Mikä ja kuka on Pt-media?

Pt-median takana on muutama henkilö. Suurin toimija on ”Paavo tajukangas”, lisäksi on muutama avustaja. Miksi ”toimittajien” nimiä ei kerrota? Siksi, että se ei ole tärkeää. Emme ole julkisuuden henkilöitä emmekä halua olla. Se mitä kirjoitamme on tärkeämpää kuin se keitä me olemme. Kun aletaan kinastelemaan henkilöistä, asia unohtuu. Ja se on vastapoolin tarkoitus. Jos tämä ei riitä, voit lukea vaikka Rasmusta.

Suurin osa jutuistamme ovat tapahtuneita asioita tai ilmiöitä Ruotsista ja Pohjoismaista, jonkin verran myös Suomea käsitellään kuten muutakin Eurooppaa. Aiheet ovat turvapaikkapolitiikkaan liittyviä aiheita. Miksi näin?

– Kirjoitan maahanmuutosta joidenkin mielestä negatiivisesti ja mahdollisesti rasistissävytteisesti. Tämän sanotaan johtuvan siitä, että en tunne arabeja ja afrikaanoja. Jos tutustuisin heihin ennakkoluuloni häviäisivät ja huomaisin, että he ovat samanlaisia ihmisiä kuin itsekin, tavataan sanoa.
Väärin. Kirjoitan tällä tavalla juuri siksi, että tunnen arabeja ja afrikkalaisia paljon. Asuin 17 vuotta Tukholmassa ja siitä viimeiset 8 vuotta Järvan alueella, Kistassa, jonne sijoittuvat myös Rinkebyn, Tenstan ja Husbyn ghetot. Olen asunut Rinkebyssä 2 vuotta vuosina 2009-2010. Kistassakin lähi-itäläis-afrikkalaisprosentit ovat 65-70 prossan luokkaa. Olen siis asunut tulijoiden naapurina, istunut heidän kanssaan baareissa ja hoitanut jokapäiväisiä asioita heidän kanssaan. Olen siis asunut vuosikausia Ruotsin turvapaikkamaahanmuuton ytimessä, siellä todellisen monikulttuurisuuden pimeässä pesässä.

– Juuri tämän takia kirjoitan ”negatiivisesti” ja ”rasistisesti”. Minusta tuli rasisti kun opin tuntemaan heidät. Tiedän heidän tavat ja mitä he ajattelevat meistä. Kuinka moni muu voi sanoa, että tietää mitä he todella ajattelevat?

Tässä on siis se syy miksi kirjoitan. Jos tulijat olisivat näyttäneet minulle olevansa mukavia ja leppoisia ihmisiä, jotka rikastuttavat todellakin yhteiskuntaa, kirjoittaisin ”positiivisista” asioista. Kirjoittaisin kuinka ihanaa on, kun ympärillä olevista ihmisistä 70-90 % on lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia tulijoita. Mutta he eivät näyttäneet minulle olevansa mukavia ja leppoisia vaan kaaosta aiheuttavia mölyapinoita. He ovat energiavarkaita, jotka imevät toisilta ihmisiltä energiaa.

Yksi tai kaksikin vielä menisi, mutta he liikkuvat laumassa. Kun lauma saapuu paikalle, se vie kaiken tilan. Se on kuin pyörremyrsky. Sen saapuessa ainoa mitä voi tehdä on yrittää sietää ja toivoa, että ne häipyisivät. Kun ne lopulta sitten häipyvät, ovat he vieneet ihmisen energian mennessään ja jäljelle jää hetken tyhjä olo.

Mainokset