Ruotsin hallitus pohtii uskonnollisten koulujen kieltoa – ei koskisi juutalaisia kouluja

star-of-david-458372_960_720.jpg

Ruotsin nykyhallituksen perustana olevassa ns. tammikuun sopimuksessa on ehto, jonka mukaan hallitus askel askeleelta kieltää uskonnolliset vapaakoulut.

Ensimmäin askel otettiin viikolla kun hallitus laittoi työryhmän tutkimaan asiaa miten uskonnollisten koulujen lopettaminen voitaisiin käytännössä laittaa toimeen.
Koulutusministeri Anna Ekström kertoo hallituksen tiedotteessaan, että monissa uskonnollisissa kouluissa erotellaan tyttöjä ja poikia eikä heille opeteta esimerkiksi seksi- ja avioelämän taitoja. Niin ikään evoluutio ohitetaan uskonnollisilla myyteillä. Ministeri katsoo, että koulun on oltava paikka, jossa eri taustaiset oppilaat kohtaavat oppimisen ja tietotaidon merkeissä, uskonnollisten myyttien on jäätävä kotiin.
Poikkeuksen uskontokieltoon tekevät juutalaiset koulut. Vaikuttaa, että näille kouluille tulee olemaan erikoslupa pitää yllä uskonnollista opetusta. Opetusministeri kertoi viikolla eri medioille, että juutalaisissa kouluissa ei ole mitään pelättävää.
– Ruotsissa on erityisiä vähemmistöjä koskevia lakeja. Juutalainen vähemmistö suojataan tällä lailla ja se tarkoittaa käytännössä mm. sitä, että he saavat pitää struktuurinsa ja opetuksensa.
Ekströmin mukaan juutalaiset koulut eivät suoraan opeta uskonnollisuutta, joten ministerin mukaan asia ei koske heitä.
 
 

Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jjuice

Miksi eri vapauksia??!! kysymys leijuu juuri miksi juutalaiset.??

Moonman

Koska Juutalaisilla on ruotsissa aivan hillitön valta (bonnierin, hjörnen ja aschbergin media-imperiumit), samaa luokkaa kuin amerikassakin, mutta pohjoismaisittain pienemmässä mittakaavassa.

LOS6666

ne on niitä parempia ihmisiä, keitä asui saksassa 2M, j keigä tapettiin natsien toimesta 5M…

Anonymous

se kellä on media hallussa saa tahtonsa läpi,kuten pt-media suomessa,

Ei ihminen muutu

Koska Hitler poltti juutalaisia on hänestä tehty pahuuden referenssi.
Hollywood tuottaa aiheesta jatkuvasti menestys elokuvia, usein Oscar palkittuja.
Kyseessä on älykkäiltä juutalaisilla onnistunut markkinointitemppu.
Saksalaiset on peloteltu hysteerisiksi ja sama heijastuu ruotsalaisiinkin.
Miten tällaiset kansat osaavat päättää rehellisesti maahanmuuttopolitiikasta?
Samanlaisia Hitlerin kaltaisia hirviöitä on muitakin, Stalin ja lähihistoriasta Pol-Pot 70-luvulla.

Anonymous

Hitlerhän oli vapaamuurarin, juttujen juonissa mukana..

14

Ikuinen kysymys… Ei taida paukut riittää ruotsin hallitukselta juutalaisten koulujen kieltoon, kaikkiin muihin saa koskea..

Allu

Israelin kipapää ystävät laittavat alapeukkua.

Särmääjä

Eli kristilliset koulut pitää kieltää muttei juutalaisia kouluja tai koraanikouluja.

Anonymous

Ilmeisesti idea on kieltää nimenomaan vain sellainen uskonnollinen opetus, jotka voisivat vaarantaa yhteiskunnan kehityksen etnisen monimuotoisuuden tai seksuaalikasvatuksen monikirjoisuuden saralla.

Allu

Ehdottomasti kiellettävä sitten kaikki. Juutalaisten takia massamme on myös sallittu poikien silpominen. Valtava voima tuolla kestouhriutumisella.

pöh

uskotko oikeasti että ruotsissa kiellettäisiin mitään muslimeilta?
uskottavammalta kuulostaisi että kakki koulut muutetaan koraanikouluiksi.

Virallinen minoriteetti vaan ei minareetti

No se johtunee siitä että juutalaiset ovat, kuten suomalaiset, saamet, romanit, tornionjokilaaksolaiset, Ruotsin virallisia minoriteettikansoja joilla on oikeus omaan kieleen jne.
”De fem erkända nationella minoriteterna i Sverige är judar, romer, samer, sverigefinnar och tornedalingar. De historiska minoritetsspråken är jiddisch, romani chib, samiska, finska och meänkieli.”

Särmääjä

Ei kyllä varmasti yksikään viranomainen mene moskeijaan valvomaan tai puuttumaan heidän uskonnonopetuksiinsa. Ja jos eivät edes tunnusta islamilaista opetusta Ruotsissa niin koko asia koske edes niitä.

Sensuroimaton Totuus

(((Olipa yllätys))) Vahva tarinankerrontaperinne elää vahvana juuri tapahtuneesta kansanmurhasta huolimatta.

seant

Ehkä enemmän on syynä tyttöjen ja poikien erottelu, jos se sallitaan, vie kaiken uskottavuuden hallituksen toimista tasa-arvoisesta yhteiskunnasta.

14

Miten paljon kristillisessä koulussa erotellaan poikia ja tyttöjä.? Kyse on siitä että kaikki tietävät mitä koraanikouluissa tapahtuu ja asiaan olisi hyvä puuttua. Jos koraanikoulu suljetaan niin tasa arvon nimissä suljetaan myös kristillisten koulu, mutta juutalaisiin ei uskalla kukaan sekaantua oli meno miten härskiä hyvänsä. Heillä on omat sääntönsä ja koskemattomuutensa sitä harva uskaltaa kyseenalaistaa.

Allu

Niinpä. Holokausti on kuin uskonto.

Los6666

ja sitähän ei muuten koskaan tapahtunu, ainakaan siinä mittakaavassa, mitä nää kusipäät koittaa pakkosyöttää meille

Repris

No se johtunee siitä että juutalaiset ovat, kuten suomalaiset, saamet, romanit, tornionjokilaaksolaiset, Ruotsin virallisia minoriteettikansoja joilla on oikeus omaan kieleen jne.
”De fem erkända nationella minoriteterna i Sverige är judar, romer, samer, sverigefinnar och tornedalingar. De historiska minoritetsspråken är jiddisch, romani chib, samiska, finska och meänkieli.”

JuhoL

Nyt on Shlomolla ns. nokka solmussa, kun joutuu itse maistamaan sitä monikulttuurin ihanuutta. Mutta on toki ymmärrettävää, ettei juutalaiset halua laittaa lapsiaan julkisiin kouluihin syljettäväksi ja hakattavaksi. Anyway, Ruotsin pitäisi olla oikeusvaltio ja silloin lain pitää olla sama kaikille!

Vanha kansansanonta

Laki on oikeudenmukainen kaikille. Toisille se on vain oikeudenmukaisempi.