon amerikkalaisten tukemien shiijojen muodostaessa hallinnon Baghdaniin. Se on katkeruuden inspiroimaa liikettä johtoklikin osalta. Saadessaan valtavia öljytuloja haltuunsa ja amerikkalaisten alueelle jättämää aseistusta he aloittivat systemaattisen mersenaarien rekrytoinnin länsimaissa. Turhautuneiden nuorten joukossa he menestyivät, kun luvattiin kunnon vuosiansiot. Analyytikot lännessä katsovat Isiksen uskonnollisuuden olevan vain mainosta toimintaympäristöön. Saudit katsovat sen olevan puhtaasti terrorijärjestö. Turkkilaiset, presidentin johdolla pelaavat kaksinaamaista peliään kun pelkäävät kurdien voimistumista ja mahdollista omaa valtiota. Ja siinäkin pelissä on taas öljy vahvasti mukana. Turkille on etua Isiksen toiminnasta jos Assadin regiimi saataisiin nurin. Venäjä sekoitti pakan, kun amerikkalaiset jättivät pöytään tyhjän paikan. Kun Syyrian järjetön oman kansan tuhoaminen ja Isiksen julmuudet Irakin alueella lasketaan yhteen, syntyy tämä valtava kansainvaellus, joka varmasti järkyttää Euroopan maiden yhteiskuntarauhaa, vaikka mitähyvänsä tehtäisiin. Venäjän toimet vain pahentaa asiaa entisestään.

 22. On hauskaa ajatella kun yleisesti keskustellaan vihapuheesta ja tuomitaan länsimaisia ihmisiä pienistäkin kannan otoista rasisti juntti vihanlietsojiksi ja silti ollaan kannustamassa vihanlietsontaa ja eriarvoisuutta tukevaa ”rauhan”uskontoa. Pitää varmaankin yhteisöveroista meidän maksaa Suurmoskeijat ja muut vihanlietsontayksiköt. Minun kristillinen kasvatus kesti homoillat ja muut räsästelyt. Saattaa tulla kirkosta ero eteen jos huomaan maksaneeni vähät roponi muslimien kassaan.
  Olen hetken aikaa miettinyt mikähän on arkkipiispa Mäkisen suhde lähetyskäskyyn.

 23. Innovaatiot joita tarvitaan kehittymiseen tarvitsevat puolestaan vapaan ilmapiirin. Sellaista ei ole auktoritäärisissä yhteiskunnissa jollaisia monet diktatuurit ovat. Monet näistä vanhan ajan yhteiskunnista, diktatuureista, ovat juuri muslimimaissa. Arabikevät pyyhkäisi muutaman niistä tosin pois.

  1. Pitäisi olla kaikille länsimaisille ja itämaisille kansoille täysin selvää, ettei sellaisen puritaanisen uskontohegemonian oloissa kehity mikään inhimillinen kulttuuri tai tieteet. Jos koraania käytettäisiin Kalevalan tapaan tai kuten Tuhannen ja Yhden yön tarinat tekevät, niin se olisi lähellä nykyistä muuta kauhukirjallisuutta.Mutta kun muinaisesta ”hulluudesta” on tehty valtio-oppi joka vaatii maailmanlaajuisessa tilanteessa uskomaan menneisyyden tarinoihin, niin eihän se voi mitenkään edistää kehitystä sen ihmiskunnan osan kohdalta.On tuoreessa muistissa ”Vankileirien Saaristot” kuinka toisinajattelijoita käsiteltiin neuvostoliitossa. Eikä se ollut mitään verrattuna kunnon Islamilaiseen hegemoniaan, siis nykyään tapahtuvaan. Japanissa ei asiaa pohdita, siellä ei islamilla ole sanan sijaa. Ottakaamme opiksi vanhalta sivistyskansalta.

 24. En usko että tiede tullaan hylkäämään muslimien takia, tai että länsimaisesta tasa-arvosta luovutaan.

 25. Vendiltä voisi kysyä että mitkä tieteenalat ovat kehityksen kärjessä muslimien ja/tai arabistisissa maissa? Tuleeko mieleen joitain osa-alueita joiden keksintöjä tai hyväksi havaittuja toimintatapoja esim. Suomessa käytetään? Tai euroopassa?

  Itselleni ei tule.

 26. Hei tuossa käännöksessa on aika alkuun aikamoinen aikavirhe. Islam ei ole jänähtänyt 1400-luvulle, vaan 1400 vuoden päähän tästä, eli sinne 600-luvulle. Ei mulla muuta.

 27. Apostasia muslimille on kuin harmaa talous suomalaiselle: Olet hyvä ihminen kun et ääneen ylistä, ja muut ympärilläsi tietää että vain se on alku paremmalle.

 28. Mikäli muslimit tuomitsevat ääriliikkeet, ja suhtautuvat niihin kriittisesti, niin miksi uskonoppineet ei saa julistettua fatwaa noita Isiksen kannattajia ja koko liikettä vastaan? Eli tapettava tavattaessa. Kovin hanakasti tuomitaan uskosta luopuneet ja pilapiirtäjät, mutta ei noita? Onko mietitty miksi?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.