Linköpingin pommituksesta ei vieläkään tietoa

Linköpingin pommituksen tausta on edelleen epäselvä. Poliisilla ei ole julkisuuteen annettua tietoa mikä räjähdyksen aiheutti ja keitä sen takana on.

Asiaa tutkitaan kuitenkin rikoksena. Erilaisia teknisiä tekijöitä on poissuljettu, kuten esimerkiksi se, että kyseessä ei voi olla kaasuräjähdys, sillä alueella ei käytetä kaasua missään muodossa.
Räjähdyksen keskipisteen voidaan kuitenkin arvioida olleen pihalla sijainneessa polkupyöräkatoksessa. Alla kuva ennen ja jälkeen:
 
Räjähdyksen voimasta kertoo allaoleva kuva, joka on otettu ylläolevassa vasemmassa kuvassa taustalla näkyvän talon ylimmistä kerroksista.
Kuvakaappaus 2019-06-07 16-39-59
 
Poliisi ei siis toistaiseksi ole kertonut tietääkö se jotain vai ei. Luultavasti ei. Eri tahoilla on käyty pohdintaa teon taustoista ja motiivista. Alamaailman kytköksissä on tullut sen verran esille, että joidenkin tietojen mukaan talon yksi huoneisto oli vuokrattu moottoripyöräjengin jäsenelle, jolla pitkä rikosrekisteri.
Jos tämä pitää paikkaansa niin sieltä suunnalta löytyy koko tapauksen ratkaisu, ei terrorismista tms.
Juttua korjattu.
 

17 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
vpj
vpj
11.6.2019 22:57

Miten SAtudarahilla on tuolla jalansijaa?

Debis
Debis
7.6.2019 23:59

kyl toi on mutias-peräistä..ko. mutiaiset luuli varmaan että koko talo tuhoutuu tuolla ponmilla..mut vähätpä ne mistään ymmärtää..fysiikasta sitäkin vähemmän..joku rassisti vissiin asuu talossa..menkööt koko talo. Selvästi matalan älykkyysosamäärään juttu
No…mitä pienistä..tutkitaan ”vaaranaiheuttamisena”..vähän niingö jos joku ajais mopolla pari sataa metrii, missä mopoilu kielletty niin yhtä lailla ”liikenteenvaarantaminen”

Debis
Debis
8.6.2019 00:07
Vastaa...  Debis

Joo..varmaan Paskastanin talo oliskin kaatunu tuosta..mut täällä..päin..rakennetaan hiukan vahvemmiin..Hello to Mutapäät!! good luck

Hyvämuistinen mies
Hyvämuistinen mies
8.6.2019 06:33
Vastaa...  Debis

Näinhän WTC-iskujen kohdallakin tapahtui. Harva muistaa enää sitä ensimmäistä yritystä, eli rakennuksen pohjakerroksen autoparkkihalliin vietyä isoa pommia helmikuussa 1993.
Sen räjähdys ei kuitenkaan saanut aikaan riittävää tuhoa, varsinkaan kun pommi ei edes räjähtänyt ihan täydellä tehollaan. Niinpä muslimiterroristit päättelivät, että tämä ei ole oikea toimintatapa, mikäli noin iso rakennuskompleksi meinataan tuhota. Sen jälkeen he sitten keksivät sen lentokonehomman, joka pitkän suunnittelun jälkeen toteutettiin syyskuussa 2001.

Kaukis
Kaukis
7.6.2019 21:36

Eikö ”luotettava media ’tiennyt'” jo iltapäivällä syylliseksi Bandidosin ja kohde oli yksi asunnoista, jossa harjoitettiin ”liiketoimintaa”. Ei sillä, että paljoa kys. uutisoinnista perustaisin, mutta mainitaan nyt.

anonymous racist
anonymous racist
7.6.2019 23:06
Vastaa...  Kaukis

”Luotettavan median” ammattitaidot huomioiden (sekä meillä, että ruattissa) bandidostulkinta on tehty tietysti tuosta ”…pyöräkatoksessa…” tiedosta. 🙂

Heja Sverige
Heja Sverige
7.6.2019 21:06

Siis mitään mahdollisuutta ei voi poissulkea. Jos poliisi epäilee gangstojen välienselvittelyä niin se on vain epäilys. Kysymyksessä voi ihan hyvin olla terrori-isku tai jotain muuta. ”14” epäilee että normirikolliset eivät toimi tällä tavalla ja olen samaa mieltä hänen kanssaan. Jos tämä oli terrori-isku niin terroristit voivat onnitella itseään räjähdyksen tehokkuudesta.

Heja Sverige
Heja Sverige
7.6.2019 22:07
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Voi olla myöskin näin että gangstat (jos on gangstoista kysymys) saivat kyhnyä joltain taholta että he testaavat jotain räjähdettä että kuinka tehokasta se on ja kuten kuvista huomataan niin räjähde oli tehokasta. Seuraavalla kerralla räjähde ehkä räjähtää paikassa missä on tuhansia ihmisiä ympärillä. Kulttuuriset/henkiset erot on se muuttuja minkä vuoksi me emme ymmärrä ”uusruotsalaisten” käyttäytymistä ja ajatuksen kulkua ja tietysti vice versa.

Valtsu
Valtsu
8.6.2019 07:36
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ja mp-kerhot vaalivat myös julkista kuvaansa. Olisi vaan typerää kääntää julkinen mielipide itseään vastaan tällaisella jättitempauksella. Mutta ei se toki mahdotonta ole.

14
14
7.6.2019 18:42

Hyvin poikkeuksellinen tapa normi rikollisten välien selvittelyyn, sivullisia uhreja melko paljon.

Kaasuräjähdys eli V2
Kaasuräjähdys eli V2
7.6.2019 18:13

Kaasuräjähdys sanoi motoristi, kun V2 Lontooseen putosi.

Kari Jurri
Kari Jurri
7.6.2019 18:11

Börje laitto hapansilakan mikroon foliot päällä. Vahinkoja sattuu, ei syytä epäillä rikosta. Case closed.

Pullakaffetyyli ei tehoa
Pullakaffetyyli ei tehoa
7.6.2019 17:45

Rupo ei ole pärjännyt eikä pärjää sen kummemmin mc- jengien kuin matujen kanssa, tässä tulos.

Anna
7.6.2019 17:30

Monikulttuurinen rikkaus on niin ihanaa, että välillä se kirjaimellisesti räjähtää käsistä