Parhaat Youtube-livekanavat

Tänne on kerätty parhaat Youtubessa liveä lähettävät kanavat. Jos siis kaipaat iltaasi livelänkytystä, joltain kanavalta varmasti tulee jotain.Jokaisen kanavan yhteydessä on lyhyt esittely.

Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan kanavan Youtube-etusivulle, josta näet käynnissäolevat, tulevat ja menneet livet.

HUOM!! Jos haluat oman kanavasi listalle ota yhteyttä: pt-media@mail.com.!!

Kuvakaappaus 2018-04-08 00-01-40

Laura Huhtasaaren kanava. Huhtasaari aloittilivestreamit vähän aikaa sitten ja jo nyt niillä on suuri suosio. Puolen tunnin pitusia teräviä livejä, joissa on asennetta.

 

 

Kuvakaappaus 2018-03-23 19-10-42

Tuonen Joutsen-kanavalla Vihapuhe FM, Junes Lokka ja Tiina Wiik. Takuuvarmaa ja -laatuista vihapuhetta säännöllisen epäsäännöllisesti. Laadukasta analyysiä, johon on sekoitettu ala-arvoista läppää.

 

 

photo

Seppo Trahagenin kanavalla näkee usein livelähetyksiä erilaisista mielenosoituksista ja muista tapahtumista. Laadukas live ja yleensä hyvin organisoitu, ei ole sekavaa pomppimista. Lisäksi harkittua kommentointia.

 

 

 

photo (1)

SKE:nen kanava, eli Marco De Witin Suomen Kansa Ensin-liike, joka lähettää joka ilta klo 21.00 liveä tunnin paketin. Mukana SKE:nen perusporukkaa.

 

 

 

photo (2)

Olli Heikkilä- Youtube live. Legendaarinen livekuvaaja, jossa välillä ollaan putkassa, välillä Hervannan ankkalammella kiljukävelyllä.

 

 

 

photo (3)

Miss V:n livekanava. Jos haluaa naisoletetun eteeristä ääntä eetteriin niin täältä löytyy. Harvakseltaan, mutta yleensä ytimestä  lähetettyjä livejä kera miellyttävän puheen.

 

 

 

photo (6)

Carlos-kanava. Välillä aivan hillitöntä läppää ja vieraita niin, että vihapuhemittari paukkuu punaisella. Rento jäbä, jolla on hyvä ulosanti.

 

 

 

 

photo (5)

Sinivalkoisen soturin kanava. Sieltä tulee yleensä ytimestä liveä. Helsingin pelipaikoilta miekkareiden ytimestä syvää valkoista vihaa.

 

 

 

 

photo (4)

Hegesippus-kanavalta löytyy myös usein liveä tapahtumista. Yleensä Helsingistä.

 

 

 

 

Kuvakaappaus 2018-03-24 13-05-30

Pertti Nykäsen kanava. Klassikkokanava, joka on aina paikalla kun jotain tapahtuu. Laadukas kuva ja hyvä ”kuvantaju”, jota jaksaa seurata.

 

 

 

 

photo

Maidanin jääkärit-kanava. De witin joukoista eronnut maidan-porukka. Suoria lähetyksiä, jonne voi soittaa, toisaalta pelipaikoilta myös liveä.

 

 

 

 

photo (1)

Uusi Suometar-kanava. Kaukisen kanava. Välillä hyvinkin kriittistä juttua. Monilta tahoilta kiistelty persoona, joka voi vihastuttaa tai ihastuttaa. Ihan miten vaan.

 

 

 

 

 

Kuvakaappaus 2018-04-07 22-25-17

Jallun kanava. Yleensä iltamyöhäisiä ”aktiivilähetyksiä”. Viime aikoina lähetyksiin on ilmestynyt salaperäinen sihteeri.

 

 

 

 

Kuvakaappaus 2018-04-07 22-31-34

Marco De Witin henkilökohtainen kanava. Aikasempi poistettiin jo muutaman videon jälkeen.

 

 

 

 

photo

Ari Lindströmin kanava. SKE:n kantajäseniä, joka on SKE:n omissa lähetyksissä aina mukana. Tällä kanavalla harvemmin suoria.

 

 

 

 

 

Kuvakaappaus 2018-04-07 22-42-16

Suomi sadas, itsenäisyys takas-kanava. Panu Huuhtasen kanava, jossa on tulikivenkatkuista juttua. Hyvälaatuiset livet ja uein lähetyksiä. Asennekanava.

 

 

 

 

Kuvakaappaus 2018-04-07 23-09-50

Markku Lindströmin kanava. ”Mylläri Svedu-uutiset”.  Asuu Ruotsissa, kertaa rauhalliseen ja asialliseen tahtiin Ruotsin tapahtumia. Selvässä nousussa.

 

 

 

Kuvakaappaus 2018-04-07 23-23-20

Mari Kososen kanava. SKE:n johtoporrasta. Usein livelähetyksiä, joissa sattuu ja tapahtuu. Kannattaa seurata kun haluaa kuvaa pelipaikalta.

 

 

 

 

unnamed

Suomi miekkari-kanava. Uusi kuvaaja, joka on helsinkiläisissä tapahtumissa paikalla.

 

 

 

 

 


Kuvakaappaus 2018-06-09 22-27-47

Rosa Tanin-kanava. SKE:nenen  piirissä tiivisti oleva nainen, joka lähettää monenlaista juttua siinä sivussa ufokävelystä vaikka mihin. Kannattaa tsekata.

Advertisements

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.