Miten Abdigani Wasugen hoito etenee?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpeg

Huhtikuun lopussa Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden antama vapauttava päätös on puhuttanut monia. Käräjäoikeus jätti tuomitsematta Abdigani Wasugen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Wasuge myönsi itse seksuaalisen hyväksikäytön. Hänen oman kertomansa mukaan hän työnsi ensin sormensa tytön alapäähän ja sen jälkeen yhtyi tyttöön elimellisesti. Tyttö oli 5-vuotias ja Wasuge oli houkutellut tytön metsään seksileikkeihin.
Wasuge siis myönsi yhtyneensä tyttöön, mutta kiisti raiskauksen. Wasugen mukaan, tai pikemminkin Wasugen puolustusasianajajan mukaan afrikaano ei käyttänyt tyttöä seksuaalisesti hyväkseen eikä varsinkaan tytön avutonta tilaa. Puolustusasianajajan mukaan tilanteeseen ajauduttiin. Puolustus painotti, että Wasuge ei ole henkiseltä tasoltaan ikäisensä tasolla.
Oikeudessa teko toteennäytettiin, mutta Wasuge jätettiin tuomitsematta ja hänet passitettiin pakkohoitoon.
Miten Wasugen hoito etenee? Wasuge on kehitysvammainen, joten häntä tuskin sijoitetaan esimerkiksi Kuopion Niuvanniemen vankimielisairaalaan. Luultavasti hänet sijoitetaan johonkin suljettuun mielisairaalaan, josta ajan kanssa tulee pääsemään johonkin hoitokotiin.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.