Pieni tilastokatsaus muutamaan ongelmakaupunkiin

goslings-1566724_960_720

Poliisin julkaisema no-go-zone-raportti on herättänyt Ruotsissa paljon keskustelua. Monet tahot vaativat, että poliisi ei saa jatkossa enää julkaista raporttia.

Syyksi tälle kerrotaan mm. se, että se leimaa ihmisiä. Rinkebyläinen sosiaalidemokraatti somalitaustainen Muhamad Nuur kertoi viikolla medioissa, että poliisin raportti leimaa kaikki rinkebyläiset ongelmaihmisiksi ja sitä myöten raportti on pelkkää rasismia.

Yhtä kaikki, vertaillaanpa taas hieman asioita. Tukholmasta tein jo aiemmin juttua. Otetaan vertailuun nyt neljä muuta hyvin ongelmallista kaupunkia: Södertälje, Malmö, Göteborg ja Botkyrka. Laitetaan rinnalle vielä Haaparanta.
Södertäljessä asukkaita yhteensä 97 381, joista ulkomaalaisia 52 883 eli 54,31 %.
Malmössä asukkaita yhteensä 339 313, joista ulkomaalaisia 155 913 eli 45,95 %.
Göteborgissa asukkaita yhteensä 571 868, joista ulkomaalaisia 206 481 eli 36,11.
Botkyrkassa asukkaita yhteensä 93 106, joista ulkomaalaisia 55 233 eli 59,32 %.
Otammepa minkä tahansa randomkunnan poliisin listalta niin ulkomaalaisten osuus huitelee korkeissa lukemissa, verrattuna vaikkapa Suomeen tai Norjaan. Vaikkapa Örebro, asukkaita 153 367, joista ulkomaalaisia 38 845 eli 25,33 %.
Onko ulkomaalaisuus sitten tekijä, joka määrittelee ongelma-alueet. On ja ei ole. Haaparannassa asukkaita on yhteensä 9 727, joista ulkomaalaisia 5 089 eli 52,32 %. Haaparanta on siten Ruotsin kolmanneksi tai neljänneksi ulkomaalaisin kaupunki. Mutta luultavasti Ruotsin turvallisin kunta.
Haaparannan ulkomaalaiset ovat kaikki suomalaisia. Kun taas listan muissa kunnissa ulkomaalaiset ovat kolmansista maista tulleita henkilöitä.
On siis eroa ketkä ulkomaalaiset tekevät kaupugista ongelmaisen ja ketkä eivät.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Kaikki katos. No menetetty maa eniwei. Nyt jos koskaan rajat kiinni. Apocalypse.

fatwantarkistaja

Kuitenkin suomalaisten vaihtaminen muslimeihin on Suomessakin turvallisinta. Raiskauksia ilmoitetaan tietenkin nykyään enemmän, koska rasismi. Raiskaukset loppuvat, kunhan islam estää sen. Kaikki voittavat.

Minä

Eihän poliisin raportti leimaa alueen kaikkia asukkaita miksikään, vaan kertoo alueella olevan ongelmia. Mutta islamisoinnin edistäminen voi kärsiä, jos ruotsalaiset saavat tietää mitä ongelmia siitä syntyy.

ike

Tuskin islamisointi siitä kärsii. Senverran velttoa porukkaa että keskustelevat siitä seuraavat 50 vuotta ja tilanne on ohi ja maa täysin menetetty. Tosin eiväthän suomalaisetkaan näytä täällä asialle mitään tekevän. Toivoa ei tosin pidä laittaa viranomaisiin vaan suomalaiseen kansanluonteeseen.

John MacMunne

Kyllä se raportointi loppuu aikanaan, kunhan melkein kaupungit muuttuvat enimmäkseen no-go mestoiksi, jolloin raportit menettävät merkityksensä…

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tossahan toi kansanluonne näkyy, hallituksessa. Paetkaa ken voi. Titanic uppoaa….

Vanha eukko

Kaikkea on nähty kotimaassa ja ulkomailla. Ei ole nuppi tutissut. Nyt pelottaa ankarasti ensimmäisen kerran. Uskoisin, että Huippuvuorilla kuitenkin vielä pärjäisi normaalisti. Mitä jääkarhuista!

Rakettitutkimus tuotti vihdoinkin tulosta!

Linköpingin keskustassa on tapahtunut helvetin iso räjähdys, paikka näyttää nyt kotoisasti kehitysmaalta ja poliisi on sulkenut ison alueen SVT lähettää livenä.

Kalliiksi tulee mutta tulkoon!!!

14 ambulanssia on kuskannut loukkaantuneita sairaalaan. Kaksi vierekkäistä taloa ovat vaurioituneet julkisivuista, 6- ja 4- kerroksiset. Parvekkeita on mennyt mäsäksi ja tietysti ikkunia. Jopa talojen katoillakin on vaurioita.
Eli hyvin menee Ruotsissa. Pitää olla avoin ja oppia muilta kulttuureilta kuten päähitsari juuri eilen sanoi.

Kehitysmaalaisuus on jokamiehenoikeus

Linköpingin Yliopistollinen sairaala on mennyt vahvistetusta valmiudesta katastrofivalmiuteen. Onkohan lisää paukkuja odotettavissa?

Suomi Finland

On islam saapunut Ruotsistaniin.
Ne ennen sahtia joi ja kehui erinomainen mallas.
Nyt ne aprikoi, pitäisköhän pommittaa Dallas.

Heja Sverige

Linköpingin keskustassa (Ruotsissa) on räjähtänyt reippaasti tänään.

Suomi Finland

Jaahas ja taas kerrostaloräjähdys Ruotsissa.
Tällä ei varmasti ole mitään tekemistä ongelma-alueiden kanssa. Eikä varmasti ulkomaalaistenkaan kanssa. Eikä minkään muunkaan kanssa. Koska rasismus,

Numento

Börjellä tai Göranilla räjähti kiljupanos. Lukivat Tajupaavon ohjeet väärin ja kylpyammeellinen kiljua jysähti liiasta hiivasta. By the way. Hyvin on svedupelleihin uponnut vasemmiston vakiolässytys “kaikki kulttuurit ovat yhtähyviä ja samanarvoisia”. Varmaan viitakon ihmissyöjäkin on svedupellelle ihana naapuri ja etninen värinä kunnes vauva häviää vaunuista.