Miten Abdigani Wasugen hoito etenee?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpeg

Huhtikuun lopussa Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden antama vapauttava päätös on puhuttanut monia. Käräjäoikeus jätti tuomitsematta Abdigani Wasugen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Wasuge myönsi itse seksuaalisen hyväksikäytön. Hänen oman kertomansa mukaan hän työnsi ensin sormensa tytön alapäähän ja sen jälkeen yhtyi tyttöön elimellisesti. Tyttö oli 5-vuotias ja Wasuge oli houkutellut tytön metsään seksileikkeihin.
Wasuge siis myönsi yhtyneensä tyttöön, mutta kiisti raiskauksen. Wasugen mukaan, tai pikemminkin Wasugen puolustusasianajajan mukaan afrikaano ei käyttänyt tyttöä seksuaalisesti hyväkseen eikä varsinkaan tytön avutonta tilaa. Puolustusasianajajan mukaan tilanteeseen ajauduttiin. Puolustus painotti, että Wasuge ei ole henkiseltä tasoltaan ikäisensä tasolla.
Oikeudessa teko toteennäytettiin, mutta Wasuge jätettiin tuomitsematta ja hänet passitettiin pakkohoitoon.
Miten Wasugen hoito etenee? Wasuge on kehitysvammainen, joten häntä tuskin sijoitetaan esimerkiksi Kuopion Niuvanniemen vankimielisairaalaan. Luultavasti hänet sijoitetaan johonkin suljettuun mielisairaalaan, josta ajan kanssa tulee pääsemään johonkin hoitokotiin.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
6.6.2019 20:31

taas yksi somali joka kerkiää montaelämää tuhota, jonka ei pitäisi olla suomessa ollenkaan.

Anonymous
Anonymous
6.6.2019 20:35

Ns batiikkinoita ottaa hoiviinsa. Ja hakee kaikki prkl:n tuet. Käy shoppailemassa sekä pitää yhteyttä kaikkiin järjestöihin ( lue esim spr) saadakseen kaikki hyödyt. Luultavasti käy lomalla veronmaksajien rahoilla nussimislomalla (lue afrikka) edistämässä kristillistä sanomaa , että in finland…. tiedätte kyllä. Sekä viemässä viestiä mikäli kelan arabian kielisiltä sivuilta ei vielä tullut selväksi, absolutely wellcome! In finland or skandinavia it’ s all yours. You can live for free with your entire fucking family. And stupid scandinavian people pays it all. By taxes.

Kuka auttoi?
Kuka auttoi?
6.6.2019 20:45

Kehitysvammainen somali?
Jos tuo viittaa älykkyysosamäärään niin siinä ei ole mitään uutta ja ihmeellistä, sillä somaleilla se on keskimäärin 67. Mikä on Suomessa kehitysvammaisuuden täyttävä kriteeri.
Ihmeellistä sen sijaan on kuinka tuollainen osaa tulla Suomeen. Ilman apua se ei ole mahdollista.

pöh
pöh
6.6.2019 23:14
Vastaa...  Kuka auttoi?

niin näillä kriteereillä kehitysmaalaiset saa tehdä mitä vain ilman rangaistusta.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.6.2019 01:45
Vastaa...  Kuka auttoi?

Samalla keskimääräinen somali on akavalainen monimuslimi, joka talousosaa meidät pahimmastakin lamasta. Jokin ei täsmää.

Kusipäät vallassa
Kusipäät vallassa
6.6.2019 20:57

Kun otetaan faktat pöytään, me maksamme tästä meillä on unelma kusetuksesta miljardeja vuodessa. Ja kun siihen lisötään kaikki prkl:n ns yhteisöt tuet sekä säätiö / veikkaus tuet .Summa on 5 miljardia. Siis 5000 miljooona euroa. Melkoinen investointi että saamme sitä prkl:n raketti insinööriä. Tms. Anteeksi kiroiluni, mutta vituttaa huolella.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.6.2019 01:47

Sääliä saa täällä ilmaiseksi, mutta vitutus on ansaittua.

Aappa
Aappa
6.6.2019 21:32

Herää kysymys, että miten ja millä perusteella erikoistalentti on päätynyt Suomeen. Päivi Nerg voisi valaista asiaa. Kehitysvammaisuuden määritelmä on sikäli kiinnostava, että aika moni kehitysmaalainen voi yllättäen sopia niihin. Asiantuntijoina mahdollisesti mm. ministerit Li Andersson ja Aino-Kaisa Pekonen.

Aappa
Aappa
6.6.2019 21:48
Vastaa...  Aappa

Kehitysvamma-asiasta tuli vielä mieleen, että mitenköhän ‘hartaasti islamia harjoittavien’ pikkulasten paastoaminen vaikuttaa heidän kehittymiseensä? Voisi kuvitella, että se ei välttämättä tue normaalia atomitason edistyneisyyttä.

John MacMunne
John MacMunne
6.6.2019 23:44
Vastaa...  Aappa

Avioliitot serkkujen kesken ovat suurin syy siihen, miksi muslimeilla on esimerkiksi paljon autistisia lapsia ja tämä on asia, josta “luotettava ja vastuullinen media” ei ikinä kirjoita. Kasvatus paastoamisineen ym. on vain lisä tuohon hienoon kulttuuriseen perintöön, jonka hetelmiä mekin nautimme.
(Mitä serkumpi, sitä herkumpi!)

Aappa
Aappa
7.6.2019 00:09
Vastaa...  John MacMunne

Paljon kehutusta yhteisöllisyydestä on siis kysymys, varsinkin sukulaisten kesken.

ike
ike
7.6.2019 05:11
Vastaa...  Aappa

Vähän valtamedian uutisia ja keskusteluja seuranneena alkaa tuntua että aika moni ministerikin sopii niihin.

Anonymous
Anonymous
6.6.2019 21:36

Suomessa ei ole enää pakkohoitoa. Ei täällä esim. sarjakuristajat ja muut kahelit vapaana kulkisi jos olisi.

Setä on vähän vihainen nyt
Setä on vähän vihainen nyt
6.6.2019 21:46

Kehitysvammainen ikuinen sossuelätti raiskaajapedofiili. Helvetin hyvin meillä menee! Minä maksan mielelläni tupakasta, viinasta, bensasta sekä ruoasta perkeleesti EXTRAA jotta tuommoisia saadaan lisää!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.6.2019 01:52

Kuten myös maksat lisää aivan prkleesti, noususuhdanne maksuissa.

Van, Mie
Van, Mie
6.6.2019 22:04

“…josta ajan kanssa tulee pääsemään johonkin hoitokotiin.”
Ja sitten saamme lukea kuinka hoitokodissa on ajauduttu raiskaukseen josta ei taas tuomita vankeuteen. 🙁

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.6.2019 01:54
Vastaa...  Van, Mie

Kunhan ei bussissa horjahda, tulee enenmmänkin raatoa kerralla.

kanander
6.6.2019 22:38

Millä perusteella tuo mölöpoika on Suomessa?

jippos123
jippos123
6.6.2019 23:14

Kyllä Nerg utaretutkijana tämänkin kultamunan ihan perskohtaisesti tuntee ja tietää taustat.
Ihan selvästi SDP:n kansanedustaja-ainesta, siinä ei minkään tason kehityshäiriö tai taipumus pedofiliaan vaikuta. Sehän on suorastaan meriitti.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.6.2019 02:02
Vastaa...  jippos123

Ehdotin sisäministeriölle sen terroristin kiduttamista, että saataisiin sen ystävät tietoon. Eivät tietenkään toteuttaneet, jonkin palkinnon se terroristi sai ja saa jatkossakin. Näin se homma toimii.

Gaudeamus igitur
Gaudeamus igitur
7.6.2019 00:57

Aivan normaali äo noilla seuduin. Kotimaisella kehitysvammaisella on suhteellisesti siis korkeampi äo kuin artikkelin tummaihoisella.
https://www.google.com/search?q=world+iq+map&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjmjqrn69XiAhVlsYsKHfCHAXwQsAR6BAgFEAE&biw=1280&bih=610#imgrc=KDXqFDPt8ywD4M:

ike
ike
7.6.2019 05:19
Vastaa...  Gaudeamus igitur

Tatu Vanhanen nosti tämän tutkijana esille ja melkein lynkattiin. Totuuden puhuminen suomessa on vaarallista, rasismi, vihapuhe kaikenlaiset kiihottamiset jne pääasia että totuus ei tule esille.

jopo
jopo
7.6.2019 01:00

Selvä Demari. Seuraavissa vaaleissa aivan varma äänitykki. Jos jonkun nuoren tytön kanssa on sexuaalisesti kanssakäymisissä, niin se on afrikassa ihan yleistä. Oikeastaan estot häviää mirkultakin kun ajattelee danielia. The Dead elokuvan rullsta. Hän kuitrenkin sai bitten by manmade.

KKi
KKi
7.6.2019 10:40

Virhe arviossa. Ei ole kehitysvammainen. On somali.

Anonymous
Anonymous
7.6.2019 11:09

Miten tämä Somali hoidetaan kuntoon, jos vika on synnynnäinen? Eli, hänet tullaan vapauttamaan lähituleivaisuudessa kadulle ja sitten taas odotetaan, kunnes joku lapsi joutuu uhriksi. Ainut tapa olisi kemikaalisesti lääkitä hänet zombiksi tai poistaa sukupuolivietti muuten lapset ovat varaassa. Toivon sydämestäni, että kun hänet vapautetaan, niin hänet sijoitetaan pääkaupunkiseudulle. Toivottavasti alueelle, jossa Vihreiden kannatus on suurta.

K.L.
K.L.
8.6.2019 18:32
Vastaa...  Anonymous

Hän sitten tulee “ajautumaan”tllanteisiin siellä sun täällä.Ensi kerran kuulen että lapsen raiskaukseen ajautuu….mikä sana!VMP!

Numento
Numento
7.6.2019 11:51

Ajatelkaa kuinka ihastuneita pikkuheppuleiden hoitopaikassa ollaan kun sinne kärrätään uudeksi parhaaksi ystäväksi aito neekeri. Myös pikkuheppuleiden joukko kaipaa monikulttuurista rikkautta ja kyllä sielläkin joku ajautuu tilanteeseen. Jollei hoidokki niin hoitajat. Kyllä kannattaa maksaa veroja kun saa vastineeksi tällaista iloa ja riemua sekä ihmisoikeuksia und vi är olika.

Homo
Homo
7.6.2019 12:07

Lahjoitetaan toi Madonnalle, Angelina Jolielle, Sandra Bullockille tai Charlize Theronille.

AdAstra
AdAstra
7.6.2019 12:23

Kuva tuosta rakennuksesta. Missä tuota tyyppiä on hoidettu, vai onko koko rakennus käytetty/varattu vain hänen “hoitamiseensa”? Tarkennus olis kiva!